3-к квартира 122 кв.м, вул. Ревуцького 9 Затишне помешкання з видом на озеро. Трьохкімнатна Загальна площа: 122 кв.м Продає власник, без комiсiйних. 1) Зала 2) Кухня 3) Спальня №1 із заскленим балконом 4) Спальня №2 / кабінет 5) Ванна кімната 6) Вбиральня з пралкою 7) Передпокій 8) Комора Новобудова, монолітно-каркасна, утеплена. Взимку тепло, влітку комфортно. Лічильники води і тепла, бойлер, фільтрація питної води. Багато місця для зберігання. Тепле затишне хюге освітлення. Друга спальня може бути кабінетом чи дитячою кімнатою - стоять два зручні столи біля вікна. Глибока ванна - підходить для двох. У підїзді – консьєржі. Вікна спальні дивляться на схід сонця і ліс на горизонті. Вікна зали й кухні дивляться на захід сонця і озеро. В будинку: кав’ярня, перукарня, аптека, стоматологія, продуктова крамнця. Через дорогу: озеро, пляж, кафе, бігова доріжка. Поруч: Дитсадки, школи, кінотеатр, АТБ, Сільпо, Novus, Auchan, піцерія, СТО, автомийка, заправка. Авто: 5 хв - Дарницький міст 10 хв - Південний міст Автобус: 10 хв - м.Харківська Продає власник, без комiсiйних.

власник
можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 9

Продаж 1к квартири, вул. Харківське шосе 67а, Дарницький район. Знаходиться на 5 поверсі 9 -поверхового будинку, не кутова, дуже тепла. Загальна площа 36 кв.м., кухня 8 кв.м. Квартира з охайним ремонтом, обладнана всією необхідною для комфортного життя побутовою технікою та меблями, які залишаються новому власнику. У вітальні встановлено кондиціонер, також є кладовка. Вікна виходять у затишний двір. Чиста та доглянута прибудинкова територія. Поруч парк, школи, садочки, супермаркети, лікарня. Зручна транспортна розвязка. Чудова локація для комфортного проживання. Ціна: 40 000 у.о. без комісії для покупця Чекаємо на перегляд.

ексклюзив
Харківське шосе, 67а

Затишна та тиха квартира з гарним ремонтом. Кухня обладнана меблями та технікою з виходом на балкон. Окрема спальня з зонами для зберігання. Санвузол з душевою кабіною, пральною машиною та бойлером. Є гардеробна. Великі панорамні вікна, квартира світла. ЖК Метрополія Дарниця - комплекс 2021 року, закритого типу з відеоспостереженням, консьєржем, паркінгом та зонами для прогулянок. На території є кавярня, салон краси, супермаркет. Поблизу садки, школа, Парк Партизанської Слави 8 хвилин. Розвинене транспортне сполучення, до метро Дарниця, Харківська 10 хвилин. Поруч зупинка громадського транспорту. Гарний варіант для орендного бізнесу. Можливий продаж по програмі єОселя.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ісмаїла Гаспринського вул. (Сормовська), 3

Продам чудову квартиру в Дарницькому районі. 4 -х кімнатна квартира в цегляному будинку по вулиці Бориспільській, 28-В. Четвертий поверх! Два ліфти. Загальний метраж 117 м2. Квартира продається повністю укомплектована побутовою технікою і меблями. Меблі з натурального дерева, виробництво Італія. Ремонт зроблен із якісних матеріалів, ремонт в класичному стилі, робили для себе. Велика кімната- вітальня з баром та великим шкіряним диваном для відпочинку. А також дві окремі спальні кімнати з великими ліжками та італійськими ортопедичними матрацами. І ще окрема дитяча кімната з сучасним ліжком-софою. Кухня оздоблена варочной поверхнею, духовкою, холодильником, посудомийною машиною. Кондиціонери та телевізори в кожній кімнаті. Є великий балкон, є веранда, є кабінет, є гардероб. І багато чого ще є. Запрошую на перегляд! Вам сподобається ця чудова квартира для вашої сімї.

можливий продаж по єОселя
Бориспільська вул., 28 В

Без % Продаж 1 кімнатної квартири в районі Дарницького вокзалу, вул. Ялтинська 8/1. Будинок цегляний, квартина на 3/5, загальна площа 31,6 кв.м., житлова – 17.3 кв.м., кухня - 6,8 кв.м., вікна – дерев’яна столярка, вхідні та міжкімнатні двері дерев’яні, на стінах шпалери, санвузол сумісний, лічильники на воду та електрику, балкон засклений. Хороша транспортна розв’язка та інфраструктура. Поруч Дарницький вокзал, трамвай, маршрутне таксі, до метро 20 хв. Дарницький ринок, магазини (ФОРА), школи, садочки, парк відпочинку Таращанець. Ціна 37 000 у.о.

