Продається повноцінна 1-кімнатна квартира площею 43.1 м2 з дизайнерським ремонтом у ЖК Комфорт класу "Патріотика" по вул. Чавдар, 34 у Дарницькому районі. Квартира знаходиться на 17 поверсі 25-поверхового будинку 2016 року будівництва. Квартира складається з: обємної кухні площею 9.4 м2 , однієї жилої кімнати площею 17.2 кв.м, , вітальні з великою шафою купе 9.6 кв.м, суміщеного санвузла та з видового балкону. У квартирі практично ніхто не жив, власники приїджала на пару днів кожний місяць з робочим візитом. Квартира не кутова. Ремонт зроблений якісно та дорого, для себе за дизайн-проектом. Квартира укомплектована меблями та технікою передових брендів: - Вбудована техніка: Духова шафа – бренду Gorenje; Варильна індукційна поверхня – Bosch; Витяжка – Beka; Пральна машина - Samsung; Холодильник - Samsung; Мікрохвильова піч - Whirlpool. - Бойлери з сухим теном нагріву бренду Electrolux - Хороші мякі меблі - Великий Телевізор смарт Самсунг - Кондиціонер на холод та тепло Hitachi - Броньовані двері - Сигналізація - Відеоспостереження - Відеодомофон - Сантехніка Cersanit Переваги комплексу : - індивідуальні лічильники на опалення - ОСББ. За будинком завжди слідкують - Консьерж-сервіс - Тихий двір - у пішій доступності школа та дитячий садок, поліклініка, супермаркети, аптека та інше. - Зручна транспортна розвязка – 10 хв. до метро Осокорки пішки. Багато маршрутних таксі. Прописаних нема. Документи готові до продажу. Перегляди у будь-який зручний час. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Можливий безготівковий розрахунок по державним програмам.

возможна продажа по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 34

Продаж 1к. квартира по вул. Чавдар, 38, Дарницький р-н. Площа 38 м2, 16 поверх/24 поверхового будинку. Кондиціонер, вся побутова техніка, пральна машина, бойлер, великий двоспальний диван. Метро Осокорки - 10 хв.пішки, магазини, "Епіцентр".

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 38

Пропонується на продаж чудова квартира на Позняках. До метро 2 хв пішки. Гарний житловий стан, укомплектована меблями та технікою. Окремо спальня та кухня вітальня. Доглянуте парадне, домофон.. Поруч ТРЦ "Аладдін", "Піраміда", магазин Новус, Епіцентр. Чудове місцерозташування! Все поруч!

Гришка Михайла вул., 8
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

эксклюзив
Дніпровська наб., 26к

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОСОКОРКИ! 1 кімн=36.5м2! С.Русової, 1! ✔ Продаж квартири в житловому стані на Осокорах. ✔ Повноцінна однокімнатна квартира, сан.вузол суміжний, лоджія. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою, встановлено кондиціонер, бойлер. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, магазини, супер маркет, салон краси, ресторани. Метро Осокорки 10 хвилин пішки.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Софії Русової вул., 1

ТІЛЬКИ ГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК! ЖК Патріотика - сучасний квартал в якому є все необхідне для життя! Школа, дитячий садок, метро Осокорки, ТРЦ Аладін та ТЦ Піраміда, гипермаркет "МЕТРО". В квартирі охайний житловий стан. Є диван, ліжко, шафа, кухня з технікою, в санвузлі бойлер та пральна машина. Чудовий вид з вікон. Перегляди за попердньою домовленістю. КОЛЕГАМ ПРОХАННЯ НЕ ДУБЛЮВАТИ ОГОЛОШЕННЯ!

Софії Русової вул., 7

Продається повноцінна 1-кімнатна квартира площею 34 м2 з ремонтом у ЖК "Патріотика" по вул. Чавдар, 38 Квартира знаходиться на 5 поверсі(що дуже важливо при відключенні світла) 25-поверхового будинку 2016 року будівництва. Квартира складається з: кухні площею 8 м2 , однієї жилої кімнати площею 15 кв.м, , вітальні з великою шафою , суміщеного санвузла та з балкону. Квартира не кутова. Ремонт зроблений якісно , для себе. Квартира укомплектована меблями та технікою : - Вбудована техніка: варильна поверхня; витяжка; пральна машина; холодильник - Хороший диван - Телевізор -Бойлер - індивідуальні лічильники на опалення - ОСББ. - Консьерж - Тихий двір - у пішій доступності школи,дитячі садочки,поліклініка, супермаркети, аптека - Зручна транспортна розвязка – 10 хв. до метро Осокорки пішки. Багато маршрутних таксі. Прописаних нема. Документи-договір дарування від чоловіка жінці Меблі та техніка залишаються Можливий безготівковий розрахунок по державним програмам. Дет КОМІСІЮ АГЕНЦІЇ ОПЛАЧУЄ ПОКУПЕЦЬ Є ВІДЕО

