Продається 1-кімнатна квартира у Святошинському районі м.Київ вул.А.Петрицького 5/9 Загальна площа: 39,5м2 12 поверх з 14 Квартира знаходиться у теплому панельному будинку 1989 року будівництва. У будинку 2 ліфта : вантажний та пасажирський. Переваги цієї квартири: - функціональне розташування : окрема кімната, кухня, саніузол та гардеробна. - доступна ціна - відмінне місце розташування: квартира знаходиться в зручному районі біля станції метро Святошин (500м). - розвиненою інфраструктура: все необхідне знаходиться поруч- магазини, торгівельні центри, супермаркети, кафе, ресторани. Все, що Ви бачите на фото залишається в квартирі. Звертайтесь, перегляд можливий у зручний для Вас час!

Петрицького Анатолія вул., 5/9

Пропонується 1-но кімнатна квартира в ЖК "Відпочинок", авторський проект, панорамні вікна, краєвид на сосни,, просторий балкон.Продається з меблями та технікою (бойлер, холодильник, духова шафа, варочна поверхня,витяжка,мікрохвильова піч, кондиціонер, пральна машина. Відеодомофон. Сантеніка Duravit. В коридорі вмісткі вбудовані шафи. Встановлені лічильники на тепло. Локація комплексу поєднує проживання в місті та відпочинку на природі. Закрита територія комплекса під цілодобовою охороною, консьерж. На території розташовані магазини, кафе, поле для мініфутболу, тенісний корт, салон краси, відкритий та закритий паркінг. Поруч парк, ст. М"Святошин" - 15 хвилин пішки.

Петрицького Анатолія вул., 23а

Пропонується на продаж красива 1к квартира, в чудовому ЖК «Святобор», вул. Львівська 15.Квртира з якісним ремонтом і повністю мебльована. Це сучасна новобудова в Святошинському районі, класу комфорт, з підземним паркінгом, гостьовою стоянкою та дитячим майданчиком. Територія ЖК під охороною, має свою інфраструктуруВ пішій доступності м. Житомирська та м. Нивки- 5хв. В квартирі новий ремонт, після ремонту ніхто не жив, в оренді не була. Загальна площа квартири 44м2, враховуючи коефіцієнт балкону 0,5. Окрема спальня, кухня студіо, балкон, с/в

Львівська вул., 15
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Якщо ви знаходитесь в пошуку однокімнатної квартири в Києві в екологічно безпечному районі, рекомендуємо звернути увагу на квартиру в ЖК «Відпочинок». Обєкт розташований поблизу метро "Святошин". Територія вдало поєднує у собі природний ландшафт, чисте соснове повітря, дитячі та спортивні майданчики, велодоріжки, місця для відпочинку. Закрита територія із цілодобовою охороною забезпечує власникам повну безпеку. Площі 52м² вмістилося все необхідне: передпокій – 7,5 м²; санвузол – 3,8 м², кухня – 9,4 м², спальня-вітальня – 25 м², лоджія - 6,2 м ². Наявність просторої лоджії з панорамними вікнами дасть змогу майбутнім власникам облаштувати собі релакс-зону, де можна почитати чи відпочити після трудового дня. Що вже є у нашій квартирі у районі парку Перемоги? При будівництві житлового комплексу використовувалися безпечні та довговічні матеріали, тому ваше нове житло довго вас радуватиме. У квартирі повністю проведено систему комунікацій, тому можна сміливо приступати до фішиних робіт з ремонту: Встановлено електричні розводки. Проведено розведення холодної та гарячої води. Встановлено електричні лічильники. Здійснюється вивіз відходів. Після того, як майбутні власники зроблять ремонт, вони одразу зможуть вїхати до нової квартири. Інфраструктура однокімнатної квартири в ЖК «Відпочинок» ЖК «Відпочинок» знаходиться у кроковій доступності від метро «Святошин». Поблизу комплексу супермаркети, квітковий магазин, кафе, салон краси. За бажання можна поїхати до центру Києва – дорога займе не більше півгодини. Повний огляд однокімнатної квартири читайте на сторінці www.plf-house.com.ua/listings/vidpochinok_52m/.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Петрицького Анатолія вул., 21 а

Квартира включає: окрему спальню з шафою-купе та двоспальним ліжком. Кухню-студію з великою кількістю місця для зберігання. оснащена системою легкого відкриття (push) та доводчиками. Техніка Electrolux (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина), холодильник Gorenje. Підлога в обідній зоні з підігрівом. Санвузол з туалетом і ванною, велика електрична рушникосушарка. Територія охороняється, є місце для парковки.

