Без комісії для покупця! Без% До вашої уваги пропонується квартира в цегляному будинку. Квартира не зіпсована ремонтом) Чекає на Ваші сміливі дизайнерські рішення! Зручна для перепланування. В принципі, якщо ремонт не входив до Ваших планів, можна заїхати та жити. Вже вільна для заселення. Документи готові до оформлення договору купівлі-продажу. У пішій доступності кілька скверів, бювет, ринок, магазини, Дарницький вокзал. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд. Торг є. ID: 77977

эксклюзив
Новаторів вул., 2А

Продається однокімнатна квартира на 17 поверсі після будівельників, всі документи в наявності

владелец
Харківське шосе, 17 а

Продаж 1-кімнатної квартири від власника, без комісійних. Дніпровський р-н, вул. Празька 31. 2/5ц. 32,5/17,4/6,7. , св/с. , без балкону. Житловий стан. Склопакети, паркет, меблі, кондиціонер ,пральна машина,холодильник.Затишний двір. Поряд Novus, Фора,АТБ, аптекі, дитячий садок. Вікна на проїзжу частину.Поблизу парк, Дарницька площа, Гродненська площа.

Празька вул., 31
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

1-к. 32,8 м2 з ЄВРО-ремонтом м. Київ, вул. Пражська 19, Дніпровський р-н, Дарницька площа. В квартирі зроблено капітальний ремонт. Змінені стоякі водопостачання та каналізації. Сантехніка нова. Лічильники встановлені в 2023 року. Електрокабелі мідні, Вся електрика нова. Вікна пластикові, склопакети з енергозбереженням. Стіни фарбовані, На підлозі ламінат, Стеля натяжна, Є вбудовані канали та кронштейни під кондиціонер, Вхідні двері металеві, Торг доречний, Терміново. Телефонуйте з задоволенням відповім на всі Ваші питання, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

Празька вул., 19

Без %. Терміново. Сталіна, висока стеля. Продаж кімнати в гуртожитку, правильної форми, склопакети, 2 блоки, душ, бойлер, кахель, лічильники води, і тепла, 2 с/в, житловий стан, етаж закривається, на кухні і в постірочній у кожного своє місце. Броньовані двері, тамбур, домофон. ОСББ. Продається з меблями і технікою, як на фото, готовий бізнес, під оренду. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, садочки, школи, дитячі майданчики, Дарницька площа, ЖД вокзал Дарниця, метро 10 хвилин, розвязка в будь-який куточок міста Києва. Вільна. Ключі у нотаріуса.

Гашека Ярослава бульв., 15

Пропонується 1 кімнатна квартира по вул. Празькій, 19 Район Дарницької ( Ленінградської площі) До Метро Черніговської 10-15 хвилин на транспорті 1 этаж /9 поверхового будинка На полу ламінат , металопластикові склопакети, грати на вікнах. Роглядаємо безнальний розрахунок.

Празька вул., 19

Продам квартиру в ЖК комфорт-класу «Дніпровська мрія», вул.Сосюри буд.6, Дарницький район, мікрорайон Стара Дарниця, станція метро "Дарниця" 10 хв.на транспорті. Код обєкта SF-2-835-144 Поряд розташованні: магазини, супермаркети Сільпо, Новус, школа, дитячий садок, поліклініка, аптека, парк "Перемоги", сквер, кафе, банк, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту.. МакДональдз. Забудовник «Галжитлобуд». Здача будинку літо 2024р.. Продаж з переуступки. 2-й поверх 26-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 46 кв.м: кухня 14 кв.м. Висота стелі 2,7м. Квартира у будівельному стані. Зроблено стяжка, Власна котельня. Вартість - $50 тис Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

Сосюри Володимира вул., 6

Продаж від власника без комісії! Світла квартира, усі меблі залишаються. Експлуатація: Квартира нова, знаходиться 3 роки у використанні подружньої пари-власників. В оренду квартиру не здавали. Додаткові вигоди: Красивий вид з вікна на внутрішній двір Кондиціонер Бойлер Інтернет Тамбур: Широкий внутрішній тамбур дає можливість зберігати речі. Підʼїзд: Ліфти 2 + 1 грузовий ліфт. Поштомат нової пошти Прибудинкова територія: - Магазин «Біле сухе» на першому поверсі, у якому можна придбати алкоголь, продукти, гарячу каву, побутові речі - Зручний спуск для дитячої коляски та осіб з інвалідністю - Дитячий майданчик - Лавочки - Приватний дитячий садочок Інфраструктура: У 2-х хвилинах ходьби знаходяться: - ТРЦ «Мегасіті» (продуктовий магазин «Велика кишеня», салони краси, відділення нової пошти, укрпошти, спортивний зал, перукарні, магазини одягу та взуття, тощо) - Автобусна зупинка. Найближче метро: Дарниця та Чернігівська, 10 хвилин машиною/маршруткою - Продуктовий магазин «Іbox» - Кавʼярні - Салони краси - Аптеки - Державна школа - Дитячі садки (державні та приватні) - Дитячі центри

