Без комісії для покупця!Продається повноцінна, світла, тепла 1кімнатна квартира, 4 поверх, газ, що є дуже зараз актуально . Санвузол сумісний в кафелі, кладовика, балкон виходить з кімнати. Тамбур на 2 квартири, спокійні сусіди, охайний під’їзд. Розвинута інфраструктура, поруч є все для комфортного проживання , магазини, супермаркети, школа, дитячий садок, ТЦ Квадрат, авторинок, зелена зона для прогулянки .Квартира вільна, готова приймати нових власників. Хороша транспортна розв’язка , до метро Дарниця 10 хвилин їзди. Телефонуйте із задоволенням домовимося на перегляд! ID: 79296

ексклюзив
Райдужна вул., 3А

Продається тепла затишна 1-к квартира в Дніпровському районі, масив Райдужний, вул. Райдужна, 3-Б, площа 33,2 м2, житлова - 17 м2, кухня - 7,5 м2, 8/9 поверх. Житловий стан. Є вмістка кладова та балкон.Чистий під’їзд. Будинок знаходиться в тихому зеленому місці, поряд школа, садочок, озеро, зона відпочинку, магазини, 15 хвилин транспортом М. Лівобережна, М. Дарниця, зупинка міського транспорту 3хвилини, зупинка міської кільцевої електрички 8хвилин. Магазини та супермаркети, ТРЦ Епіцентр і ТРЦ Квадрат в пішій доступності. Навчальні заклади, зони відпочинку, озеро, дитячі та спортивні майданчики розташовані поруч із домом.

Райдужна вул., 3б

Пропонується до продажу смарт-квартира площею від 31,21 кв. Відмінний варіант для першого житла чи інвестування коштів. Планування квартири з вбиральні. Сучасне житло класу Комфорт за доступною ціною у Дніпровському районі Києва. - панорамні вікна, міжквартирні перегородки з керамоблоку, фасад, що утеплює; - власна котельня, що забезпечує автономне опалення; - закрита прибудинкова територія із сучасним дитячим майданчиком та лаунж-зоною на відкритій терасі кафе; - Зелені зони відпочинку, спортивне поле; - підземний та гостьовий паркінг для надійного зберігання свого транспортного засобу. Зручне розташування комплексу та розвинена транспортна мережа дозволяють дістатися до найближчих станцій метро "Дарниця" о 10 хв, "Почайна" - 15 хв, "Лівобережна" та "Чернігівська" - 20 хв та на Правий берег столиці о 10 хв. Комплекс має свої торгові та офісні приміщення, крім того, пішою доступністю знаходяться торгові центри КВАДРАТ та Sky Mall, супермаркети NOVUS, ФОРА, фітнес-центри, басейни, медичні центри, кінотеатр. Поруч із комплексом знаходяться 5 шкіл, серед яких школи з поглибленим вивченням економіки та права та поглибленим вивченням англійської мови, 6 навчальних закладів, Дитяча музична школа №13 імені М.Глінки, Станція юних техніків – Центр науково-технічної творчості молоді. Комплекс знаходиться за 5 хв ходьби від одного з найбільших та найчистіших київських озер – озера Райдунка ( пляжні зони, прокат човнів, сучасні дитячі майданчики), Парку Перемоги (20 хв) для активного відпочинку на природі. Здача планується 4 квартал 2024 року. Діють гнучкі умови придбання квартир: знижки, акції, розстрочка. Встигни купити за вигідною ціною. Є відеоогляд на кожне планування, пиши чи дзвони, записуйся на перегляд. ID: 78602

Кибальчича Миколи вул., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Радужная улица 13в, которая находиться на 5 этаже. Квартира с хорошим ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 35 минут до центра города, 20 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Райдужна вул., 13в

Продається 1кім квартира 34,3 м2., розташована на 9 поверсі 16ті поверхового будинку. Будинок № 16 по вулиці Райдужна розташований прямо біля живописного озера Радунка - вікна квартири виходять на озеро та зону відпочинку. Квартира має житлову кімнату 16 м2, кухню 8,2 м2, роздільний санвузол, гардеробну кімнату 1,4м2., засклений балкон. Вікна в квартирі металопластикові, в житловій кімнаті є кондиціонер. В кухні встановлений бойлер, пральна мишина, електрична плита, холодильник. Квартира продається з усіма наявними в ній меблями та обладнанням. Будинок обладнаний двома новими ліфтами. Біля будинку розташовані школа, дитячий садок, супермаркети, зупинки транспорту, чудова зона відпочинку біля озера. Чудова пропозиція за розумні грощі. Документи перевірені. Перегляди за домовленістю.