Котельникова Михайла вул., 33

1к кв. 53.2м Святошин просп. Перемоги, 121-А, м. Житомирська 3хв.пішки ДУЖЕ ТЕРМІНОВО. * Продаю простору 1 кімнатну квартиру 53.2 кв.м. в якісному новому сучасному будинку, проспект Берестейський, буд. 121-А (раніше просп. Перемоги, 121-А), Святошинський р-н, ЖК Вікторія (будинок бізнес класу), 3 хв. пішки від ст. метро Житомирська . * Площа: 53.2 / 20.5 / 13.3 кв.м. Поверх 7/25 поверхового, цегляного монолітно-каркасного будинку 2010 року побудови. Санвузол (суміщений) – 5.3 м2. Коридор – 9.1 м2. Лоджія (засклена, утеплена, обшита) – 5.0 м2. Комфортне, поліпшене планування. Квартира тепла (в середині будинку). Відокремлена простора кімната - 20.5 кв.м., кухня з виходом на лоджію, санвузол з душовою кабіною. * СУЧАСНИЙ ремонт з використанням якісних матеріалів - робили для себе. Квартира ПОВНІСТЮ укомплектована необхідними СУЧАСНИМИ меблями і технікою відомих брендів. * В квартирі зроблено євроремонт. Висота стелі – 3 м. Простора кухня з обідньою зоною. Квартира укомплектована вбудованою кухнею, меблями, всією великою та дрібною побутовою технікою (Бойлер, кондиціонер, холодильник, посудомийна машина, пральна машина, витяжка, телевізор, чайник, праска). Дуже багато місць для зберігання – 2 шафи-купе, тумби. Для комфортного сну передбачено 2х спальний розкладний диван. * Будинок обслуговує ОСББ. Низькі тарифи на обслуговування будинку та на опалення - встановлено індивідуальний лічильник тепла на квартиру. Будинок підключено до критичної електромережі, тому світло не виключали. * Закрита територія. Цілодобово на території працює охорона, консьєрж, сантехнік та електрик. Є підземний паркінг і достатньо місць наземного паркування. На території ЖК є аптека, продуктовий магазин, фітнес-клуб, SPA салон, ресторан. * Хороша інфраструктура та зручна транспортна розв’язка. Біля будинку зупинки громадського транспорту. Навпроти комплексу збудовано новий ТРЦ (Хіт Мол), в якому знаходиться безліч магазинів, у тому числі супермаркет «Новус». Навпроти будинку Макдональдс. * ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! Документи на квартиру в порядку – більше 3х років. * Ціна: 91.500 у.о. Комісія АН 2.5% ТЕЛЕФОНУЙТЕ, із задоволенням організую перегляд! Приходь - Оглядай - Торгуйся – Забирай! * Дуже комфортна квартира. * Ріелтори, пропонуйте своїм клієнтам.

Берестейський просп. (Перемоги), 121А

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом в ЖК “Відпочинок” по вулиці Петрицького, 23А в Святошинському районі, правий берег. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Є-Оселя, Є-Відновлення, постанови, сертифікати. Лише 10-15 хвилин пішки до станції метро Святошин. Загальна лоща 46 м2, житлова - 18 м2, кухні - 15 м2. 8 поверх 16-ти поверхового монолітно-каркасного, цегляного будинку 2015 року. Окрема кімната, кухня, лоджія з панорамними вікнами, передпокій, санвузол. Виконано сучасний ремонт із використанням якісних матеріалів та надійного обладнання. Квартира укомплектована усім необхідним для комфортного проживання, продаж із меблями та побутовою технікою. ЖК “Відпочинок” - один із кращих комплексів із закритою територією у сосновому лісі, достатньо віддалений від шуму та пилу великого міста, дитячі та спортивні майданчики на території, охорона, цілодобовий відеонагляд, консьєрж. Район із розвиненою інфраструктурою, у пішій доступності школи, дитячі садочки, магазини та супермаркети. Вигідна локація, метро Святошин - 10-15 хвилин пішки -5 хвилин пішки до зупинки громадського транспорту -15 хвилин пішки до зупинки міської електрички -15 хвилин машиною до центру міста зручна транспортна розв’язка Ця квартира вартує Вашої уваги. Телефонуйте, організуємо перегляд у зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Петрицького Анатолія вул., 23

