Продаж 3 кімн. кв. в Центрі з закритим двором, поруч з ТРЦ "Любава". Квартира дуже тепла, не кутова, з роздільними світлими кімнатами та великим балконом, автономне опалення (двоконтурний газовий котел), дуже низькі комунальні послуги, на вікнах стоять двокамерні склопакети, вікна виходять на дві сторони (у двір та на вулицю), подвійні вхідні двері, с/у роздільний, високі потолки, дуже затишне подвіря, є своя комора біля будинку. Дуже розвинута інфраструктура (школа, садочок, зупинка громадського транспорту, ТРЦ Любава, магазин Сільпо) та все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте, покажемо в зручний час!!

Святотроїцька вул. (Кірова), 33

Продаж просторої та розкішної квартири в самому сердці міста по вулиці "Святотроїцька" 94 . Загальна житлова площа квартири : 111 м2, кухня 30м2 .В квартирі є 2 балкона, 1 лоджія проходить через 2 кімнати . Житло розташоване на зручному 5му поверсі в новому цегляному будинку (2005 року) . В квартирі зроблений капітальний ремонт : зроблена мідна проводка , стоїть Італійська сантехніка , Іспанська плитка , якісна деревяна столярка та зроблена стеля . В квартирі централізоване газове опалення та електричний камін . В коридорі та санвузлі зроблена плитка , по всим іншим кімнатам постелений ламінат . Меблі залишаються всі що є на фото : вбудована кухня, дивани , кухонний стіл, та все що є на фотот. З техніки : бойлер , пральна машинка , холодильник , сушильна машина , мікрохвильова піч , варильна поверхність , духова піч , кондиціонер ( телевізор не залишається ) . На все встановлено лічильники . В будинку є паркінг в якому до квартири є паркомісце . Поруч з житлом є абсолютно вся потрібна інфраструктура для комфортного життя така як : ТРЦ (Любава,Плазма) , магазини , аптеки , парк , кафе , ресторани , школа , пошта та багато іншого . Запрошуємо на перегляд !

Пропонуємо до продажу розкішну великогабаритну квартиру в ЦЕНТРІ міста

Продаж 3х кімнатної квартири в самому ЦЕНТРІ міста. Поруч біля ТРЦ Любава, Укртелеком, Святотроїцька церква, пагорб Слави. Вул. Святотроїцька (Кірова) 23. Будинок цегляний, чешка. 5/5/ц. Загальна площа 69м2, перепланована, кухня-студія і дві окремі кімнати. Санвузол сумісний, дві гардеробні. Квартира з новим стильним сучасним ремонтом. Замінена електрична проводка, каналізаційні труби. На підлозі ламінат + кахель. Натяжна стеля. Нові металопластикові вікна. Дві лоджії. Квартира продається з меблями і з усією технікою. Три кондиціонери, три телевізори плазмові, холодильник, бойлер, пральна машина, вбудована техніка в кухні. Диван, два ліжка, комоди, два крісла, стіл, стільці - все залишається і входить у вартість. Весь дах будинку відремонтовано. Власники квартир вносили кошти, і управляюча компанія за їхні кошти повністю відремонтувала весь дах на будинку. Тобто дах на 5-му поверсі не протикає. Ціна 59 000 доларів. Покупець комісію не платить. Переоформлення у нотаріуса пополам.

Продаж 3х кім.кв ЦЕНТР з новим ремонтом, меблями і технікою
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Сучасна. Нова. Стильна. Продається 3х кімнатна. 69м2 на 5 поверсі теплого цегляного будинку. Ні про що думати не потрібно. В ній є ВСЕ: новий стильний ремонт, меблі, техніка. Перепланована в студію + дві окремі спальні та дві окремі гардеробні. Ви забираєте ключі і користуєтесь новою власною квартирою. Зручна: 5 хв до ТРЦ Любава. 5 хв до пагорба Слава. 5 хв до школи. 8 хв до садочка. 5 хв до спорт.залу. 5 хв до ресторану. 5 хв до салонів краси. 0 хв до центру. В ЦЕНТРІ міста. В ЦЕНТРІ уваги. Вул. Святотроїцька 23. Вона готова. Забирайте і користуйтесь. Ціна 59000 $ Переоформлення пополам.

Продаж 3х кім. кв центр з новим ремонтом меблями і технікою

Будинок знаходиться на перехресті вулиць Кірова та Гоголя. В квартирі виконаний якісний ремонт, нова сантехніка, проводка. Вбудовані меблі та подутова техніка. Кухня та с/в кахель.

Продам 2-кв. вул. Святотроїцька

Неймовірна, велика квартира в чудовому новому будинку. Так можна охарактеризувати трьохкімнатну квартиру, яка знаходиться на другому поверсі одинадцяти поверхового цегляного будинку по вулиці Святотроїцька. В квартирі зроблений сучасний дорогий ремонт з якісних матеріалів. Три окремі кімнати, два санвузли, гардеробна кімната, лічильник тепла на квартиру, система охорони. Квартира продається з меблями та сучасною побутовою технікою. Встановлені вхідні броньовані двері. У будинку ОСББ. Дуже зручне розташування будинку, поруч уся розвинена інфраструктура: ТРЦ Любава, перша гімназія, дитячі садочки, супермаркети, магазини, аптеки, відділення банків, пляж та зупинки громадського транспорту. Це квартира вашої мрії! Запрошуємо на перегляд

Трьохкімнатна квартира з ремонтом вул. Святотроїцька, ТРЦ Любава

География, Черкассы