Пропонується до продажу затишна, світла 2-х кімнатна квартира в хорошому стані. Планування: кухня, дві кімнати, санвузол сумісний з ванною. Квартира тепла. Підлога: в кімнатах паркет, кухня та санвузол - плитка. Квартира з вбудованою кухнею, в кімнаті шафа-купе, двоспальне ліжко, диван. Встановлено два кондиціонера, новий бойлер. Є холодильник, пральна машина, витяжка. Встановлено лічильники на воду. Квартира з газовою плитою, що в теперішній час актуально. Гаряча вода є. Сталінка 1957р з ліфтом! Готові до швидкої угоди! Документи перевірені.

Січових Стрільців вул. (Артема), 79

Продається 2 кімнатна квартира в центрі Києва ,кімнати роздільні ,великий хол, сан вузол роздільний ,засклений балкон.Прекрасний район для життя і здачі в оренду ,розвинена інфраструктура . ID: 79201

Золотоустівська вул., 44/22

Пропонується вашій увазі 1-кімнатна квартира в центрі Києва по вул. Злотоустівська 48/5, загальна площа 39 м2, житлова 18,кухня 8. В квартирі виконаний високоякісний євроремонт, є все необхідне для комфортного проживання, включаючи техніку та меблі. Зручна транспортна розвязка, поруч метро Лукянівська, Вокзальна, Університет, у пішій доступності розташовані супермаркети,дитячі садки, школи, Павлівський парк, стадіон, та спортивні зали.

Золотоустівська вул., 48/5

Продаж двокімнатної квартири, Київ, Центр, Галицька площа (Пл. Перемоги). Двокімнатна квартира 64/32/9 у центрі міста, вул. Златоустівська 4, Шевченківський р-н. Теплий цегляний будинок 1991 р., на вході консьєржка, два ліфти вантажний та пасажирський. Кімнати окремі, підлога паркет,плитка, простора засклена лоджія. Після ремонту замінені: електрика (мідна), нові металопластикові вікна, алюмінієві радіатори опалення, встановлені лічильники гарячої та холодної води. В квартирі є: 2 дубові вбудовані шафи (при вході); 2 телевізори (кабельне ТБ), інтернет (працює без світла), холодильник, пральна машина, духова шафа. Під домом є: безоплатні місця для паркування та автостоянка та гаражі під охороною. Поруч: ТЦ Україна; 4 великі продуктові супермаркети "Сільпо", "Вельмарт", "Дари моря", "Новус": декілька дитячих садків, гімназія, середня школа. Для прогулянок та відпочинку Ботанічний сад імені. Фоміна та сквери. Для занять спортом: стадіон, декілька залів для тренування. Добра транспортна розв’язка (ж/д вокзал, автобуси, тролейбуси, маршрутки) та метро Університет та Вокзал 10 хвилин пішки. Документам більше 3-х років, Свідоцтво про право власності на квартиру, можливий торг, без комісії. Продаж може бути оформлено і за рахунок кредитування «єВідновлення», «єОселя».

Річна вул., 4

Ексклюзивна пропозиція трикімнатної квартири в престижному житловому комплексі . Київ, вул. Чорновола Вячеслава, 29а Загальна площа: 95,0 м² Житлова площа: 51,0 м² Площа кухні: 13,6 м² Комфортний 4й поверх, дві квартири на поверсі. В квартирі після ремонту ніхто не проживав. Ідеальний стан, повністю готова до заселення нових власників. Двостороннє планування, просторі кімнати правильної форми, дві засклені лоджії. Дуже тепла квартира, Якість ремонтних робіт дозволяє мінімальне використання опалення навіть взимку. Ремонт виконано в світлих, теплих тонах з використаніям будівельних матеріалів відомих провідних виробників. Підлога: італійський паркет з масиву дубу Двері: масив дубу Плитка: виробництво Іспанія Додаткові зручності: Тепла підлога Кондиціонери в кожній кімнаті Бойлери в кожному санвузлі Склопакети з шумоізоляцією Сигналізація Окремо продається велике паркомісце в підземному паркінгу площею 22,0 кв.м Комплекс розташовано в 10-15 хвилинах пішки від станції метро "Лукянівська". Закритий , зелений двір, охорона, вхід по електронних ключах, підземний паркінг. У безпосередній близькості супермаркети, торговий центр, кафе, ресторани та інші необхідні для комфортного життя обʼєкти інфраструктури. Бездоганна транспортна розвʼязка. Ця вишукана квартира — ідеальний вибір для тих, хто шукає стильне та комфортне житло в престижному районі Києва. Якість будівництва та оздоблення, а також зручне розташування та додаткові зручності роблять цю пропозицію неймовірно привабливою.

