БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири на Осокорках по пр. Миколи Бажана 12. Будинок 2004 року, монолітно-каркасний. Квартира на 9 поверсі 20-поверхового будинку. На підлозі паркет в кімнатах. Укомплектована побутовою технікою та меблями. Кухня з балконом. Санвузол роздільний. Консьєрж. Развинена інфраструктура та транспортна розвязка. До метро Осокорки 300 метрів - 5 хв пішки. Ціна 89 000 дол.

Бажана Миколи просп., 12

Двухкомнатная квартира между станций метро Позняки и Харьковская. Пешком 10 минут. Улица Вишняковская 8а. Просторная двухкомнатная квартира с хорошим ремонтом. Общая площадь 56 кв. м., комнаты раздельные, 2 лоджии, утеплены, с/у раздельный. Оборудована качественной мебелью и бытовой техникой. Все окна металлопластиковые, установлены кондиционеры, бойлер. Теплый пол на кухне и в санузле. Продажа со всей техникой, мебелью, квартира полностью готова к проживанию Отличная инфраструктура: Прямо с окна вы увидите школу, садик, ухоженный двор. Рядом с домом супермаркеты, ТЦ Пирамида, МЕТРО, ЭПИЦЕНТР, аптека, банк, салон красоты. Чистый ухоженный подъезд. Цена 65000 $

ексклюзив
Вишняківська вул., 8а

Проспект Петра Григоренко 36-а, 9/16 поверх. 2к квартира, 82 кв, метро Позняки 7 хв, Велика (82,2 кв.м.) 2-кімнатна квартира у Дарницькому районі поруч з метро Позняки (7 хвилин пішки). Площа – 82,2 кв.м., житлова – 42,6 Площа кухні – 12,2 кв.м. Кімнати 25,2 та 17,4 кв.м. Хол 13,2 кв.м. 2 лоджії по 5 кв.м. Гардеробна 4,3 кв.м. Квартира з правильним, функціональним плануванням, окремі кімнати, металопластикові вікна, засклені лоджії, роздільні санвузол та ванна, гардеробна кімната. Лічильники на воду, ее, без боргів по комунальних платежах, без перепланування, квартира в оренду не здавалася. Квартира облаштована всіма необхідними для життя меблями та технікою, що робить її готовою до заселення. Є кондиціонер. Загальний коридор на 3 квартири відокремлен від ліфту та зачиняється. Поруч розвинена інфраструктура: у дворі Скандинавська гімназія, поруч ТЦ Аладін (500 метрів), Ашан (600 метрів), Новус, Епіцентр (800 метрів), ТЦ «Піраміда» (800 метрів). До метро Позняки 7 хвилин пішки Будинок та двір доглянуті, чисте парадне, домофон, ліфти в ідеальному стані, створено ОСББ будинку.

Григоренка Петра просп., 36-а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Затишна простора двокімнатна квартира вул.Вишняківська 3, поруч з метро Харківська. Планування: дві просторі роздільні кімнати (17,6 та 12 кв.м), простора кухня (11,8 кв.м), дві засклені лоджії, роздільний санвузол, великий передпокій (11 кв.м). Квартира в чудовому житловому стані, облаштована меблями та технікою. Є все необхідне для комфортного життя: холодильник, пральна та сушильна машина, кондиціонер, мікрохвильова піч, телевізор. Меблі у відмінному стані. Зручний 6-ий поверх! Будинок охайний та доглянутий, є консєрж, 3 ліфти, пандус. Будинок утеплений з зовнішньої сторони. Будинок обслуговує ОСББ. Зручне місцерозташування. До метро Харківська 15 хвилин пішої ходи. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту, супермаркет, відділення Нової Пошти, школа, дитячий садок, озеро, парк.

