Продається 2-к квартира, Дарницький р-н, ЖК "Злагода", будинок 1, секція №4. Монолітно-каркасний. Стан після будівельників. Будинок введено в експлуатацію. Підключено воду , тепло, світло (в процессі оформлення). Зараз етап строврення Жеку та підписання актів, ключі мають бути наприкінці року, заселення навесні. Поруч все для життя : 2 парки, дитяча та доросла поліклініки, дитячий садок №800, №719 та №290, комплекс з яслами №2 , школи №274 , №261, №267, за пять хвилин від будинку ТРЦ NewWay;

Вербицького архітектора вул., 1в

МЕТРО - 2 ХВИЛИНИ ПІШКИ. В КВАРТИРІ ГАЗ. НЕВИСОКИЙ ПОВЕРХ. НОВИЙ РЕМОНТ. КЛЮЧИ НА РУКАХ. ГРИВНЯ НА РАХУНОК. РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ПО СЕРТИФІКАТУ ТА ПОСТАНОВАМ ЗАТИШНА 2-КІМНАТНА КВАРТИРА З НОІВИМ РЕМОНТОМ БІЛЯ МЕТРО (2 хвилини пішки) Пропонується до продажу 2-кімнатна затишна охайна квартира в тихому районі ( поруч немає ніяких стратегічних обєктів). Квартира розташована на невисокому 2-му поверсі. Загальна площа квартири 51 м2, площа житлова 31,0 м2, площа кухні 8 м2. Санвузол роздільний. Висота стелі 2,6 метри. Встановлена сучасна кухня з вбудованою технікою. Є сучасна газова плита, духова шафа, витяжка та посудомийна машина. В санвузлі є великий бойлер та пральна машина. Всі меблі та техніка залишаються в квартирі. Встановлені лічильники. Балкон засклений. Вікна металопластикові. Квартира дуже тепла, розташована всередині будинку. Квартира наповнена любовю та теплом, це помічається нараз зайшовши до неї. Будинок 96 серії у гарному стані, підїзди охайні. Підключено домофон та кодовий замок. Біля будинку є велика квіткова клумба на сучасний ігровий майданчик. Гарна транспортна розвязка. Станція метро "Вирлиця" - 2 хвилини пішки. Поруч також є зупинка громадського транспорту: автобуси, трамваї, тролейбуси. Розвинена інфраструктура. Поруч розташовані школа та дитячий садочок. Магазини, аптеки, кафе та все необхідне для комфортного життя. Поруч є великий парк та озеро Вирлиця. Документі готові до угоди. Продаж не по дорученню. Реальному покупцю торг. Чекаємо Вас на перегляди

ексклюзив
Бажана Миколи просп., 9б

Продаж 1-к квартири після будівельників в ЖК Злагода, вул. Вербицького, 1в, Харківський масив, Дарницький район, Лівий берег. Площа: загальна – 37м2, житлова – 15,4м2, кухня – 9,6м2. 23 поверх 25-поверхового монолітно-каркасного будинку. Будинок введено в експлуатацію. Підключено воду , тепло, світло. Встановлено лічильники холодної, гарячої води та лічильники тепла. Квартира під ремонт (стан після будівельників). Оздоблення квартир: вхідні двері до квартир - металеві, протиударні, вікна та балконні двері - металопластикові з двокамерним склопакетом. Підлога у житлових кімнатах, кухнях, с/у, балкону - стяжка під укладання покривного шару. Стіни кімнати, кухні, коридору – частково штукатурка по цеглянім стінам та перегородкам. Чудова інфраструктура: у пішій доступності розташовані: ТРЦ New Way; супермаркети - АТБ, Сільпо, Варус, Фора, кілька шкіл та дитячих садочків, до метро «Харківська» 20 хв. пішки, поряд «Парк Партизанської Слави».

Вербицького архітектора вул., 1в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Харківське шосе, 174. Серія КТ; стіни: керамзито-бетон. Продаж 2 кімнатної квартири. Квартира дуже світла. Якісний ремонт. На підлозі кахель та ламінат. Кімнати та санвузол роздільні. Просторий балкон з вбудованими шафами. Вид з вікон в затишний двір. Розвинена інфраструктура. Поряд дитсадок та школи, магазини. Недалеко парк Партизанської Слави. До метро Вирлиця 15 хвилин пішки.