владелец
Лобачевського пров., 7

Продається бюджетна однокімнатна квартира біля ТРЦ Дарниця: * Не кутова, розташована на комфортному 3 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. * Загальна площа 33 м2, житлова кімната 17,4 м2, простора кухня 7,1 м2. * Облашкована суміщеним санвузлом та балконом. * Стан квартири - під ремонт, що дозволить вам зробити ремонт під себе, не переплачуючи за чужий. * Централізовані коммунікації, є газ. Біля будинку скверик, де можна відпочити на лавочці в тіні дерев та випити кави. Дуже розвинена інфраструктура: поряд ТРЦ Дарниця, ринок, Бювет, супермаркети Новус, Велика кишеня, АТБ, багато різних магазинів, дитячий садочок, декілька шкіл, амбулаторія, ЦНАП, зупинка громадського транспорту по лівому берегу, до метро Дарниця, Чернігівська - до 20 хвилин їзди (автобус, трамвай). Чудовий варіант по гарній ціні! Телефонуйте за вказаним номером, і я організую для вас оперативний перегляд цієї квартири!

Харківське шосе, 1

Продам 1-к кв студіо ЖК Флагман ( 2 секція ) Дніпровський ( Днепровский ) р-н Стара Дарниця ( Старая Дарница ) пер Лобачевського ( Княгині Інгігерди ) 7 13 поверх 27 поверхового будинку. Загальна площа - 30.3 м2. Площа кухні - 8.2 м2. Квартира в гарному житловому стані. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Санвузол суміжний. Душова кабіна, пральна машина, бойлер, меблі на кухні, холодильник, розкладний диван, шафа, тощо... Все, що є на фото, залишається новим власникам. Квартира знаходиться в середині будинку, тому дуже тепла. Поруч немає критичної інфраструктури - безпечно. Доглянута придомова територія. Дитячі та спортивні майданчики. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком є : школа, дитячий садочок, безліч магазинів, ТРЦ Мега Сіті, супермаркет Велика Кишеня, кавярні та ресторани, фітнес клуб, аптеки, поліклініка, Нова пошта, відділення банку, тощо... 10 хвилин пішки - Дарницька площа. Також 12 хвилин пішки до Привокзальної площі. Чудова транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинки громадського транспорту. До метро Чернігівська, Дарниця, Лівобережна, Бориспільська, Харківська та Позняки 15 - 20 хвилин на маршрутці. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна виїхати в любому напрямку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю.

Лобачевського пров., 7

Продається затишна однокімнатна квартира на високому першому поверсі з виконаним капітальним ремонтом у кухні та санвузлі. Ремонт у кімнаті майже завершений, що дає можливість новому власнику втілити свої дизайнерські ідеї. Квартира розташована в спокійному районі з просторим зеленим двором, ідеальним для відпочинку та дитячих ігор. Район має розвинену інфраструктуру: поруч розташовані школи, садки та супермаркети, що забезпечує зручність і комфорт сімейному життю. Відмінна транспортна розвязка дозволяє легко дістатися до будь-якої точки міста: неподалік знаходяться зупинка трамвая та автобуса, міська електричка. Ця квартира є відмінним вибором для тих, хто цінує комфорт, зручне розташування та готовий втілити в життя власні ідеї стосовно останніх штрихів у ремонті.