Без комісії для покупця!!! Продаж 1 кімнатної квартири, вул.Верховинна 41, 16/26 пов, 47,5/19/3/13,4 метри, світла, простора квартира з ремонтом, з шикарним видом, з меблями та технікою, новий монолітно-каркасний/цегла будинок, свій двір, парковка, дитячий майданчик, 3 ліфти, консьерж, охорона, чистий підїзд. Тепла підлога в с/в, гардеробна, тамбур а 3 квартири, паркет, кахель, бронедвері, 68000 у.о. Квартира Вашої мрії , з якісним ремонтом та шикарним видом чекає На перегляді. 0794826432 Ольга

можливий продаж по єОселя
Верховинна вул., 41

БЕЗ комісії для покупця! ЖК "Верховина" - цегляний утеплений будинок 2019 року. Стан -відмінний!. Є підземний і гостьовий паркінги. Розташування - 5 хвилин до супермаркету «Новус»; - 8 хвилин до школи № 40; - 9 хвилин до станції метро «Житомирська»; - 14 хвилин до спорткомплексу "ДІЇ"; - 15 хвилин до станції метро «Святошин»; - 8 хвилин до ЦНАП і до районного відділку поліції - район безпечний. Прибудинкова територія огороджена, облаштована: є зони відпочинку : дитячий і спортивний майданчик, клумби. Про квартиру. Квартира простора, без перепланування. Готова до проживання. Зроблено якісний сучасний ремонт, повністю укомплектована меблями і технікою: -окрема велика кухня - вітальня з заскленою лоджією, облаштована сучасною кухнею з технікою ; -спальня - зонована на, власне- спальню і робочий кабінет - також укомплектована меблями для відпочинку та письмовим столом ; - просторий світлий коридор - прихожа з великою дзеркальною шафою-купе. Встановлено кондиціонер, бойлер, інтернет і лічильники - на ВСЕ! Витрати на комунальні послуги невеликі. Квартира варта вашої уваги, тому запрошуємо на показ! Також Є відео цієї чудової квартири.👌

Берестейський просп. (Перемоги), 109

ЖК Святобор комплекс комфорт класу з красивою прибудинковою територією, яку прикрашає ландшафтний дизайн і є просторий підземний паркінг. Затишний бекграунд у вигляді кількох скверів неподалік, магазинів поруч і трохи віддаленого, але відносно близького місця розташування до пр-ту Перемоги. Ремонт у квартирі власник зробив повністю для себе з якісних матеріалів і комплектуючих. Тепла електрична підлога в коридорі та санвузлі, плюс окремий контур на всю кухню. Прогресивний варіант, можливість запрограмувати роботу на цілий тиждень наперед. Окремий тамбур на дві квартири, додаткова безпека, приватність і звукоізоляція. Стіни і стеля в кімнаті також додатково шумоізольовані від сусідів. Освітлення у квартирі відмінно продумано. Можна вибрати відповідне за теплотою світло за допомогою натискань у всіх приміщеннях. Також є окремі підсвічування з вибором кольору освітлення в санвузлі, на кухні та балконі. Квартира видова, багато світла. Важливий момент у тому, що на 12 поверхів у будинку два ліфти. При вході є місце для кутового передпокою, де вже встановлено роутер. Проведено інтернет Utels, працює навіть без світла до 6 годин. Функціонально продуманий санвузол, містка душова, кран Grohe, хромований сифон, вивід під пральну машину і біде, інсталяція під унітаз. Двері в санвузол з -запахо- і звукоізоляцією додадуть ще більше затишку на кожен день. Стильні натяжні стелі по квартирі. Вбудована кухня з технікою. Є вивід під кондиціонер, також із фасаду кошик для нього. Вхід із кімнати в кухню можна обладнати розсувними дверима або капітальними, є можливість вибору. Є всі потрібні розетки під ТВ, інтернет, біля приліжкових тумб. Для шафи-купе закладено гіпсокартон, щоб розташувати її красиво під стелю. Балкон утеплений зовні та зсередини. Сам будинок утеплений базальтовою ватою з цегляним наповненням. Метро Святошин 10 хвилин пішки. Один з кращих ЖК в цьому районі; надійний забудовник, який будував Новопечерські Липки. Квартира чекає свого майбутнього щасливого власника. ID: 61875