Вишняківська вул., 3

єВідновлення .БЕЗ КОМІСІЇ!! Продаж 2-х кв. по просп. Миколи Бажана 10, ( монолітно-каркасний, 2005, спец. проект) 64/29,9/17,7 кв. м, 20/21 пов. буд.. Квартира у відмінному стані, повністю укомплектована (електроплита, духовка, посудомийна машинка, холодильник, 2 кондиціонери, 2 бойлери по 50л та ін.), кімнати роздільні, душ кабіною, 2 балкони з лаундж зоною та чудовим видом на сади є сигналізація з відеоспостереженням. Електричне опалення. Встановлений 2-х тарифний лічильник на електрику. 2 двері одна з них броньована з електронним замком. Окремий Тамбур на 2 квартири. Утеплено додатково фасад, земено вікна на найтепліші. Загальна товщина зовнішніх стін 700 мм. Прекрасна інфраструктура та транспортна розвязка. До ст. м. Осокорки 5 хв. ходьби. Вартість 78 000 у.е.. Код обєкта № 21143536

Бажана Миколи просп., 10

Можливий продаж за програмою Єоселя. Затишна двокімнатна квартира, у престижному житловому комплексі Лебединий. Квартира має зручне планування з просторими кімнатами та великою кухнею. Є можливість перепланування на власний смак. Бонус – кладові для зберігання речей, колясок, велосипедів, тощо. Перевагою цього чудового комплексу є стильна архітектурна композиція з видом на озеро. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. ЖК складається з трьох будинків різної поверховості, які утворюють закритий простір двору із зоною відпочинку та дитячим майданчиком. Цілодобова охорона та відеонагляд. Також комплекс має підземний паркінг, гостьову парковку та закритий від автомобілів. У пішій доступності, до 4 хвилин, станція метро Харківська. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, 70 метрів до зупинки транспорту, до центру Києва 15 хвилин. У межах ЖК розташовані кавярні, спорткомплекс, продуктові магазини, супермаркети та навчальні заклади. 170 метрів до дитячого садочка та школи. Крім того, поруч стоматологічна клініка, ветклініка, школи танців і поштові відділення. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну.

Ревуцького вул., 40 б

Продам 2к квартиру вул. Лариси Руденко, 21А. Дві окремі кімнати та кухня студія. Роздільна ванна кімната та туалет. Є душ та ванна роздільні. Також є окрема гардеробна, що дуже зручно. Продаэться з меблями. 8 поверх з 12.

Руденко Лариси вул., 21А

Є-ОСЕЛЯ. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ покупця. Київ, Русової Софії, 7а, Патріотика; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; кількість виходів: 2; ЖК "Патріотика", ЖБ "Львівський". У дворі дитячий садок, школа. Поруч "Novus", ТЦ "Алладін", "Епіцентр", кінотеатр, озеро, до станції метро "Позняки" і "Осокорки" 10-15 хвилин. Район з дуже гарно розвиненою інфраструтурою. Поруч облаштована зона активного відпочинку на каскаді озер • 2-, 22-й поверх, площа: 66,4\33,0\12,6, с/в-роздільний, балкон, з косметичним ремонтом; продається 2 кімнатна квартира в Дарницькому районі, ЖК "Патріотика", ЖБ "Львівський". Квартира одностороння, внутрішня, тепла, тиха. Будинок 2022року. Лічильники на світло, воду, тепло. Стан після будівельників: металопластикові вікна, металеві вхідні та міжкімнатні двері, підлога- лінолеум, стіни- шпалери, наявна сантехніка. Поруч супермаркети Новус та Фора, в пішій доступності початкова школа, дитячий садок, гімназія "Київська Русь". Будинок введено в експлуатацію, право власності на руках; I-36992; Ціна: 85 000 USD

можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 7А

Світла та затишна квартира в сучасному ЖК! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Григорія Ващенка, 7. Світла та затишна оселя з гарним ремонтом. Раціональне планування. В інтер’єрі переважають світлі спокійні відтінки, що створює додатковий затишок та комфорт. Дві окремі кімнати — 17 м2 та 14 м2, велика кухня — 12 м2. Усі меблі та техніка, які є на фото, залишаються новому власнику. Панорамний вид на приватний сектор Осокорки. Вікна з енергозберігаючими склопакетами. Лічильники на воду, електрику та опалення. ЖК «Молодіжний Квартал». Будинок монолітно-каркасний, 2014-го року будівництва. На вході зустрічає консьєрж. Будинок утеплений мінватою з вентильованим фасадом. Двір відкритий, не проїзний. Присутні дитячі та спортивні майданчики Поряд з будинком супермаркети «NOVUS», «Фора» та «АТБ». За 5 хвилин пішки ресторан «Кухмейстер». У 5-хвилинній доступності вся необхідна інфраструктура. Школи, дитячі садочки. Відділення банку, «Нова пошта», кавярні й так далі Біля дому знаходиться «Еко Парк». Два великих та чистих озера «Небреж» та «Мартишів» із зонами відпочинку, безкоштовним пляжем, та водними атракціонами. До станції метро «Осокорки» 15 хвилин пішки. Поряд з будинком зупинки громадського транспорту. Ціна 64 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Ващенка Григорія вул., 7