ексклюзив
Ялтинська вул., 8/1

БЕЗ КОМІСІЇ. Квартира з косметичним ремонтом. Відомчий цегляний будинок 2002 року. Консьєрж. Два ліфти. Вікна у двір. Великий засклений балкон. С/в роздільний. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. В пішій доступності Парк Партизанської Слави, озеро Сонячне. Дарницький з/д вокзал. Універсам Позняки. ТРЦ New Way. Поруч м. Харьківська. Школи, садочки.

Харківське шосе, 49

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ продається унікальна квартира в цегляному будинку по вулиці Привокзальна 10 4/5 40,96/23/7,2 Шукаєте ідеальне місце для реалізації будь-яких дизайнерських ідей? Тоді вам до нас. Особливості квартири: - індивідуальне планування - вікна у двір - мінімум демонтажу - не торцева Велике вікно надає місце природному освітленню та атмосфері. Зручна транспортна розвязка: в пішій доступності від будинку зупинка міської електрички, що курсує по Києву. До центру можна дістатися за 20 хвилин. Зупинка транспортного таксі – 200 метрів від будинку. Не пропустіть можливість придбати квартиру на Новій Дарниці. Зверніться до нас вже сьогодні для запису на перегляд. БЕЗ% Для покупця ID: 79325

ексклюзив
Привокзальна вул., 10

Без комісії! Продам 1кімнатну квартиру Нова Дарниця. До Вашої уваги пропонується 1кімнатна ( зроблена як на дві кімнати) квартира з балконом та фантастичним краєвидом. Будинок розташований по вулиці Бориспільській 4, район Дарницький, масив Нова Дарниця. Квартира на 21/25 поверсі, світла та сонячна. Для себе зробили душевний та якісний євроремонт , встановили систему зворотнього осмосу для очистки води, вклали всі свої сили та світлу енергетику. Для комфортного проживання тут все необхідне поруч: школи, садочки, різноманітні гуртки, супермаркети, банки, аптеки, коледж НАУ, паркова територія та зона відпочинку. Гарний та зелений район, добре продумана транспортна розвʼязка ; поруч із будинком зупинка громадського транспорту. В будинку банк, салон краси, стоматологія , ресторан, підземний паркінг, пʼять ліфтів, конс"єрж та ОСББ. Ціна занижена через високий поверх , який до відключень світла вважався великою перевагою , але і це закінчиться , а видова чудова квартира залишиться назавжди ! Із задоволенням запрошую на перегляд, гарантую гарний настрій! З повагою, Наталія

Бориспільська вул., 4

Продається затишна 1 к. квартира по вул. Санаторна 18. Загальна площа квартири 34 кв. (кімната 16, кухня 8,1). 15 поверх/16 поверхового будинку. Роздільний санвузол, нова сантехніка та проводка, вбудована кухня, сучасні склопакети, вирівняні стіни на стеля (ремонт 2018 року). Прекрасний стан, адекватні сусіди, чистий підʼїзд, нові пасажирський та грузовий ліфти. Встановлено лічильники на воду та електроенергію. Зручне розташування: поруч супермаркети, Дарницький ринок, через дорогу школа, дитячі садки, Парк Партизанської слави. Дарницький вокзал – 7 хв пішки, зелена та червона гілки метро 15-20 хв транспортом. Всі меблі залишаються, за бажанням можемо вивезти. Чисті документи, один власник.

власник
Санаторна вул., 18

ЖК Оберіг. Двухрівнева велика квартира. Чотири окремі кімнати з розкішним видом на ліс. На підлозі плитка та ламінат.На кухні вбудовані меблі та техніка. Є 2 засклені балкони, 2 санвузла. Біля будинку Парк Партизанської Слави. В пішій доступності школа, дит.садок, пошта, магазини, поліклініка. 10 хвилин на транспорті Метро Червоний хутір.

можливий продаж по єОселя
Бориспільська вул., 25А

#111016 До вашої уваги представлена 3-кімнатна квартира на продаж за адресою: Нова Дарниця, вул.Юрія Литвинського, 39/14 розташована на 1 поверсі 4 поверхового будинку. Можливо перевести в нежитловий фонд, під бізнес. Квартира ліквідна під оренду. Укомплектована частково меблями, побутовою технікою. У пішій доступності: супермаркети, ТЦ, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет, кінотеатр, парк. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Транспортна розвязка – поряд зупинка громадського транспорту. АН "Квартали": Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісія АН Квартали 4%