возможна продажа по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 38

Комісія для покупця - 0%! Продаж однокімнатної квартири на Осокорках, ЖК "Молодіжний квартал". Будинок серії КТУ із зовнішнім утепленням, 2014 року побудови. Квартира з прекрасним видом на правий берег Південний міст та Дніпро. Всі меблі та техніка залишаються при продажі. Встановлено лічильники на воду та опалення. У будинку своє ОСББ. Квартира вільна, покази за домовленістю. ID: 79337

эксклюзив
Ващенка Григорія вул., 7

Без комісії для покупця! Підходить під програму єОселя, єВідновлення, 280 постанова та ін.! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "РЕВУЦЬКИЙ", вул.Ревуцького 54. Площа 47 кв.м. В квартирі виконаний новий ремонт в світлих тонах.Є велика лоджия. Комплекс розташований в пішому доступі від станції метро Харківська, але віддалений від проїжджої частини проспекту Миколи Бажана. Активна забудова Дарницького району посприяла розвитку інфраструктури: поруч школи, дитячі садки, супермаркети, ТРЦ та зупинки громадського транспорту, на якому можна виїхати в будь-яку іншу частину Києва. Купити продукти біля будинку можна в «Велмарті» — 6 хвилин пішки, в «Форі» — 10 хвилин пішки або у двох «Великих Кишенях Експрес», до яких 12 хвилин. За 4 хвилини можна доїхати до гіпермаркету Metro Cash & Carry. Якщо потрібні товари для дому та ремонту — 5 хвилин на авто до «Епіцентру». За 5-10 хвилин їзди на авто від комплексу «Ревуцький» або в радіусі кількох хвилин пішки від станції метро Позняки розташовані 5 торгових центрів: «Піраміда», «Паралель», «Аладдін» та inSilver. Також в пішому доступі кавярні, піцерії та суші-бари. Відвести дитину до дитячого садку можна буде пішки — 8 хвилин до дитячого садка №791, 9 хвилин до дитячого садка №149, 10 хвилин до «Оллі-Поллі», 11 хвилин до дошкільного центру №126, 15 хвилин до дитячого садка Монтессорі, дитячого садка №500, школи-садка «Абетка» та школи-садка «Зодіак». Доросліші діти зможуть ходити пішки до «Нової школи», школи №316, Гімназії міжнародних відносин та Скандинавської гімназії. Ще поблизу є «Рок школа на Позняках», курси англійської мови та Київська морська школа, де можна отримати права на катер, човен, гідроцикл або яхту. Є відеоогляд! Ключі на руках!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Ревуцького вул., 54

Без комісії для покупця! Вашій увазі пропонується квартира в сучасному ЖК Зарічний. Загальна площа - 46. Поверх/поверховість - 21/25. Висота стель - 2.7м. Квартира з універсальним ремонтом, укомплектована всіма необхідними меблями і технікою. Усе, що є на фото залишається - тож можна одразу здати в оренду або заїхати й жити. Планування - велика кухня-студія з приватною зонованою кімнатою, ремонт робили для себе. ЖК Зарічний - це комплекс закритого типу, ЖК з власною інфраструктурою, на території є все, що необхідно для комфортного життя: місця для прогулянок, набережна Дніпра, міні-маркети, ресторани і кафе. Є відео огляд. ID: 76075