Продам 1 ком кв 70,31м2 в ЖК Патриотика дом Вижниця 22. Квартира расположена на 9 этаже, очень удачная планировка, что позволяет сделать 2х ком квартиру. Дом - монолит + красный кирпич, что гарантирует вам безопасность в сравнении с панельными домами. Утеплен минеральной ватой с вентилируемым фасадом. Состояние после строителей, стяжка, штукатурка, стеклопакеты. На квартиру установлены индивидуальные счетчики на свет, воду и тепло. Рядом озеро, дорожки здоровья, пляж, детские площадки, зеленные зоны отдыха, магазины. Создан кооператив для достройки. В доме ведутся строительные работы. Продажа по переуступке.

Бориса Гмирі вул., 20

без% Продається 2-х кімнатна квартира в 5-ти хвилинах пішки, від метро Харьківська. Вул. Ревуцького 44б. - хороший житловий стан - середній поверх - вікна в двір - все необхідне для проживання є в квартирі Район з дуже розвинутою инфраструктурою. Рядом: - магазини, супермаркети, ТРЦ - метро Харьківська - в дворі новий дитячик садочок - краща в Україні державна школа "Інтелект" Представник власника, без комісійних для покупця!

Ревуцького вул., 44б

Видова 2к квартира на Осокорках! Пропонується затишна квартира з ремонтом. Окремі кімнати, велика кухня з балконом, санвузол роздільний. Квартира світла, з вікон відкривається чудовий вид! Будинок монолітний! Гарний двір, паркомісця за шлагбаумом

Чавдар Єлизавети вул., 24

ЦІНА ТОП! Продаж 2-кімнатної квартири у Дарницькому районі, Київ Адреса: вул. Софії Русової, 7Г, Київ, Дарницький район Патріотика 15 хв метро Позняки, Осокорки КВАРТИРА: - Загальна площа: 64 м². - Поверх: 6/25. - Інтерєр: Світлі тони, вбудовані меблі та техніка. - Техніка та зручності: - Посудомийна машина Siemens. - Бойлер Bosch на 115 літрів. - Інверторний кондиціонер Gree. - Індукційна плита Electrolux. - Духова шафа Gorenje. - Фільтр для води. - Тепла підлога на кухні, у ванній та на балконі. - Лічильники: Сучасні лічильники для води, електроенергії та тепла, з автоматичною передачею даних. - Теплоізоляція: Високоякісна теплоізоляція будинку забезпечує низькі витрати на опалення. - Меблі: Вбудований гардероб, кухня з фарбованими фасадами і доводчиками, вбудовані меблі у ванній, спальні та кухні. - Балкон: Облаштований під кабінет з теплою підлогою. - Додатково: Кладова кімната, коридор з технічною шафою, місце для велосипедів та самокатів. - Ремонт: Виконаний у 2019 році. ІНФРАСТРУКТУРА: Поруч дитячі садки, школа "Київська Русь", супермаркети, магазинчики, спортзали, салони краси, озеро, паркінг - все, що необхідно для комфортного життя. До метро Осокорки 10-15 хв пішки.

можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 7г

Простора, світла квартира з якісним ремонтом меблями та технікою на невисокому поверсі в теплому будинку, з розвинутою інфраструктурою, школами, садками, супермаркетами, ТРЦ Аркадія та River Mall, відмінна транспортна розвязка, до метро Осокорки 5 хвилин пішки.

Дніпровська наб., 26а

- Продаж 2-х кімн.квартири, вул. Крушельницької, буд.15. Квартира: - Простора кухня-студія; - Дві окремі кімнати; - Два санвузли; - Гардеробна. - Функціональне планування. - Виконаний сучасний ремонт, з використанням якісних оздоблювальних матеріалів. - В квартирі залишаються всі меблі та техніка: кухня з вбудованою технікою, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, потужна витяжка та ін. - Будинок 2016 року. - Монолітно-каркасний - Доглянута прибудинкова територія Інфраструктура: метро Позняки 10 хвилин пішки, поруч ТЦ "Аладдін", "Піраміда", "Епіцентр", "Метро", каскад озер - Вирлиця, Тягле і Небреж, магазини, поліклініка. -Ексклюзивний договір. -Комісія 2500 у.е.

