Продаж 1-к квартири після будівельників в ЖК Злагода, вул. Вербицького, 1в, Харківський масив, Дарницький район, Лівий берег. Площа: загальна – 37м2, житлова – 15,4м2, кухня – 9,6м2. 23 поверх 25-поверхового монолітно-каркасного будинку. Будинок введено в експлуатацію. Підключено воду , тепло, світло. Встановлено лічильники холодної, гарячої води та лічильники тепла. Квартира під ремонт (стан після будівельників). Оздоблення квартир: вхідні двері до квартир - металеві, протиударні, вікна та балконні двері - металопластикові з двокамерним склопакетом. Підлога у житлових кімнатах, кухнях, с/у, балкону - стяжка під укладання покривного шару. Стіни кімнати, кухні, коридору – частково штукатурка по цеглянім стінам та перегородкам. Чудова інфраструктура: у пішій доступності розташовані: ТРЦ New Way; супермаркети - АТБ, Сільпо, Варус, Фора, кілька шкіл та дитячих садочків, до метро «Харківська» 20 хв. пішки, поряд «Парк Партизанської Слави».

Вербицького архітектора вул., 1в

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Будинок з автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Камянська, 127а

Продаж 1-но кімнатної квартири, вул. Камянська, 6, ЖК Метрополія, Дарницький р-н, Лівий берег. Знаходиться на 5 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа – 31,4 кв.м2, житлова кімната 11,5, кухня 11 кв.м2, санвузол сумісний. Квартира у хорошому житловому стані, ремонт 2018 року, стелі 2.8 м. У квартирі залишається шафа-купе, кухня, душова кабіна, інші меблі та техніка за домовленістю. Панорамне вікно з видом на озеро Вирлиця. В житловому комплексі своя огороджена територія з дитячим майданчиком зоною відпочинку, фонтаном, альтанками. В будинку конс’єрж, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура: садки, школи, дитячі майданчики, в пішій доступності магазини Сільпо, Велмарт, ринок, АТБ, Парк Партизанської слави, Парк Інтернаціоналістів, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, доросла та дитяча поліклініки, кафе, пошта, банк. Зручна транспортна розвязка, до метро Вирлиця 270 м., Бориспільська 1 км., зупинка громадського транспорту за 500 метрів. Вартість: 58500 у.о. Без комісії.

эксклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Предлагается квартира с новым дизайнерским ремонтом в ЖК Лебединый по ул. Ревуцкого 40б. Квартира видовая, расположена на 22 этаже. Выполнен качественный ремонт, делался для себя. Встроенная кухня, техника: стиральная машина, посудомоечная машина, кондиционер, СВЧ, духовка. В спальне 2-х спальная кровать, большой шкаф, телевизор. Состояние «заходи-живи» Шикарная локация, метро Харьковская 3 мин пешком, ТРЦ - 5 мин пешком, садики, школы в пешей доступности.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 40б

Чудова квартира в затишному місці біля метро зі своєю інфраструктурою! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Харківське Шоссе, 190. У помешканні незавершений ремонт. Функціональне планування: окрема спальня, простора кухня-вітальня з балконом, великий санвузол. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок класу комфорт, побудований по монолітно-каркасній технології, цегляний, утеплений. Висота стелі — 2,7 м. Територія комплексу закрита від сторонніх. Є підземний паркінг. Двір просторий, зроблений по сучасних стандартах із зонами для відпочинку, новими дитячими та спортивними майданчиками. Підтримується концепція двір без машин. У самому ЖК є кавярні, салони краси, продуктові та продовольчі магазини, аптеки та інша необхідна інфраструктура для зручності мешканців. Також поряд є супермаркет «Сільпо», найдешевший продуктовий ринок, міська поліклініка та лікарня №1, 3 школи, дитячі садочки Одне із самих зелених місць в Києві, оскільки поряд розміщені величезний парк «Партизанської Слави» з озерами, парк імені «Воїнів-інтернаціоналістів», «Київський» ліс, озеро «Вирлиця». Комплекс знаходиться в 7-ми хвилинах пішки від двох метро «Вирлиця» та «Бориспільська», там же і зупинка наземного громадського транспорту. Ціна 38 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Харківське шосе, 190

