Продам 2к квартиру проспект Правди 90, Подільський район, Виноградар, Правий берег. Квартира на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку, 1980 року, дві окремі кімнати 18 м2, 12м2. Суміжний санвузол з ванною. Ремонт з заміною сантехніки, комунікацій. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Комфортна інфраструктура для життєдіяльності: магазини, відділення банків, торгівельний центр Retrovill, кафе, ресторани, ринок, дитячі садки, школи. Чудовий вид з вікна який вже не буде забудовуватись. Квартира розташована в зручній локації, поряд озеро Блакитне, парк Виноградар. До метро 20 хвилин Нивки, Оболонь. Поруч будується станція метро Виноградар в 5 хвилинах. Зручна розвʼязка в будь-яку точку Києва.

Правди просп., 90

1к квартира на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку, загальна площа 23,5 м2., житлова 12.45 м2., кухня 5.53 м2, за адресою : вул. І.Виговського ( М. Гречко ), 24. Квартира під ремонт, підведено світло, газ, гаряча, холодна вода, опалення централізоване, санвузол суміжний. Встановлені лічильники на електро та водопостачання. Протиударні металеві двері з двома якісними замками, металопластикові вікна. Іде монтаж нового ліфту. Чисте повітря, поруч ліс, озера. Розвинена інфраструктура, поруч Нова пошта, АТБ, ТРЦ RETROVILLE, супермарект NOVUS, школи, садки, поліклініки, стоматологія, салони краси, сучасні дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, зупинка транспорту на всі напрями. До метро Нивки, 15 хв. на транспорті. Можливий безготівковий розрахунок. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат ; 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) .

ексклюзив
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 24

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 1 кімнатна квартира з ремонтом вулиця Олени Теліги 57. Цегляний будинок 1973 року. У середині будинку, дуже тепла, світла і сонячна. Площа: 22/12/4. Поверховість: 5/9. Ліфт. У квартирі виконано свіжий ремонт. Практично все залишається. Адекватні сусіди. У дворі завжди є місце для авто. До метро Дорогожичі 20 хвилин пішки. Відмінна транспортна розвязка 27, 31, автобуси № 150, 183, 223, 227, 242, 410, 421, 463, 558, 598. Поруч магазини, салони, аптеки, парк, відділення пошти, банк і все необхідне для життя. ID: 77288

Теліги Олени вул., 57
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Продам квартиру в чудовій, зеленій локації, з великою кількістю інфраструктури, шкіл, садочків, аптек, магазинів, і багато іншого! Район Виноградар / Вітряні Гори, квартира в цегляному будинку, за адресою Перемишльська (Червонопільська) 2 - Комфортний перший поверх, вид з вікна на зовнішню сторону будинку. - Загальна площа 26.2 м2 - Стан квартири - звичайний житловий Квартира продається з меблями та технікою. Санвузол в хорошому стані, є пральна машина, холодильник, та кондиціонер. Газова плита! Є лічильники на електроенергію та воду. Перегляди по домовленності!

Перемишльська вул. (Червонопільська), 2

Подільський район, Куренівка, однокімнатна квартира заг.пл. 29.13кв.м. Житлова 16.4кв.м, кухня 5,9кв.м, с/в сум., балкон на кімнату та кухню 4кв.м. не засклений, 7/9-пов. цегляного будинку, централізоване опалення, лічильники води, газова плита, паркет, плитка, ванна сидяча, бойлер, пральна машина, меблі, бронедвері, вид на приватний сектор, тихе місце. Поруч магазини, Куренівський парк, ринок, аптека, магазини, пошта, зупинки транспорту, школа, дитячий садок, зручна транспортна розвʼязка, 37000у.о. Без комісіі

Копилівська вул., 12

М. Почайна Дорогожичи – 14 мин лоджия кладовка свободна эксклюзив Куренёвка, Петропавловская, 26, 4/9к, 35/19/7, кирпичный дом, мусоропровод заварен. В квартире - евроремонт: стеклопакеты, паркет, кладовка, лоджия застеклена с выносом и утеплена, подогрев пола, пультовая охранная сигнализация. Шкаф-купе, кухонная мебель, встроенный шкаф, антресоль. Зелёный двор, детская площадка, бювет. 7 мин – до остановок транспорта. И ещё 7 мин – до метро «Почайна» или «Дорогожичи». Правоустанавливающий документ - договор купли-продажи, заключённый 11 лет назад. Квартира свободна, "чистая продажа". Ключи – в день сделки. Цена - 37900 у.е., торг, агентство недвижимости.