Чорновола Вячеслава вул., 29А

3 кім квартира вул. Річна 4, ЖК бізнес-класу Камертон центр ділової столиці Києва, Шевченківського р-ну. 138/58/47, 18 поверх 23 поверхового будинку, висота стелі 3м. До вашої уваги квартира з видом на мільйон, у якій зібрані найкращі критерії для життя у діловій столиці. У квартирі функціональне планування, адже планувалося відомим архітектором для себе та своєї сімї. 3 спальні кімнати та велика гостьова зона, поєднана з обіднім залом. Величезні панорамні вікна та вид на мільйон, на Київ Будинок бізнес-класу, побудований з цегли. Презентабельне лобі, внутрішній закритий дворик, де можна відпочити та погуляти з дитиною. Дворівнений паркінг, від якого можна піднятися на поверх своєї квартири, не виходячи з дому. Все відповідає критеріям будинку бізнес-класу. Так, по будинку були затримки з введення в експлуатацію, але всі нюанси відрегульовані і ключі, щоб зробити ремонт, ви отримаєте вже цього літа. Бездоганна локація, щоб жити в центрі ділової столиці: 15 хвилин м.Лукянівка та 2 хвилини площа Перемоги. Ресторани, кафе та магазини на будь-який смак. У пішій доступності шкільні та до шкільні заклади, універмаг Україна, Цирк. Є можливість придбати 2 паркомісця за додаткову вартість. вартість за квартиру 270 000 у.о. без комісії

Річна вул., 4

Дизайнерська, стильна 2-кімнатна квартира Шевченківський р-н вул. Чорновола 27, ст. м. Політехнічний інститут чи Лук’ янівська – 10 хвилин пішки. Квартира знаходиться на 15-поверсі/20 поверхового цегляного теплого будинку, з вікон відкривається приголомшливий вид! Прекрасний стан квартири, дизайнерський ремонт зроблений «для себе» з сучасних якісних матеріалів – паркет, кахлі, якісні вікна та двері, добротна сантехніка. С/вузел просторий, пральна машина. Житло обладнане сучасними меблями та побутовою технікою, вбудована якісна і дорога містка кухня з технікою: варильна поверхня, духовка, витяжка, двокамерний холодильник, посудомийна машина. Окрема спальня+ кухня-студио, сучасне ліжко з ортопедичним диваном, велика шафа-купе, кондиціонери. В цілому помешкання з приємною аурою, світле та просторе, ергономічне та продумане, сучасна естетика на вибагливий смак. Новий будинок - своя бойлерна (комунальні послуги оптимізовані), будинок утеплений, 2 ліфти - вантажний та пасажирський, є домофон, відеоспостереження, консьєрж, у підїзді та на поверсі ремонт. Відмінна транспортна розвязка. У пішій доступності АТБ, магазин "Дари моря", Новус, ТЦ "Україна", Площа Перемоги, неподалік паркова зона, лікарня Охмадит тощо. Гарного і Мирного часу!) Слава Україні і Захисникам!!

можливий продаж по єОселя
Полтавська вул., 27

Простора 3-к квартира вул. Чорновола 25, м. Лукянівськая-10 хв. 147.4 кв.м., кухня 20 кв.м., 14 поверх 20 поверхового будинку. Кімнати окремі: вітальня і 2 спальні. 2 сумісних санвузла та 2гардеробні в кожній спальні, +гостьовий санвузол. Балкон застеклений. Двостороння. Якісний євроремонт, кондиціонери у всіх кімнатах, італійська кухня з вбудованою побутовою технікою, охоронна сигналізація. Повна комплектація технікою. Відмінна інфраструктура (супермаркет, ринок, школи, інститут), і транспортна розвязка (10 хвилин-М.Лукянівська, 10хвилин-Центр). Панорамний вид на місто. 220000 у.о. Без комісії.