Львівська вул., 15

Продаж 1 кімн. квартири 41,32 м2, 12/16 пов.,вул. Львівська/Мальовнича, 7, м.Житомирська 15 хвилин пішки. Комплекс комфорт-класу «Eco Dream» (введення в експлуатацію 2 кв. 2024 року) Квартира після будівельників, зручне планування, під Ваш дизайн проект. Тихе і затишне місце розташування,з вікон гарний вид- на ліс , та озеро з пляжем, зоною відпочинку. ЖК Eco Dream – 16-поверховий житловий будинок з 2 окремих секцій. Індивідуальне опалення квартир. У кожній секції встановлено високої якості швидкісні ліфти – вантажний та пасажирський. На перших поверхах розташовані об’єкти комерційної нерухомості для розміщення маркету, кафе, кав’ярень, аптеки, інших об’єктів сфери послуг. Закрита територія з охороною, цілодобове відеоспостереження, концепція «двір без машин, підземний паркінг із зарядними пристроями для електрокарів, сучасний дитячий ігровий майданчик, гриль зона відпочинку для дорослих и т.д… М.Житомирська 15 хвилин, або поруч маршрути на різні напрямки Київа.

Львівська вул., 7

Продам затишну 1-кімнатну квартиру на вул. Котельникова, 89, Святошинський район). Поверх - 7/9, метраж - 32/18/6. Дуже затишна квартира в гарному житловому стані, в санвузлі свіжий ремонт. Продається з меблями та технікою: вбудована кухня і велика шафа-купе, двоспальне ліжко, холодильник, газова плита, пральна машинка, ТV – плазма, бойлер, лічильники, 2 кондиціонери, інтернет. Балкон засклений з виглядом на тихий зелений двір. Тамбур, встановлено відеоспостереження, ліфт. Розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитсадок, парк, велике озеро «Верховина» з пляжною зоною, є місце для паркування. Метро Житомирська та Академмістечко 10 хвилин пішки. Телефонуйте! Квартира Вашої мрії чекає на Вас!

Котельникова Михайла вул., 89

Квартира для реалізації ваших ідей! 5 хвилин до метро! Чистий продаж, документи готові! Продається 1-кімнатна квартира на Берестейському проспекті, 93а. Площа кімнати — 12,8 м2, коридору — 3,2 м2, кухні — 6,1 м2, лоджія 6,6 кв.м. У наявності засклена металопластиковими вікнами лоджія, яку можна використовувати як додатковий простір, об’єднавши з кімнатою та кухнею. У кімнаті стоять дерев’яні вікна. Суміжний санвузол. Загальний стан — умовно житловий, під ремонт. З меблів у помешканні є вбудована кухня та шафа-купе. Побутова техніка: холодильник, пральна машина, плита, мікрохвильова піч, телевізор — все залишається. Цегляний будинок типу — ММ-650. Вхід з двору через домофон, у під’їзді зроблений ремонт, все чисто та охайно. Подвір’я розташоване в глибині, на території чимало дерев, кущів, клумби, лавочки, новий дитячий та спортивний майданчики. У дворі є місця для паркування авто. У пішому доступі є вся необхідна інфраструктура. Поруч знаходяться супермаркети «Novus», «Сільпо», «АТБ», «Територія мінімальних цін», де можна придбати одяг, взуття, аксесуари, речовий ринок «Святошино». Неподалік розташовані школи, дитячі садки, торгово-економічний коледж, музичні, художні та хореографічні школи, лікарні та поліклініки, у тому числі Київська міська клінічна лікарня №5. Поруч також є стадіон «Темп», спорткомплекс Наука-спорт, фітнес-центри, басейни, кав’ярні, ресторани швидкого харчування («Макдональдс», «Пузата хата»), клуби, банківські та поштові відділення, об’єкти побутового призначення. Поруч станція метро «Святошин» — 5 хвилин пішки. Зупинки наземного транспорту, міської електрички. Можна швидко доїхати в напрямку Академмістечка та передмістя Києва. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Берестейський просп. (Перемоги), 93а