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Бажана Миколи просп., 1А

Цікава пропозиція за найнижчою ціною у комплексі. Можливий продаж за програмою Єоселя. Шикарна видова квартира, у престижному житловому комплексі Лебединий. Світла, велика кімната з надзвичайно вдалим плануванням, також планування вільне, що дозволяє поділити простір за власним бажанням. Дві лоджії з виходом на неймовірно красиву природу озера Лебединий та озера Вирлиця. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. ЖК складається з трьох будинків різної поверховості, які утворюють закритий простір двору із зоною відпочинку та дитячим майданчиком. Цілодобова охорона та відеонагляд. Вхід до під’їздів по фейс айді. Також комплекс має підземний паркінг, гостьову парковку та закритий від автомобілів. У пішій доступності, до 4 хвилин, станція метро Харківська. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, 70 метрів до зупинки транспорту, до центру Києва 15 хвилин. У межах ЖК розташовані кавярні, спорткомплекс, продуктові магазини, супермаркети та навчальні заклади. 170 метрів до дитячого садочка та школи. Крім того, поруч стоматологічна клініка, ветклініка, школи танців і поштові відділення. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну. Також є інші варіанти квартир у цьому житловому комплексі. На запит надішлю відеоогляд.

Ревуцького вул., 40

Продается видовая квартира - студия по ул. Днепровская Набережная, 26- А, ЖК Южные Врата (Південна Брама). Квартира общей площадью 57 кв.м., распложена на 17 этаже 25 эт. дома. Вид из окон на Днепр и острова Осокорков (Золоче и Вишенки). Квартира солнечная и теплая. Окна выходят на юго-запад. Большая лоджия и уютная видовая зона. Квартира оборудована встроенной "авторской" мебелью. Вся необходимая техника (холодильник, кондиционер, телевизор, стиральная машина, бойлер). Квартира продается с мебелью и техникой. Большая гардеробная В доме круглосуточная охрана и видеонаблюдение. 3 мин от метро Осокорки. SPORT LIFE (во дворе). Супермаркет NOVUS и вся остальная инфраструктура (рестораны, кафе) внутри комплекса. Много специализированных клиник и салонов. Прекрасная локация для комфортного проживания.

Дніпровська наб., 26 А

Продам 1 кім квартиру Осокорки, ЖК " Молодіжний квартал", вул. Чавдар Єлизавети 28, 3/ 25 поверхового будинку, серія КТ, загальна площа-39.5кв.м. кімната -17,3кв.м. Вид із вікон на схід сонця, на озеро. Чудова однокімнатна квартира в будинку 2015 року. Простора, світла, з гарним плануванням: лоджія засклена, утеплена, світла кімната, великий санвузол, Н -2.7м., з ремонтом, мебльована: вбудована кухнні меблі, меблі у вітальні, розкладний диван, укомплектована побутовою технікою: пральна машина автомат, електрична плита з духовою шафою. Встановлені лічильники на холодну та гарячу воду, індивідуальний лічильник на опалення. Будинок 2015 року, ОСББ, чистий, охайний підїзд, консерж, домофон, доглянутий двір. Розвинена інфраструктура: поруч школи, гімназія "Київська Русь", Скандінавська гімназія, дитячі садочки, школа Монтессорі, магазини, аптеки, озеро - зона відпочинку, зупинка маршруток, ст.метро " Осокорки "15 хвилин пішою ходою.

возможна продажа по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 28

Продаж 1 кімнатної квартири в Києві, за адресою: вул. Григорія Ващенка 7. ЖК Молодіжний квартал. Панельний будинок 2014 року побудови. Загальна площа - 40,4 м2. Житлова - 17.2м2. Кухня - 9.5 м2. Зроблено якісний ремонт: - На підлозі дубова паркетна дошка, в коридорі і ванній кімнаті плитка; - На стінах італійська декоративна штукатурка Марморин і Травертин, покрита захисним воском. Все зроблено в світлих тонах. - Двері дерев’яні; - Електрика, опалення і вода на індивідуальних лічильниках; - Освітлення загальне і декоративна підсвітка. Чудове планування, квартира двостороння, простора кімната та кузня. З вікон вигляд на Дніпро і Південний міст. В квартирі залишається все, можна відразу заїжджати та проживати. Квартира готова до швидкого продажу, телефонуйте для запису на перегляд.