ексклюзив
Петропавлівська вул., 26

Перемишльська 3а (Червонопільська) 3-й поверх /5-и поверхового цегляного будинку (гостинна) загальна площа 32 кв.м./ житлова площа 19 кв.м./ кухня 5 кв.м. Квартира в житловому стані. С/вузол сумісний. Квартира без балкону.

Перемишльська вул. (Червонопільська), 3а

Продам 1 кімнатну квартиру на масиві Мостицький. За адресою вул. Новомостицька 6. Розташована на 2 -му поверсі, 9-ти поверхового цегляного будинку. Параметри: -коридор, 3.8 м2 -санвузол, 3.6 м2 -кухня, 5,3 м2 - житлова, 13,3 м2 - балкон 0,8. Утеплений та засклений. Встановлений електро - конвектор. Квартира в житловому стані. На підлозі у кімнаті паркет-дуб, на кухні та коридорі-кахель... Вікна нового зразка. Укомплектована: холодильник, газова плита, пральна машина, бойлер, кондиціонер, диван, шафа-купе, тумба під телевізор, телевізор, кухонний гарнітур, витяжка, тощо. Все необхідне є в приміщенні. Парадне чисте, після ремонту, новий ліфт. Інфраструктура: зупинка міського транспорту -5 хвилин пішки, полікліника, бювет,промислові та продуктові магазини. Також історична памятка, Свято -Покровський Храм, в 5 хвилинах від будинку. Перегляди за домовленністю.

Новомостицька вул., 6

Представляємо Вашій увазі затишну однокімнатну квартиру-студію на четвертому поверсі девятиповерхового будинку, який розташований за адресою вул. Світлицького 24. Ця квартира вражає своєю функціональністю. Загальна площа квартири становить 34 квадратних метри, з них 18 кв.м припадає на житлову зону, а 9 кв.м – на кухню. Особливістю цього приміщення є великий засклений балкон, який додає простору та забезпечує відмінне освітлення приміщення. Квартира продається з усіма наявними меблями та побутовою технікою, як на фото. Розташування цієї квартири дозволить Вам насолоджуватися затишком та спокоєм, а також мати зручний доступ до усієї необхідної інфраструктури. Квартира розташована в зручному місці, де поруч знаходяться ринок, магазини, кафе та ресторани, а також зручна розвязка громадського транспорту. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте!

Світлицького вул., 24

Продається затишна 1-кімнатна квартира в Шевченківському районі, за адресою вул. Олени Теліги 53. Квартира знаходиться на 7 поверсі, 9 поверхового будинку, загальною площею 29.3 кв.м, житловою 17.8 кв.м та кухнею 4.7 кв.м. Квартира з ремонтом у гарному стані. Теплий цегляний будинок, тихий двір та спокійний район для життя. Поруч з будинком знаходиться все що потрібно для комфортного проживання та відпочинку. До станції метро Дорогожичі 15 хвилин пішки. Комісію агенства сплачує покупець. Також пропоную свої послуги для реалізації Ваших ідей та бажань у сфері Нерухомості. Всі питання, які можуть у Вас виникнути, пропоную вирішувати Спільно! Від Вас – бажання та готовність співпрацювати! Від Мене – кваліфікована консультація, вирішення питань, супровід угоди. Наша співпраця це насамперед Ваша безпека, а також професійний моніторинг поточної ситуації на ринку нерухомості, що дозволить Вам не переплатити при купівлі нерухомості та не продешевити з продажем. Ваші подальші рекомендації – найцінніше досягнення у моїй роботі!

