Без комісії. Продаж 1 кімнатної квартири. Киів, Оболонський район. ЖК Навігатор 2. Вулиця Конопоянська 22. Переуступка. Квартира розташована на 12 поверсі з 25. Площа 42,93м. В квартирі виконаний ремонт від забудовника: поклеєні шпалери, зроблені стелі, стоять міжкімнатні двері, розетки. В ванній кімнаті є вся сантехніка- ванна, умивальник, унітаз, крани. Є лічильник на тепло та воду. Будинок зданий в експлуатацію є сертефікат, присвоєна поштова адреса. Ключі в березні. Ціна 53000$

Коноплянська вул., 22

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Навігатор 2 у зданому будинку, Оболонський район, вулиця Коноплянська, 22 а. Загальна площа квартири 54,35 м2. З ремонтом від забудовника: ліноліум на підлозі, шпалери під фарбування, електрика, міжкімнатні двері, встановлена сантехніка. Розташований у безпосередній близькості до станцій метро «Мінська» та «Оболонь». Можливо під єОселю 3%, 7%. Телефонуйте!

Коноплянська вул., 22 а

Пропоную до продажу 1к квартиру , в ЖК Навігатор 2 ,в зданому будинку, в квартирі зроблений ремонт від забудовника,ЖК знаходиться в затишному місці з розвиненою інфрастркурою і транспортною розв"язкою, поряд є школа ,також в пішій доступності ТРЦ Караван ,Епіцентр , Леруа Мерлен , Ашан , в перспективі планують на території комплексу будівництво супермаркету Новус , до мерто Оболонь і Мінська 10хв громадським транспортом , враховуючи реалії нашого часу в ЖК є бомбосховища , можливий продаж під єОселю ,право власності до 3х років ,рієлтор Леся ,комісія 2,5%.

Коноплянська вул., 22
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную до продажу 1к квартиру , в ЖК Навігатор 2 ,в зданому будинку, в квартирі зроблений ремонт від забудовника,ЖК знаходиться в затишному місці з розвиненою інфрастркурою і транспортною розв"язкою, поряд є школа ,також в пішій доступності ТРЦ Караван ,Епіцентр , Леруа Мерлен , Ашан , в перспективі планують на території комплексу будівництво супермаркету Новус , до мерто Оболонь і Мінська 10хв громадським транспортом , враховуючи реалії нашого часу в ЖК є бомбосховища , можливий продаж під єОселю ,право власності до 3х років ,рієлтор Леся ,комісія 2,5%.

Коноплянська вул., 22

Пропоную до продажу 1к квартиру , в ЖК Навігатор 2 ,в зданому будинку, в квартирі зроблений ремонт від забудовника,ЖК знаходиться в затишному місці з розвиненою інфрастркурою і транспортною розв"язкою, поряд є школа ,також в пішій доступності ТРЦ Караван ,Епіцентр , Леруа Мерлен , Ашан , в перспективі планують на території комплексу будівництво супермаркету Новус , до мерто Оболонь і Мінська 10хв громадським транспортом , враховуючи реалії нашого часу в ЖК є бомбосховища , можливий продаж під єОселю,право власності до 3х років ,рієлтор Леся ,комісія 2,5%.

Коноплянська вул., 22

Продаж 1 кімнатної квартири з ремонтом у житловому комплексі Navigator-2 (Навігатор 2). Оболонський район Вул. Коноплянська 22 Будинок 3, секція 1. Запланована дата введення будинку в експлуатацію – 3 квартал 2024 року. Забудовник: ДСК - Житлобуд. . Квартири в комплексі ЖК «NAVIGATOR 2» надаються з повноцінним сучасним оздобленням (вхідні та міжкімнатні двері, вікна і балконні двері, внутрішні оздоблювальні роботи), з встановленим сантехнічним обладнанням, радіаторами опалення і електророзводкою. Площа квартири – 47 м2, кухня 12 кв.м, житлова 20 м2. Розташована на 18 поверсі 25-ти поверхового будинку. Найкраще планування та ціна в комплексі!! Вартість - 37600 $ Без оплати комісійних для покупця . Перепоступка.

Коноплянська вул., 22

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові. ЖК Навігатор-2, вул. Конлплянська 22. Без ремонту. Від забудовника буде на підлозі лінолеум, на стінах шпалери, ванна та туалет. Новий ЖК розташований біля ТЦ Караван. Зручна транспортна розвязка. Здача в експлуатацію в 3 кварталі 2024 року. Переуступка.