Харківське шосе, 174

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127, біля метро Вирлиця. Панорамні вікна. Квартира розташована в будинку комфорту класу на 3 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 48,9 м кв., житлова – 29,8 м кв., кухня – 8,7 м кв. Дві окремі спальні, кухня, гардеробна. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Натяжні стелі із вбудованими карнизами. Тепла підлога. Духова шафа, посудомийна машина, індукційна плита. Двоконтурний котел. Бойлер на 100 л Увімкнення води регулюється від Wi-Fi/ Виведені дроти для встановлення відеоспостереження. Меблі залишаються частково. У пішій доступності парк Партизанської слави з озерами та сосновим лісом. Вдале поєднання природи та розвиненої інфраструктури - ресторани, кафе, спортивні зали, магазини, супермаркети, дитячі садки та школи. Без комісії.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. З панорамними вікнами та автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорт класу на 4 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 61 м кв., житлова – 29 м кв., кухня – 13 м кв. Дві окремі спальні, простора кухня, гардеробна кімната. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Меблі на кухні з доводчиками, якісна побутова техніка. Розсувна система, алюміній. Ламіновані міжкімнатні двері. Бойлер Atlantic з Wi-Fi. Два кондиціонери Cooper & Hunter. Тепла підлога - кухня, ванна кімната, передпокій, гардеробна. Електронні Конвектори Electrolux, інверторний блок з таймером, дисплеєм, термостатом, 5 режимів, економія енергії до 3-х разів.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127а

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Будинок з автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська, 127а

Продаж Без% 4к квартири Харківське шосе 190 ЖК Харківський Дарницький р-н Лівий берег Відкрийте для себе унікальну можливість володіти квартирою з великою терасою, яка стане вашим особистим оазисом на свіжому повітрі. До вашої уваги велика 4к квартира, загальна площа 168 м2, житлова 75м2, кухня 31 м2, двоповерхова з двома видовими лоджіями та додатково великою терасою в 55 кв.м. Закрита безпечна теріторія без авто, є підземний паркінг на 87 місць, доступ до підїздів, ліфтів та сходів тільки за електронним ключем, охорона та відеонагляд 24/7. Вільне планування, є варіант дизайн-проекту. Можливе розділення на окремі квартири, вхід є на обох поверхах. Є доступ та дозвіл до техничного поверху та даху, можливе встановлення сонячних панелей. Замінені всі вікна на енергозберігаючі, двопакетні аргонові склопакети. ЖК комфорт-класу складається з одного шестисекційного будинку заввишки 11, 16, 22, 23 поверхів. Технологія будівництва – цегляна, матеріал стін – цегла, утеплювач – мінеральна вата. Висота стелі складає 2.70 метра. Опалення централізоване, але регулюється в кожній кімнаті окремо. Мешканцям доступна інфраструктура: метро Вирлиця (0.6 км), супермаркет Сільпо (0.6 км), дитячий садок (1.2 км), школа (1 км), спортзал «Зебра» (1.3 км), ТРЦ New Way (1.7 км). Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Харківське шосе, 190

Продаж 1-но кімнатної квартири, вул. Камянська, 6, ЖК Метрополія, Дарницький р-н, Лівий берег. Знаходиться на 5 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа – 31,4 кв.м2, житлова кімната 11,5, кухня 11 кв.м2, санвузол сумісний. Квартира у хорошому житловому стані, ремонт 2018 року, стелі 2.8 м. У квартирі залишається шафа-купе, кухня, душова кабіна, інші меблі та техніка за домовленістю. Панорамне вікно з видом на озеро Вирлиця. В житловому комплексі своя огороджена територія з дитячим майданчиком зоною відпочинку, фонтаном, альтанками. В будинку конс’єрж, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура: садки, школи, дитячі майданчики, в пішій доступності магазини Сільпо, Велмарт, ринок, АТБ, Парк Партизанської слави, Парк Інтернаціоналістів, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, доросла та дитяча поліклініки, кафе, пошта, банк. Зручна транспортна розвязка, до метро Вирлиця 270 м., Бориспільська 1 км., зупинка громадського транспорту за 500 метрів. Вартість: 58500 у.о. Без комісії.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Без комісії% Продаж 3к квартири вул. Братства Тарасівців, 10а, м. Харківська, Дарницький р-н. Квартира знаходиться на 16 поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа – 82 кв.м, житлова площа 44 кв.м, кухня 8 кв.м. Квартира двостороння, великий хол, роздільний санвузол, дві великі засклені лоджії, нові металопластикові вікна. У кімнатах паркет, на кухні плитка. При продажу меблі та техніка залишаються новим власникам (пральна машинка, бойлер, холодильник, електроплита, кондиціонери,) кухня вбудована, 3 шафи-купе. Встановлено лічильники на воду, електроенергію, домофон. У будинку 2 ліфти пасажирський та вантажний ліфти (вантажний ліфт новий), у будинку замінені вікна та міжповерхові двері. Прибудинкова територія велика, чиста з безліччю дитячих майданчиків, є парковка. Біля будинку бювет. Розвинена інфраструктура: магазини Фора, Велика Кишеня, Velmart, Thrash, Сільпо, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, кафе, пошта, банк, ринок, в пішій доступності адміністративні установи, дитяча та доросла поліклініки, Парк Інтернацілоналістів, Парк Партизанської Слави Зручна транспортна розвязка до метро Харківська 5 хвилин пішки, недалеко від зупинки громадського транспорту до м. Лівобережна, Дарниця, на правий берег. Вартість 76000 у.о. Ключі на руках. Без комісії%

