Квартира в хорошем состоянии с ремонтом. Угловая но теплая так как дом кирпичный. Новые коммуникации. Автономное отопление. Продается с мебелью и техникой. Хорошее месторасположение район дендропарка. Ул. Тельнова (пр. Правды)Предложение от агенства недвижимости. Реальному покупателю торг

проспект правды, 7

ПРОДАЖ двокімнатної УКОМПЛЕКТОВАНОЇ квартири біля бібліотеки ім. Чижевського. Свіжий авторський ремонт. Кухня студія, окрема спальня, суміжний сан/вузол, є балкон та велика гардеробна❗️ПОВНІСТЮ ГОТОВА ПІД БІЗНЕС Квартира продається повністю З меблями та технікою❗️ 🔘Загальна площа - 45м2; 🔘Стан ремонту - заїхати і жити; 🔘поверх 2/4; 🔘Металопластикові вікна; 🔘Місцерозташування - ЦЕНТР ( вул. В. Перспективна ) 🔘Цегляний, дуже теплий будинок; 🔘Можливість припаркувати машину у дворі, поруч є парковки 🔘Наявність власної кладової кімнати у підвалі будинку; 🔘Чистий та охайний під’їзд; ЦІНА - 4️⃣6️⃣ 5️⃣0️⃣0️⃣ 💵 Покажемо у будь-який зручний час⏱ З Повагою Агенція нерухомості «Estate Krop» Телефонуйте: 0662795200 ☎️

Велика Перспективна вул., 17

ТЕРМІНОВО продам 3х квартиру на Жадова! • 4-й поверх; • чистий підʼїзд, домофон, тамбур; • кімнати та санвузол роздільні; • кухня 10 кВ.м; • автономне Газове опалення; • енергоощадні вікна, засклений балкон та лоджія; • благоустроєний двір, чисте повітря; • гарний район з розвиненою інфраструктурою; • реальному покупцю Торг. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, домовимося на перегляд!

Генерала Жадова вул., 3

Продам 3х кімнатну квартиру в районі Жадова. Вул. Г. України 26 к.1. Три кімнати, роздільний сан.вузол (загальна площа 64кв). Квартира в нормальному стані. Встановлено АЕО, вікна металопластикові. 7/8 поверх (ліфт працює), домофон. Затишний, доглянутий двір, чистий підїзд, приємні сусіди. Дуже зручне розташування, все в близькій доступності. Ціна 45000$

власник
Продам 3 к. квартиру на Жадова

Продам двокімнатну квартиру не далеко від центра міста. Район 5/5.

власник
Двокімнатва квартира

Квартира на 2 поверсі 12 поверхової новобудови. 53,2 кв.м (житлова 20,4; кухня 18,3; ) Будинок введений в експлуатацію. Вікна пластикові. Двокамерний котел-колонка та лічильники. Будинок має свою лінію комунікацій електрики. Новобудова комфорт класу, цегляний будинок. Використані енергозберігаючі технології, утеплення екологічно чистою мінеральною ватою, ліфт фірми OTIS. Будинок знаходиться на балансі ОСББ, консєрж, відеоспостереження, охайний підїзд. Новобудова розташована в одному з найкращих місць у Кропивницькому. Навпроти розташований Ковалівський парк. Величезна кількість магазинів, кафе, школи, дитячі садочки, супермаркети. Дуже зручна транспортна розвязка. Ви маєте можливість зробити ремонт за власним бажанням і дизайном. Продаж від власника.

власник
Новобудова ЖК Ковалівський 53,2 кв від власника

Продам трикімнатну квартиру з роздільним плануванням. Загальною площею 66,26 кв.м., (площа кухні: 9,3 кв.м., кімнати: 16,7 кв.м.; 12,5 кв.м.; 10,2 кв.м., вбиральня: 1,1 кв.м.; ванна: 2,7 кв.м., балкон: 1,11 кв.м., лоджія: 1,55 кв.м.). Встановлені металопластикові вікна по всій квартирі. Зовні повністю утеплена. Встановлено індивідуальне газове опалення. Місцерозташування: вул. Шатила, 5.. Поруч: АТБ, Файномаркет, ринок, автовокзал, Дендропарк, школа, дитсадок.