✅Продається чудова 1к квартира в Святошинському районі по вул. Івана Крамського 9 Чудовий будинок 2012 року, монолітно-каркасний, цегляний, утепленний. Є підземний паркінг- як сховище. Безпечний третій поверх. Гарна квартира в будинку комфорт класу. Новус, дитсадок, школа, метро Святошино чи Житомирська в 5-7хв пішки. Консьерж, теплолічильник на єкономію, ЧОТИРИ ліфта, відеоспостереження будинку, низькі комунальні. ☝️Телефонуйте, із задоволенням організую перегляд.

Крамського Івана вул., 9

ЖК Відпочинок Вулиця Анатолія Петрицького 17 Продається простора, світла і затишна 1-кімнатна квартира-студія в ЖК "Відпочинок", що знаходиться за адресою: вул. Петрицького Анатолія, 17. Загальна площа квартири складає 39,6 кв.м., з яких житлова площа становить 16,9 кв.м., а кухня — 6,2 кв.м. Квартира в гарному стані, оснащена всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Підїзд знаходиться в відмінному стані, з консєржами та системою відеоспостереження. Територія комплексу закрита і охороняється, розташована в сосновому парку, що забезпечує тишу, затишок і комфорт. Ця квартира — ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та безпеку, бажає жити в чистому і спокійному місці. Не пропустіть можливість придбати затишне житло в престижному житловому комплексі! Запрошую Вас на перегляд!

Петрицького Анатолія вул., 17

1-кімн. кв. вул. Крамського 9, будинок новий, (3 ліфти), обжитий, є консьєрж, вся інфраструктура поруч: парк, магазини, салони, клініки, дит. садочки, школи, університет "Україна". Пандорамний вид. Хороший ремонт, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, вбудована кухня, 2-х спальне ліжко, кондиціонер. Є окрема гардеробна. Поруч парк, дуже тихе місце з відмінною інфраструктурою і трансп.розвязкою. ст. М Житомирська в пішій доступності - 10 хв.

Крамського Івана вул., 9

Продаж, видова 1к, вул. Верховинна, 41, м. Житомирська, Святошинський район. Квартира знаходиться у новому будинку, у розвиненому мікрорайоні міста. Площа: 44 м2, 26 поверх, кімнати роздільні, спальня з балконом/лоджією, майже панорама міста, зелена зона, велика кухня, з/в/ванна. Зроблено ремонт. Будинок збудований у 2014 році, моноліт/каркас/цегла, 3 ліфти, консьєрж, свій двір, парковка, дитячий майданчик, на перших поверхах є продуктовий магазин. Відмінно розвинена інфраструктура: сквер, парк «Совки» озера, школа, дитячий садок, ТРЦ XIT Mall, VMB, McDonald`s, ресторани, кафе, магазини, ст.м. Житомирська – 3-5 хв., центр Києва – 20 хвилин. Квартира мрія. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Верховинна вул., 41

Продается светлая квартира с шикарным панорамным видом на парк, в пешей доступности от метро Житомирская, новый дом, чистые парадные, отличная транспортная развязка, в квартире сделан качественный ремонт, есть вся необходимая мебель и техника

Верховинна вул., 41

ЖК "Святобор" переможець у номінації "Краща новобудова України комфорт класу" Забудовник City One Development. В портфелі якого: ЖК "Новопечерські Липки", ЖК "Бульвар Фонтанів", ЖК "River Stone" Будинок 2020 року. Більшість квартир заселено. Підземний паркінг на 1000 авто Великий внутрішній двір без авто До метро Житомирська або Святошин - 1 км Зелений район із великою кількістю скверів і місць де можна прогулятися навколо будинку Квартира в чудовому стані, повністю готова до проживання В оренду можливо здати за 600$

