СУПЕРПРОПОЗИЦІЯ у «Рибальському»!!! Без% для покупця! Продам простору 1к квартиру у престижному ЖК на березі Дніпра. 11 будинок, 9 секція, введення в експлуатацію - червень 2024 року. Стан - після будівельників, шикарне планування: кухня вітальня майже 31 м2, окрема спальня, 2 санвузла (в одному можна зробити гардеробну), лоджія. Комфортний середній поверх, вікна квартири виходять у двір. Додатково продається паркомісце у цьому ж будинку. Вартість - 25000$ Прохання КОЛЕГ не дублювати оголошення!

ексклюзив
Набережно-Рибальська дорога вул., 11

Без комісії для покупця! Продам 1к.квартиру з панорамним видом в ЖК Oasis ( Подільський район ) Забудовник bUd development Будинок комфорт класу. Всього заплановано будівництво 4 будинків. Квартира знаходиться в першому будинку Утеплення: мінеральна вата Стіни: цегла Висота стелі 2,7 м. Перепоступка майнових прав. Будівництво тимчасово призупинено. У пішій доступності станції метро "Контрактова площа" та Поштова площа, поруч старий Поділ, Річковий вокзал, Труханів острів. До Майдану Незалежності та Хрещатика на автомобілі 5 хвилин. Також поряд новий ТРЦ Blockbuster Mall, школа садочок та інша потрібна інфраструктура.

Електриків вул., 28

Без комісії для покупця! Дзвоніть, пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається однокімнатна квартира 39 кв.м. в будинку 2022 року. Квартира розташована на 13 поверсі, яка знаходиться за адресою Набережно-Рибальська дорога 27. Розглядаємо всі державні програми! Квартира має зручне планування, окрема кімната, простора кухня-студія, гардеробна, суміжний санвузл. В квартирі зроблений якісний ремонт, є посудомийка, духова піч, індукційна плита, великий бойлер на 100 літрів, у ванній кімнаті тепла підлога. Будинок утеплений, хороша шумоізоляція, є дворівневий підземний паркінг, та 5 ліфтів, 2 з них вантажні. Поряд в пішій доступності знаходиться супермаркет “blockbuster”, всі необхідні магазини, зупинка транспорта. Зручна транспортна розвязка. м. Почайна - 12 хвилин їзди Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Набережно-Рибальська дорога вул., 27
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Rybalsky Переуступка! Ціну знижено! Терміново вул. Набережно-Рибальська буд. 11, збудований на 100%, здача в експлуатацію 2024 рік Пропонується затишна 1к квартира в ЖК Rybalsky, розташована в першій черзі 11 будинку, навпроти будинку 9. Гарне та функціональних планування з хорошим місцерозташуванням. Південна сторона, вікна виходять на будинок 9 (не швидкісна траса, не школа і не вулиця Електриків). Квартира має боковий вид на канал, а також вид на Подільсько-Воскресенський та Північний мости. Комфортний 6 поверх. Загальна площа квартири: 55м2, спальня 15м2, кухня-студія 24м2, ванна 5м2, лоджія 5м2. Висота стелі 2,82м. В квартирі: залита стяжка, виконана гідроізоляція, встановлені вікна, вхідні двері та двері на лоджію. У приміщення заведені мережі водовідведення, каналізація, опалення, вентиляція, електропостачання. Опалення централізоване. У підлогу вмонтовано конвектори опалення. Вільне планування, стан після будівельників. Лічильники персональні на квартиру Житловий район Rybalsky належить до Подільського району Києва та розташований на Рибальському півострові. Комплекс примикає до території старого Подолу та знаходиться недалеко від історичного центру Києва. ЖК Rybalsky – суперсучасний житловий масив з ландшафтним дизайном принципово нової якості, що втілює ідею комфортного життя біля води. На території ЖК є працююча школа, дитячий садок, спортивні та освітні студії, сучасні медичні клініки, затишні кафе, фітнес-центр. Будується власний водний канал довжиною 330м Будинок побудований з сучасних якісних матеріалів. Введено в експлуатацію, заселений. Консьєрж-сервіс, технічний нагляд, охорона 24/7, працює мобільний додаток SFERA living system (управляюча компанія онлайн). Цілодобове відео спостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. В будинку є паркінг і система Parking Sharing - можливість заробити на вашому паркомісті за вашої відсутності Поряд Дніпро, Оболонська набережна, Поділ. До станції метро Поштова Площа - 5 хвилин транспортом, до Хрещатика - 15 хвилин Впевнена, Ви теж закохоєтесь в цей чарівний, стильний і сучасний житловий квартал на березі Дніпра Звертайтеся, допоможемо зробити вашу мрію реальністю! Є ІНШІ ВАРІАНТИ 1/2/3к КВАРТИР У ЖК RYBALSKY