власник
Продаж трикімнатної квартири від власника.

Продам 3-х кімнатну квартиру на Яновського; -Квартира не кутова; - Частково з технікою та меблями; -Центральне опалення; - Зроблено косметичний ремонт в житловому стані. -Кімнати та санвузол роздільні. -Є балкон і лоджія (засклені); - Торг;

Яновского улица, 7, Крытый рынок, Кропивницкий, Кировоградская 45000.0 USD

2 комнатная на Гагарина, перепланированая под 3 комнатную , угловая с отдельным входом. Общая площадь - 45м, ремонту 6 лет , поменяны окна и двери , проводка, трубы. Есть разрешение на автономное отопление. Можно и как жилье и как офис или кабинет под бьюти. Дом расположен возле библиотеки Чижевского, на пересечении Гагарина и Большой Перспективной. Цена 45000 дол. Торг. Ключи.

2  комнатная в  центре  на  Гагарина.

Продажа трёхкомнатной квартиры район типография. Пятый пяти окна и балкон м/п не уголовая , Сантехника и проводка новая . Рядом школа, садик. хорошая транспортная развязка. Цена 45000$Торг

Продажа трехкомнатной квартиры р-н Типография

Житлові комплекси у Кропивницький

Продам 3 кімнатну квартири на Ковалівці -Загальна площа квартири 57 кв.м. - 4 поверх п‘ятиповерхівки -Кімнати суміжно/роздільні -Індивідуальне газове опалення, кондиціонер, пластикові вікна -Утеплена ззовні -Меблі залишаються новим власникам за домовленістю -Поруч Відділення банку, банкомат, Аптека, Дитячий садок, Парк, Дитячий майданчик, Відділення пошти, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, кіоск, Зупинка транспорту; №212761326 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках (для власників нерухомості) Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продаж 3 кімнатної квартири на Ковалівці

Продаж 2 кімнатної квартири у самому Центрі міста, вулиця Преображенська. Квартира загальною площею 48,5м кВ, кухня 8м кВ. Поверх 9/9(є технічний поверх). Опалення автономне газове. Квартира з ремонтом, встановлені якісні м/п вікна, заміна вся проводка та сантехніка. Квартира не кутова, утеплена. Гарний вид з вікна на місто. Є кладова на поверсі. Більше інформації за телефоном.

Продам 2кімн квартиру на Преображенській

Предложение от агенства недвижимости Сиордия. Что интересует звоните . Смотреть в любое время.

2х квартира район Крытого рынка.

Продам 3 кімнатну квартиру, вул. Вокзальна/Габдрахманова, біля АТБ. 62/45/7 м2, 4/5 пов, м/пл. вікна і балкон. Автономне газове опалення, новий котел. Залишаються меблі.

Продаж 3 к. квартири, вул. Вокзальна.

Продам 3 кімнатну квартиру вул. Гагаріна є можливість зробити офіс, на всі питання відповім по телефону 05*********02 Оксана 06*********40 Людмила пропозиція від АН Надія

Продам 3 кім квартиру вул Гагаріна

Продаж 2 кімнатної квартири на Жадова! 3 поверх 9 поверхового будинку (БЛОЧНИЙ) +Квартира утеплена. ОСББ , найкращий ! ( Доглянутий двір закритого типу , великий дитячий майданчик, тренажерна зона ,бесідка, ще одна бесідка з мангальною зоною, територія з великою кількістю декоративних рослин та ведеться відеоспостереження.) В квартирі встановлені металопластикові вікна, лоджія. Індивідуальне газове опалення. .Вбудована кухня, сан. вузол роздільний з ремонтом. Підлога :ламінат , плитка. Частково залишаються меблі. Інфраструктура одна з найкращих в місті: зупинка транспорту , магазини, супермаркети, садочки, школи, парковки, дитячі майданчики і т.д. За більш детальною інформацією звертайтеся Будь ласка за телефоном! Пропозиція від АН "Wisteria Lane"

Продаж 2 кімн. Жадова навпроти АТБ

Продається затишна трикімнатна квартира загальною площею 64 кв.м на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Площа кухні - 10 кв.м. Чудове планування і зручне розташування кімнат. Квартира продаються з меблями та технікою. Ціна - 45000 доларів США. Ідеальний варіант для сімї. Зателефонуйте за номером телефону для детальної інформації та запису на перегляд. №212895571