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15

Продам прекрасную 1 комнатную квартиру по адресу: ул. Анатолия Петрицкого 21а. ЖК "Отдых" Святошинский р-н. 55 кв. м. Метро Святошин 15 мин. Огромное преимущество этого ЖК , что находится он в живописном уголке Киева и утопает в соснах, рядом лес. На территории круглосуточная охрана, видеонаблюдение, паркинг, есть всё начиная от магазинов, аптек, кафешек. Евроремонт. В квартире есть все необходимое для комфортного проживания: холодильник, СМА, СВЧ, кондиционер, ТВ, варочная панель, духовой шкаф, двуспальная кровать, диван. Отличная транспортная развязка. 97000 $ торг. Звоните, организуем просмотр в удобное для Вас время! комиссия 5%. Агентство недвижимости «КАПИТАЛ» приглашает к сотрудничеству собственников жилой и коммерческой недвижимости для эффективной и быстрой продажи и сдачи в аренду жилья в Киеве.

можливий продаж по єОселя
Петрицького Анатолія вул., 21а

Будинок має сучасний привабливий вигляд з панорамними віконними системами і заскленими балконами, а облаштована дворова частина забезпечить належний комфорт та затишок для його мешканців. Забудовник подбав про ретельний підбір екологічних матеріалів та про раціональне використання енергетичних ресурсів, застосовуючи автономні системи опалення і гарячого водопостачання, як альтернативу централізованому міському опаленню. Мінімізували теплові втрати будинку за рахунок якісного утеплення та енергоефективних віконних систем. Також передбачили освітлення місць загального користування із застосуванням LED-систем та датчиків руху, приділили особливу увагу системам безпеки та контролю доступу. Ці та інші інноваційні рішення гарантовано забезпечать комфортність проживання та суттєво зменшать експлуатаційні витрати майбутніх мешканців

Живописна вул., 7

Пропонуємо до вашої уваги однокімнатну квартиру в пішій доступності від метро Сятошин. Велика лоджія засклена, косметичний ремонт. Встановлено лічильники на воду та бойлер. Меблі та техніка все залишається. Рік будівництва: 1980 рік. Матеріал стін: цегла. Можливий продаж за безготівковим розрахунком: Постанова КМУ 600 (Є-відновлення), чи Постанова КМУ 280. Телефонувати до 23-00. Комісія 3%. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-955-745-RE.

Котельникова Михайла вул., 7

1к. Світлові панелі на даху (до початку опалювального сезону). Буде подача опалення і робота ліфта незалежно від ДТЄК. Метро Святошин-до 10 хв. пішки. Просп. Берестейський (Перемоги), 93. Пл. 34/16/8. Пов.11/16. Охайна, доглянута 1к. квартира в гарному будинку (ОСББ). В 2020 р. було утеплено весь будинок зовні, а також заміна труб холодної та гарячої води по стояку! Вікна - металопластик, підлога в кімнаті-паркетна дошка. Балкон-незасклений.В квартирі всі меблі і техника залишаються. Сам будинок утеплено мін. ватою в 2020р., зроблено ремонт вхідної групи, поверхів; нові 2 ліфти, консєрж.Чудова інфраструктура: в радіусі 50м велике Сільпо, зупинка міського транспорту; школи, дитячі садочки- 300м; метро Святошин-8-10 хв.пішки. Є наземна парковка для мешканців саме цього будинку. Ціна 43000 у.о. Комісія АН 2,5%. Наталія. АН Грааль-Р.

Берестейський просп. (Перемоги), 93

До метро 10 хвилин пішки. Будинок цегляний. Висота стелі 2.65. Тепла, затишна квартира в дуже гарному стані, повністю мебльована, є все необхідне для комфортного проживання. Є комора, є бойлер, балкон засклений. Меблі власник залишає, під’їзд після ремонту, встановлено новий ліфт. У дворі є парковка для машин та дитячий майданчик. Затишний та комфортний масив для проживання. Є відео тур по квартирі Інфраструктура: район з дуже розвиненою інфраструктурою, недалеко від будинку супермаркети, ринок, магазини, школи, дитячі садочки, поліклініка, аптека та чудовий сквер.

Петрицького Анатолія вул., 11
1 - 24 з 46 результатів