эксклюзив
Дністерська вул. (Двінська), 1а

Продам 1-кімнатну квартиру у гарному стані, вул. Дністерська (Двінська) 1, Дніпровський р-н. 9/9-пов. цегляного будинку, загальна площа 29.3 кв.м, житлова 17.6 кв.м, кухня 5.3 кв.м. Вікна склопакети, Санвузол суміщений, сидяча ванна. Квартира продається з меблями і побутовою технікою: 2 дивани, сервант, шафа, секційна кухня, кухонний стіл, вбудовані шафи в коридорі, пральна машина, холодильник. Газ, цетралізована гаряча і холодна вода, підключен Інтернет. За рахунок цього вона приваблива для Покупця, який відразу хочє отримати гарантований дохід без додаткових вкладень здачею в оренду. Невисокі комунальні. Бронедвері, справний ліфт, чисте парадне, домофон. Тихий та спокійний спальний район. Поруч Дарницький вокзал з міською електричкою, зупинка громадського транспорту, зручно добиратись до різних районів Києва, супермаркетів, ринку. Без комісії для Покупця.

Дністерська вул. (Двінська), 1

Простора квартира для власного проживання або комерції Продається простора 1-кімнатна квартира за адресою провулок Лобачевського, 7. Загальна площа — 47,1 м2, окрема кімната — 17,6 м2, кухня — 10,5 м2, санвузол — 5,9 м2, хол — 10 м2, лоджія — 2,9 м2, висота стель — 2,75 м. Оселя розташована на комфортному першому поверсі 26-поверхового монолітно-каркасного будинку 2016 року будівництва. Квартира знаходиться в середині будинку, тепла та затишна. Є можливість зробити окремий тамбур. Також квартира підійде під комерцію, оскільки є можливість зробити окремий вхід з внутрішнього двору. Встановлено індивідуальний лічильник опалення. Житло укомплектоване необхідними меблями та побутовою технікою: пральна машина, бойлер, електрична плита, витяжка, холодильник, двоспальне ліжко, шафи-купе. Будинок залізобетонний, перша секція, працюють 3 ліфти, ОСББ, міські тарифи на комунальні послуги. Двір чистий та охайний, є зона відпочинку. Вхідна група має пандус для візків та велосипедів. Прибудинкова територія: магазини «Біле сухе» та «Пятачок» на першому поверсі, продукти, гаряча кава, побутові речі. Зручний спуск для дитячої коляски та осіб з інвалідністю. На подвір’ї розташований дитячий майданчик, лавочки, приватний дитячий садочок. Район з розвиненою інфраструктурою, все необхідне для комфортного проживання в радіусі 5-15 хвилин пішої доступності. Поруч з будинком супермаркет «Велика Кишеня», аптеки, кавярні, спортивний клуб, «Дарницький» ринок, ЦНАП, нова школа з басейном, ветеринарна клініка, садочки (в тому числі приватні), Київський механіко технологічний коледж. За 15 хвилин пішої ходи — «Дарницька» площа і «McDonalds». Дім розташований за 5 хвилин від зупинки міського транспорту. До станцій метро «Харківська» та «Позняки» (зелена гілка) — 15 хвилин на маршрутці, та до метро «Дарниця» (червона гілка) — 10 хвилин на маршрутному таксі. Також курсують: трамваї, маршрутне таксі та автобуси в усіх напрямках. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

эксклюзив
Лобачевського пров., 7

Простора та світла квартира з можливістю перепланування! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Харківське Шосе, 19б. Стан помешкання — від будівельників. Планування дуже вдале, оселю легко можна перепланувати у 2-кімнатну квартиру з окремою кухнею. Дуже просторе та світле житло з хорошим розташуванням. Добре розвинута інфраструктура, під домом великий торгівельний центр «Мега Сіті» в якому є супермаркет, магазини з одягом, побутовими товарами, банк, фітнес-клуб, перукарня та багато іншого. Неподалік школа та дитячий садочок, 2 зупинки від дому Київська клінічна лікарня №1 та пологовий будинок. Будинок монолітно-каркасний, утеплений, висота стелі 2.85, опалення централізоване. Є два пасажирські та один вантажний ліфти. На першому поверсі консьєрж, також по периметру комплексу встановлений відеонагляд. Двір достатньо просторий, є місця для відпочинку та дитячі майданчики. Чудова транспортна розвязка, біля будинку зупинка усіх видів наземного транспорту який курсує до станцій метро: «Лівобережна», «Дарниця», «Лісова», «Харківська», «Позняки» кожні 5-10 хвилин. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Харківське шосе, 19б

БЕЗ КОМІСІЇ для ПОКУПЦЯ! Продам 1к.кв., Ленінградська площа, Харківське Шосе 19Б. Шикарний вид на місто, на "Родину-Мать". 33/35 пов. будинку 47/13/20 кв.м., лоджія (засклена обшита утеплена), сан. вузол сумісний (душова кабіна), гардеробна. У квартирі зроблений гарний ремонт. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою (кондиціонер, пральна машина, холодильник, витяжка, варочна поверхня). Встановлено ТЕПЛОЛІЧИЛЬНИК. 66 000 у.о.