Продається затишна трикімнатна квартира

2 кімнатна квартира, будинок розташований по вул. Є. Маланюка поруч з АТБ. Хороший спальний район, розвинена інфраструктура, центр міста в пішій доступності! Квартира знаходиться на 1 поверсі цегляного будинку, дуже тепла, не волога без будь-яких негативних моментів. Вікна в квартрі виходять у двір, що є дуже практично, не має шуму і постійного трафіка під вікнами. Зроблений якісний ремонт з перепланування квартири під сучсні стандарти й тенденції. Вмонтовані меблі в великій кількості (як на фото) все залишається новим власникам в загальну ціну! Побутова техніка також. В квартирі встановлено автономне газове опалення, що є найкращим видом опалення в умовах сьогодення. Детально по телефону. Перегляди за домовленістю.

2 кімнатна з АГО, ремонтом біля центру міста вул. Є. Маланюка

Продам гарну 3х кімнатну квартиру на Попова в районі АТБ, 8/9 поверх, теплий блочний будинок, автономне газ.опалення, м/п вінка, балкон та лоджия, житловий стан, загальна площа 64 кВ.м., кухня 7, є кладова за рахунок якої можна збільшити кухню. Поруч садочок, 18 та 31 школа, супермаркет АТБ, ринок, транспортна розвязка.

Продам 3к Попова АТБ

Продам квартиру в Центрі міста, можна під офіс.

Продам квартиру в Центрі (можна під офіс)

Продаж 2 кімнатної квартири в центрі! 2 поверх 2 поверхового будинку ( Дах в чудовому стані) Новий ремонт в підїзді , під будинком великий погріб. Можливість ставити власне авто у дворі ( Закритого типу на кодовому замку) В квартирі встановлено індивідуальне газове опалення. Встановлені металопластикові вікна і балкон. Частково залишаються меблі. Квартира в гарному стані додаткових вкладень не потребує. Підїзд після ремонту, Металлопластикове вікно і відеоспостереження. За додатковою інформацією звертайтеся Будь Ласка за телефоном! Пропозиція від АН "Wisteria Lane"

Продаж 2 кімнатної в центрі

Продам 3 кім квартиру в блочному будинку на Полтавській, 1/9, з вулиці як другий, так як на цокольному поверсі є офісні приміщення., 64 кв., з автономним газовим опаленням, пластикові вікна балкон та лоджія, велика кухня 10 кв, квартира в житловому стані, санвузол в кафелі. Поруч транспортна зупинка, Полтавський ринок, Атб, але не над дорогою. Хороший торг!

Терміново продам 3 кім.  з газовим опаленням на Полтавській

Квартира в цегляному будинку на вулиці Велика Перспективна . Висока стеля. Р- н 5.5 біля «дом кофе» файномаркет Коридор та вхід з 1 поверха. Квартира з своїм індивідуальним входом. На першому поверсі коридор, вся інша площа на 2 поверсі. Будинок має 3 поверхи. Гарний камʼяний фундамент, стіни цегла. Має загальну площу 98 кВ. Дві Кімнати окремі, зал, кухня Балкон з кімнати. Вікна пластік, кондиціонер. Є гараж. Тел 05******29

Ціна знижена. Центр. Вул. Велика перспективна

Продам уютную 2-х комнатную, 9/9 по ул. Волкова, возле кардиоцентра, это очень тихий и спокойный район, рядом возле дома расположены школа, детский сад, множество магазинов и минимаркетов. Лифт всегда работает! Очень теплая, просторная и светлая квартира, большая кухня, есть все что нужно для комфортного проживания. Дружелюбные соседи, новая крыша, м/п окна, а так же шикарный балкон! Счётчики на воду, газ и свет. Без долгов! Любое переоформление! Рассмотрим вариант обмена на частный дом в Кропивницком или Кременчуге. На все вопросы с удовольствием отвечу по телефону указанному в объявлении!

власник
Продам чудесную 2-х комнатную квартиру в тихом районе!
1 - 24 з 492 результатів