Теліги Олени вул., 53

Продам однокімнатну квартиру по вул. Перемишльській буд. 2-Б вітряні Гори у м. Києві, розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку, загальною площею 28,7 кв.м., житловою 16,6 кв.м., кухня 5,3 кв.м., є великий балкон на кухню і кімнату, санвузол сумісний, житловий стан, чиста і охайна. Будинок розташований в тихому гарному місці, поруч школа, садочок, магазини, зручна транспортна розвязка. Ціна 32 000 у.е.+комісійні за домовленністю .

Перемишльська вул. (Червонопільська), 2-Б

Продається світла, затишна квартира В квартирі є вбудована кухня яка забезпечить вам зручність та задоволення. Підїзд у будинку є чистим та доглянутим, а двір є тихим та зеленим, створюючи приємну атмосферу відпочинку і віддаленості від шуму міського середовища. Зозташування цієї квартири також має вагому перевагу - розвинена інфраструктура навколо влючає в себе школу, дитячий садок, парк.

ексклюзив
Межовий пров., 3а

Бакинська, 37в, Шевченківський район. Затишне місце, зручне розташування. Будинок Готельного типу; 1 кімн., 5-й поверх, площа: 20,7\11/\4; Жилий стан, В квартирі все залишається. Без балкону. Встановлені лічильники на гарячу і холодну воду. Вікна металопластикові. Зручна інфраструктура, до метро Дорогожичі 15 хв. пішки. Поруч Кирилівський Гай, Сирецький Гай, Сирецький парк, Бабин Яр, школа, магазини. Вартість: 29700 USD. Комісія 1500 USD. Власник в Україні. Перегляди по домовленості.

Бакинська вул., 37в

Продається затишна однокімнатна квартира з ремонтом та меблямиза адресою: Межовий перевулок 3А, Подільсктй рн. Квартира розташована на 3 поверсі 9 поверхового будинку! Чистий підїзд, окремий тамбур! Квартира з капітальним ремонтом! Засклений балкон! Всі меблі та техніка залишається! Тихий та затишний двір. Поруч спортивні майданчики, магазини. Готові до угоди! Телефонуйте.

Межовий пров., 3А

Пропонується у продаж квартира за адресою: проспект Правди 64Б, Подільський район, Виноградар, поруч ЖК Варшавський 1-кімнатна квартира, площа 35/19/7. Поверх 3/9. Висота стелі 2.5 м. Рік побудови 1983. Тип будинку ММ-640. Квартира в доброму стані. Квартира укомплектована меблями та технікою. Санвузол суміжний. Балкон засклений. Встановлений кондиціонер. Вартість – 36000 дол. Комісія АН 5% ID-412

Правди просп., 64б

Ексклюзивна пропозиція! Продаж 1 - кімнатної квартири (гостинки) за адресою: пров. Межовий, 5 на 6 поверсі 9-ти поверхівки. Стан житловий, під ремонт. Загальна площа 22м2; кімната 10м2; кухня - 5м2. Великий балкон на всю квартиру, частково засклений. Вікна дерев"яні. На кухні плита газова, кухонні меблі, холодильник, мікрохвильова піч. Санвузол суміжний, бойлер. Замінені труби, сантехніка. Лічильники на воду повірені, електроенергію. Встановлений домофон. Меблі та техніка залишаються. Закритий тамбур.В дворі школа, дитячий садок. Поруч магазини, ринок, поліклініки. Зручна транспортна розв"зяка до станцій метро Мінська, Нивки. Можливий продаж по програмі єВідновлення!

Межовий пров., 5

Продам 1к Подільський р-н Віноградарь ,Межовий провулок буд 5а,1-9к 22-10-5,с\у суміжний,балкон заскланий.Нова сантехніка,електріка,після ремонту,вбудована кухня.Квартира продаєця з мебелью та технікой (нова пральна машина,витяжка ).Вікна в двір.Поруч магазини,супермаркети,паркова зона,зупинки,садіки,школи.Квартира затишна,тепла,комфортна для життя.Маленькі комунальні послуги. 29500уе 0962282327,0937054133 ріелтор Світлана

Межовий пров., 5а

Продається 2-к квартира на Подолі, вул. Нижньоюрківська 4. Загальна площа 54, 9м2, кухня - 10м2, житлова площа 36м2. Квартира з косметичним ремонтом. Комунікації в гарному стані(поміняні труби та проводка) Квартира на першому поверсі, на вікнах решітки, окремий вхід. До метро Тараса Шевченка, або Контрактової площі - 10-15 хв пішки. Квартира гарно підійде як для власного проживання, так і під інвестицію - оренда складатиме приблизно 15 тис. грн на місяць за нинішніх умов. Вартість складає 69 000 долл США. Пропозиція без комісійних для покупця. Торг доречний. Ціна під ключ з оформленням та оподаткуванням складатиме - не більше ніж 69 800 долл США. Перегляд у будь-який зручний час та день.