Набережно-Рибальська дорога вул., 11

Продаж 1к квартири в ЖК Rybalsky (Рибальський), вул Електриків 23 Б Поділ, Правий берег, Подільський район. Друга черга будівництва, 11 будинок, 7 секція. Будинок вже збудовано і в кінці року будуть подаватись документи на ввод в експлуатацію Квартира на 6 поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 49,22м2, житлова 21,36 м2, кухня-вітальня 21,48м2, лоджія 2,66м2. План 1Е. Стан квартири без ремонту, після будівельників. Новий житловий комплекс бізнес класу 2020 року з концепцією, двір без автівок. На території ЖК школа повного дня для 280 учнів, дитячий садок для 130 дітей та різноманітні спортивні та навчальні студії. В будинку є підземний паркінг, поруч спортивний клуб 5 елемент.

Електриків вул., 23б

Продам 1 кв ЖК "Рибальський", по вул. Набережно-Рибальська дорога вул., 3а на 5 поверсі 9 поверх будинка. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання, меблі побутовоа техніка. Новий європейський житловий комплекс з ландшафтним дизайном, водним каналом протяжністю 330 метрів з виходом Дніпро, спортивні та освітні студії, фітнес-клуб, мед.установи, від. банків, ресторани, кафе, аптеки, магазини, мистецька студія. По периметру будинку передбачено гостьове паркування, в будинку дворівневий паркінг, консьєрж сервіс - 24/7 і тих. нагляд система "розумний дім", мобільний додаток "SFERA Iiving system", цілодобове відео спостереження, система електронних перепусток, картковий доступ до ліфтів. Метро Почайна – 5 хвилин, Поштова площа – 10 хвилин.

Набережно-Рибальська дорога вул., 3а

ЖК RYBALSKY комплекс Бізнес-класу з власною інфраструктурою, закритою територією, презентабельною вхідною групою.На території розташовані освітній комплекс RYBALSKY Family Port (дитячий садок та школа), супермаркети, відділення пошти, стоматологія, салон краси, кафе. У будинку є дворівневий підземний паркінг в який спускається ліфт. Ведеться цілодобове відеоспостереження, є внутрішня охорона комплексу. Поруч берег Дніпра, cпорткомплекс "5-й Елемент", парк «Наталка». Ввод в експлуатацію 1кв.2024

Набережно-Рибальська дорога вул., 11

Продам однокімнатну квартиру в центрі міста, в Подільському районі ЖК OASIS 21 поверх 30/32 поверхового будинку. Всього в комплексі передбачено 4 будинки. Квартира знаходиться в першому будинку. Площа 39м2. Висота стель 270см, панорамні вікна, опалення централізоване, вентиляційні шахти вбудовані. Матеріали будинку : моноліт, цегла, мінеральна вата. Паркінг надземний багаторівневий, та підземний. Вхідна частина будинку готельного типу з консьержем і великою вітальною залою. Поруч метро Поштова, Тараса Шевченка, Контрактова. Автобусна зупинка зразу біля будинку. Територія передбачає всю інфраструктуру, спортивні майданчики, дитячі зони, ландшафт. Квартира власна, без посередників. Будівництво тимчасово призупинене.

