Продаж дворівневої 2-кімнатної квартири з ремонтом, меблями та технікою на вул. Кошицькій, поруч з центром міста. Загальна площа: 70 м² Знаходиться на 4 поверсі із 4-х, будинок цегляний. Планування: кухня-хол, 2 кімнати, суміжний санвузол, лоджія, два балкони. Хороший стан ремонту, підвісні стелі з точковими світильниками, гарні міжкімнатні двері, паркетна підлога. Облаштовані сходи між рівнями. Газове індивідуальне опалення, всі центральні комунікації. У кухні вбудовані меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа), є холодильник. Великий стіл, стільці. Двоспальне ліжко, шафа, тумби, столик із дзеркалом у одній спальні. У іншій теж наявні деякі меблі: стіл, стільці, розклажужка та ін. У сунвузлі вся сантехніка, ванна, сушка для рушників, дзеркало, пральна машина. Квартира знаходиться на тихій затишній вуличці. З балконів чудовий вид на озеленену місцевість. Біля дому гарне подвір’я, асфальтована дорога. Вигідна локація: 3 хв. машиною до центру міста, поруч гот. “Світанок”, амфітеатр. Продаж від агенції з комісією.

Кошицька вул., 35

Продається 3 кімнатна квартира, вул. Кошицька 42 (5хв від центру), 100 кв.м., 1 поверх з 5, три окремі кімнати, високий поверх, над гаражем, двостороння, автономне газове опалення, два санвузли, комора, якісний ремонт, підлога: паркетна дошка, плитка, кондиціонер, посудомийна машина, це дві обєднані квартири між собою, невеличкий внутрішній двір.

Продається 3 кімнатна квартира, вул. Кошицька

Продаж квартири студії по Вул. Кошицька 33. Квартира в оренді ціна оренди 11000грн. У власності менше ніж 3 роки. Всі деталі за телефоном.

Продаж однокімнатної. Кошицька
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 2к квартири в новобудові яка розташована в центральній частині міста по Вул.Кошицька 21 Навколо будинка розвинена інфраструктура, магазини, кафе. Загальна площа квартири 65,56 м2. В квартирі виконаний якісний ремонт , встановлено шафи та кухню. Додатково можуть укомплектувати: ліжка, техніку і тд. код обєкта: 152

Продаж квартири м.Ужгород

Продаж двохкімнатноїквартири в новобудові по вул.Кошицька 21 Загальна площа 65 м2 Планування: простора кухня вітальня з, Ванна кімната, дві окремі кімнати . В квартирі зроблено високоякісний ремонт . Частково встановлена мебель . Будинок розташований в хорошій локації поруч є вся необхідна інфраструктура . код обєкта: 150

Продаж квартири м.Ужгород

Продаж 1к квартири в новобудові Вул.Кошицька 21 будинок розташований в центральній частині міста, розвинена інфраструктура, магазини, кафе. На обʼєкті виконаний якісний ремонт , встановлено шафи та кухню. Додатково можуть укомплектувати: ліжка , техніку і тд. Деталі за номером телефону , відеоогляд обʼєкту по запиту.

Продаж 1к квартири/Центр Міста/Кошицька

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Кошицький. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Ужгород, Кошицька, 21. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 6-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Кошицький можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2021 року. Забудовник - Наша Спадщина.

Кошицкая улица, 21, Ужгород, Закарпатская 94406.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири в центрі міста.кімнати окремі. Газове опалення, полове опалення.

владелец
Кошицкая улица, 35, Ужгород, Закарпатская 60000.0 USD

Чудова і затишна квартира для сімʼї з маленькими дітками, так як це перший поверх і є внутрішній дворик. Є два балкони, один виходить на вулицю, інший (облаштований лазалками) - у двір. А ще кухня відділена від столової та вітальні, що також важливо для мами!!!

владелец
Кошицкая улица, 42, Центр, Ужгород, Закарпатская 120000.0 USD

Продається простора квартира в приватному секторі клубного будинку по вул Кошицька (район БАМ) Площа 49 м2, поверх 3 Квартира світла і простора Має великий балкон Є газ На кухні вся техніка. Шикарне планування . Є окрема гардеробна кімната. Недалеко центр міста. Ідеальний варіант для власного житла або для інвестування та здачі в оренду. На території будинку є дитячий майданчик та паркінг Телефонуйте Є відео квартири.

Кошицкая улица, 9, БАМ, Ужгород, Закарпатская 70000.0 USD

Продається 2 кім.квартира в Ужгороді, вул. Кошицька. Розташована на четвертому поверсі чотирьохповерхового цегляного будинка. Загальна площа 74 кв.м. Складається з кухні-вітальні, двох окремих спалень, суміжного санвузла, двох балконів та комори з якої є вихід на горище (такої ж площі як і квартира). Автономне газове опалення. У санвузлі тепла підлога. Є отвори під кондиціонер. Дах повністю відремонтований. Квартира затишна, простора з меблями і технікою готова до проживання. Двір закритого типу з дитячим майданчиком.

Продається 2 кім квартира в центрі

Продається 3 кім.квартира в Ужгороді, вул. Кошицька. Розташована на четвертому поверсі чотирьохповерхового цегляного будинка. Загальна площа 74 кв.м. Складається з кухні-вітальні, двох окремих спалень, суміжного санвузла, двох балконів та комори з якої є вихід на горище (такої ж площі як і квартира). Автономне газове опалення. У санвузлі тепла підлога. Є отвори під кондиціонер. Дах повністю відремонтований. Квартира затишна, простора з меблями і технікою готова до проживання. Двір закритого типу з дитячим майданчиком.

Терміново! Продається 3 кім. квартира

География, Ужгород