Чорновола Вячеслава вул., 25

Шевченківський район вул. Тургенєвська 30 Київський осередок іноземних Посольств і Представництв. Клубний будинок 1917 року з капітальним ремонтом і залізобетонними перекриттями. Розкішна квартира на 2 поверсі 3 поверхового цегляного будинку з власним затишним двориком для відпочинку і релаксу. Будинок після капітального ремонту. Загальна площа 125 кв.м., висота стелі 3,7 м, три окремі кімнати і велика кухня-їдальня. Просторий хол, дві ванні кімнати: одна з кутовою ванною, друга з душовою кабіною. Вітальня з великим затишним, заскленим балконом, комфортний кабінет з вікнами на схід сонця і спальня зі своїм санвузлом і гардеробною. Вікна просторої кухні площею 20 кв.м. виходять в зелений, тихий двір з власним садом і дитячим майданчиком. Квартира з якісним, класичним ремонтом 2000 року: чудові, деревʼяні вікна і міжкімнатні двері, дубовий паркет, італійські меблі з натурального дерева. Встановлені кондиціонери, сигналізація. На поверсі всього дві квартири, чисте парадне з кодовим замком. Закріплене одне паркомісце перед будинком. Одна з реальних київських перлин, якій немає аналогів. Без комісії . Можливий безготівковий продаж Вартість 220 000 дол 0675057305 Ірина

Олександра Кониського вул. (Тургенєвська), 30

Шевченківський район, вул. Січових Стрільців 59А, 12\12 цегляного будинку, 40\18,5\9,5. Будинок розташований у тихому дворі, домофон, ліфт, чисте парадне. В квартирі великий балкон, вікна на схід, вдале планування, гарний вид з вікон. Під ремонт.

Січових Стрільців вул. (Артема), 59А

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ ! НАЙНИЖЧА ЦІНА У КОМПЛЕКСІ ! Вашій увазі пропонується велика 3-кімнатна квартира у якісному комплексі в центральній частині міста на історичній вулиці - ЖК "Златоустівський" Планування : велика кухня - вітальня , + 2 спальні одна з яких зі своїм санвузлом , балкон , та ще один санвузол . Виконаний добротний ремонт з якісних матеріалів та облаштована усім необхідним для життя . До метро - 12 хвилин пішки . До центру міста 7 хв на авто .

Дмитрівська вул., 69

Без%. Продається видова 4 кім. квартира за адресою вул. Дмитрівська, 80 на 18-поверхі/24-поверховому будинку. Спецпроект 2008 року будівництва. Стелі 3.00 метри. Підземний та гостьовий паркінг. Консьєрж, три ліфти, відеоспостереження. Квартира має 4 окремі кімнати, два санвузли, вбиральня, комора, і простора кухня. З усіх вікон чудовий вид на місто. Залишаються всі меблі та техніка. За окрему плату є паркомісце. До метро Лукянівська 15 хвилин пішки. ID: 75858

ексклюзив
Дмитрівська вул., 80

Черновола 27 Златоустовский ЖК Площадь: 41 м2 Этаж: 11 Комнат : 1 Сделан качественный ремонт есть 2 кондиционера Планировка: гостинная-кухня, спальная, ванная комната , гардеробная. Панорамный вид на город В доме есть подземный паркинг (в стоимость не включен)! 104 800 $ Без %

можливий продаж по єОселя
Чорновола Вячеслава вул., 27

🏠 Мрієте про житло в самому серці інтелектуальної та культурної столиці? Ваша мрія збувається! Вашій увазі затишна двокімнатна квартира в Шевченківському районі на вулиці Гоголівській 43-а. Квартира вже готова для проживання та має все необхідне: бойлер, холодильник, пральна машина і підведений оптоволоконний інтернет. Кухня площею 7,5 кв. м, а роздільні кімнати - 12 кв. м і 16 кв. м. Окремий санвузол і косметичний ремонт у ванній кімнаті. Квартира розташована на 1 поверсі 9 поверхового будинку. Це теплий цегляний будинок із закритим тамбуром на 5 квартир. Основні переваги: Переміщення без перешкод: квартира розташована на 1 поверсі, що ідеально підходить для сімей з дітьми та літніх людей. Незалежність від виключення світла: можливість встановлення генератора біля будинку забезпечує безперебійну подачу електроенергії. Зручність приготування їжі: у будинку є газ, що забезпечує безперебійну роботу кухонних приладів навіть під час відключень електрики. Місце розташування будинку дуже зручне - тихий і спокійний мікрорайон у центрі міста, все в пішій доступності ТРЦ Україна та Національний цирк Україна - 15 хв, Національний пед. університет ім. М.П.Драгоманова, Інститут екології економіки та права та інститут мистецтв - 10 хв. Ліцей №43 ім. В.М. Молчонов - 3 хв, Спеціалізована школа № 106 з поглибленим вивченням анг. мови. - 7 хв. заклад дошкільної освіти №545 - 5 хв До станцій метро Лукянівська, Вокзальна та Університет можна дістатися за 12, 24 та 27 хвилин відповідно на громадському транспорті. Поряд є зупинки тролейбусів, автобусів і трамваїв, а також супермаркети. Не пропустіть унікальну можливість жити в одному з найкращих районів міста за доступною ціною! Запишіться на перегляд зараз, поки цей обєкт ще доступний! Для детальної інформації телефонуйте. Гоголівська /Івана Драча/Січових Стрільців/Глибочицька /Коперника /Юрія Іллєнка/Бульварно-Кудрявська /Павлівська /Олександра Кониського/Володимира Винниченка/ Золотоустівська /Дмитрівська/Річкова/Кудрявський узвіз/

