Пропоную вашій увазі унікальну пропозицію – ексклюзивна 3-кімнатна квартира в ЖК «Татарський», вул. Князя Володимира Мономаха, 10 ж (Отто Шмідта), Шевченківський р-н, Правий берег. Квартира з шикарною видовою терасою, якісним авторським ремонтом, дизайнерськими меблями, вбудованою технікою, системою кондиціонування, тепла підлога, терморегулятори з wi-fi. З панорамних вікон відкривається вражаючий краєвид на місто. Розташована на 5 поверсі, є ліфт. Загальна площа - 180 кв.м, житлова - 120 кв.м, кухня - 23 кв.м., 2 санвузли та лоджії, також машиномісце у підземному паркінгу входить у вартість квартири. ЖК «Татарський» - це дивовижний проєкт, аналогів яких немає взагалі ніде, сучасний комплекс преміум-класу, який пропонує своїм мешканцям комфорт та безпеку. Технологія будівництва - монолітно-каркасна. Є власна закрита територія, підземний паркінг (що служить як надійним бомбосховищем), власний генератор, що покриває 100% потреби будинку, своя котельня, система очищення води. Також будинок забезпечений цілодобовою охороною, системою відеоспостереження та контролю доступу. Ландшафтний дизайн території відрізняється високою естетикою виконання – зелені газони та квіткові клумби, місця для барбекю, зона відпочинку. Будинок розташований в Шевченківському районі. Татарка – один із найзручніших та мальовничіших районів Києва. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя : відділення банків, банкомати, лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки, парки, зелена зона, ТРЦ, ресторани та кафе. Телефонуйте, щоб дізнатися більше деталей та домовитися про перегляд. Не упустіть свій шанс купити квартиру вашої мрії!

ексклюзив
Шмідта Отто вул., 10 ж

Продается 3-комн.квартира, комнаты раздельные. ул. Лукьяновская, 27, на 5 этаже в 9-этажном панельном доме 96 серии. Установлены счетчики на холодную и горячую воду, газ. 2 остекленные лоджии, пластиковые окна. В комнатах и коридоре дубовый паркет, в коридоре и спальне большой шкаф купе. Развита инфраструктура, рядом супермаркет "Фора", бювет, детский сад, школа, Метро Лукьяновка 15 мин. пешком. Транспортная развязка очень удобна, здание находится в тихом зеленом месте. Торг.

Лукянівська вул., 27

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без % СПП Продаж 3к видової квартири у будинку преміум класу «Liberty Residence» Клубний будинок на Подолі, лише 43 квартири Поверх 2/5. Вільне планування, метраж 200 кв.м. Висота стелі від 3,40 м до 6,50 м. Панорамні вікна з підлоги до стелі Висоти вистачає зробити другий рівень та/або окремий вхід. Також можливо розділити приміщення на два окремі. Оздоблення преміум класу: мармур, граніт, керамоблок, утеплення мінеральна вата. Ліфт «Schindler» спускається у підземний паркінг, два паркомісця на квартиру У кожній квартирі власний вентиляційний канал. Електрика 20 кВт Два великі просторі балкони з чудовим видом на місто Сусіди вже роблять ремонти. Праву власності у січні три роки, прописаних немає, прямий продаж від власника. Покупцю без комісійних, колегам спп.