можливий продаж по єОселя
Крушельницькой Соломії вул., 15

Продається квартира з якісним та сучасним ремонтом. Функціональне планування: на спальну зону , гостьову з відокремленням на робочі зони(2 місця), простора кухня, з виходом на балкон, та окреморозташовані санвузол та ванна кімнати. Квартира продається з усією побутовою технікою ( кондиціонери, телевізор, бойлер, подрібнювач, посудомийна машина, пральною та сушильною машинах), В квартирі лишається все необхідне для життя. В будинку консьержа та відеоспостереження, централізоване опалення та горяче і холодне водопосточання, до метро Осокорки 5 хвилин.

Чавдар Єлизавети вул., 11

ЦІНА ЗНИЖЕНА!!!✅✅ ГАРЯЧА ПРОПОЗИЦІЯ! Квартира ДІЙСНО ВАШОЇ УВАГИ! В продажі затишна /стильна /тепла двухкімнатна квартира розташована на вул.Бориса Гмирі 6 Дарницької району м.Києва. Квартира розташована на 10 поверсі 21 поверхового будинку. Сам будинок монолітно каркасний. Загальна площа 78м2, кімната 19.3м2,дитяча 18м2, кухня вітальня 18м2, лоджія заселена 5м2 Квартира укомплектована меблями та технікою. Бойлер, пральна машина, духова шафа, варильна панель, холодильник вбудований, посудомийна машина. Лічильники встановлені тепла/води/світла. В разі вимкнення світла є ГЕНЕРАТОР на будинок. Дуже добре розвинена інфраструктура, до метро Позняки 9 хвилин пішки до метро Осокорки 12 хвилин, також є зупинка на маршрутні таксі 545, 407 На вибір гімназист( Київська Русь, Скандинавська), дошкільні заклади, школа Inventor stem. Поряд озеро Срібний Кіл, озеро Небреж,Парк "Позняки Супер маркети, ТЦ Аладдін, Піраміда, відділення банків, нова пошта, дитячі майданчики, аптеки, затишні кафе і т.д. Більше детально при зустрічі, або телефонуйте. ФОТО РЕАЛЬНІ, перегляд за попередньою домовленістю. Ціна 97000 $ НЕ розглядаємо Єоселя/Євідновлення/ВПО

Бориса Гмирі вул., 6

Продажа двухкомнатной квартиры , Днепровская набережная 26а Квартира после дизайнерского ремонта, общая площадь 81 метр, две раздельные комнаты по 20 метров, кухня 16 метров, застекленная лоджия. Красивая, светлая, теплая, уютная квартира. Встроенная кухня, индивидуального дизайна мебель, бытовая техника, большой холл, раздельный санузел, паркет, столярка натурального дерева, видовая квартира, без расселения и опекунского Рядом вся инфраструктура, метро, охраняемое парадное , стоянка 119000 уе Агенство. Вайбер, Телеграм, Ватсап на первом номере рекламы

Дніпровська наб., 26 а

БЕЗ КОМІСІЇ ))) Продаж під всі державні програми !!! Розрахунок в гривні. До вашої уваги пропонується 2кімнатна квартира на продаж за адресою Дніпровська наб. 26А, ЖК Південні Ворота, розташована на 17 поверсі 24-поверхового будинку. Квартира з ремонтом, в хорошому стані, обладнана меблями і необхідною технікою, можна заїхати і жити. В вікон відкривається хороший вид. Разом з квартирою продається кладовка ( входить у вартість). Також окремо можна купити два паркомісця )) Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 26А

Дзвоніть! Ч удова квартира у якісному цегляному будинку! біля ст. метро Осокорки! Адреса: просп. Бажана 12 Квартира у гарному стані, у квартирі є вбудована кухня з витяжкою, плитою, холодильником, два кондиціонера, ліжко, шафа, диван, Планування: кухня з заскленою лоджією, вітальня, окрема спальня, два сан.вузли, просторий хол; вікна виходять у двір. Парадне охайне, консєрж; прибудинкова територія доглянута, зелена; біля будинку підземний паркінг; Біля будинку: дитячий садочок, ліцей Maple bear, гімназія Киівська Русь, супермаркет Varus, Нова пошта, банківські відділення, Храм, затишні кафе; ст. метро Осокорки 5 хв.пішки

Бажана Миколи просп., 12

Пропоную на продаж 2-кімнатну квартиру в однопідїзному ЖК Єлизавети Чавдар 14. Площа квартири 73 м2, 1 поверх, стан після будівельників.

