Продаж квартири з автономним опаленням в будинку поруч зі школою «Мудрагелики» і Свято-Успенським Єлецьким монастирем. Найкращий 3 поверх, чудовий краєвид, а головне, основні чорнові і підготовчі і більшість оздоблювальних робіт виконані! Розроблений на замовлення дізнайн проект, згідно якого: перенесено на лоджію двох- контурний котел, тепла підлога у всіх зонах з плиткою на підлозі ( лоджія, кухня, коридор, санвузол); замінені металопластикові вікна від забудовника на якісніші, навіть замінене зовнішнє утіплення пінопласт на мінвату; вирівняна підлога і укладена фанера під паркетну дошку; вирівняні, пофарбовані стіни, на стелі використані екологічні матеріали із Німеччини, встановлені справжні бронедвері, встановлена ванна і унітаз, люстри, світильники, розетки. Квартира двухстороння, світла і має чудову енергетику. Будинок має закриту територію, встановлене відеоспостереження. Покупцю - гарний бонус - велике підвальне приміщення з ремонтом. Продаж покупцю з кращими умовами. Прохання, не турбувати власників, показ за домовленістю. Ключі на руках.

Князя Чорного, 2б

‼️ Ексклюзивна пропозиція ‼️ПРОДАЖ ‼️ ❗️Унікальна 4/х кімнатна квартира в самому серці міста❗️ Не проґавте можливості жити в двоярусній квартирі з високими стелями Площа квартири: 119 м2 Кімнат : 4 Висота стель : 3 м 1 поверх : 💙Величезна кухня студія з каміном 35 м2 💙Санвузол з душовою кабіною 3.3 м2 💙Балкон 1 м2 2 поверх : 💙спальня 28м2 💙спальня 13 м2 💙спальня 12,5 м2 💙санвузол з ванною джакузі 7,2 м2 💙Балкон -тераса 3,6 м2 В квартирі зроблений якісний ремонт з натуральних та екологічно чистих матеріалів. Опис : 💜Стіни 510мм, перекриття з деревяного бруса 400х400мм, оброблені від гниття та комах. 💚У коридорі вбудована ніша з безперебійником, який стабілізує (вирівнює) напругу, що вкрай важливо для побутової техніки та світла. 💜На 1-му поверсі в санвузлі розміщений лічильник води та насос, таким чином напір води завжди гарний. 💚Проводка мідна. 💜У підвал індивідуально прокладено контур заземлення. 💚У кухні розміщено фільтри для води на обидва поверхи, включаючи систему опалення. 💙Опалення індивідуальне, італійський двоконтурний котел Арістон з розрахунком площі 180м2. 💚На 1-му поверсі квартири під підлогою розташовані мідні труби системи опалення. 💙Конденціювання у кожній кімнаті. Кондиціонери також працюють і на обігрів. 💚Усі вікна обклеєні прозорою американською плівкою, якою тонують автомобілі. Суть у тому, що плівка затримує тепла зовні понад 50% і не випускає взимку тепло назовні. Вся квартира розташована на південь, вона дуже світла, але рішення з обклеюванням вікон захищає від перегріву. 💙Все освітлення енергозберігаюче. 💜Внутрішні двері виготовлені з бронескла, розбити їх неможливо. (Вартість 1-х дверей більше 1000 $. ) 💚Підлога - дубовий паркет, вкритий американським лаком 5 шарів, яким покривають яхти. Можна вилити відро води і жодна крапля не просочиться, лак виконує роль скла. 💙Сходи виготовлені індивідуально метал/дуб. 💚Камін також за необхідності є додатковим джерелом обігріву. На 2-му поверсі відкрита тераса. Виходи на терасу з двох спалень. Запис на перегляд за телефоном:

Князя Чорного, 14

Шикарний дворівневий пентхаус в елітному будинку на Князя Чорного 2Б поруч з єлецьким монастирем та приватною школою Мудрангелики!Будинок огороджений, з власною територією, автономним опаленням та підземним паркінгом ! Шикарний краєвид з панорамних вікон на історичну частину та древні церкви міста! Вже зроблені всі чорнові роботи і навіть частина фінішних: змінені всі вікна на енергозберігаючі Rehau, тепла підлога на двох поверхах, поміняний котел опалення на більш потужний, стіни підготовлені під фарбування, зроблені всі виводи під кондиціонери, встановлений металевий каркас маршових сходів між поверхами , на другому поверсі частково встановлена сантехніка та покладений іспанський кахель . І ще багато чого… Краще один раз побачити

Дворів 3-кім квартира-пентаус з а/о в історичній частині.Паркінг
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Терміново продається квартира, 3 кімнати, 108 кв.м., новий будинок, індивідуальне опалення, центр міста Князя Чорного 11а, закритий двір, в гарному стані. Без комісії. Торг.

владелец
Трьохкімнатна квартира в центрі міста

Шикарна 1-но кімнатна квартира в центрі міста під ключ, в новобудові на Князя Чорного. Квартира підходить під СЕРТИФІКАТ Є-Відновлення і Є-Оселя ІПОТЕКА 3-7%, - Розташована на 3-му поверсі, середині будинку (енергозберігаюча), з зовнішнім утепленням; - Зроблений якісний євроремонт, тепла підлога, натяжна стеля. - Квартира продається повністю укомплектована якісними меблями та технікою. - Індивідуальне газове опалення. - Великий с/вузол з пральною машиною, якісна сантехніка. - Встановлені два кондиціонери. - управління будинком здійснюється ОСББ, відеоспостереження в будинку та по периметру, закрита прибудинкова територія, авто стоянка в закритому дворі будинку. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформаціі телефонуйте в зручний для Вас час.

Центр.Нова 1к квартира з ремонтом. Автономка. єВідновлення/єОселя.SP

География, Чернигов