Харківське шосе, 19Б

ПРОДАЖ! Велика 1к квартира з меблями у ЖК "МЕГА СІТІ" Харківське шосе 19А в Дніпровському районі: • Не кутове планування з гарним краєвидом на 20/26 поверхового будинку. Монолітно-каркасний 2008р. • Площа 60 м2. 60,1/25/13. • Світла, тепла квартира, укомплектована повністю меблями та необхідною побутовою технікою. • Кімната 25,3 м2 зонована на 2 частини: спальню з місткою шафою та зону вітальні з великим вікном. Є кондиціонер. • Кухня 13.4м2 із виходом на засклений балкон, укомплектована необхідною побутовою технікою та меблями з деревяними фасадами. • Санвузол роздільний оздоблений плиткою, ванна, бойлер, електрична рушникосушарка. У туалеті є невеличка комора. • Вбиральня 4м2. • Загальний стан квартири охайний та готовий для проживання сімї або орендного бізнесу. • Низькі комунальні платежі. Стандартні тарифи. • У підїзді чисто. Домофон. 3 Ліфта. Поруч невеликий паркінг з мийками та шиномонтажем. • Поряд з будинком багато невеликої комерції та супермаркет "Велика Кишеня", "BOX", кавярні, аптеки. У пішохідній доступності школа №42 з басейном. • Дуже зручна транспортна та автомобільна розвязка. Метро "Дарниця", "Лівобережна" "Чернігівська" або "Позняки", "Бориспільська", "Харківська" 10-20 хвилин транспортом. • Готова до продажу. Без зареєстрованих. • Перегляньте відеоогляд квартири за посиланням і записуйтесь на перегляд. • Ціна 60 000 у.о. Без комісії +38 063 974 67 31 КОЛЕГАМ БЕЗ ДУБЛЯЖУ РЕКЛАМИ.

эксклюзив
Харківське шосе, 19А

Продаж 1к квартири бул. Я. Гашека 24, Дніпров. р-н, Дарницька площа. Продається чудова простора квартира з ремонтом . Загальна площа становить 44 кв.м., житлова площа - 19 кв.м. площа кухні 10 кв.м. Комфортний 2 поверх 9-поверхового будинку 2014 року. Зроблений сучасний ремонт, укомплектована усіма необхідними меблями та технікою. Будинок обслуговує ОСББ. Розвинена інфраструктура: у пішій доступності все, що потрібно для комфортного життя - школа, дитячі садки, магазини, СПОРТЛАЙФ. Зручна транспортна розв’язка: Дарницька площа 1 зупинка або 5 хв. пішки, метро "Дарниця", "Чернігівська" та "Лісова" – 10-15 хв. їзди громадським транспортом. Вартість 54000 дол

возможна продажа по єОселя
Гашека Ярослава бульв., 24

1 кімн., вул. Хорольська 1-А , 12/25 мон/кар, 50,4/17/11; будинок 2014 року, забудовник «Киівміськбуд», у квартирі виконаний якісний ремонт, повністю мебльована та оснащена всією необхідною побутовою технікою, с/в совм, h-2,60; лоджія/заст, тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування, зручна транспортна розвязка, метро, 67000 у.о.; (067)2729986, (050)4621046, Сюзанна, АН «САФАРІ»

