Квартира однокімнатна потребує капітального ремонту. Знаходиться в самому центрі міста на 5 поверсі з неймовірним краєвидом на замок та поля.З балконом. Всі деталі за телефоном. Без торгу.

владелец
Однокімнатна Квартира в  самому центрі Корця, з видом на замок

Продається 2 кім.квартира в центрі м.Корець. Загальною площею 47,3 кв.м. Вікна виходять на центральну площу. Поверх 5/5. У квартирі розділені ванна та туалет. Має лоджію 6 кв.м. Будинок обладнано водопроводом, каналізацією, газопроводом, проведений інтернет. В квартирі автономне опалення та є бойлер (можна гріти воду від котла та бойлеру). Встановлені нові енергоефективні вікна. Зроблений ремонт в туалеті. Квартира потребує косметичного ремонту. Хотіли робити під себе, але у звʼязку із переїздом - продаємо.

владелец
Продам квартиру центр міста Корець

Старт продажу квартир. Чудова локація в центрі міста, біля самого парку. Здача обєкту до кінця року.Площа квартир 49м2 , 54м2 . Заведені всі комунікації. Квартири різного планування. Кухня - студія. Дві спальні. Товщина стін з утепленням 50см. Утеплення даху мінеральною ватою 20см. Електропостачання 380 ват (Три фази). Гіпсова штукатурка стін. Чистові стяжки. Вхідні двері хорошої якості. На всі запитання дам відповідь по телефону або при зустрічі.

владелец
Продаж квартир. Новобудова. Центр (парк)