Лукянівський пров., 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж просторої, роздільної 3-кімнатної квартири під ремонт, за адресою вул. Печенізька, 9, Татарка, Шевченкіський район. Про будинок: утеплена панель, серія 96, 1990 року побудови. Квартира знаходиться в центрі будинку, не кутова, дуже тепла, двухстороння, 3/10 поверх. Планування квартири: кухня, 3 окремі кімнати, 2 балкони-лоджії, роздільний санвузол, коридор. В квартирі встановлені лічильники на воду, є тепла підлога на кухні, встановлені металопластикові вікна на кухні та на балконі. Тихий та затишний спокійний район, багато місць для паркування біля будинку. Розвинена інфраструктура: продуктовий магазин Фора, Бювет, відділення Укрпошти, відділення Нової пошти, дитячі садочки, школи, спортивна площадка. Гарна транспортна розв’язка: поряд зупинка міського транспорту, до центра міста транспортом 15 хв., поряд вул. Глибочицька та Поділ - центру міста, зручне транспортне сполучення, 10-15 хв. до метро Лук’янівська та Контрактова площа. Вартість квартири складає 70000$ без комісії для покупця! Документам більше 3 років, готова до продажу Не пропустіть шанс стати щасливим власником цієї квартири!

Печенізька вул., 9

До Вашої увани представлена 3-кімнатна квартира на продаж, що знаходиться за адресою вул. Половецька 14. В квартирі виконаний капітальний ремонт з якісних матеріалів. Квартира обладнана всима необхідними меблями та технікою. Гарно розвинута інфраструктура району. Зручна транспортна розвязка - м. "Лукянівська" в пішій досяжності.

Половецька вул., 14

«Ліберті Естейт» − житловий комплекс преміум-класу, що складається з будинку клубного типу, який виконаний за монолітно-каркасною технологією. «Liberty Estate» об’єднаний з ЖК Liberty Residence спільною територією. Пропозиція для тих, хто мріє жити у старовинній частині столиці. Це будинок клубної форми, де кожен зможе знайти комфорт, затишок, безпеку та невичерпні можливості. Будинок зведений у сучасному стилі, фасад фанерований ірландським сланцем. За рахунок височини, на якій стоїть будинок, з панорамних вікон квартири відкривається неймовірний вид на місто. Крім того, завдяки енергозберігаючим технологіям жильці зможуть значно зменшити вартість утримання житла. У ході будівництва використовувалися матеріали найкращої якості. Панорамне скління вікон виконано алюмінієвими трикамерними склопакетами з аргоновим наповненням, встановлена система відтаювання підлоги на видових терасах. В якості покриття підлоги використовувався граніт. Фасад облицьований сланцем з використанням ковки та фризів і балясин з травертину, що є архітектурною прикрасою, та парадні оформлені гранітом і мармуром. На ліфті марки Schindler можна за допомогою особистого ключа потрапити в підземний паркінг. У квартирі виконана стяжка з системою теплої підлоги. Проведено опалення, виконана штукатурка і шпаклівка стін. Матеріал стін - піноблок, керамічний блок, керамічна цегла, утеплення стін - мінеральна вата. Квартира має дуже вдале планування і крім того є багато простору для здійснення свого неповторного дизайну простору. Тераса 27 м2 з чудовим видом місто, яку можна застелити і зробити як зимовий сад, а з вигляд з вікон на зелень і дерева. Які в ЖК є зручності і характеристики: На вході - консьєрж-сервіс, Безпека-територія огорожі парканом, КПП, шлагбаум, домофон, відеодомофон, охорона, відеоспостереження на дому та на території. Озеленення- газон, автополив, ландшафтний дизайн, клумби, альпійська гірка, рослини всередині будівлі. Благоустрій- альтанки, відпочинкові зони, місця для барбекю, та мощення території піщаник, приватний тихий двір з бесідкою. Тип паркування для мешканців – Підземна і наземна паркова, охорона паркування, відеоспостереження, автоматичні ворота, шлагбаум, для гостей наземна паркова. Відмінна локація – до Подолу 5 хв., до Хрещатика , Майдана Незалежності 15 хв. на авто. Показ по домовленості. Для покупця без комісії %.

ексклюзив
Лукянівський пров., 3

Тепла, затишна квартира на Татарці. Повністю укомплектована всім необхідним для життя. У квартирі лишається все. 3 окремі кімнати. Два утеплені засклені балкони. На підлозі паркет. С/в сумісний. Пральна машина із сушкою, кондиціонер, холодильник, варильна поверхня. Місткі шафи. Кухня, двері з дерева. Встановлено сигналізацію. Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка.