Хорольська вул., 1-А

ЖК Мега Сіті, Дніпровський район, Стара Дарниця. Без комісії для покупця. Продам 1кімнатну квартиру з євроремонтом, Харківське шосе 19а. Світла квартира з євроремонтом,повністю мебльована сучасними меблями та технікою, дуже тепла та затишна з відмінним функціональним плануванням, все продумано для комфортного проживання. Готовий прибутковий орендний бізнес. Легко перепланувати в 2х кімнатну квартиру. Загальний метраж квартири 48,6м2, житлова 27м2, кухня 10,4 м2, 1 лоджія засклена мп, вбудована кухня з варильною поверхнею,витяжкою та вбудованою духовою шафою. Санвузол суміщений, душова кабіна,бойлер 80л,пральна машина Zanussi 6кг, електричний підігрів підлоги, вікна металопластикові,висота стелі h=2,70м,на підлозі на кухні,холі та балконі плитка,в кімнаті ламінат, натяжні стелі, лічильник опалення, невеликі комунальні платежі, бронедвері. В холі вбудована гардеробна. Велике та світле еркерне вікно у кімнаті 27м2, кімната зонована на спальню та гостинну. 2х спальна кровать кольору «дуб сонома» з ортопедичним матрасом 1600х2000,шафа для одягу,диван розкладний,тумба під TV, кондиціонер. 19/33пов. термобудинку, в будинку ОСББ 3 ліфти, комплекс з власною інфраструктурою, супермаркет Кишеня, спортклуб мега жим 6000м.м2, бутіки, офіси, різні кафе, салони краси, відмінна транспортна розвязка, метро Дарниця, Чернігівська, Лівобережна, Осокорки, Позняки 15 хв на транспорті. Право власності понад 3 роки. 48 500у.е.

возможна продажа по єОселя
Харківське шосе, 19А

В продаже однокомнатная квартира в ЖК «Мега Сити». Квартира 52 м2 с незаконченным ремонтом, без мебели и техники. В квартире установлены металлопластиковые окна и балконный блок, балкон не застеклен. Коммуникации централизованные, высота потолка 2,7 м, отопление по счетчикам. Просторный вестибюль, есть консьерж, видеонаблюдение, несколько лифтов. Удачное месторасположение комплекса позволяет максимально быстро добраться до ближайших станций метро - Дарница, Левобережная, Харьковская. Хорошо развитая транспортная инфраструктура, шаговая доступность торгово-развлекательного комплекса «МЕГА» Адрес дома – г. Киев ул. ул. Харьковское шоссе 19-Б. Презентацию и переговоры будет проводить единственный представитель собственника – сертифицированный риелтор – Вячеслав Козак. Покупатель комиссию риелтору не платит!

Харківське шосе, 19Б

Дарницька площа, провулок Лобачевського 7, друга секція, 26/27 поверх, 30.4/16.1/7.1 кв.м., ЛІФТ працює при відключенні світла. Кухня – студія. Одностороння, видова. Гарний стан. Металопластикове вікно, балкон засклений МПО, утеплений, на підлозі плитка. У кімнаті та на кухні на підлозі - ламінат, у коридорі - плитка для підлоги. Сан.вузол - поєднаний у сучасному кахлі, душ. Стіни під фарбування, натяжна стеля. Мебаль та техніка залишається. Лічильник на опалення. Будинок ОСББ. У пішій доступності Дарницька площа, магазини, школа. Гарна транспортна розвязка. Одна власниця. Право власності 2017 року. ШАНОВНІ КОЛЕГИ, переконливе прохання, не турбуйте. За цим обєктом не співпрацюємо. Ріелтор, 5% комісійних. Вільна. Перегляди за домовленістю.

Лобачевського пров., 7

Продажа квартиры Пражская 19, Ленинградская площадь. 1 комнатная "гостинка" расположена на 7 этаже 9 этажного кирпичного дома. Общая площадь 29 кв.м., комната 17 кв.м. с выходом на балкон, кухня 6 кв.м., санузел совместный. Рядом вся инфраструктура, быстрая транспортная доступность к Метро Дарница и Черниговская. Квартира по капитальный ремонт !!! Есть видео внутри квартиры. Без комиссионных Цена 25.000 у.е.

Празька вул., 19

Адрес Київ, Дніпровський район вул Празька 25/2 -фото реальне -мебель і техніка залишається -документам більшех 3-х років -є балкон -квартира не углова -перегляд по домовленості -співпрацюю -риелтор комісія 3%

Празька вул., 25/2

Продаж 1к квартири за адресою вул.Алма-Атинська 2, Дніпровського району, розташованої на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку 1966 року побудови.Загальна площа складає 32,1кв.м, житлова 17,6кв.м, кухня 6,7кв.м.Є газ!Лічильники на світло та воду. Стан квартири "під ремонт", на кухні замінено вікно на металопластикове, двоє дверей.Внутрішній тихий двір,садочок, медична амбулаторія, продуктові магазини. Гарна транспортна розвязка : зупина маршрутки і трамваю за 20метрів,до метро Чернігівська 15хвилин.

эксклюзив
Алма-Атинська вул., 2
1 - 24 из 64 результатов