Райдужна вул., 16

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира с ремонтом на продажу по адресу : Райдужна 2Б,которая находиться на 7 этаже 9 этажного дома. Квартира светлая просторная,укомплектована мебелью на кухне и бытовой техникой,Все что на фото остаеться новым владельцам,хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка и инфраструктура,метро в пешей доступности.Документам больше трех лет. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством! До вашої уваги представлена 1 кімнатна квартира на продаж за адресою:Радужна 2Б, яка знаходиться на 7 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з ремонтом світла простора, укомплектована меблями на кухні та побутовою технікою, гарна шумоізоляція.Все що на фото залишаеться новім властникам. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка та інфраструктура,метро в пішій доступності. Документам понад три роки. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Райдужна вул., 2Б

Райдужна, 5, Актуально! Без комісії! Дуже гідна квартира за привабливою ціною! - 10/16 пов, світла, простора та затишна, в гарному будинку зі зразковим під’їздом, консьєржем та новими ліфтами! - 43/18/12, гарний стан, повна комплектація для комфортного проживання. - З побутової техніки: кондиціонер, бойлер, холодильник, пральна машина-автомат, плита електрична з духовкою. - У тамбурі є велика комора. - Локація в зеленому тихому мікрорайоні поряд з озером. - Чудова інфраструктура та транспортна розв’язка!

Райдужна вул., 5

Продам без комісії квартиру на Райдужному масиві, поблизу Авторинку на Перова. Перший продаж, все чисто, готові на угоду. Вулиця Райдужна, 43, 5 поверх. Поруч парк, ставок. Квартира прибрана, повністю замінили якісно проводку і вікна, готова під ремонт.

Райдужна вул., 43

Продам 1к квартиру з меблями і технікой в чудовому 3 поверховому будинку в приватному сектору біля ліцею Столиця(100 метрів). Будинок збудовано по технології "термодом" - економя на комунальних послугах. Власне паркомісце, затишний двір, закрита прибудикова теріторія. Поряд ліцей Столиця, 234 школа, 801 та 282 дитячий садочок, амбулаторія, супермаркети, озера, зупинка транспорту. Телефонуйте, або вайбер.

Вершигори Петра вул., 9

АКТУАЛЬНО! ВЫГОДНО! КВАРТИРА В КИРПИЧНОМ ДОМЕ! Дом рядом с облагороженным озером, супер место для прогулок. Есть пляж! Вся инфраструктура перед домом, есть большой супермаркет. Квартира под ремонт но состояние жилое, окна поменяны, остаётся все, есть бойлер, стиральная машинка, холодильник, кондиционер. По вопросам звоните с уважением Иван.

Райдужна вул., 13в

Житлові комплекси у Київ

Однокімнатна квартира в Дніпровському районі по вулиці Райдужна 3А. Квартира знаходиться на 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 32, 6 кв.м., кімната 17 кв.м., кухня 7, 6 кв.м, Свіжий косметичний ремонт. Балкон засклений. На підлозі лінолеум. Чиста та охайна. Газова плита. Лічильники на воду. В парадному встановлено новий ліфт. Поруч магазин Сільпо та Новус. Через дорогу чисте озеро Райдужне, або радунка з облаштованим муніціпальним пляжем. 15 хвилин пішки до міської електрички. Поряд школи та дитсадочки. В 10 хвилинах Авторинок на Перова. Квартира вільна. Один власник. Ніхто не зареєстрований. Документи в повному порядку. Вікна у тихий двір. Оперативний показ. російська Однокомнатная квартира в Днепровском районе на улице Радужная 3А. Квартира находится на 5-м этаже 9-ти этажного дома. Общая площадь 32, 6 кв.м., комната 17 кв.м., кухня 7, 6 кв.м, свежий косметический ремонт. Балкон застеклен. Пол линолеум. Чистая и аккуратная. Газовая плита. Счетчики воды. В парадном установлен новый лифт. Рядом магазин Сильпо и Новус. Через дорогу чистое озеро Радужное или Радунка с обустроенным муниципальным пляжем. 15 минут пешком до городской электрички. Рядом школы и детсады. В 10 минутах Авторынок на Перова. Квартира свободна. Один владелец. Никто не зарегистрирован. Документы в полном порядке. Окна в тихий двор. Оперативный показ.