Простора квартира в гарній локації! Вся інфраструктура у пішому доступі! Продається 1-кімнатна квартира на проспекті Миколи Бажана, 7д. Світла, простора оселя з функціональним плануванням. Помешкання у житловому стані, два великих балкони, стоять пластикові вікна. Зручне планування, санвузол окремий. Меблі залишаються новому власнику. Комфортний 2-й поверх. Будинок кооперативний, на вході зустрічає консьєрж, чистий та доглянутий підʼїзд, 2 ліфти в робочому стані. Тихий, затишний двір, поруч дитячі майданчики. Поруч добре розвинена інфраструктура, все необхідне для комфортного життя: дитячі садки, школи, та інші освітні заклади. Неподалік знаходяться супермаркети, «McDonalds» та «KFC», торгові центри, затишні кавярні, ринок, парк Партизанської Слави. Одна з найкращих локацій — близькість до двох станцій метро: «Харківська» та «Вирлиця» (5 хвилин пішки), зручна транспортна розв’язка в різні райони Києва. Будинок розташований не над трасою. Ціна 37 500 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Бажана Миколи просп., 7д

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ЖК МЕТРОПОЛІЯ! РЕМОНТ! 1кім=47м2! Камянська, 128! ✔ Продаж квартири з ремонтом в новому комплексі поряд з метро. Встановлено ГЕНЕРАТОР. ✔ Простора кухня вітальня, велика спальня, сан.вузол суміщений, гардеробна. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. Встановлено кондиціонер, бойлер. ✔ Гарна вхідна група, охорона. ✔ Комплекс з закритою територією, достатньо місць на наземній парковці. На території впорядковані місця для відпочинку, дитячий майданчик. Комплекс з власною інфраструктурою. ✔ Метро Вирлиця 3 хвилини пішки. Ключі на руках, перегляди по домовленності.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128

Затишна однокімнатна квартира, у престижному житловому комплексі Олімпік парк. Квартира-студія має зручне планування та якісний ремонт. Кімната з ліжком на якому ортопедичний матрац, у ванній кімнаті нова європейська сантехніка, бойлер та пральна машинка. Також тепла підлога у ванній кімнаті та на кухні. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну.

возможна продажа по єОселя
Бажана Миколи просп., 17

Еcoflow в подарунок! Продаж смарт-квартири, вул. Кам’янська 127, ЖК Метро Парк. 23,1 м2, 9 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Новий будинок, піша доступність до метро. Поряд парк Партизанської слави. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 42500$, без додаткової комісії!

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127

Київ, Вірменська, 6 • 1 кімн., 8-й поверх, площа: 48,0\22,0\11,0; Квартира з функціональним плануванням, з ремонтом, меблями та технікою. Простора кухня, окрема кімната, санвузол. Вбудована кухня з технікою, посудомийна машина, індукційна плита, духова піч, холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер вбудовані шафи. На території будинку є продуктовий магазин, до Сільпо 5 хв пішки, через дорогу дитячий садок, поряд школа та гімназія, озеро. Спецпроект 2011-2015 рр; стіни: керамзито-бетон; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; стоянка; ліфт; ст.М"Вирлиця". будинок біля дороги, 4 ліфти, h=3м., гарний стан, під"їзди охайні, закрита територія, консьерж, охорона, відеонагляд, автономне опалення, дворівневий підземний паркінг, поруч цілодобові магазини, поліклініка, озеро Вирлиця, Парк партизанської слави, проспект Миколи Бажана.