Нижньоюрківська вул., 4

Код обьекту : 308327-45 Однокімнатна квартира з відмінним місцем розташування та інфраструрою! Цей варіант підійде як для житла так і для оренди в затребуваному місці. У кухні та кімнаті – металопластикові вікна, у кімнаті встановлений розкладний диван та шафа купе, на підлозі – ламінат. На кухні та в коридорі - плитка, санвузол у кахлі, з бойлером та пральною машиною. У кроковій доступності: зупинки транспорту до найближчої станції метро Мінська або Оболонь - 10 хв. на авто або на громадському транспорті, до Центру міста ходить прямий тролейбус - 30 хв їзди. Біля будинку знаходиться ринок, кілька супермаркетів, дитячий садок, школа, кафе, поліклініка. Показ у зручний для Вас час.

Правди просп., 3

Продається однокімнатна квартира, в житловому стані на третьому поверсі. Квартира розташована в гарному місці, поруч школа, садочок, магазини, зручна транспортна розвязка. ID: 74267

Перемишльська вул. (Червонопільська), 2б

Продам 1-комн. квартиру, Киев. Подольский район. пер. Межевой 5, 6/9-эт., пл: 22/10/5 м2. Квартира с капитальным ремонтом, была произведена полная замена електропроводки (медная), установлены двухкамерные стеклопакеты REHAU, на полу ламинат. Квартира полностью укомплектована всем необходимым для комфортного проживания: кровать, 2 шкафа купе, встроенная кухня, вся необходимая бытовая техника. Санузел совмещен, современная сантехника и плитка, установлен бойлер. Восточная сторона света (солнце только утром) Квартира очень светлая и уютная несмотря на компактные размеры. Развита инфраструктура: рядом с домом расположены супермаркет АТБ, Школы, садики, фитнес-центры.Отличная транспортная развязка: маршрутки до метро: Минская, Петровка, Лукьяновская, Сырец, Нивки. Цена: 35.000 у.е

Межовий пров., 5

Простора, тепла (цегляний будинок 1982р) та затишна однокімнатна квартира в тихому спальному районі міста. Потребує косметичного ремонту, але придатна для проживання чи здачі в аренду. Не кутова, в центрі дому. Повністю мебльована, є все необхідне для проживання, є балкон, засклений. Є комора. Дуже тихий та комфортний масив для проживання, будинок знаходиться в глибині двору. Є парковка біля дому. Поруч супермаркет, ринок, бювет, магазини та торговельні центри. Зручна транспортна розв’язка. Неподалік ліс. Власник один, квартира вільна. Чудово підійде літній людині або під офіс. Очікується ввід в експлуатацію метро, тому розглядайте покупку як вигідну інвестицію.

Правди просп., 68б

Продається 1к. квартира, Метро 15 хв.пiшки. Дом кирпичный,1-447С-46,1973 року.Загальна площа- 20.4 м².кiмната-11.2м2, кухня-4.2 м2. Вул. Телiги 57, метро Дорогожичi. Поверх 3/9.Без балкону. Розвинена інфраструктура.Гарна транспортна розвязка. Поруч є АТБ, парк, пошта.

Продаж! вул. Олени Теліги, 57.

Продам однокомнатную квартиру 22 квадрата, Мостицкая 6" подольский район, дом- (гостинка), на этаже чисто соседи хорошие, квартира тёплая зимой кварплата 800 лето 400, мебель техника остаётся, заехал и живёшь сразу!

власник
Продам однокомнатну квартиру
1 - 24 з 40 результатів