возможна продажа по єОселя
Ващенка Григорія вул., 7

АСКАНІЯ Осокорки вул. Бориса Гмирі Продаж нової 1-кім. квартири, з видом на озеро та Бориспіль. Вигляд із вікон забудований не буде. «ЖК Патріотика», новобудова, 22 поверх, 37 м2, панорамна засклена лоджія. Квартира з якісним ремонтом та всією необхідною побутовою технікою. Меблі у подарунок. Встановлені нові лічильники на воду, електроенергію та опалення. Санвузол суміжний. Встановлений бойлер. Підʼїзд доглянутий та чистий, консьєрж сервіс 24/7, відеоспостереження, поштомат. Дуже відповідальне ОСББ. Будинок новий, утеплений за новою технологією, введений в експлуатацію. Оформлення продажу по ПЕРЕУСТУПЦІ)) Тобто нема податків зборів та новий власник буде перший та єдиним. Всі документи готові для реєстрації. В будинку встановлені генератори на ліфти. Будинок утеплений. Є шлагбаум, двір з дитячим майданчиком та паркувальні місця загального користування. Новий молодіжний район із чудовою інфраструктурою. Поруч парк, озера, школи, супермаркети BILLA, Novus, ТЦ Аладін, Епіцентр, Метро Позняки в 700 метрах, у пішій доступності метро Осокорки. БЕЗ КОМІСІЇ !!! Ціна 75 000 у.о. (Дзвонити та писати тільки на Viber) Тел.+38 (095) 745 37 47

владелец
Бориса Гмирі вул., 20

Затишна видова квартира у новому будинку з новим євроремонтом. Ремонт в квартирі робився для себе. Проведена нова електророзводка з встановленням щитка на електрику у квартирі, проведена розводка труб, линоліум замінено на вологостійкий ламінат та кафель. Встановлена якісна сантехніка, бойлер, пральна машинка. Кухня з виходом на балкон укомплектована якісними меблями та технікою. На замовлення виготовлена якісна кухонна стінка з встроенною варочною поверхнею, духовою шафою,витяжкою, посудомийною машинкою. Розкладний диван дає додаткове спальне місце на кухні. Комфортний великий холодильник, пральна машинка, бойлер, усі меблі та техніка нові. У кімнаті великий комфортний диван, телевізор, а також достатньо міста для оформлення додатковими меблями під особистий смак. Коридор з встроєнною шафою та великою гардеробною, у якій новий власник може проявити свою уяву та втілити свої бажання. Квартира з дуже вдалим плануванням , що дає можливість комфортно проживати чи здавати під аренду. Горизонтальне розведення опалення забезпечує підігрів підлоги. Будинок введено, але є можливість перепоступки. ЖК "Патріотика", буд. "Львівський". У дворі дитячий садок, школа. Поруч "Novus", ТЦ "Алладін", "Епіцентр", кінотеатр, озеро, до станції метро "Позняки" і "Осокорки" 10-15 хвилин. Район з дуже гарно розвиненою інфраструтурою. Поруч облаштована зона активного відпочинку на каскаді озер. Квартира чекає свого нового власника!!!

Софії Русової вул., 7А

1 кімн., 11-й поверх, площа: 58,1\26,4\18,7, H=2.70. Пропонується до продажу 1-кім. квартира. Квартира світла, простора, з функціональним плануванням. Квартира в гарному стані з сучасним ремонтом у світлих тонах, укомплектована вбудованими меблями та необхідною побутовою технікою. Будинок 2011р., з охороною, домофон, консьерж, підїзди з ремонтом - в ідеальному стані. В парадному 3 ліфта ( 2 пасажирські та 1 вантажний), є парковка. Розвинена інфраструктура. Метро "Осокорки" - 5 хвилин. Ціна: 75 000 USD. Можливий торг.

Чавдар Єлизавети вул., 1

Пропонується на продаж 1к квартира 48м по просп.Бажана 26! Представник власника, ключі на руках! Квартира укомплектована вбудованою кухнею, облаштованим санвузлом та житловою кімнатою з меблями та технікою (бойлер,кондиціонер). Перевага квартири - всі вікна виходять у тихий облаштований двір та раціональне планування, простора кімната, гарної якості будинок. Відокремлений тамбур на дві квартири. Два ліфти. В 5хв метро, є декілька парковок та критих паркінгів. Чудова транспортна розвязка - до проспекту Бажана та метрополітену. Розвинена інфраструктура (декілька ТРЦ, Епіцентр, Метро та інш.) Готові до швидкої угоди