возможна продажа по єОселя
Вірменська вул., 6

До вашої уваги пропонується однокімнатна квартира на першому поверсі в ЖК "Харківський". В квартирі зроблено євроремонт та облаштовано необхідними меблями та технікою. Будинок має зручне розташування поруч станція метро та зупинки громадського транспорту, лісопаркова зона відпочинку, лікарня, школи, садочки, магазини

возможна продажа по єОселя
Харківське шосе, 190

Продаж 1к квартири біля метро, вул. Вірменська 8/127, пов.17/25, Площа 37,2 м2 Можна заходити на ремонт! Житловий комплекс «Метрополія-2» знаходиться в Дарницькому районі, в 8 хвилинах пішки від станції метро «Вирлиця» та в 15 хвилинах від «Бориспільської». Вже побудований, та зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, стіни цегла, утеплений мінватою. В ЖК свій багаторівневий паркінг, дитячий та спортивний майданчик. Продаж по перепоступці з можливістю одразу оформити право власності і таким чином бути першими власниками!

Вірменська вул., 8/127

Продається велика та світла однокімнатна квартира площею 54 кв. м. з видом на озеро. Розташована за 200 метрів від метро Харківська. Адреса – Декабристів 12/37. Поруч є вся потрібна інфраструктура: ринок, ТЦ, АТБ, Novus, магазини, школи, садки, бювет. У будинку є консьєрж, відеоспостереження, підземний паркінг. Будинок теплий – монолітно-каркасний, невеликі комунальні. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка (посудомийка, хородильник, бойлер, телевізор 43, кондиціонер). Є сигналізація, можна підключити на пульт за потреби. У санвузлі є раковина та гігієнічний душ.

Братства тарасівців вул. (Декабристів), 12/37

БЕЗ % АКТУАЛЬНО! ЖК Olympic Park 5 секция. Сдача - 2024 год 1к студия возле метро. ВЫГОДНОЕ ВЛОЖЕНИЕ ДЛЯ: - перепродажи - арендного бизнеса - собственного проживания Планировка 27м2: - студия с местом под гардеробную комнату - санузел - совмещённый. ЖК класса "Комфорт": - современное входная группа - скоростные лифты - автономное отопление - закрытый от посторонних внутренний двор на стилобате, с зонами отдыха, детской и спортивной площадками. - ТЦ на первых 3-х этажах с магазинами и различными сервисами для жильцов
 5 секция - заявленный срок сдачи 4 квартал 2024 года. Стадия готовности - 60%: - выгнана монолитая конструкция всех 28-ми этажей - идет закладка внешних стен газоблоком на последних этажах и установка окон на нижних. 1 и 2 секция данного ЖК введены в эксплуатацию и заселены. Рядом ухоженный парк возле юридической академии, недалеко Парк Партизанской Славы с озерами. Отличная транспортная развязка для перемещения по Киеву и за его пределы: - 20 минут до центра на авто, 15 минут до аэропорта Борисполь и Дарницкого ж/д вокзала. Метро в 5 минутах ходьбы: - станции Бориспольская и Вырлица.

Бажана Миколи просп., 17

Дуже затишна, світла та тепла 1 кімнатна квартира з відмінним плануванням та якісним ремонтом. У квартирі встановлені бронедвері, домофон, бойлер, нова проводка, нові радіатори. Нові меблі та техніка залишаються. Доглянутий будинок. Тихий, просторий двір, загороджений європарканом, воротами та хвірткою з кодовим замком та доводчиком. Розвинена інфраструктура: в пішій доступності знаходиться парк "Партизанської слави " з прекрасними озерами, дитячі атракціони та майданчики, зони барбекю, ресторани, магазини, ринок, аптеки, лікарні. до метро Вирлиця 3 хвилин пішки, автобусні та маршрутні зупинки. Відмінне місце для життя. Телефонуйте.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 125