Юрія Литвинського вул. (Російська), 39/14

Продаж 2 кімнатної квартири в Києві, за адресою: вул. Привокзальна 10/1. Загальна площа - 42.8 м2. Житлова - 28.3м2. Кухня - 6.7 м2. Комфортний 1 поверх 5 поверхового будинку. Вікна виходять на тихий, зелений двір. Будинок в гарному стані, в підʼїзді косметичний ремонт. Поруч гарно розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання, магазини, аптеки, ТЦ, ТРЦ, школи, дитячі садки тощо. Транспортна розвʼязка: до ст. метро Бориспільська/Харківська/Чернігівська/Дарниця - ходять прямі маршрутні таксі. Дістатися до зазначених метро можна за 10-15 хвилин. Квартира готова до продажу, телефонуйте для запису на перегляд.

Привокзальна вул., 10/1

Продається затишна однокімнатна квартира на 7 поверсі 9-поверхового цегляного будинку за адресою: Юрія Литвинського 31Б. Ідеальне розташування (район нова Дарниця) - поруч знаходиться парк партизанської слави, супермаркет,Нова пошта, школи, дитячий садок ,зупинка громадського транспорту до метро 10-15 хвилин їзди. - Квартира 32 м2, має зручне планування. Ідеальний варіант для сімї або одної людини, повністю житловий стан та не високі комунальні. В квартирі все залишається. Покази за домовленістю. Один власник, право власності більше 3х років.. Живуть орендарі.

Юрія Литвинського вул. (Російська), 31б

Продам велику трехнитка квартиру ,велика тихому районі,рядом парк, ліс, озеро, школа,садок,магазин,нова почта ,транспорт любий до метро 5хв на маршрутку.

власник
Надії Світличної вул. (Волго-Донська), 2а

Продаж 3-кімнатної квартири, за адресою вул. Ревуцького 7а. БЕЗ КОМІСІЇ! Квартира простора та світла. Свіжий косметичний ремонт. Багато шаф для зберігання речей. Має три окремі кімнати-дві спальні та вітальня. З вітальні вихід на засклену лоджію. В однієї зі спалень свій балкон. Квартира дуже тепла та простора. Встановлений бойлер та кондиціонер. Вікна виходять на тихий двір. В пішій доступності декілька шкіл, садок, ліцей, озеро, паркова зона для прогулянок, безліч магазинів, великий супермаркет, до метро 10 хвилин транспортом. Чудовий варіант для сімейного затишного життя.

Ревуцького вул., 7а

Продаж 2-кімнатної квартири за адресою вулиця Юрія Шевельова вул. (Руднєва) 49/20, біля парку Партизанської слави. БЕЗ КОМІСІЇ! Квартира простора з якісним ремонтом. Має дві окремі кімнати, зі спальні вихід на засклований балкон. В кожній кімнаті встановлені кондиціонери. Санвузол окремий від ванної кімнати. Квартира утеплена ззовні, якісні вікна (7-ми камерний профіль). На підлозі в коридорі та кухні-плитка, в вітальні-паркет, в спальні- ламінат. Дуже багато шаф для зберігання речей. Вікна виходятть в тихий двір. Зверху є ще високий техповерх. Дуже охайне та чисте прадне. Сам будинок цегляний та теплий. В пішій доступності парк, безліч магазинів, супермаркет, дошкільний заклад, школа, зупинка громадського транспорту. Чудовий варіант для комфортного сімейного життя.

Юрія Шевельова вул. (Руднєва), 49/20

771 $ за м2 !!! БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Пропонуємо вигідно 1кімнатну квартиру 32 м2 у Дарницькому районі. Будинок на Заслонова 9 – цегляний, є ГАЗ, парадне після ремонту, УКРИТТЯ знаходиться у сусідньому підїзді. У квартирі розпочато ремонтні роботи: зроблено підвісну стелю та зонування (відповідає техпаспорту). Житлова площа 15.7 м2, кухня 6 м2 правильної квадратної форми, в суміщеному санвузлі відмінно поміщається повноцінна ванна та пральна машина автомат. У пішій доступності Парк Партизанської Слави, поруч біля будинку школи, дитячі садки, магазини, ринок, два зелені сквери, Дарницький вокзал. Телефонуйте! Записуйтесь на перегляди! ID: 78772