Печенізька вул., 8

Клубний дім "InCo Home" - Лукянівська 16. - Будинок знаходиться в 7 хвилинах від входу в метро Контрактова Площа. - Загальна площа – 182 м2. - Кухня-вітальня – 40.8 м2. - Житлова поща– 63.5 м2. - Тераса – 30м2. - 25 квартир у будинку. - 2 квартири на поверсі. - Висота стель – 3.1м. - Парко місце – 17м2 (в подарунок). Пропонується квартира з документами в новому зданому будинку преміум класу в самому серці подола з класним виглядом і неймовірно приємним співвідношенням ціни та якості. Незважаючи на те, що квартира з величезною терасою Приємним бонусом до покупки буде парко місце (вже у вартості). На даний момент – повний Open Space. Є чудова нагода втілити в реальність будь-яке дизайнерське рішення. Можна придбати під офіс. Будинок складається з двох секцій і знаходиться на косогорі, тому з другого поверху практично з усіх квартир відкривається шикарна панорама на Поділ. Документи та ключі на руках. Перегляди за домовленістю у зручний для Вас час. Без Комісії. Ціна - 399 000 USD Ціна за м2 - 2 192 USD

Лукянівська вул., 16

Клубний дім "InCo Home" - Лукянівська 14А. - Будинок знаходиться в 7 хвилинах від входу в метро Контрактова Площа. - Загальна площа – 141 м2. - Житлова площа – 70.9 м2. - Кухня-вітальня – 20.9 м2. - Тераса – 42 м2. - 25 квартир у будинку. - 3 квартири на поверсі. - Висота стель – 3.1м. - Парко місце – 17м2 (в подарунок). Пропонується квартира з документами в новому зданому будинку преміум класу в самому серці подола з класним виглядом і неймовірно приємним співвідношенням ціни та якості. Незважаючи на те, що квартира з величезною терасою Приємним бонусом до покупки буде парко місце (вже у вартості). На даний момент – повний Open Space. Є чудова нагода втілити в реальність будь-яке дизайнерське рішення. Можна придбати під офіс. Будинок складається з двох секцій і знаходиться на косогорі, тому з другого поверху практично з усіх квартир відкривається шикарна панорама на Поділ. Документи та ключі на руках. Перегляди за домовленістю у зручний для Вас час. Ціна - 324 000 USD Ціна за м2 - 2 300 USD

Лукянівська вул., 14А

До Вашої уваги пропонується продаж 3-кімнатної квартири з авторським дизайном, яка розташована на 2-му поверсі (високий, як 3й поверх) та продумана до дрібниць. Внутрішнє оздоблення квартири виконано з натуральних та екологічних матеріалів. Загальна площа квартири 68 м2 Складається: - простора кухня - вітальня з балконом - 2 спальні (1 спальня з балконом) - 1 відокремлений санвузол - 2 кладової Квартира укомплектована всій необхідною технікою та меблями: - вбудована кухня - холодильник - варильна поверхня - духова шафа - диван - двоспальне ліжко - роздвіжне ліжко - 3 шафа-гардеробна - пральна машина - 4 кондиціонери - бойлер (проточний) - 2 телевізори - інтернет - домофон Вся вбудована техніка від відомого світового виробника . Наявність теплої підлоги. Розвинена інфраструктура : ст.М"Лукянівська"-15хв; гарний стан будинку та прибудинкової території, проводиться ремонт під’їзду, закріплене паркомісце під цілодобовою охороною, також є безкоштовна стоянка, поруч мережа супермаркетів, аптеки, відділення банків, салони краси, навчальні заклади, дідсадки, пошта. Є відеоогляд! Вартість 139 000$ можливий торг