Зниження ціни! Продаж сучасної 1к. квартири-студії 31,3 кв.м. на 14 пов/26 по вул. Камянська, нова адреса - 130 в ЖК комфорт-класу Метрополія, в 5 хвилинах від метро Вирлиця, Дарницький р-н. Будинок 2018 року, монолітно-каркасний, стіни цегла, утеплення мінеральна вата. З панорамних вікон відкривається неперевершений вид на озеро та місто! У квартирі зроблено капітальний якісний сучасний ремонт. Обладнана необхідними меблями та побутовою технікою. Все залишається новим власникам! Квартира дуже тепла, взимку опалення можна включати мінімально, мінімальні комунальні. Територія комплексу закрита та охороняється. Є парковка, укриття, дитячий та спортивний майданчики, зона відпочинку. На першому поверсі продуктові магазини, салони краси, почтомат, банкомат та ін. Будинок дуже зручно розташований у пішій доступності до трьох станцій метро: Вирлиця – 5 хвилин, Харківська та Бориспільська – 10 хвилин. Відмінний варіант під орендний бізнес (дохід від помісячного здавання в оренду від 12 -15тис грн /міс.), так і для комфортного життя однієї людини або сімейної пари. Документи в повному порядку. Власник розглядає варіант продажу під державні програми. Без комісії! Квартира точно варта вашої уваги! Телефонуйте, пишіть, запрошуємо на перегляд.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Продам квартиру от хозяина на ул. Армянская дом.6 . 16 этаж Метро Вырлица 5 минут пешком, метро Бориспольская - 15 минут. В подъезде 4 лифта! ( 2 из них грузовые) Квартира светлая просторная однокомнатная квартира, переделаная в компакную двушку, площадью 47 м кв. с видом на озеро. -Квартира с качественным ремонтом, есть вся необходимая техника (холодильник, стиральная машина, чайник, микроволновая печь, варочная поверхность, телевизор, два кондиционера, бойлер, пылесос). -Две спальные кровати , диван раскладной Закрытая территория дома, охрана, видеонаблюдение, в жк имеется паркинг. Недвижимость больше трех лет , продажа по генеральной доверенности

владелец
Вірменська вул., 6

Без комісії! Продам 1кв. Загальна площа -40м.кв. 4 поверх. Простора кімната. Роздільний сан.вузол. Чисте парадне, нові ліфти. Розвинена інфраструктура - поруч супермаркети, кафе, спортивні зали, магазини, ресторани, лікувальні заклади, салони краси, школи, дитячі садочки, парки, сквери. У пішій доступності озера та пляжі. м.Харківська 5хв. Дарницький р-н. вул.Ревуцького 29а

Ревуцького вул., 29а

☀️ Идеальное предложение для вас - однокомнатная квартира БЕЗ КОМИССИИ для покупателя! Представляю вашему вниманию уютное жилье - однокомнатную квартиру по адресу Харьковское шоссе 170б. Это идеальный вариант для тех, кто ценит удобство, функциональность и хорошее расположение. 🏡 Основные особенности квартиры: - Площадь: 30м2 на 4 этаже с раздельной планировкой, что создает уютное пространство для вашего комфорта. - Комплектация: квартира может продаваться со всей мебелью и бытовой техникой, которую вы видите на фотографиях, включая раскладной диван, плиту, холодильник, раскладной стол и стиральную машину, шкаф - все для вашего удобства. 🏙️ Инфраструктура: отличная инфраструктура с близостью к метро Харьковская и Вырлица (в пешей доступности до 15-20 минут), вокруг множество магазинов, супермаркетов (рядом Сильпо), аптеки, больницы и спортзалы, что обеспечит вам комфорт и удобство в повседневной жизни. ⭐️ Эта квартира станет вашим уютным гнездышком в сердце города! Не упустите возможность приобрести идеальное жилье БЕЗ КОМИССИИ для покупателя. Обращайтесь для получения дополнительной информации и организации просмотра - ваше новое жилье уже ждет вас! С уважением и заботой о вашем выборе, Лисовский Максим, ваш надежный партнер в мире недвижимости

Харківське шосе, 170б

Без Комісії. Краща ціна! До Вашої уваги пропоную в продаж однокімнатну квартиру в ЖК «Olimpic Park», пр-т. Бажана 17, Квартира дворівнева , розташована на 27-му та 28-му поверхах 28 поверхового будинку. Загальною площею 58,4 кв.м. якісні інженерні мережі та комунікації, світла, простора квартира з функціональним плануванням, без оздоблення, готова до втілення будь-яких дизайнерських ідей та рішень. Одностороння вінка виходять у двір на дитячий майданчик. Презентабельний підїзд, нові ліфти, консьєрж, відеоспостереження. Благоустрій прибудинкової території, у дворі дитячий майданчик, гостьовий та підземний паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Вирлиця" - 5 хвилин, Бориспільська - 10 хвилин.Ідеальне місце для життя та здачу в оренду.