Коноплянська вул., 22

Продається 1-к квартира по вул. Гулака 4 в ЖК бізнес класу Бережанський 2019 року, власною закритою територією, відеоспостереженням, 5/25 кб, загальна площа 42 кв.м. кухня 12 кв.м. з виходом на засклену утеплену велику лоджію. Квартира продається з максимальною комплектацією та якісним сучасним ремонтом, уютна, затишна, в ідеальному стані, вікна виходять в тихий двір. По техніці - 2 кондиціонера, велика плазмова панель зі smart tv, духова шафа, холодильник, бойлер, пральна машина, система клімат-контроль. Новий двоспальний диван, шафа-купе в холі, ламінат, склопакети, плитка в суміщеному санвузлі. Індивідуальні лічильники опалення по квартирі, що дає змогу економії, презентабельне парадне. В дворі дитячий майданчик, поряд супермаркет, поблизу ТЦ Полярний, Сільпо, АТБ, Лєруа Мерлен, Епіцентр. Багато садочків, школа, парк через дорогу, 10 хв маршруткою метро Мінська, чудова розвязка. «Чистий» продаж, вільна. Ідеальна як для особистого проживання так і для бізнесу.

Гулака Миколи вул., 4

1-кімнатна квартира, вул. Коноплянська 22. Перепоступка! Будинок сдан в 2023 році! Квартира площею: 43 м.кв, кухня 10 м.кв, лоджія 5 м.кв. Поверх: 17 з 25 Планування: Роздільне. Квартира здається з оздобленням, житловий стан. Квартира з ідеальним плануванням, яка складається з кухні-вітальні з балконом, окрема кімната та санвузол. Будинок зданий в експлуатацію. Встановлено лічильники на воду, світло та опалення. У будинку працюють три ліфти. Це чудовий варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло з можливістю організувати простір до свого смаку. Квартира розташована у новобудові з охороною та власним дитячим майданчиком. На території житлового комплексу розташовані різноманітні інфраструктурні обєкти, супермаркет. У пішій доступності:ТРЦ Караван. Вигідна ціна! Всі документи готові для продажу квартири! Звертайтеся за деталями та організацією перегляду!

Коноплянська вул., 22

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК Бережанський за адресою вул. Миколи Гулака 4. Квартира з ремонтом. Поверх 17/26. Площа: 38/15/14кв.м. Монолітно-каркасна технологія будівництва, утеплені фасади мінеральною ватою. У квартирі виконана лазерна стяжка підлоги, штукатурка стін, є лічильники на світло та воду, радіатори, металопластикові вікна Steko із двокамерними склопакетами, вбудована дренажна система під кондиціонери. Металеві, протиударні вхідні двері. Ведуться роботи з благоустрою території, створено ОСББ. У будинку автономна котельня. 3 ліфти. Консьєрж-сервіс, вхід за картками. підземний та гостьовий паркінг. Комплекс знаходиться в розвиненому районі: дитсадки: №527, «Ольвія» школи: №29, №285. Поруч Супермаркети та торгові центри: "Фора", "АТБ", "Сільпо", "Полярний". Парк "Бережанський".

Гулака Миколи вул., 4

Продам 1кімнатну. ЖК Бережанський, вул. Миколи Гулака 4 , Оболонь. Документи права власності отримані. Є можливість купити по програмі єОселя 3% 7%. Будинок комфорт класу, монолітно-каркасний, наповнення - повнотіла червона цегла. Утеплений базальтовою мінеральною ватою 150мм. Встановлено 2 пасажирські та 1 вантажний ліфти, відеоспостереження, вхід за картками. У будинку є консьєрж. ОСББ. Квартира світла та тепла, не кутова. Розташована на 8 поверсі, 25-поверхового будинку. Площа 38.2/15/10.4 кв.м. Простора кухня вітальня з виходом на засклену лоджію, окрема спальня, суміжний санвузол. Стан – після будівельників (заведена електропроводка, встановлені радіатори опалення, металеві вхідні двері, лазерне стягування підлоги, штукатурка стін). Поруч «Епіцентр», торгівельний центр «Полярний», супермаркети, дитячі садочки та школи, поліклініка та аптеки, банки та пошта. Дуже вдале розташування, транспортне сполучення. Міст, що недавно відкрився, виключає пробки до метро. До м.Мінська або Оболонь 20 хвилин на транспорті. Цей варіант ідеально підійде як для проживання так і під інвестицію. Власник сам сплачує свої податки, не переказуючи їх на покупця. Ключі на руках, перегляди за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Гулака Миколи вул., 4