Електриків вул., 28

ЖК DOCK 32 Степана Бандери, 32д 1 кімнатна квартира (50м2) Однокімнатна квартира після будівельників. Загальн.пл. 50/20/16м2 Поверх 5/25 Двостороння квартира із великими вікнами (Rehau), кухня з виходом на лоджію. Стяжка лазерна, проведена проводка, пожежна сигналізація. Будинок комфорту-класу, технологія будівництва моноліт каркас, фасад утеплений. Автономне опалення, ліфти, що зєднують житлову зону та підземний паркінг. Стилобат будинку облаштований місцями для прогулянок, спортивним та дитячим майданчиками. Закрита прибудинкова територія, охорона, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура в пішій доступності набережна, ТРЦ Блокбастер. Найближчі станції метро Почайна Поштова площа. Є все для комфортного проживання та відпочинку. Ціна 78000 у.о. право власності на руках. Телефонуйте! (067) 75 72 674 Дмитро.

Степана Бандери просп. (Московський), 32д

ЖК DOCK 32 Степана Бандери, 32д 1 кімнатна квартира (32м2) Однокімнатна квартира після будівельників. Загальн.пл. 32/15/9м2 Поверх 17/25 Двостороння квартира із великими вікнами (Rehau), кухня з виходом на лоджію. Стяжка лазерна, проведена проводка, пожежна сигналізація. Будинок комфорту-класу, технологія будівництва моноліт каркас, фасад утеплений. Автономне опалення, ліфти, що зєднують житлову зону та підземний паркінг. Стилобат будинку облаштований місцями для прогулянок, спортивним та дитячим майданчиками. Закрита прибудинкова територія, охорона, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура в пішій доступності набережна, ТРЦ Блокбастер. Найближчі станції метро Почайна Поштова площа. Є все для комфортного проживання та відпочинку. Ціна 53500 у.о. право власності на руках. Телефонуйте! (067) 75 72 674 Дмитро.

Степана Бандери просп. (Московський), 32д

Житлові комплекси у Київ

Без комісії! Продам 1-кімнатну квартиру ЖК Dock32, ЖК Док32, вул. Набережно-Рибальська 27 / Степана Бандери 32д, Оболонський район, Оболонь, метро Почайна / Петрівка Квартира-студія, площа квартири 32 кв. м, знаходиться на 21 поверсі з 27. Будинок зданий у кінці 2021 року! ЖК на Рибальському острові, на березі Дніпра, чудовий краєвид на центр міста! Ремонт з якісних матеріалів. Побутова техніка від провідних виробників. Є кондиціонер, телевізор, вбудовані холодильник, пральна машина, бойлер, варильна поверхня, духова шафа. Житловий комплекс у стилі Loft/Industrial. Поруч Blockbuster mall, парк Наталка, озеро, набережна річки Дніпро. Перспективний елітний район, що активно забудовується, поряд з центром столиці. Є двоповерховий паркінг, є вільні місця. Чудовий варіант під орендний бізнес! Квартира з документами! Розглядаємо по держпрограмах, ЄОселя

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери просп. (Московський), 32

Дім 11 / секція 6 / 3 поверх Площа 54 кв.м. Вид на алею / бульвар / школу / "5 елемент" Вікна виходять на південь, тому протягом дня в квартирі завжди буде світло Дім побудований, здача - 2024 рік (Секція 6 здасться в першу чергу) ЦІна за м.кв. - $ 1 796 Переуступка (від власника)

власник
Набережно-Рибальська дорога вул., 11

Без комісії! Продам 1-кімнатну квартиру ЖК Dock32, ЖК Док32, вул. Набережно-Рибальська 27 / Степана Бандери 32д, Оболонський район, Оболонь, метро Почайна / Петрівка Квартира-студія, площа квартири 32 кв. м, знаходиться на 22 поверсі з 26. Будинок зданий у кінці 2021 року! ЖК на Рибальському острові, на березі Дніпра, чудовий краєвид на центр міста! Ремонт з якісних матеріалів. Побутова техніка від провідних виробників. Є кондиціонер, телевізор, вбудовані холодильник, пральна машина, бойлер, варильна поверхня, духова шафа. Житловий комплекс у стилі Loft/Industrial. Поруч Blockbuster mall, парк Наталка, озеро, набережна річки Дніпро. Перспективний елітний район, що активно забудовується, поряд з центром столиці. Є двоповерховий паркінг, є вільні місця. Чудовий варіант під орендний бізнес! Зараз в оренді - 16 000 грн/міс. Квартира з документами! Розглядаємо по держпрограмах, ЄОселя

