Продаю двокімнатну квартиру, Академіка Корольова просп., 12. Можливий розрахунок в гривні на рахунок (сертифікат "єВідновлення"). Загальна площа - 50.3 м2, житлова - 30.2 м2 (18.7 м2 та 11.5 м2), кухня - 7.8 м2. Квартира розташована на 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира готова до продажу, стан – під ремонт. Це затишна та тепла квартира в панельному будинку (серія 96, утеплена), розташованому в центрі мікрорайону з розвиненою інфраструктурою. В квартирі встановлені лічильники води, вікна - дерево, балкон засклений, опалення централізоване. Будинок з витриманими стандартами будівництва. Розташування будинку дозволяє уникати сильного нагріву температури в квартирі в час денного сонцестояння влітку. Також розташування квартири захищає від навколишнього шуму міста. Прибудинкова територія та будинок підтримується в охайному стані. Інфраструктура - садочок, школа, лікарня, пологовий будинок, ринок, фітнес-клуб, школа дитячого розвитку, салон краси, "АТБ". Громадський транспорт європейського зразка (сучасні трамваї з кондиціонерами, зупинки трамваїв зроблені по європейським нормам). Також поруч розташовані зупинки іншого міського транспорту - автобуси, маршрутки. До м. "Святошин" маршрутками чи автобусом до 20-ти хв. їзди, трамвай до м. "Політехнічний інститут" - 20 хв. Напрямки руху міського транспорту - центр міста, вздовж Кільцевої дороги (від будинку до Кільцевої дороги - 15 хв. пішки). В районі поруч розташовані сквери, кінотеатр, "Пузата Хата", "McDonald’s", піцерія.

Корольова академіка просп., 12

Продаж 2-к квартири на Борщагівці. Проспект Академіка Корольова, 6. Хороша інфраструктура і транспортна розв᾽язка. Є великий тамбур на 2 квартири (можна використовувати як бомбосховище під час повітряних тривог). 1/9 етажного будинку. 52/30/8. Квартира тепла. Централізоване опалення, лічильники встановлені на воду та світло. Будинок 1980-го року, документам більше 3-х років. Дуже охайний підїзд та приємні сусіди. Розвинена інфраструктура. Поруч дитячі садочки, школи, магазини, аптеки, салони краси, перукарні, «Укрпошта», «Нова пошта», ресторани та кавʼярні. Транспортна розвʼязка така, що можна доїхати в різні куточки міста без пересадок. Перший продаж, власники в Києві. Квартира продається з технікою та меблями. Перегляди за попередньою домовленістю в зручний для Вас день та час. Фото оригинал. Заходь та живи! 54000 у/о

Корольова академіка просп., 6

Продаж 2-х кімнатної квартири в Святошинському районі. Гарне планування, 2 окремі кімнати з балконом та кухня з балконом. Замінені вікна на металопластикові. Укомплектована меблями та технікою, для комфортного проживання: розкладний диван, ліжко, пральна машина, посудомийна машина, двухкамерний холодильник, бойлер, телевізор, шафа-купе. Будинок розташований в тихому, зеленому дворі. Не подалік школа, садочок, супермаркет, стадіон, зупинка громадського транспорту. До центру міста 15 хвилин транспортом.

Корольова академіка просп., 12ж
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаю двокімнатну квартиру, Академіка Корольова просп., буд.12-Г. Загальна площа - 47 м2, житлова - 27 м2, кухня - 6 м2. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира готова до продажу, вільна, в гарному житловому стані: паркетна дошка, якісні вікна, засклений утеплений балкон. Лічильники води. Тамбур на дві квартири. Це затишна та тепла квартира в панельному будинку , розташованому в центрі мікрорайону з розвиненою інфраструктурою. Прибудинкова територія та будинок підтримується в охайному стані. Прекрасне, охайне парадне. Інфраструктура - садочок, школа, лікарня, пологовий будинок, ринок, фітнес-клуб, школа дитячого розвитку, салон краси, "АТБ". Громадський транспорт європейського зразка (сучасні трамваї з кондиціонерами, зупинки трамваїв зроблені по європейським нормам). Також поруч розташовані зупинки іншого міського транспорту - автобуси, маршрутки. До м. "Святошин" маршрутками чи автобусом до 20-ти хв. їзди, трамвай до м. "Політехнічний інститут" - 20 хв. Напрямки руху міського транспорту - центр міста, вздовж Кільцевої дороги (від будинку до Кільцевої дороги - 15 хв. пішки). В районі поруч розташовані сквери, кінотеатр, "Пузата Хата", "McDonald’s", піцерія. Вартість 62000 у.о. Комісія 3%.