БЕЗ % СЕКЦІЯ 3 - введено в експлуатацію Продається 1-но кімнатна квартира на 18 поверсі в ЖК "Бережанський". Адреса: вул. Миколи Гулака – 4 18/25 поверх Право власності, будинок зданий 2021 р. Зручне та функціональне планування загальною площею 38,5 кв.м. Стан після будівельників, стяжка підлоги, штукатурка, вхідні двері, лічильники на воду, світло, тепло, радіатори опалення. Автономна котельня в ЖК. Консьєрж, 3 ліфти Будинок із цегляними стінами, виконаний за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стінки утеплені мінеральною ватою. Поруч із ЖК безліч магазинів, ТРЦ, будівельних гіпермаркетів, шкіл та дитсадків. Також тут розташовані поліклініки та лікарні, діагностичний центр, спортивні клуби, ринки та багато іншого. До станцій метро "Мінська", "Оболонь" та "Героїв Дніпра" можна легко дістатися за 15 хвилин транспортом. За додатковою інформацією телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Гулака Миколи вул., 4

Продам 1 кімнатну квартиру площею 48,56 кв.м, в буд. 1, ЖК Навигатор 2 , Оболонський р-н, вул. Коноплянська 22а. Квартира з ремонтом від забудовника: шпалери, сантехніка, міжкімнатні двері, радіатори, лічильники гарячої та холодної води, лічильник електроенергії, лічильник на лпалення, металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. Будинок введений в експлуатацію, надана поштова адреса. Підходить під програму єОселя 3% та 7%. Комплекс має свою інфраструктура: магазин, кавярня, поступово будуть відкриватися інші. Поруч ТРЦ Караван, дитячий садок, школа, , паркінг. Зручна транспортна розвязка, метро Мінська 10 хвилин на транспорті. Ціна 55000 у.о.

Коноплянська вул., 22а

Киев, Оболонский район, ул. М. Гулака, 4. 1-к квартира 42 кв.м. в ЖК комфорт класса "Бережанский" 15 этаж 25 этажного монолитно-каркасного дома. Дом сдан в 2020 году, заселен. Своя котельная, ОСББ. Сделан качественный ремонт, по всей квартире уложен ламинат высокого качества, 33 класс. Установлена вся необходимая техника, мебель. В квартире ни кто не жил. В доме круглосуточное видеонаблюдение, консьерж, 3 лифта - один грузовой и 2 пассажирских. Есть парковка перед домом, подземный паркинг, отделение новой почты, кафе. Рядом парк для прогулок, супермаркеты, рынок, больница, школы, дет. сад. Удобная транспортная развязка, до метро Героев Днепра 10 мин. 75000 уе

Гулака Миколи вул., 4

Продається простора 1 кімн квартира в ЖК Навігатор 2. Navigator-2. Загальна площа 54,35 кв.м. Будинок введений в експлуатацію, можна заселятись. Квартира з ремонтом від забудовника. Можна оформити за допомогою державних програм, єОселя та єВідновлення. Житловий комплекс ЖК «NAVIGATOR 2» розташований у безпосередній близькості від метро. До станцій «Мінська» та «Оболонь» можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Автобуси і маршрутні таксі дозволяють доїхати і до інших районів столиці. ЖК «NAVIGATOR 2» входить до складу багатофункціонального комплексу, який включає в себе 4 житлових будинки. Поблизу від нових будинків мешканці знайдуть необхідну інфраструктуру. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. У число обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку.

можливий продаж по єОселя
Коноплянська вул., 22а

Продається простора 1 кімн квартира в ЖК Навігатор 2. Navigator-2. Загальна площа 42,93 кв.м. Будинок введений в експлуатацію,можна заселятись. Квартира з ремонтом від забудовника. Можна оформити за допомогою державних програм, єОселя та єВідновлення. Житловий комплекс ЖК «NAVIGATOR 2» розташований у безпосередній близькості від метро. До станцій «Мінська» та «Оболонь» можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Автобуси і маршрутні таксі дозволяють доїхати і до інших районів столиці. ЖК «NAVIGATOR 2» входить до складу багатофункціонального комплексу, який включає в себе 4 житлових будинки. Поблизу від нових будинків мешканці знайдуть необхідну інфраструктуру. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. У число обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також спортивні та дитячі майданчики,зони відпочинку.

