Без комісії та додаткових витрат!!! Продаж однокімнатної квартири у новому сучасному житловому комплексі «Молодіжне містечко» у с. Крюківщина, що розташована за десять хвилин їзди від Києва. Сучасний та затишний комплекс із закритою територією. Поруч розташовано безліч супермаркетів. ID: 79286

ексклюзив
Заповідна вулиця, 1

Ексклюзивна пропозиція! Ідеальний варіант як для комфортного життя, так і для ліквідної здачі в оренду (Орієнтовно 350-400$). Квартира у новому, клубному ЖК «Club House», по вул. Івана Білика (Яблунева), 11. Закрита територія ЖК, поруч є вся необхідна інфраструктура, чудова транспортна розвʼязка! ЖК віддалений від Кільцевої дороги, через що в квартирі тихо та затишно. Отримані документи на право власності , будинок введено в експлуатацію! 4\5 поверх, загальна площа - 34 м2 Ідеальне планування: -окрема спальня -кухня-вітальня - балкон -повноцінний санвузол з ванною. У квартирі якісний ремонт, зроблений електричний підігрів підлоги по всій квартирі, покладена плитка, якісно зроблена проводка та труби, кондиціонери та вся необхідна техніка! Ідеально вирівняні стіни та зроблена підвісна стеля з точковим освітленням. Встановлена ванна, бойлер, хороші двері. Великі вікна з видом у затишний, закритий двір комплексу, двокамерні склопакети, квартира дуже світла, не кутова. Красива територія ЖК, ландшафтний дизайн, дитячий майданчик. Поруч маса різної інфраструктури, ТРЦ Ресупбліка, новий АТБ (кілька хвилин пішки), ЖК Скайленд, Британський квартал, Нова Англія, школи, дитячі садочки та багато іншого. Ціна 56000$. Можливий торг при конкретній пропозиції!

NEW! ЖК "Сlub House" (Нова Англія, Британський квартал) ТЦ Республіка

Продаж квартири, вулиця Кайсарова 7/9. До метро Васильківська 5 хв. пішки. 1 дім, 3 секція, 16 поверх, 1-кімнатна. Виплачена 100%. 41,6 кв.метрів. Перші три секції готові до введення в експлуатацію. Продаж по переуступці. Продаж кладовки 2,58 кв.метрів, 16 поверх. (Ціна окремо)

власник
1-к Квартира Голосіївська Долина
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Софіївська Борщагівка, Яблунева, 9г 1 кімн., 5-й поверх, площа: 39**********,8 Продаж 1к квартири з ремонтом. ЖК Щасливий - закритий, охороняємий з власною інфраструктурою, Дитячі та спортивні майданчики. Сучасне планування, простора кімната, с\в, гардеробна. В квартирі виконаний якісний ремонт, мебльована, вся необхідна побутова техніка. Індивідуальний газовий котел.

Продажа новой квартиры. ЖК Щасливий. Соломенский. Теремки 15 минут

Ексклюзивна пропозиція БЕЗ % для покупця! Ідеальний варіант як для комфортного життя, так і для ліквідної здачі в оренду (350-400$, в залежності від кінцевого ремонту). Квартира у новому, клубному ЖК «Club House», по вул. Івана Білика (Яблунева), 11. Закрита територія ЖК, поруч є вся необхідна інфраструктура, чудова транспортна розвʼязка! ЖК віддалений від Кільцевої дороги, через що в квартирі тихо та затишно. Отримані документи на право власності , будинок введено в експлуатацію! 3\5 поверх, загальна площа - 32.6 м2 Ідеальне планування: -окрема спальня -кухня-вітальня -гардероб -повноцінний санвузол з ванною. У квартирі виконано всі чорнові роботи, зроблений електричний підігрів підлоги по всій квартирі, покладена плитка, зроблена вся проводка та труби, виводи під кондиціонери! Є готовий дизайн-проєкт, ремонт можна повністю доробити за декілька тижнів. Ідеально вирівняні стіни та зроблена підвісна стеля з точковим освітленням. Встановлена ванна, бойлер, хороші двері. Великі вікна з видом у затишний, закритий двір комплексу, двокамерні склопакети, квартира дуже світла, не кутова. Красива територія ЖК, ландшафтний дизайн, дитячий майданчик. Поруч маса різної інфраструктури, ТРЦ Ресупбліка, новий АТБ (кілька хвилин пішки), ЖК Скайленд, Британський квартал, Нова Англія, школи, дитячі садочки та багато іншого.

Клубний ЖК «Club House», 80% ремонту! є-оселя. ТЦ Республіка, БЕЗ %!

Житлові комплекси у Київ