Гоголівська вул., 43а

Вашій увазі пропонуємо простору квартиру на 22му поверсі будинку 2005року будівництва, що знаходиться за адресою вулиця Дмитрівська, 69. Квартира з якісним ремонтом в класичному стилі, продається з меблями та технікою. Три окремі кімнати, кухня-вітальня, 2 санвузли та прихожа. Всі меблі та фурнітура виготовлені на замовлення. Дорога якісна побутова техніка. Доглянутий підізд, консьєрж сервіс. Закрита територія. Підземний паркінг. У пішій доступності метро Лукянівська. Зручна транспортна розвязка, до центру міста 3км, Поруч ТРЦ Украіна, Цирк та багато закладів та супермаркетів для комфортного життя. Квартира вільна, перегляди за попередньою домовленістю. Ексклюзив. Перегляди за попередньою домовленістю.

Дмитрівська вул., 69

Краща пропозиція в житловому комплексі. Продаж квартири з крутим ремонтом та видом. Пропонується на продаж трикімнатна квартира в ЖК Hoffmann Haus, розташована на вулиці Златоустівська 34, у Шевченківському районі Києва. Квартира знаходиться на 6 поверсі 25-поверхового будинку. Планування квартири: Кухня-вітальня Дві спальні кімнати 2 санвузли та гардеробна кімната Балкон Квартира площею 96 квадратний метр має стильний та сучасний ремонт. Усі меблі та техніка в ідеальному стані. Все це, а також зручне та функціональне планування дозволить новим мешканцям проживати тут з максимальним комфортом. У будинку є підземний закритий паркінг. Недалеко від комплексу знаходяться три школи, ліцей «Політехнік», ім. Молчанова, Соломонів університет і гімназія ім. О.С.Пушкіна. Крім того, поблизу розташовані: торгово-розважальний центр «Україна», Національний цирк України, лікарня, спорткомплекс «Старт», супермаркети, продовольчі магазини, банки і монастир. До центру Києва можна дістатися за лічені хвилини – поруч проходить загальноміська магістраль – проспект Перемоги, а найближчі станції метро – це «Політехнічний інститут», «Університет» і «Лукянівська». Ця квартира точно не залишить вас байдужими. код: A1.797

Золотоустівська вул., 34

Ключі на руках ! Швидкий перегляд Продається 5к квартира 172 кв.м в будинку бізнес - класу за адресою: вул. Дмитрівська, 69. Дім збудований у 2014 році, стіни цегляні, висота стелі 3 м. Квартира складається з кухні-вітальні і 4 окремих кімнат, 2 санвузлів, 2 гардеробів та підсобне приміщення. В квартирі зроблений якісний та сучасний ремонт, всі меблі та техніка залишаються, заходи та живи. В будинку також є підземний паркінг, паркомісце також продається. Розташування будинку забезпечує добре розвинуту інфраструктуру поруч. У пішій доступності м. Лукʼянівська, 10 хв.

Дмитрівська вул., 69

Двокімнатна доглянута квартира, з меблями і технікою. Переваги: тиха, історична, безпечна частина міста, поруч іноземні посольства, офіси міжнародних організацій, телеканалів тощо; неподалік парки, магазини, розвинена інфраструктура, зручні розвязки; високі стелі, цегляний будинок, товсті стіни, підлога паркетна в хорошому стані, сучасний ремонт у ванній; в дворі є місця під авто, шлагбаум; в квартирі сучасні енергозберігаючі вікна, утеплені ззовні відкоси, металеві вхідні двері.