Братства тарасівців вул. (Декабристів), 10а

Світла, затишна квартира з хорошим ремонтом в будинку з газом. Є повноцінний технічний поверх. 52/30/8, двокамерні металопластикові вікна, дубовий паркет у відмінному стані, кахель, нові радіатори опалення. Гарні меблі і побутова техніка: кондиціонер, бойлер, телевізор, двокамерний холодильник, пральна машина-автомат, вбудована кухня з варильною поверхнею, духовою шафою і витяжкою. Якісна сантехніка. Дві великі шафи-купе . Квартира продається з усім майном. Закритий тамбур на 2 квартири, чудові сусіди. На сходах світло, таке їх розташування тільки в будинках серії 134. З дахом ніколи проблем не було. В підїзді є голова-енергійна жінка, яка вирішує різноманітні питання з функціонування всіх систем та інше. Красивий, просторий двір. Відмінна інфраструктура, по суботах продуктовий ярмарок біля будинку. Квартира без боргів, без проблем, ніхто не зареєстрований, один власник. М.Харківська-5-7 хв.пішки.

Ревуцького вул., 29

Продаж без комісії 2к квартири в ЖК «Злагода», вул. Вербицького, 1в, Харківський масив, Дарницький район, Лівий берег. Квартира розташована на зручному 5 поверсі в 25-поверховому домі. Параметри квартири: загальна площа – 71м2, житлова – 37м2, кухня – 12м2. Планування вільне. Будинок введено в експлуатацію в 4 кварталі 2021 року. Документи готові. Податки сплачуємо. Готові розглянути безготівковий розрахунок в гривні, такі програми як єОселя 3% або 7% та інші. Будинок комфорт класу, монолітно-каркасна технологія, перекриття - залізобетон, утеплений мінеральною ватою, будинок дуже теплий. Стан квартири – від забудовника - передбачає індивідуальні варіанти майбутнього дизайну чи перепланування. Встановлено радіатори з регулюванням опалення, лічильники на опалення, електроенергію, воду. Енергозберігаючі склопакети. Інфраструктура та зручності: територія під охороною, камери відеоспостереження забезпечують вашу безпеку, підземний та гостьовий паркінги, всі необхідні обєкти поруч - дитячий садок, школа, супермаркети, поліклініка, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони для відпочинку. У будинка вдала локація - супермаркети великих продуктових мереж: Сільпо, Варус, АТБ, ТРЦ «New Way», безліч закладів для дозвілля, навчально-освітні та медичні заклади, спортзали, декілька парків та озер для прогулянок. Зручна транспортна розв’язка, до метро «Харківська» 15 хвилин пішки або 3 хв. на транспорті. Ця квартира створена для тих, хто цінує комфорт та розвинену інфраструктуру. Ідеальне місце для життя в ритмі великого міста, де все необхідне під рукою. Насолоджуйтесь життям у сучасному комплексі, що пропонує найкраще для своїх мешканців. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вербицького архітектора вул., 1в

Предлагается квартира с новым дизайнерским ремонтом в ЖК Лебединый по ул. Ревуцкого 40б. Квартира видовая, расположена на 22 этаже. Выполнен качественный ремонт, делался для себя. Встроенная кухня, техника: стиральная машина, посудомоечная машина, кондиционер, СВЧ, духовка. В спальне 2-х спальная кровать, большой шкаф, телевизор. Состояние «заходи-живи» Шикарная локация, метро Харьковская 3 мин пешком, ТРЦ - 5 мин пешком, садики, школы в пешей доступности.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40б