БЕЗ% продам стильну 1к квартиру ЖК Dock32 Док32 Блокбастер Оболонь

ЖК RYBALSKY, вул. Набережно- Рибальська, 11 , 6 поверх,загальною площею 54 кв.м передпокій - 6,97 кв.м, спальня - 15.02 кв.м кухня-їдальня 23 плюс лоджія 3 кв.м , з видом на зелений внутрішній двір, будинок побудований, вже на етапі оздоблювальних робіт, здача будинку запланована на осінь 2024 року. Це сучасний ЖК з ландшафтним дизайном для комфортного життя мешканців біля води. Також вздовж цього будинку облаштовують водний канал з виходом у Дніпро. На перших поверхах ЖК облаштовпно кавярні, продуктові магазини, салони краси, дитячий садок, аптека,Нова пошта , дитячі кімнати,магазини квітів та подарунків тощо... Внутрішній двір закритий ,без паркування автомобілів у дворі, та обладнаний дит.майданчиками .Сучасна охоронна система ,цілодобове спостереження, дозволяє спокійно відпускати дітей на прогулянку самостійно . Зручна дорожня розвязка, швидко можна доїхати до центру, найближчі станції метро Поштова площа та Контрактова площа.

Продаж 1-но кім.квартири ЖК RYBALSKY

Продається однокімнатна квартира , в зданому будинку ЖК DOCK32 . Площа квартири 43 м2 , з великими вікнами , та видом на внутрішній двір та Рибальський острів. DOCK 32 - це житловий комплекс в стилі концепт-лофт. Будинок розташований у Оболонському районі Києва , за адресою пр-т Степана Бандери, 32д (вул. Набережно-Рибальська, 27) в близькості від Подолу та центру міста. Це місце має свою неповторну атмосферу і відтворює індустріальний дух Рибальського острова. Набережна в декількох хвилинах від дому. Найближчі станції метро – Почайна та Поштова площа. В пішій доступності – ТРЦ Блокбастер, Парк Наталка та Парк Почайна. Будинок отримав Свідоцтво про прийняття в експлуатацію та почтову адресу, розпочато отримання права власності. Можливий перегляд квартири за попередньою домовленістю. Також є в наявності декілька парко місць у паркінгу.

Квартира+паркинг+кладовая. Dock 32 , Оболонь , Днепровская набережная.

Продам квартиру на 23 поверсі з неймовірним видом на Дніпро, площею 43 м2. Ідеальний дизайнерський ремонт та повне перепланування. Передпокій, окрема пральна кімната з підігрівом, пральною та сушильною машинами від Bosch, окремий гардероб та ванна з підігрівом підлоги та стіни (для зручного сушіння полотенець). Кухня-вітальня з технікою Samsung, винною шафою та елітним двохспальним диваном. Повний комплект техніки: вбудований холодильник, посудомийна машина (Bosch), варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, винна шафа, 2 кондиціонери, телевізор. В спальні - спеціально замовлене двохспальне ліжко. Встановлені двері прихованого монтажу, якісна фарба на стінах. Власник, право власності оформлено. Ніяких комісій рієлтору немає.