Бажана Миколи просп., 26

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продається 1-кімнатна квартира, вул. О. Мішуги ¼. Загальна площа 42.8/18/9 Поверх 11/16. Квартира повністю укомплектована, продається з меблями, та технікою. Вбудована кухня, варильна поверхня, духовка, шафа-купе, двоспальне ліжко, меблі в кімнаті, душ-кабіна, пральна машина. Розвинена інфраструктура, поряд ст. метро Позняки 2 хвилини пішки, Торговий центр "Піраміда", "Алладін", Епіцентр, "АТБ", "Кишеня" "МЕТРО", дитячы садки, школи, аптеки, банки, "Добробут", салони краси, кафе, ресторани, поруч озера, парки зупинка транспорту- 1 хвилина пішки. Найзручніша транспортна розвязка. Ціна 59900 у.о. Телефонуйте!

Мішуги, 1/4

Терміново, квартира актуальна та готова до переглядів. Опис квартири: Площа: 36.6 кв. м Розташування: Дарницький район. Гмирі 16 Поверх: 25 поверх з 25. Внутрішнє оформлення: - Спальня: У квартирі є зручне ліжко, ідеально підходить для пари або однієї людини. - Кухня: Оснащена мікрохвильовою піччю та варильною поверхнею, що робить приготування їжі максимально зручним та швидким. - Ванна: Присутня ванна для зручності нових власників. - Бойлер: Забезпечує постійний доступ до гарячої води, що є важливим аспектом комфортного проживання. - Засклений балкон: Дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами на зелені зони. - Обідній стіл для прийому їжі. Особливості: - Ця квартира ідеально підходить для орендного бізнесу завдяки своїй зручній локації та компактному розміру. - Ідеальний варіант для пари або однієї людини, яка цінує комфорт та зручність в повсякденному житті. З колегами співпрацюю без дублювань у рекламі. Ключі на руках

Бориса Гмирі вул., 16

Без комісії для покупця! Продається квартира-студія в ЖК Патріотика 33 кв.м. Квартира розташована на 23 поверсі, яка знаходиться за адресою вул. Софії Русової, 1. В квартирі зроблений якісний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Поблизу є все необхідне для мешканців масиву: супермаркети «Novus», «Фора», АТБ, аптеки, Епіцентр, Metro, банківські установи, місця для дозвілля ТЦ «Аладін», ТЦ «Піраміда», ресторан «Кухмейстер», [ссылка скрыта], дитячі садки, школи, гімназія, озера, пляжі. Зручна транспортна розвязка. м. Осокорки - 12 хвилин пішки Перегляди по домовленості в зручний для вас час.

эксклюзив
Софії Русової вул., 1

ЖК Південна брама, вул. Дніпровська набережна 26Д, пропонується чудова 1кімнатна квартира, з євроремонтом, меблями та технікою на 16поверсі /17пов. будинку, площею: 54/19,5 /29 - кухня вітальня, будинок збудований по монолітно-каркасній технології + червона цегла, фасадне утеплення мінеральна вата, висота стелі 3м., квартира тепла та сонячна, вікна виходять у затишний двір. Квартира продається зі всіма меблями та технікою (кондиціонер, пральна машина, бойлер і т.д). Житловий комплекс розташований поруч з метро Осокорки, 4 хв. пішки, ідеальна інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання, SPORT LIFE (у дворі), супермаркет NOVUS, кафе, ресторани, магазини, салони, відділення банку школа, садочок, Ціна: 88000 у.е

Дніпровська наб., 26Д

Продається простора, світла, видова 1 кімнатна квартира із сучасним ремонтом, у якому ніхто не проживав. Замінені всі коммунікації, проводка, опалювальні батареї. Повністю мебльована: вбудована кухні з побутовою технікою, дві великі вбудовані шафи, диван. Санвузол сумісний. Вид на затишний дворик. Чистий доглянутий підїзд. поруч ТЦ Піраміда, Епіцентр, Метро. М Позняки 5хв ходьби;

Бажана Миколи просп., 24/1

Продам однокімнатну квартиру в 12 хв.пішим кроком до м. Осокорки. Двостороння , оснащена кондиціонерами , технікою. На підлозі кахель, ламінат. Лоджія - підігрів підлоги. Можливо продаж через усі програми кредитування 0968513211

возможна продажа по єОселя
Ващенка Григорія вул., 1
1 - 24 из 224 результатов