В продажі видова квартира новобудова. Жк OLYMPIC PARK По вул. Бажана 17 Метраж:87/67/20 Ведений в ЕКСПЛАУТАЦІЮ! Квартира після забудовників,зроблен проект для ремонту, є можливість зробити 2 смарт квартири ,також можна розділити от 2-4 кімнат. Неймовірний краєвид з вікон-двостороння. Закрита територія, підземний та гостьовий паркінг. Школи, дитсадки, поліклініка, лікарня, магазини, зупинки транспорту. У самому комплексі незабаром запуститься свій ТРЦ. Відмінна транспортна інфраструктура: до центру міста – 20 хвилин. Метро-Вирлиця/Бориспільська

можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 17

Продаж без комісії 2к квартири в ЖК «Злагода», вул. Вербицького, 1в, Харківський масив, Дарницький район, Лівий берег. Квартира розташована на видовому 13 поверсі в 25-поверховому домі. Параметри квартири: загальна площа – 71м2, житлова – 37м2, кухня – 12м2. Планування вільне. Будинок введено в експлуатацію в 4 кварталі 2021 року. Документи готові. Податки сплачуємо. Готові розглянути безготівковий розрахунок в гривні, такі програми як єОселя 3% або 7% та інші. Будинок комфорт класу, монолітно-каркасна технологія, перекриття - залізобетон, утеплений мінеральною ватою, будинок дуже теплий. Стан квартири – від забудовника - передбачає індивідуальні варіанти майбутнього дизайну чи перепланування. Встановлено радіатори з регулюванням опалення, лічильники на опалення, електроенергію, воду. Енергозберігаючі склопакети. Інфраструктура та зручності: територія під охороною, камери відеоспостереження забезпечують вашу безпеку, підземний та гостьовий паркінги, всі необхідні обєкти поруч - дитячий садок, школа, супермаркети, поліклініка, сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони для відпочинку. У будинка вдала локація - супермаркети великих продуктових мереж: Сільпо, Варус, АТБ, ТРЦ «New Way», безліч закладів для дозвілля, навчально-освітні та медичні заклади, спортзали, декілька парків та озер для прогулянок. Зручна транспортна розв’язка, до метро «Харківська» 15 хвилин пішки або 3 хв. на транспорті. Ця квартира створена для тих, хто цінує комфорт та розвинену інфраструктуру. Ідеальне місце для життя в ритмі великого міста, де все необхідне під рукою. Насолоджуйтесь життям у сучасному комплексі, що пропонує найкраще для своїх мешканців. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

можливий продаж по єОселя
Вербицького архітектора вул., 1в

Продається 3-х кімнатна квартира, в Дарницькому районі по вул.Тростянецька 6є. Розташована на 8 поверсі, площа 77 м2. Квартира в хорошому стані! Інфраструктура розвинена, поряд знаходяться ТРЦ New Way, 2 парки для відпочинку, супермаркети, аптеки, різні магазини, дитячі майданчики, садочок, школа, поряд є все що необхідно для комфортного життя, хороша транспортна розвязка, до м.Харківська 5 хв. Ціна-96000$ без комісії 0931610808 Олександр

Тростянецька вул., 6є

Чудова квартира в затишному місці біля метро зі своєю інфраструктурою! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Харківське Шоссе, 190. У помешканні незавершений ремонт. Функціональне планування: окрема спальня, простора кухня-вітальня з балконом, великий санвузол. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок класу комфорт, побудований по монолітно-каркасній технології, цегляний, утеплений. Висота стелі — 2,7 м. Територія комплексу закрита від сторонніх. Є підземний паркінг. Двір просторий, зроблений по сучасних стандартах із зонами для відпочинку, новими дитячими та спортивними майданчиками. Підтримується концепція двір без машин. У самому ЖК є кавярні, салони краси, продуктові та продовольчі магазини, аптеки та інша необхідна інфраструктура для зручності мешканців. Також поряд є супермаркет «Сільпо», найдешевший продуктовий ринок, міська поліклініка та лікарня №1, 3 школи, дитячі садочки Одне із самих зелених місць в Києві, оскільки поряд розміщені величезний парк «Партизанської Слави» з озерами, парк імені «Воїнів-інтернаціоналістів», «Київський» ліс, озеро «Вирлиця». Комплекс знаходиться в 7-ми хвилинах пішки від двох метро «Вирлиця» та «Бориспільська», там же і зупинка наземного громадського транспорту. Ціна 38 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Харківське шосе, 190