Бажана Миколи просп., 17

Теплий будинок, квартира з якісним капітальним ремонтом, замінені комунікації, електропроводка, труби, встановлені нові радіатори, металопластикові вікна, кондиціонер, бойлер, стіни вирівняні, на підлозі ламінат/плитка, вбудована кухня та побутова техніка провідних виробників, санвузол облицьований кахлем, якісна сантехніка, балкон засклений, чистий, охайний під’їзд, тихий, зелений двір, всі обєкти інфраструктури в пішій доступності, поряд парк, озеро, ст. м. "Харківська" - 5 хвилин. Люта Камілла

Бажана Миколи просп., 5в

Продажа квартиры общей площадью 38 м.кв. ЖК Олимпик Парк. Ст.м. Бориспольская . пр-т. Бажана. Однокомнатная квартира расположена на 26 этаже 28 этажного дома. Дом введен в эксплуатацию. Коммуникации – вода, электроэнергия, счетчики. Эл. котел для индивидуального отопления, бойлер для нагрева воды. Помещение разделено на жилую и кухонную зоны декоративной перегородкой. Присутствует вся необходимая техника : Варочная поверхность на две конфорки, духовой шкаф, микроволновая печь, вытяжка посудомоечная машина, холодильник. В ванной - стиральная машина, душ, унитаз, умывальник. При входе вдоль стены большой вместительный шкаф. Диван-кровать, стол стулья, тумба для ТВ. Выполнеy качественный ремонт. Окна с двухкамерными стеклянными пакетами. Входная дверь металлическая. Система охраны. Очень удобное расположение дома при въезде в Киев, Бориспольское кольцо, станции метро Бориспольская, Вырлица в пешей доступности, остановки общественного транспорта. АТБ, аптека, соседство с институтом. Вид на озеро Вырлица. Комиссия агентству 3%. Представитель собственника. Цена 55000 у.е.

Бажана Миколи просп., 17

Пропонується до продажу чудова однокімнатна квартира, яка знаходиться на дуже зручному 7 поверсі з роздільним плануванням та дизайнерським ремонтом у житловому комплексі "Лебединий". Квартира має затишну спальню з двоспальним ліжком, кондиціонером і елегантним робочим столом. Простора кухня обладнана сучасною технікою та включає обідній стіл зі стільцями. Ванна кімната велика з інсталяцією та душем. Панорамні вікна виходять на озеро, а також на гарний внутрішній двір. Будинок побудований у 2021 році, знаходиться в Дарницькому районі Києва, за адресою: вулиця Ревуцького, 40Б

Ревуцького вул., 40Б

Без комісії для покупця, розглядаємо безготівковий розрахунок та всі державні програми Є Оселя, Є Відновлення. Продаж 1 кімнатної квартири в новому ЖК Метрополія по вул.Камянська 128. Будинок новий, введений в експлуатацію у 2020 році. Загальна площа 36 м.кв. Розташована на 19 поверсі 25-ти поверхового будинку. Зроблений сучасний дизайнерський ремонт, всі меблі та техніка брендові. Квартира видова, має розкішний вид на місто та озеро.В підїзді є консьерж та відеоспостереження. Територія будинку закритого типу під охороною, вїзд через шлагбаум. На території будинку є дитячий майданчик, підземний паркінг, а також зачинена парковка. На першому поверсі супермаркет, аптека, салон краси. До метро Вирлиця - 350 метрів, метро Бориспільска та Харківська в пішому доступі. Поруч парк Партизанської Слави, озеро Вирлиця. Хороший варіант для орендного бізнесу. Ціна 69000 у.о. Без комісії. Телефонуйте.

возможна продажа по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128
123...7
1 - 24 из 146 результатов