ексклюзив
Олександра Кониського вул. (Тургенєвська), 35-А

Пропонується до продажу квартира з дизайнерським ремонтом, функціональне планування: окремо кухня, вітальня, спальня та дитяча кімната, два санвузли, лоджія, багато місць для зберігання. Повністю мебльована, вся вбудована побутова техніка BOSCH, кондиціонери, підлога з підігрівом. Дві квартири на поверсі. Закрита територія комплексу, в будинку є підземний паркінг. Поруч уся інфраструктура, ст.М"Лукьянівська"

Чорновола Вячеслава вул., 29-а

Дмитрівська, 80, 3-кімнатна квартира загальною площею 109 кв.м., 21/24 поверхового будинку , Н=3 м, якісний ремонт, функціональне планування : кухня-вітальня , дві просторі спальні, 3 кондиціонера, 2 с/в , бойлер, шафа-купе у передпокої, розкішний панорамный вид на місто. В будинку 3 ліфти, консьєрж, мраморне оздоблення парадного , поруч супермаркети, банки, школи, дитсадки , ТЦ Україна , ресторани, фітнес-центр, метро Лукянівська у пішему доступі

Дмитрівська вул., 80

Шевченківській район Продам простору 3-кімнатну квартиру на просп. Берестейському (Перемоги), 12. Квартира розташована на 6 поверсі 9-поверхового цегляного будинку. Площа — 61/46/6 кв.м. Хороший житловий стан — затишна, охайна, чиста. Кімнати суміжно-роздільні, балкон засклений, санвузол суміщений. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою — кондиціонери, пральна машина, холодильник, бойлер, газова плита, духовка. Встановлено домофон, підключено інтернет. Паркування на подвірї. У пішій доступності вся інфраструктура. Поруч зупинка громадського транспорту, школи, дитсадки, Нова Пошта, магазини, кафе, аптеки, медзаклади. Метро «Вокзальна» та «Університет» — 15 хвилин пішки. Ціна: 79 000 у.о. Без комісійних для покупця. Ексклюзив! 095 152 2000, Андрій Smart Invest Realty

Берестейський просп. (Перемоги), 12

45471 Квартира знаходиться в історичному центрі міста до центру можна прогулятися пішки До Золотих воріт пішки 5 хвилин до Поділа пішки хвилин 20 - 25 до Майдану півгодинки Квартира розташована на південно-східну сторону Вікна виходять у двір в сторону Гоголівської Висота стель 2,6 м цегляний будинок спецпроект Стан квартири задовільний чиста і охайна 2 окремі кімнати санвузол окремий є кладова + є кімната внизу в підвалі як бомбосховище 14 м2 Балкон уздовж всіх 2 кімнат До ринка Лукянівського треба прогулятися Є поруч магазини продуктові і супермаркети Зупинка транспорту Покровський монастир навпроти Сквер недалеко поліклініка Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

ексклюзив
Січових Стрільців вул. (Артема), 59/65

Продається квартира з євроремонтом в ЖК "Einstein Concept House". Повністю мебльованої, будинок бізнес-класу з невеликою кількістю квартир оснащений системою «Розумний будинок»: доступ по карті, в загальних просторах будинку - система відеоспостереження з можливістю запису, автоматизований контроль відвідування будинку, дистанційне керування вхідними дверима, негайне інформування про аварійних випадках, ТРЦ "Україна": супермаркет, магазини, ресторани, дитячий сад, загальноосвітня школа, гімназія. Київ, Золотоустівська, 22, Einstein Concept House; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 10; ЖК "Einstein Concept House", будинок бізнес-класу з невеликою кількістю квартир, будинок утеплений мінеральною ватою, передбачені панорамні вікна і затишні балкони з боку двору, перший поверх відведений під комерційні обєкти, добре продумана система безпеки, потрапити в будинок можна за відбитком пальця , в приміщеннях загального користування ведеться відеоспостереження, працює професійний консьєрж-сервіс

Золотоустівська вул., 22

Центр Киева! Лучшее предложение в доме ул.Павловская 18 Можливо продаж по Eсертифікату!! Видовая 3х ком квартира 94.5м В пешей доступности от цирка, и метро Лукьяновская. Дом построен легендарным Житлобудом. 3. 1h потолки, перестенки 65 см украинского кирпича! (сейчас так не строят) В квартире добротный ремонт в классике, 3отдельных комнаты в каждой есть балкон с замечательным видом на Киев, 1 санузел и кухня. Подъезд после ремонта, внизу консьерж, и видеонаблюдение, свой паркинг,лифт в паркинг! Ключи на руках !Быстрые просмотры!Документы готовы !

Павлівська вул., 18
123...8
1 - 24 з 187 результатів