Простора квартира в гарній локації! Вся інфраструктура у пішому доступі! Продається 1-кімнатна квартира на проспекті Миколи Бажана, 7д. Світла, простора оселя з функціональним плануванням. Помешкання у житловому стані, два великих балкони, стоять пластикові вікна. Зручне планування, санвузол окремий. Меблі залишаються новому власнику. Комфортний 2-й поверх. Будинок кооперативний, на вході зустрічає консьєрж, чистий та доглянутий підʼїзд, 2 ліфти в робочому стані. Тихий, затишний двір, поруч дитячі майданчики. Поруч добре розвинена інфраструктура, все необхідне для комфортного життя: дитячі садки, школи, та інші освітні заклади. Неподалік знаходяться супермаркети, «McDonalds» та «KFC», торгові центри, затишні кавярні, ринок, парк Партизанської Слави. Одна з найкращих локацій — близькість до двох станцій метро: «Харківська» та «Вирлиця» (5 хвилин пішки), зручна транспортна розв’язка в різні райони Києва. Будинок розташований не над трасою. Ціна 37 500 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Бажана Миколи просп., 7д

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ЖК МЕТРОПОЛІЯ! РЕМОНТ! 1кім=47м2! Камянська, 128! ✔ Продаж квартири з ремонтом в новому комплексі поряд з метро. Встановлено ГЕНЕРАТОР. ✔ Простора кухня вітальня, велика спальня, сан.вузол суміщений, гардеробна. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. Встановлено кондиціонер, бойлер. ✔ Гарна вхідна група, охорона. ✔ Комплекс з закритою територією, достатньо місць на наземній парковці. На території впорядковані місця для відпочинку, дитячий майданчик. Комплекс з власною інфраструктурою. ✔ Метро Вирлиця 3 хвилини пішки. Ключі на руках, перегляди по домовленності.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ГЕНЕРАТОР! Пропонується на продаж видова двокімнатна квартира в ЖК "Метрополія". Простора квартира з капітальним ремонтом, меблями, вбудованою технікою. Встановлені нові радіатори, бойлер, на підлозі плитка/ламінат, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка. Функціональне планування. Презентабельний під’їзд, консьєрж, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг. Розвинена інфраструктура. Поруч школа, дитячий садок, супермаркети, парк "Партизанської Слави". Відмінна транспортна розвязка. Метро "Вирлиця" - 10 хв. пішки. Комісія агентства 5%. # 3 1 5 9 1 7 3 5 3 3 8 5

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128

Затишна однокімнатна квартира, у престижному житловому комплексі Олімпік парк. Квартира-студія має зручне планування та якісний ремонт. Кімната з ліжком на якому ортопедичний матрац, у ванній кімнаті нова європейська сантехніка, бойлер та пральна машинка. Також тепла підлога у ванній кімнаті та на кухні. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну.

можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 17

Пропонується до продажу 2х кімнатна квартира в новому ЖК Злагода. Будинок введено в експлуатацію, право власності. Квартира розташована на високому першому поверсі , з балконом. Гарне планування, двохсторонне. Вигляд з вікон у двір. Поруч вся інфраструктура, ТРЦ, ФОРА, школи та садочки, великий парк. До метро Харківська 5 хвилин транспортом, або 17 хвилин пішки. Можна зробити під комерцію, окремий вхід з двору. Ексклюзив.

Вербицького архітектора вул., 1В

Продається 2-х кімнатна квартира, в Дарницькому районі, проспект Миколи Бажана 9а. Розташована на 4 поверсі, площа 50 м2. Квартира в хорошому стані! Інфраструктура розвинена, поряд знаходиться парк для відпочинку, супермаркети, аптеки, різні магазини, дитячі майданчики, садочок, школа, поряд є все що необхідно для комфортного життя, хороша транспортна розвязка, до м.Вирлиця 5 хв. Ціна-65000$ без комісії Олександр 093-161-08-08

Бажана Миколи просп., 9а

БЕЗ % Можна під єОселю ЖК Метрополія Камʼянська 128 26/26 поверх 56м2 Зачинена територія, охорона, парковка. Метро Вирлиця 5хв пішки Поруч парк Партизанської Слави, метро Бориспільська, вул Вірменська, Харківське шосе, проспект Бажана, ЖК Олімпік Парк, ЖК Терракот

можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128
1 - 24 з 289 результатів