ексклюзив
Заслонова Костянтина вул., 9

БЕЗ% вул. Бориспільська, 6. Велика 1к 57м2 біля парку. Метро - 15 хвилин. Планування: - кухня-вітальня 17м2 з виходом на засклену лоджію; - окрема велика спальня 22м2 із виходом другу лоджію та відкритий балкончик; - санвузол - суміщений (душ + туалет). На кухні: - плита з витяжкою - вбудована духова шафа - холодильник - телевізор - кухонний гарнітур - обідній стіл + 4 стільці - 2-містний диван В спальні: - двоспальний диван - шафи та полички для зберігання речей - письмовий стіл У санвузлі: - душова кабіна - умивальник та дзеркало - пральна машина - туалет - бойлер Комфортний середній 8 поверх. Квартира двостороння: - вікна кімнати виходять на південний захід - вікна кухні виходять на північний схід Будинок монолітно-каркасний, стіни - цегла. Побудований у 2008 році. У підїзді консьєрж, поштомат, вантажний та пасажирський ліфти, у дворі є сучасні дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг. Розташований у затишній частині Дарницького району, насиченому всією необхідною інфраструктурою та зеленими зонами. Поруч Парк Партизанської Слави, дитячі садки та школи, дитячі та спортивні майданчики, сучасний стадіон ФК "Атлет", доросла, дитяча та стоматологічна поліклініки. У пішій доступності супермаркети (Фора, ВелМарт, АТБ), ринок, магазини, салони краси, зупинки трамваю, автобуса, маршрутних таксі. Хороша автомобільна та транспортна розвязка, до центру на авто 25 хвилин через Дарницький міст. До станції метро Червоний Хутір 15 хвилин на громадському транспорті. УВАГА: У випадку відсутності можливості додзвонитись - залишайте повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp і я звʼяжусь з Вами.

Бориспільська вул., 6

Продаж 1 кімнатної квартири без комісії для по купця, по вул Бориспільській, 45. Квартира знаходиться на 2 поверсі трьохповерхового будинку. Площа квартири 30/17/6. Квартира в жилому стані, є всі необхідні меблі і техніка. 20 хвилин пішки до метро "Червоний Хутір" або маршруткою 503, автобус 51, 63 . Зручна інфраструктура, супермаркет АТБ, Бджілка, ринок. тихий, зелений район. Поруч Парк Партизанської слави. 29000$. 0931357465.

Бориспільська вул., 45

Вашій увазі пропонується чудова 3-х кімнатна квартира з косметичним ремонтом для не вибагливих. Квартири не зіпсована дизайнерским баченням власників тому дає вам простір для втілення власних, проте стан дозволяє проживати та накопичувати на власні ідеї. Наповнення мінімальне, при бажанні покупця все залишимо. Будинок цегляний, теплий, нарікань що до опалення не було. поруч є все необхідне для комфортного буття: магазини, супермаркети, дитячі садочки, школи, величезний парк для прогулянок та й просто відпочинку, лікарня, зупинка трамвая та маршрутних таксі. тощо. Покази за домоленістю.

Юрія Шевельова вул. (Руднєва), 49/20

У продаж пропонується двокімнатна квартира за адресою Харківське Шосе. Квартира світла та простора, мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з кодовим замком. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, аптеки, ринок, кавярні, гімназія та дитячий садок. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту та за 10 хвилин їзди станція метро Харківська. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди!

Харківське шосе, 21

Терміново! Продається 2-к квартира на 8/9 поверсі, вул. Вереснева, 18/20. Квартира повністю підготована під ремонт, по всій квартирі замінена проводка (є вивід під бойлер), вирівняні та поштукатурені стіни. Встановлено лічильники на воду, електрику. Просторий двір, поряд з будинком завжди є вільні місця для автомобіля. Підїзд чистий, є новий пасажирський ліфт. У пішій доступності чудовий парк Партизаньської слави, поруч є аптеки, банкомати, дитячий садок, дитячий майданчик, школа, магазин, кіоск, супермаркет, нова пошта, парк, озеро. Чудова транспортна розвязка, 3 хвилин - зупинка громадського транспорту. Метро Вирлиця, Бориспільська - 10 хвилин на громадському транспорті, ЖД Дарниця - 5 хвилин пішки. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Іриною, за ціною узгодженою з власником. У разі відсутності звязку, пишіть у Вайбер або Телеграм.

Вереснева вул., 18/20

Вашій увазі квартира з якісним ремонтом. Завдяки втіленим дизайнерським рішенням, квартира стала двох кімнатною. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання.

Ревуцького вул., 7А

Без коміссії! Вул. Севастопольська 15/29. Теплий цегляний будинок з високими стелями. Квартира у хорошому житловому стані, 4/5 поверх, загалдев площа 80,7кв.м, три кімнати площею 50,7 кв.м, простора кухня 12,5кв.м. В квартира двостороння і має два балкони. Вдале місцерозташування, поряд є зупинки транспорту, магазини, школи, дитячі садочки, парк партизанської слави, до метро Бориспільська 10 хвилин транспортом

Севастопольська вул., 15/29
1 - 24 з 224 результатів