Коноплянська, 22 а

Швидке оформлення ЄОСЕЛЯ З Ремонтом Навігатор-2 1к44м2 до метро 10хв Можливий продаж по програмі єОселя під 3% та 7% також єВідновлення. ЖК Навігатор-2 акредитований Ощадбанком та Укргазбанком. ШВИДКЕ ОФОРМЛЕННЯ угоди та допомога на кожному кроці. Телефонуйте щоб домовитись про перегляд. Найбільшою перевагою комплексу є ремонт, близькість до метро та престижність району Оболонь. Житловий комплекс ЖК «NAVIGATOR 2» розташований у безпосередній близькості від метро. До станцій «Мінська» та «Оболонь» можна швидко дістатися за допомогою транспорту за 7 хвилин. Автобуси і маршрутні таксі дозволяють доїхати і до інших районів столиці. ЖК «NAVIGATOR 2» входить до складу багатофункціонального комплексу, який включає в себе 4 житлових будинки. Поблизу від нових будинків мешканці знайдуть необхідну інфраструктуру. Згодом на перших поверхах новобудов відкриються магазини, кафе, салони краси, офіси. У число обєктів внутрішньої інфраструктури увійдуть також майданчики для занять спортом та ігор дітей, зони відпочинку. Навігатор Навигатор Navigator Оболонь Мінська Минская

можливий продаж по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 3

Пропонується у продаж світла 1 кімнатна квартира загальною площею 43 кв.м, житлова 18 КВ.м, кухня 10 кв.м в сучасному комплексі Navigator 2, по. вул. Коноплянська 22. З кухні вихід на лоджію, вікна виходять надвір. Будинок збудований за сучасними технологіями, утеплений. Зовнішнє утеплення: мінеральна вата + штукатурка. Автономне опалення. Біля будинку своя індивідуальна котельня. У квартирі на підлогах лінолеум, вікна металопластикові, стіни обклеєні шпалерами, ремонт від забудовника. Санвузол суміжний, укомплектований ванною, умивальником, унітазом. Лоджія простора, не засклена. Вхідні двері сталеві, розетки, вимикачі, радіатори опалення з терморегуляторами. ПОВНИЙ комплект лічильників: лічильник на опалення, електроенергію, воду. Горизонтальне розведення труб введення опалення, тому підлоги в опалювальний сезон теплі. 3 ліфти. Відеоспостереження. Зручна транспортна розвязка. До метро Мінська можна доїхати за 10 хвилин. Поруч із РК Navigator 2 є зупинки громадського транспорту. У дворі плануються сучасні дитячі та спортивні майданчики. Перші поверхи передбачені під комерцію. У пішій доступності торговий центр Караван, відділення банків, пошта, дошкільні та загальноосвітні установи. Поспішайте придбати квартиру в новому ЖК, що розвивається! ID: 78272

Коноплянська вул., 22

Житловий комплекс «Навігатор 2» розташований у зручному Оболонському районі столиці за адресою: вул. Коноплянська, 22. Це сучасний комплекс, який поєднує високу якість будівництва та добре розвинену інфраструктуру. Інфраструктура: Торговельні центри: Поруч знаходиться ТЦ «Караван», де ви знайдете безліч магазинів, ресторанів та розважальних закладів. Магазини для дому та ремонту: Поблизу розташовані будівельні гіпермаркети «Епіцентр» та «Леруа Мерлен», що дозволяють зручно придбати все необхідне для дому та ремонту. Транспортна розвязка: Зручний доступ до громадського транспорту дозволяє швидко дістатися до станцій метро «Мінська» та «Оболонь», забезпечуючи легкий звязок з усіма районами міста. Комфортне життя: Архітектура та дизайн: Сучасний дизайн будівель, високоякісні матеріали та інноваційні технології створюють затишну та безпечну атмосферу для мешканців. Зони відпочинку: На території комплексу є зони відпочинку, дитячі майданчики та зелені зони, де можна насолоджуватися прогулянками та відпочинком на свіжому повітрі. Парковка: Для зручності мешканців передбачена підземна та наземна парковка, що забезпечує комфортне паркування автомобілів.