1 комн Радужная 3а, 5этаж из 9 Свободна 33квм не гостинка  Радужный

Власник Продається 1к квартира на Райдужному масиві, Дніпровський район Адреса: вул. Райдужна 2 б Розташування: 2 поверх, 9 поверховий цегляний будинок Площа: Загальна: 39 м2 Кухня: 6 м2 Кімната: 18 м2 Кладовка і балкон (засклений) Особливості: Продається з усією технікою і меблями Тепла і світла Розвинена інфраструктура Поруч садочки, школи, дитячі майданчики, магазини, озеро. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд.

власник
Квартира, продаж квартири, однокімнатна квартира

Продам квартиру по вул.Райдужна 47.В квартирі проводилася заміна проводки,вікон,вирівняні стіни та стеля,на підлозі лінолеум,балкон засклений євровікнами,сан вузол роздільний в кафелі,броньован вхідні двері,капітальний ремонт на поверсі.З квартири відкривається чудовий вид на Лавру,та Батьківщину матір.Поруч з будинком дитячий садок,школа,супермаркети,авторинок,озеро,зупинки громадського транспорту,виїзд на новий міст,що веде на Поділ.Посередникам не турбувати!Торг

Продається однокімнатна квартира біля озера Райдужне

Ул. Радужная, 22, БПС, 12/16эт., 34/17/8.5, хорошая планировка: комната 17кв.м, просторная кухня - 8.5кв.м, гардеробная-кладовка, санузел раздельный, балкон застеклен - великолепный вид на озеро, прихожая с кладовкой, поменяны окна - стеклопакеты, новая столярка. Во дворе детский сад, две школы, детская площадка. Рядом супермаркеты Фуршет, АТБ, Сильпо, ТРЦ Квадрат, авторынок, ст.м.Левобережная - 7мин. маршруткой, ст.м. Петровка - 15мин. Недалеко ТРЦ «SkyMall».

власник
Продам 1-у к. квартиру Радужный 22

Продам свою 1 кімнатну квартиру, за адресою: вул. Райдужна, 13в . 36 метрів квадратних, кухня 8 метрів квадратних. Великі шафи, комод, бойлер, пральна машинка, газова плита, витяжка, кондиціонер. Кімнати роздільні , є балкон. Тихий, спокійний район, в 3 хвилинах пішки озеро, зупинка транспорту. 15 хв транспортом до метро: Лівобережна, Почайна ( Петрввка), Дарниця. Перова бульвар в 5 хвилинах пішки. Школа та дитячий садочок через дорогу. В 5 хвилинах пішки озеро Тельбін. Документам більше 3 років.

Продам 1 ккв райдужна метро Почайна лівобережна дарниця перова тельбін

1-к без ремонту, 8 поверх,9 поверхового дому. Газ,централізоване опалення. Можливо під сдачу(канікули на ремонт) Документам більше 3 років,діти не прописані. Дзвонити щодня з 12-18 або писати вайбер,телеграм

1-к Райдужна,39 продажа власник

Продаж 1 кімнатної квартири, вул. Райдужна, 69, місто Київ Загальна площа 36,1, житлова 18, кухня 9 кв.м. Поверх 1/9. Квартира в гарному стані, чиста. В кімнаті паркет. На кухні лінолеум. Металопластикові вікна. На всіх вікнах решітки. Балкон засклений та обшитий деревом. Балкон з кімнати. Вся необхідна техніка присутня. Меблі. Тамбур на 4 квартири. Розвинена інфраструктура дитячий садочок, школа, магазини та чудове транспортне сполучення до міської електрички 7 хвилин, до метро Лівобережна 15 хвилин. Власник один. За більш детальною інформацією, звертайтесь будь ласка за телефоном з 1 серпня. Комісія 3%

Продаж 1к-квартири вул. Райдужна, 69, місто Київ

Вашій увазі пропонується затишна квартира у зеленому та мальовничому районі Києва з дуже розвиненою транспортною сполукою. Продається 1к квартира за адресою вул. Райдужна 3Б. Квартира знаходиться на середньому 6 поверсі з 9. Загальна площа квартири 34кв.м, житлова 17кв.м та кухня 7.3кв.м. Квартира у житловому стані. Поруч знаходиться все необхідне для комфортного проживання: дитячі садочки, школа, магазини, відділення банків та пошти у пішій доступності. Добре розвинена транспортна сполука, біля дому є зупинка транспорту, з якої можливо дістатись у будь-який куточок міста, також МетроДарниця за 10-15 хвилин на транспорті. Перегляди за домовленістю. Комісію Агенства сплачує покупець.

Продаж 1к квартири. Вул Райдужна 3Б. Дарниця. Лівобережна.