Половецька вул., 16

Лукьяновская 14. Клубный дом "InCo Home на Подоле" Предлагается 3х комнатная квартира с документами в новом СДАННОМ доме в самом сердце подола с классным видом и невероятно приятным соотношением цены и качества. На данный момент - полный OpenSpace. Есть прекрасная возможность самим нарисовать планировку)) Техпаспорт: Общая площадь - 130.5м2 Свободная планировка! Дом состоит из двух секций и находится на косогоре, потому начиная со второго этажа практически из всех квартир открывается шикарная панорама на Подол. Всего 25 квартир. Паркоместо в подземном паркинге уже включено в стоимость. Строился дорого, как для себя. Подключены все необходимые коммуникации. Два автономных немецких дорогих котла на крыше (по 1 на каждую секцию). На каждую квартиру уже установлен теплообменник и бойлер, счетчик горячей и холодной воды, електросчетчик, счетчик на отопление. Канализация центральная. Полностью закрытая территория, везде видеонаблюдение и охрана. Вход только по специальным пропускам. Очень атмосферный дом и место, где он расположен. Просмотр в любое время. Отдел продаж. Все варианты. Без комиссии. Хорошего дня))

Лукянівська вул., 14а

.Можливий безготівковий розрахунок. Продаж 3-кімнатної видової квартири з видом на Адріївську церкву та Софіївську площу. Два балкони, двостороння. Пластикові вікна, бойлер, лічільники води 15 хвилин пішки до м. Лукянівка. Поруч школа, садок, супермаркет. Продаж Квартира з моменту забудови не змінювала власників. Загальна площа: 69, 9м2 Квартира розташована на 9-му поверсі 10 поверхового будинку. Кухня - 9. 1 м2 Кімната: 17. 1 м2 Кімната: 14. 9 м2 Спальня: 10 м2 Стан: з ремонтом та меблями

Печенізька вул., 9

Продається 3-х кімнатна квартира з капітальним ремонт, за адресою вул. Половецька 14, престижний мікрорайон Татарка. Квартира знаходиться в центрі будинку, не кутова, дуже тепла, високий перший поверх. Планування квартири: кухня, 3-и кімнати, 2 балкони-лоджії, роздільний санвузол, коридор. В квартирі є лічильники на воду, всюди встановлені металопластикові вікна, кондиціонери всі працюють, підїзд чистий, тамбур на три квартири. Тихий та затишний спокійний район, багато місць для паркування біля будинку. Розвинена інфраструктура: продуктовий магазин Фора, Бювет, відділення Укрпошти, відділення Нової пошти, дитячі садочки, школи, спортивна площадка. Гарна транспортна розв’язка: поряд зупинка міського транспорту, до центра міста транспортом 15 хв., поряд вул. Глибочицька та Поділ - центру міста, зручне транспортне сполучення, 10-15 хв. до метро Лук’янівська та Контрактова площа. Документи в порядку, підготовлені до продажу.

Половецька вул., 14

Комфортна квартира в гарному районі! Поруч вся інфраструктура! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Половецькій, 14. Житло двостороннє, два балкони (один засклений та утеплений). У двох кімнатах зроблено новий ремонт. В помешканні залишається духова шафа, холодильник, витяжка, кондиціонер. 9-поверховий будинок 1975-го року, виконаний по чеському проєкту. Тихий та затишний двір з новим дитячим майданчиком. Зручне розташування, поруч необхідна інфраструктура: супермаркети, дитячі навчальні заклади, банківські та поштові відділення, торгівельні центри, обласна лікарня, кав’ярні, ресторани та багато іншого. До найближчої станції метро — 10-15 хвилин пішої ходи. Біля дому автобусна зупинка. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Половецька вул., 14