Дизайнерська квартира в ЖК Dock32 - 43 м2

Однокімнатна квартира (50 кв.м) з балконом. Можливість перепланування у двокімнатну. 15 поверх 26 поверхового будинку з видом на ТРЦ Блокбастер, ЖК Рибальский та Поділ. • Окрема спальня, кухня-вітальня, просторий передпокій. • Зроблено перепланування квартири, стяжка підлоги та штукатурні роботи. • Присутній дизайн-проект з розстановкою меблів та техніки. • Оболонський район, пр-т Степана Бандери, 32д. • Близькість до Подолу та центру, набережна в декількох хвилинах. • Станції метро: Почайна та Поштова площа. • Розвинута інфраструктура: ТРЦ Блокбастер та Парк Наталка в пішій доступності. • Сучасний підземний паркінг з ліфтом. Комфорт: • Новий будинок, введений в експлуатацію в 2022 • Технологія будівництва: Монолітно-залізобетонний каркас. • Стіни: Керамзитоблок 250мм. • Фасад: Утеплення мінераловатними плитами зі штукатуркою. • Вікна: Металопластикові системи Rehau. • Висота стелі: 2,7 м. • Консьєрж, охорона та відеоспостереження в будинку. • Спільна зона відпочинку на стилобаті.

Прода 1-ккв. Бандери Степана 32, Оболонський р-н; Рибальський

Продажа 1к квартиры в Центре ул. Набережно-Рыбальская 9 ЖК Rybalsky Площадь: 50m2 Этаж/этажность:5/9 В продаже отличная 1к квартира с новым отличным ремонтом! После ремонта в квартире никто не проживал. Ремонт выполнен в современном стиле без излишков и лепнины, строгий лаконичный, умеренные цвета отделки. Квартира представляет собой одну отдельную комнату и большую просторную кухню объединенную с гостиной, два сан узла, открытый балкон, большая гардеробная комната. Квартира с почти законченным ремонтом! Остались мелочи. Дом качественный из красного кирпича, презентабельная входная группа. Хорошо развитая инфраструктура, в пешей доступности школа, детский сад, сетевые продуктовые магазины, рестораны и кафе. Спортивный клуб пятый Элемент По локации: центральный район города до Крещатика 10 мин на авто, или 25 пешком. Цена: 163000$ Просмотры по договоренности! С ув. Гаркуша Алексей

Продажа 1к Квартиры в ЖК Рыбальский

Доброго дня. Пропонується квартира в сучасному преміальному комплексі ЖК Rybalsky. Адреса - Набережно-Рибальська дорога, будинок 3 Поверх 5/9 Площа - 47м2 Кількість кімнат - 1 Стан - сучасний дизайнерський ремонт Вид з вікна - в сторону Дніпра Квартира з щойно завершеним дорогим ремонтом в сучасному стилі. Дуже просте раціональне планування - кухня-вітальня з виходом на великий балкон, санвузол, невеличка ніша під гардеробну та окрема спальня. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. Документи готові до продажу, ніхто не прописаний. Сам ЖК RYBALSKY - елітний комплекс закритого типу з повністю своєю автономною інфраструктурою, яка включає медичні та освітні заклади для дітей та дорослих, салони краси, аптеки, магазини, бутіки, офіси, кавʼярні та ресторани, спортивні майданчики, величезний фітнес-клуб «5 ЕЛЕМЕНТ», прогулянкові зони як на території комплексу, так і вздовж Дніпра. Дуже гарно представлений розділ ІНФРАСТРУКТУРА комплексу на сайті забудовника. Також окремо пропонується паркомісце на -1 рівні підземного паркінгу. Продається окремо та не входить у вартість квартири. Перегляди у будь-який час за попередньою домовленністю. Усі питання за намером телефону в оголошенні. Телефонуйте. Ви вже запрошені) Гарного дня!