Корольова академіка просп., 12Г

Продаж квартири в гарному стані. Проспект Корольова 12 Л. Квартира площею 34/16/8 кВ.м., на 15 поверсі з 16. Сучасний стан. Вікна пластикові. Вбудована кухня, електроплита з духовкою залишаються. Вбудована шафа-купе з дзеркалом в коридорі. Ванна в кахлі, електробойлер. Меблі в кімнаті можна залишити по домовленості. Квартира доглянута, світла. Один власник. Поруч з будинком дитячий садок, школи, супермаркет Сільпо, фітнес клуб. Автобуси 9, 23; 2 трамвай. Маршрутки до метро Академмістечко, Житомирська, Святошин, Палац спорту. Ціна 37000 у.е. Без комісії. 095-1812985

Корольова академіка просп., 12Л

БЕЗ % для покупця. У продажу 2 кімнатна квартира у Святошинському районі. У квартирі три роки тому було виконано капітальний ремонт із заміною проводки, труб. Квартира одностороння, світла. За будинком знаходиться школа. У пішій доступності дитячий садок, магазини, спорт зал, зелена зона для прогулянок та все необхідне для комфортного життя. ID: 77307

Корольова академіка просп., 2А

Святошинський р-н масив Південна Борщагівка проспект Академіка Корольова, будинок 4 Добре розвинена інфраструктура: дитсадок, школа, гімназія, дитячий та спортивний майданчики, парк відпочинку з озером, аптеки, поліклініка, пологовий будинок, супермаркети, АШАН, АТБ, СІЛЬПО, промислово-продовольчий ринок, кафе,.. Транспортна розвязка: Швидкісний трамвай №1 до станції метро Вокзальна; Швидкісний трамвай № 2 до Окружної дороги; Автобус №23, до станцій метро Житомирська, Святошин, Нивки; Автобус № 9 до станцій метро Берестейська, Лукянівська; Багато маршруток до інших районів міста; Близько залізнична станція Київ-Волинський з міською електричкою, яка з легкістю доставить вас у найвіддаленіші райони міста. 7/9 пан. 56/30/8, все окремо, великий балкон на дві кімнати засклений. Вихід на балкон з двох кімнат. Затишна квартира укомплектована меблями. Стан житловий, під ремонт. Світла, дуже тепла квартира, вікна у двір, багато зелених насаджень. Фото реальні. 96 серія будинку. Ціна 52000 у.о., розумний торг комісія АН

Роздільна 2-х кімнатна Борщагівка. проспект Академіка Корольова 4

Простора, затишна 1-кімнатна квартира на Борщагівці пропонується у продаж! • Адреса: Проспект Корольова 12-Ж, Святошинський р-н. • Поверх: 13/16; • Площадь: 34/16/8 кв.м. Все згідно плану: • Велика світла затишна спальна кімната; • достатньо простора кухня – 8 кв.м. • роздільний санвузол, що значно скоротить ранкові збори! • наявність лоджії з кухні! • а також є кладова кімната! Фото відображають дійсний, реальний стан квартири. Комфорт та зручність також супроводжуються й поза межами квартири, адже в 5-ти хвилинах пішого ходу: • Супермаркети Сільпо (і не одне) та АТБ, якщо зовсім трошки пройтись – Ашан, там же Sport Life; • Ринки «Жолудєва» та Елерон; • Школи №317, 254, 223, дитячо-юнацька спортивна школа №17, дитячий садочок №694 та №85 «Перші сходинки»; • Нова Пошта, відділення банків, аптеки, кафетерії, заклади харчування, бювет тощо. А ще, зупинка маршрутних таксі (вул. Булгакова) в 1 хвилині, або ж зупинка Трамваю №1 «вул. Григоровича-Барського» / «вул. Булгакова» в 5-ти хвилинах пішого ходу, за допомогою якого без заторів можливо доїхати до НАУ/Політ.інституту та ст.м. Вокзальна. До ст. метро «Святошино» всього 15 хвилин, велика різноманіть транспорту який їздить регулярно! Квартира чекає на свої нових люблячих власників! Ціна: 43 000 у.о. Торг можливий! Перегляди – оперативні, надання всієї додаткової інформації/документів – без питань!

Терміновий продаж! 1 кімнатна з ремонтом

Продается двокімнатна квартира 52м² по проспекту Королева 4 , певерх 9/9. Укомплектована всією необхідною технікою: TV, кондиціонер, плита, духова шафа, пральна машина, бойлер, интернет, суміжни великий балкон. В Будинку дуже чистий підїзд, поруч занаходиться кілька шкіл і дитячих садочків, спортивних майданчиків, спортклуби, біля дому знаходиться зупинка громадського траспорту і в 8 хвилинах зупинка трамваю, велика кількість магазинів та 2 ринкі ( Жолудєва та Дніпро), є зелена зона для прогулянок.

Продается 2-к квартира  по проспекту Королева 4

Святошинский район , проспект Королева академика 2 В , 1/16 эт 54/33/8,5 , серия КТ , хода раздельные , санузел совместный в кафеле с подогревом пола . 2 лоджии утеплены снаружи и внутри с погребом . В стоимость квартиры входит мебель , шкафи- купе в коридоре и спальне и двухспальная кровать выполнены с дерева груши . Диван и два кресла кожа с системой карго ( видвижная система для напитков ) . Состояние квартиры отличное . Парадное чистое , тамбур на две квартиры . Рядом с домом школа , магазины , остановки транспорта . Цена : 75000 у.е. торг.

Продажа 2 квартиры ,Святошинский район , проспект Королева 2 В .

ЖК в городе Киев