🔥🔥🔥Актуальна пропозиція🔥🔥🔥 Ключі на руках. 🏠Клубний будинок InCo Home 📍Локація: вул. Лукянівська 14а р-н Шевченківській (Татарка) Загальна площа – 129 м2 Поверх - 3/5 Висота стель – 3м. Стіни - цегла Опалення - індивідуальне Висота стелі - 3м Вашій увазі пропонується квартира в самому серці Подолу в клубному будинку всього на 25 квартир з чарівним видом на Київ. Є підземний паркінг. Всі квартири мають панорамне засклення. IncoHome розташований серед численних музеїв, закладів харчування, кавярень, супермаркетів. Документи готові до угоди. ✅Ціна - 296 700 USD ✅Ціна за м2 - 2 300 USD З повагою, Владислав

ексклюзив
Лукянівська вул., 14а

Продам свою 3 х кімнатну квартиру в ЖК «Хенеси Хаус», вул Нагірная 18/16, будинок здан, люди живуть та роблять ремонт. Після будівельників, висока стеля 3.1м , дім теплий, терраса. Планування по бажанню можна змінити ,наприклад, змінити місцями кухню з санвузлом. Квартира знаходиться на 10 поверсі в 3 секції. Продаж поки ще через переуступку. Маю також інші варіанти квартир в цьому будинку ( 2х кімнатні квартири по 70 м.кВ. на 15 поверху ,можливо обьеднення в одну велику квартиру). Продаж від власника, можливо під е-оселю.

власник
можливий продаж по єОселя
Нагірна вул., 16

Пропозиція від власника! БЕз комісії! З рієлторами не співпрацюємо! Квартира (66,7 квм) складається з 2 спалень(10 та 15 квм) 2 комори, затишної вітальні (20 квм), відокремленої від коридора матовими розпашними дверима, з великими вікнами у двір, еркером та, кухні, балкону та роздільного санвузла. На кухні та в санвузлі проведена сучасна електрика, зроблений вихід під бойлер. Частково замінені міжкінатні двері, якісні вхідні двері. В житловій частині квартири – паркет, в кухні та коридорі - лінолеум. У всіх кімнатах та кухні – металопластикові вікна. В квартирі є 2 комори - між спальнями та в одній із спалень. 9-ти поверховий будинок із цегли. Квартира дуже простора та світла, двостороння. В одній із спалень сонце вранці, в інших кімнатах і кухні вдень та ввечері. Взимку квартира дуже тепла, оскільки у дворі є власна котельня. Також завжди є гаряча вода. Котельня оснащена власним генератором. Гарні сусіди, тихий двір. Будинок в пішій доступності до метро. Район Татарка знаходиться недалеко від м. Лукянівська Район гарно облаштований. В 3-5 хвилинах від дому пішки є фора, атб, еко-маркет, нова пошта, укрпошта, Банки, салони краси, поліклініка «Добробут», ветернарна кілніка, багато кавярень. 2 державних садочки, школа, відкитий шкільний стадіон, ліцей, величезна кількість різноманітних дитячих майданчиків, сквер. Трошки далі - променада центр, сільпо, новус, кінотеатр Київська Русь, лукянівський ринок, смородинський парк та парк Котляревскього. Цікава історична місцевість Щекавиця, мечеть, Макарівська церква. В 5 хвилинах зупинки транспорту до Майдану Незалежності, Конрактової Площі, Площі перемоги,вокзалу