можливий продаж по єОселя
Коноплянська, 22

Пропонуємо до продажу чудову квартиру з косметичним ремонтом від забудовника у сучасному ЖК «NAVIGATOR 2», що знаходиться в Оболонському районі за адресою: вул. Коноплянська, 22. Квартира площею 49 м² включає одну спальню, кухню та роздільний санвузол, ідеально підходить для використання як євродвушка. В квартирі передбачені місця для двох гардеробних і великий балкон, який за бажанням можна засклити. Будинок введений в експлуатацію, залишається лише завершити ремонт санвузла, після чого можна заселятися. ЖК розташований неподалік від метро та ТЦ Караван, до станцій «Мінська» та «Оболонь» можна дістатися громадським транспортом за 10 хвилин. Також поруч знаходяться магазини Леруа Мерлен та Епіцентр, що забезпечують зручний доступ до товарів для дому та ремонту. Район має гарну транспортну розвязку, що дозволяє швидко і зручно дістатися до будь-якої частини міста.

Коноплянська вул., 22

1-комнатная квартира по ул Конполянская,22 ЖК " Навигатор - 2" (дом 4) Выбор квартир в комплексе Квартира с отделкой: линолеум, плинтуса, обои, межкомнатные двери, сантехника, м/п окна, бронедвери, медная проводка, счетчики, радиаторы отопления 3 лифта Фасадные системы с защитой от ветра, термоизоляцией, утеплителем и вентиляционными каналами. Во внутреннем придомовом пространстве комплекса для самых маленьких его резидентов обустроят игровую зону с безопасной детской площадкой. Также проектом предусмотрена зона для занятий спортом, наземная стоянка для автомобилей и велопарковка. Рядом с ЖК Navigator-2 сосредоточены все необходимые для комфортной жизни объекты городской инфраструктуры: несколько школ и детских садиков, ТРЦ и сетевые супермаркеты, аптеки, медицинские учреждения, кафе и рестораны и т.д. Планируемая сдача объекта - 2 квартал 2022 года Без комиссии

1к квартира ЖК Навигатор 2 ул Коноплянская

Ексклюзивна пропозиція! Продається однокімнатна квартира в ЖК "Бережанський" - ваш шанс стати власником прекрасної оселі! Ця квартира знаходиться у новому 9-ти поверховому, надійно збудованому монолітно-каркасному будинку, який гарантує високу безпеку, міцність конструкції та чудову звукоізоляцію. Завдяки вдалому плануванню та якісному євроремонту, кожен квадратний метр простору використаний максимально ефективно, створюючи атмосферу затишку та комфорту. Локація: Розташований у зручному районі, поруч із зупинками громадського транспорту, торговими центрами, школами та дитячими садками. Безпека: монолітно-каркасний будинок, цілодобова охорона та відеонагляд забезпечують вашу безпеку. За додатковою інформацією та організацію перегляду звертайтеся за номером телефону та у мессенджерах.

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Бережанский, Оболонський р-н. Мінська

Жк Навігатор -2, Вул. Коноплянська 22 ЄОселя (3% та 7%) -так ЄВідновлення -так Ремонт від забудовника -так Допомога в оформленні-так Метро Мінська, Оболонь 10 хв - так Перегляд -так Телефонуйте щоб домовитись про перегляд! Навігатор Навигатор Navigator Оболонь Мінська Минская Коноплянська Коноплянская

47м2 з ремонтом+гардеробна ЄОСЕЛЯ  Навігатор -2  метро 10хв Мінська

У продажу 1кімнатна квартира за адресою вул. Коноплянська 22 ЖК "Навігатор 2". Можливий продаж під Єоселю (3% та 7%) Швидке оформлення угоди. Квартира площею 45 кв.м. Телефонуйте щоб домовитись про перегляд. Здається з ремонтом від забудовника. У ремонт входить: м/п вікна, проводка, шпалери, лінолеум, м/к двері, плінтуса, гідроізоляція в санвузлі, розведення труб, радіатори (термо-регулювання), встановлені змішувачі, крани, раковина, туалет, ванна. Поруч розташовані ТЦ Караван, Епіцентр, Леру Мерлен. Також школи, дитячий садки, мінімаркети. Розвинена інфраструктура. Телефонуйте щоб домовитись про перегляд.

45м2 з ремонтом ЄОСЕЛЯ  Навігатор -2  метро 10хв Мінська Оболонь
1 - 24 з 74 результатів