Продаж однокімнатної квартири в Дніпровському районі по вулиці Радужна 2б Код квартири: #24163967 Квартира в житловому стані, всі меблі та техніка залишаються Загальна площа 35 метрів 2 поверх Квартира дуже охайна та тепла. Є велика лоджія. Вікна виходят у двір Дуже гарна інфраструктура: поруч магазини, школи, садочки, озеро, парк. Зручна транспортна розвязка.

1к Квартира по вул. Райдужна, 2б Терміново

Вул. Р. Шухевича, 4 Поверх - 3 Поверховість - 9 Площа - 31.3 м2 Кімната - 15.5 м2 Ціна - 49 500 USD Живуть квартиранти ( 8500 UAH / mіc ). Перегляд по домовленості . Квартира в кредиті ( 10 000 USD борг ). Документам більше 3-х років. В квартирі проведений капітальний ремонт, замінена електро провід, сантехніка, металопластикові вікна, балкон застрелений, утеплений, металеві двері. Санвузол поєднаний, обкладнаний кафелем. В квартирі домофон, газ, інтернет. Лічильники стоять на воду, електрику, газ. Добре розвинена інфраструктура, 20 хвилин їзди метро Почайна, Лівобережна, Лісова. Поруч школи, дитячі садки, нова пошта, озеро, супермаркети та торгові центри. Зручне транспортне сполучення. Квартира тепла і дуже світла.

Продам 1 Кімнатну Квартиру Шухевича 4 Ватутіна  Воскрисенка Київ

Продаж великої 1-о кімнатної квартири. Райдужна 69, Дніпровського району. Загальною площею 39/19/9, 5/9 пов. В квартирі ГАЗ. Квартира простора, в гарному житловому стані. Повністю укомплектована всіма меблями та технікою. В квартирі є новий холодильник і нова пральна машина, двухспальний розкладний диван, два розкладних крісла, шафи, тумбочки, вбудована кухня. Засклена лоджія. Коври і стінку можно прибрати. Поруч розвинута інфраструктура. Є школи, садочки, магазини, кіоски, ТРЦ Квадрат, АТБ, гарне озеро з чудовою парковок зоною для прогулянок. Хороша транспортна розвязка. До м. Дарниця 7хв до метро Лівобережна 10-15 хв маршруткою.

Однокімнатна Райжужна 69

Вашій увазі пропонуеться 1-кімн. квартира у Дніпровському районі Києва по вул. Петра Вершигори 3. Загальна лоща 32 кв.м. Кімната 17 кв.м Кухня 7 кв.м. Вистота 2.65. Квартира в гарному стані. Зроблений свіжий ремонт. У коридорі та кухні на полу плитка. У кімнаті ламинат. Поруч з будинком зупинка транспорту, Фуршет, озеро, бювет. Є де залишити авто. Більше інформації по телефону.

Продаж 1-кімн. квартири на Радужному

Продаж 1-но кімнатної квартири в будинку типу «гостинка» М.Київ Дніпровський р-н, вул.Райдужна б.13В 1-й поверх, зручний для людей похилого віку, або у вас маленька дитина та є коляска, або у вас проблеми зі здоровям і вам важко підійматися по сходах або на ліфті. Загальна площа 34, 4 м2, кімната 18, 5 м2 з нішею, де стає ліжко або шафа, кухня 6, 9 м2 Квартира потребує ремонту, є лічильники на воду, велика лоджія, решітки на вікнах (вікна виходять у двір) Дуже зручна локація. Зупинка автобусів, маршруток 3 хвилини, озеро, парк, Сільпо, аптеки, дві школи та д/садочок Перегляд за попередньою домовленістю Ціна 30900 у.о. Торг доречний.

власник
Продаж 1-но кім квартири , вул.Райдужна б.13В М.Київ Дніпровський р-н

Радужный массив, Вершигоры 5, 7/9 панель, не гостинка, 34/17/7 стеклопакеты кафель, с / узел совмещён, балкон застеклён, на кухне напольная плитка. Газ, счётчики на воду. Дом стоит далеко от дороги, окна квартиры выходят во двор. хорошая транспортная развязка. Рядом супермаркеты Сильпо и Новус. В середине массива находится чистое озеро Радужное (радунка) с то то обустроенным городским пляжем. Рядом находится городская электричка, трамвай, школы и детские садики, отделения банков, авторынок на Перова. Один собственник, долгов нет, чистая продажа. Просмотры по договоренности. 31 500 уе, комиссия.

Радужний, вул. Вершигори, ГАЗ! НЕ ГОСТИНКА! СРОЧНО!
1 - 24 з 27 результатів