можливий продаж по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 14

Вашій увазі пропонується відмінна, тепла, світла, простора, видова 2-к квартира по вул.Є.Чавдар-7 в 3-хвилинах від м.Осокорки У квартирі виконано якісний ремонт. Встановлені металопластикові вікна Rehau з подвійним склопакетом Три кондиціонери, підлога з підігрівом, у спільному санвузлі встановлений бойлер також є вивід під ванну, у кімнатах на підлозі якісний ламінат, дубові межкімнатні двері. Вигляд з вікон на Дніпро та правий берег ні кого не залишить байдужим і він залишиться з вами на завжди так, як напроти, не можливе будівництво багатоповерхових будинків. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією з використанням високоякісного газоблоку та утеплений мінеральною ватою 100мм, що дозволяє мешканцям економити на опаленні. Встановлено лічильники на тепло та воду Чисте та доглянуте парадне, 3 пасажирські ліфти та один вантажний, всі працують, вїзд у двір закритий шлагбаумом, є великий дитячий майданчик, поряд дитячий садок та школа У пішій досупності велика кількість магазинів ТЦ Аркада, гіпермаркет Епіцентр Прекрасна пропозиція для щасливої родини або як інвестиція, на сьогодні орендна плата за подібну квартиру становить 500-600 $ Наша квартира в оренду не здавалася все в квартирі в хорошому стані, заходь і живи можливий продаж за програмою Є-Оселя Вас зацікавила ця квартира? Тоді швидше зателефонуйте або пишіть нам! Ваші дбайливі "One Realty"

можливий продаж по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 7

Продажа 2-х комнатной квартиры с индивидуальной планировкой в ЖК Welcome home Выполнен качественный ремонт (2020-2021г) с шумоизоляцией спален, стены под покраску предварительно оклеяны стекловолокном , применялись только качественные материалы, теплый пол в сан. узле, межкомнатные двери с повышенной шумоизоляцией, 3-х контурная входная вдверь. Установлены индивидуальные счетчики, окна выходят на запад, квартира не угловая.Дом сдан в 2019 году, все документы и разрешения получены. В подъезде 3 лифта (с учётом грузового), дом имеет развитую закрытую придомовую территорию ( продуктовые и зоомагазины, кофейни, НП, укрпочта, салоны красоты, аптеки, кабинет семейного врача), в радиусе 300 м расположено несколько супермаркетов, садик, 2 школы, лицей "Интеллект", шиномонтаж , несколько стоянок авто, озеро, до метро Харьковская около 700м. Собственник рассматривает вариант продажи по госпрограммам.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вишняківська вул., 4

Продаж 2-кімнатної квартири за адресою: вулиця Бориса Гмирі, 9-А, метро Позняки. Квартира загальною площею 55 кв.м., розташована на 7 поверсі 16 поверхового будинку. Квартира з ремонтом, частково з меблями: вбудовані кухонні меблі, шафи-купе, кондиціонери у кожній кімнаті. Балкон обшитий деревом. Сан. вузол роздільний, встановлений бойлер. Лічильники на електроенергію та воду. В будинку ОСББ, доглянутий підїзд, замінені нові ліфти; відеоспостереження. Біля будинку є закріплене за квартирою паркомісце для авто (можна придбати за додаткову плату). Поруч дитячий майданчик. Зручна інфраструктура: школи, дитячі садочки, бювет, супермаркети, клініка "Осокор Медікал", ветклініка, ТРЦ Алладін, Піраміда, Спортлайф. До метро Позняки - 5 хвилин пішої ходи. Вартість квартири: 78 000$

Бориса Гмирі вул., 9-А
123...8
1 - 24 з 189 результатів