власник
3-кімнатна квартира. Підгірна 3

Клубний дім "LIBERTY RESIDENCE" - Лукянівський провулок 3. - Загальна площа – 168 м2. - Житлова площа – 58 м2. - Кухня-вітальня – 44 м2. - Висота стель – 3.4м. Вашій увазі представлена шикарна квартира в клубному будинку LIBERTY RESIDENCE! Будинок знаходиться в культурному центрі столиці, який вабить своєю архітектурою, історичними пам’ятками і богемною атмосферою. Квартира площею 151, 9 м, розташована на 3 поверсі. Вільне планування. Для будівництва LIBERTY RESIDENCE використані лише натуральні матеріали високої якості. У будинку встановлюються ліфти Schindler нового покоління. Кожна квартира має індивідуальну систему електричного опалення. Шумоізоляція та обшивка комунікаційних труб гарантують тишу у кожній квартирі. Зручні планування дозволяють втілити в життя різноманітні інтер’єри. Високі стелі, просторі кімнати гарантують відчуття свободи і комфорту кожному мешканцю. Панорамні вікна – стильний елемент. Вони наповнять світлом кожну кімнату і дадуть можливість насолоджуватися прекрасними пейзажами. Клубний будинок – невелика кількість людей, які вас оточують, тиша і спокій в мегаполісі, високий рівень комфорту та безпеки. Вхід до будинку та заїзд через шлагбаум здійснюється на основі карткової системи. Система відеонагляду та дві точки цілодобової охорони гарантують спокій кожному мешканцю. Завдяки невеликій кількості квартир ви можете бути впевнені, що вас будуть оточувати люди, яким близький ваш стиль життя. Комфорт і спокій майбутніх мешканців – основа проекту LIBERTY RESIDENCE. Ви живете у місті , користуєтесь усією інфраструктурою мегаполісу і водночас відчуваєте заміський комфорт. Віддаленість від напруженого трафіку , промислових обєктів, зручна транспортна розвязка, зелені масиви дозволяють насолоджуватись спокоєм. Ціна - 370 000 USD Ціна за м2 - 2 300 USD

Продажа Квартира 3к 168м2 LIBERTY RESIDENCE ул.Олеговская Подол

Татарка Половецька, 16 Продаж 3кімн квартири 68м2 2й поверх (високий як 3й) Дуже вдале та зручне планування: - простора кухня - вітальня з балконом - 2 спальні (1 спальня з балконом) - 1 відокремлений санвузол - 2 кладові. Ценляний будинок, товсті стіни, дуже тепла і світла квартира. Доглянутий, відремонтоване парадне. Світло завжди є! Квартира укомплектована всій необхідною технікою та меблями: - вбудована кухня - холодильник - варильна поверхня - духова шафа - диван - двоспальне ліжко - роздвіжне ліжко - 3 шафа-гардеробна - пральна машина - 4 кондиціонери - бойлер (проточний) - 2 телевізори - інтернет - домофон Вся вбудована техніка від відомого світового виробника . Теплі підлоги. Розвинена інфраструктура : ст.М"Лукянівська"-15хв. Закріплене паркомісце під цілодобовою охороною, також є безкоштовна стоянка, поруч мережа супермаркетів, аптеки, відділення банків, салони краси, навчальні заклади, дідсадки, пошта. Розглядаємо державні програми. Без комісії для покупця.

3кімн, Татарка, Половецька 16. Без комісії

‼️Квартира та ціна актуальна ‼️ Ключі на руках! Перегляди можливі протягом години! ‼️Паркінг у подарунок‼️ вул. Лукянівська 16 Клубний дім "InCo Home" 25 квартир у будинку. 2 квартири на поверсі. 
Поверх - 4/5 Площа - 130.5/74 /21м2 Висота стель – 3м. Пропонується квартира з документами в новому зданому будинку преміум класу в самому серці подола з класним виглядом і неймовірно приємним співвідношенням ціни та якості. 
На даний момент – повний Open Space. Є чудова нагода втілити в реальність будь-яке дизайнерське рішення. Будинок складається з двох секцій і знаходиться на косогорі, тому з другого поверху практично з усіх квартир відкривається шикарна панорама на Поділ. Є можливість обрати поверх та планування! Документи готові