Продам видовую 1к квартиру ЖК Rybalsky рибальский Набережно-рыбальская

Продаж 1-к квартири, пр-т Степана Бандери, ЖК DOCK32, Оболонський р-н Продажа 1-к квартиры, пр-т Степана Бандеры, ЖК DOCK32, Оболонский р-н Найкраща квартира з дуже гарним видом на Дніпро! Квартира з новим якісним та сучасним ремонтом в світлих тонах. Пропонується на продаж світла та простора однокімнатна квартира в ЖК Dock32. Загальна площа квартири 41 квадратний метр. Квартира укомплектована новітньою технікою дорогих закордоних брендів. У квартирі встановлено електрощитову з автоматикою, індивідуальні лічильники тепла, гарячої та холодної води. Також є бойлер для підігріву води, підігрів підлоги у санвузлі. Загальна площа кухні-студії - 16.1 квадратних метри. Спальня - 9,2 квадратних метри. Гардероб - 2.4 квадратнх метри. Ванна та санвузол - 3 квадратних метри. Гардероб-пральна - 3,3 квардратних метри. У ЖК Dock32 закрита територія є прогулянкова зона, дитячий майданчик, а також підземний паркінг на 282 місця. У пішій доступності знаменита Дніпровська набережна, в 100 м занходяться ТЦ Blockbuster Mall, ТЦ Епіцентр. Запрошуємо на перегляд у зручний для вас час! #31591*****46

Продажа квартиры, пр-т Степана Бандеры, ЖК DOCK32, Оболонский р-н

Продаю 1 комнатную квартиру ЖК Oasis , ул. Электриков 28, Подольский район. ЖК комфорт класса . Квартира 38.98 м 2, 14 эт/30 этажного дома с видом на Днепр. Очень удобная планировка квартиры - большая кухня - студия, почти 17 м2 и отдельная комната. Первые этажи будут отведены под торговые и офисные помещения. ЖК со своей собственной инфраструктурой, подземный и наземный паркинг. Застройщик bud- Development. Дом построен по монолитно-каркасной технологии, стены кирпич, утепления мин .вата. Все коммуникации централизованные. Сдача дома запланирована на 4 квартал 2023 года. Рядом с ЖК. Вся необходимая инфраструктура, супермаркеты, садики , школа, лицей, гимназии, рынки, удобная транспортная развязка, метро. Все рядом! Ну и конечно рукой подать до сердца города-Подол. Продажа по переуступке. 78000 уе Без комиссии

Продаю 1 комнатную квартиру ЖК Oasis. Без Комиссии

продається 1 кімн квартира в ЖК DOC32. Будинок класу комфорт +. Відмінна транспортна розвязка, Поділ 10 хв. Поруч Блокбастер, Метро. Квартира з усією технікою та меблями

Продам 1 кімн квартиру . Терміново від ВЛАСНИКА!!

Степана Бандери 32д, будинок введено в експлуатацію в 2021р. 4/25 пов., 43/15/16,8 кв.м, вид з вікна на р. Дніпро та на будівлю поруч з ЖК. В квартирі стяжка, радіатори опалення, заведено електрику, водопровід, каналізування. Лічильник води, світла, тепла. Документи на право власності отримано в 2022році. Перегляд за домовленістю, ключі на руках. Без %. В квартирі зареєстрованих не має. Власник в Україні. Є Оселя розглядаємо. Продавець свої податки сплачує. 68000 дол.

ДОК 32. вул. Степана Бандери 32д. Є Оселя. Без%

Продається чудова 1-кімнатна квартира з видом на Поділ та річку Дніпро на 7 поверсі.Престижний ЖК бізнес-класу Dock 32 на набережній Дніпра. В пішій доступності ТРЦ Блокбастер, парк Наталка, оболонська набережна та історична частина міста Поділ. Найближчі станції метро – Почайна та Поштова площа.ЖК з закритою від авто територією, є сучасний дитячий майданчик та зона для заняття спортом, підземний двоповерховий паркінг. Консєрж-сервіс в парадних, охорона та камери відеоспостереження по всій території будинку. Квартира з найкращим плануванням, легко перепланується на двокімнатну. Є авторський дизайн-проект.Квартира після будівельників без оздоблення.Великі вікна (Rehau), кухня з виходом на лоджію. Стяжка лазерна, проведена проводка, в квартиру заведена пожежна сигналізація.

Продаж! 1к.квартира в ЖК Dock 32 Степана Бандери,32Д
1 - 24 з 32 результатів