 Ціна за m2 - 2 076 USD 
Ціна - 270 000$

‼️Актуально, ЖК InCoHome, Купить квартиру, Паркінг у подарунок‼️

В продаже отличная 3к квартира на Подоле в клубном доме INCO HOME. Лукяновский пер. 14а, 16а. Площадь: 117.8м2 Этаж/этажность 3/6 В продаже пул квартир в клубном доме га Подоле рядом с историческим центром Киева. Квартира со свободной планировкой, два санузла. Дом клубного типа с подземным паркингом и лифтом который поднимается на этаж с парковки. Закрытая охраняемая территория двора. Автономное газовое отопление на каждую квартиру. Премиальные остекление панорамные алюминивые стеклопакеты. В подарк покупателю Паркоместо!!! Хорошо развивитая инфраструктура в пешей доступности магазины, кафе, салоны, спортивные комплексы, рестораны Подола. Отличная транспортная развязка, до центра города 15мин на авто. До стм. Контрактовая площадь 800 метров. Цена:294500 тыс$(2500м2) Просмотры по договорённости. С ув. Гаркуша Алексей

Продажа 3к квартиры в клубном доме на Подоле.

Продається 3- кімнатна квартира вул.Татарська, 2д. Поверх 5/5 цегляної сталінки 1958р. Площа 100 (59)11м. Квартира 2-стороння Вікна - у двір, кімнати ізольовані, (21, 20 і 17м) великий хол, 10м, гардеробна 3м,комора, вбудовані шафи. Меблі і побутова техніка входять у вартість (кондиціонери, бойлер, Bosh, шафи-купе, кухонні меблі). Великий чистий підїзд, домофон, без ліфта і сміттєпровода. Зелений тихий двір, паркувальні місця є завжди. Інфраструктура тихого центру: дитячі майданчики, школи, садочки, супермаркети. Метро Лукянівська 10-15 хв пішки. Номер оголошення на сайті компанії: SF-783-542-LX.

3- кімнатна сталінка з ремонтом Татарська, 2 Д

Продаж 3к Нагірна 16 ЖК Henesi House Татарка без комісії Вашій увазі пропонується чудова нестандартна євротрійка , в прекрасному ЖК класу комфорт+, зі стелями 3.15, і вільним плануванням. ЖК заселений на 70 % , є всі принади сучасного життя дворівневий паркінг, дитячий майданчик, своя кофейня, і саме головне тераса загального користування для відпочинку мешканців прям в нашій секції, в квартирі можна зробити або два санвузли, або санвузол і повноцінну гардеробну, є опція зробити три кімнати і велику кухню-вітальню.Ще в квартирі є своя власна тереса , яку можна оформити для сімейного відпочинку. ЖК розташований в зеленій зоні навкруги парки, сквери, три школи і два дитсадка, представлені всі великі маркети і є поруч великий ТРЦ, поруч поліклініки і лікарні. Цей ЖК і квартиру краще побачити власноруч, телефонуйте по всім питанням проконсультую і домовимось на перегляд.

Продаж 3к Нагірна 16 ЖК Henesi House Татарка без комісії

Продам 3к квартиру в ЖК Henesi House на Татарці адреса: вул. Нагірна 18/16 Шевченківський район, Лукянівка Площа: 110/57/10 поверх: 10/17 Будинок бізнес класу, зданий в експлуатацію!!! Квартира з вільним плануванням, функціональна, дозволить реалізувати ваші задуми для комфортного проживання. Квартира складається з двох коридорів, кухні - вітальні, двох спальних кімнат, просторий сан вузол та велика видова тераса з видом на місто. Стан після забудовників. Вид на Татарку та Лук’янівку. В комплексі є підземний паркінг. Житловий комплекс закритого типу, охорона, відеоспостереження, консьєрж в під’їзді, перед будинком невеликий дитячий майданчик. Зручна локація – тихий та затишний район для проживання, поряд ТРК «Променада центр поряд школа, маркети Сільпо та Novus. Зрачне транспортне сполучення, поряд зупинка міського транспорту, станція метро Лук’янівська – 15 хвилин пішки Квартира продається по переуступці, оперативний показ!

продаж квартири метро Лукянівка Нагірна Татарка Шевченківський
1 - 24 з 36 результатів