Однокімнатна квартира 27 м2, із сучасним ремонтом та меблями. З балконом. Новий сучасний будинок з парковкою, дитячим майданчиком ти системою розумний дім, знаходиться поруч з американським посольством, парком Нивки та Сирецьким парком, у пішій доступності до метро Сирець та Берестейська. Два ліфти, консьєрж сервіс. Право власності, можлива прописка. Готова до продажу. Пропозиція від власника, без комісіі. Ексклюзив.

власник
Магістральна вул., 33

Корпус 18/5. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». Планування та площа квартири дозволяють легко зробити функціональну двохкімнатну студію.На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та балкон виходять в тихий, красивий двір - двір без машин, без галасу і метушні. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2

кОРПУС 18/8. Продається квартира в ЖК «Файна Таун». За рахунок кухні та лоджії легко робиться ще одна спальня. На поверсі 4 квартири. Дуже затишний комплекс закритого типу, реально «місто мрії в місті». Вхід в комплекс за перепустками, охороняється цілодобово. Вікна квартири та виходять в тихий, красивий двір. Розвинена інфраструктура Гімназія А+, басейн, зони відпочинку, дитячі майданчики, футбольні, тенісні, спортивні майданчики.

Салютна вул., 2

Без комісії, пропонується Аыторська квартира, що розташована на 16-му поверсі, з панорамним видом на місто та зелену зону. Особливістю цієї квартири є якісний авторський ремонт ремонт, використані якісні матеріали під час ремонту. Вдале планування квартири включає в себе : • окрему спальню • кухню-вітальню • лоджію • гардероб • санвузол( суміжний) Завдяки ретельно продуманому дизайну, в квартирі створено багато місця для зберігання речей, що робить її дуже функціональною та зручною у використанні. Квартира укоплектована меблями та технікою , яка залишається новому власнику. ЖК "Файна Таун" має концепцію “місто в місті”, а також закриту територію, що охороняється. У комплексі облаштовані спортивні майданчики, тренажерні зали, дитячі майданчики, басейн (влітку) та зони для барбекю, два супермаркети, кав’ярні, піцерії. Тут ви знайдете все необхідне для активного життя та відпочинку. Якщо вас зацікавив даний об’єкт відправлю відеоогляд в приватні повідомлення, та запрошуємо на перегляд! Запрошуємо на перегляд!

Салютна вул., 2б

Світло не вимикають!!!!!Без комісії. Продається 2-кімнатна квартира по вул. Калинова, 8, Шевченківський район. Загальна площа - 59 м². кухня- 8 м². Дві окремі кімнати, сонячна сторона. В квартирі замінена електропроводка, батареї, сантехніка, оштукатурені стіни. Поруч парк "Нивки", Сирецький Гай, розвинена інфраструктура, школи, садки, ресторан, кафе, супермаркет, ТРЦ - все в пішій доступності. Метро Нивки, Сирець - 15-20 хвилин пішки. Ціна 55000 у.о. Без комісії. Розглядаємо обмін та державні програми. Світло не вимикають!

ексклюзив
Калинова вул., 8

Можливий продаж за програмою еОселя ЖК Варшавський Плюс Будинок 13.3 Планування 2С4 Продам велику 2к квартиру, розташовану на 5 поверсі: Загальна площа - 74,7кв.м. - дві окремі спальні– 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-вітальня - 20,2 кв.м - лоджія – 4,23 кв.м - два санвузли - 5,26 кв.м. та 2,6 кв.м Стан після будівельників, встановлені лічильники на електроенергію, воду. Будинок має свій закритий двір з дитячими майданчиками і зонами відпочинку. Комплекс розташований поруч з ТРЦ Ретровіль. Є право власності. Ключі на руках. Показую за домовленістю. Ціна 96000у.е. Олександра 067 46 352 46 Без комиссии для покупателя. Возможна продажа по программе еОселя ЖК Варшавский Плюс Дом 13.3 Планировка 2С4 Продам большую 2к квартиру, расположенную на 5 этаже: Общая площадь – 74,7кв.м. - две отдельные спальни – 14,1 кв.м., 13,5 кв.м. - кухня-гостиная - 20,2 кв.м - лоджия – 4,23 кв.м - два санузла – 5,26 кв.м. и 2,6 кв.м Состояние после строителей.

ексклюзив
Всеволода Змієнка вул., 21

Продається 2-кімнатна квартира з роздільними кімнатами. В 10-15 хвилинної доступності до метро Сирецька або Нивки. 5 поверх 9-ти поверхового будинку. Квартира утеплена, балкон засклений, укомплектована необхідними меблями та технікою. Магазини, нова пошта, поліклініка поруч. Вікна виходять у двір.

Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 59

Двостороння квартира з новим дизайнерським ремонтом з використанням якісних натуральних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями. Вікна кухні-вітальні виходять у затишний зелений двір , а спальні та лоджії на парк. Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе. Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний). Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8. Вікна виходять у двір та на парк. Новий ремонт з використанням високоякісних натуральних матеріалів відомих світових і українських виробників . Мармурові поверхні та підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт та покриття стін, класичні двері з натурального масиву, укомплектована новою швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями. Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач обємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії. Ціна квартири 155 000 у.о., без комісії. Власниця. За запитом доступний відеотур.

власник
Салютна вул., 2 В

Продаю квартиру в ЖК Файна Таун Зданий будинок, 7 черга, 4 поверх площа: 72,0\26,0\25,0; документи на руках, свої податки сплачуємо. Планування: кухня вітальня, 2 спальні, гердеробна кімната, 2 санвузли, засклений балкон. Вид на променад. Стан квартири-від забудовника. Ціна: 160 000 USD

Салютна вул., 2

Квартира-студія поряд з парком і метро Нивки Будинок розташований в мальовничому місці безпосередньо поруч з парком. Тихо і затишно. Все навколо в зелені, дуже свіже повітря. Є де вигуляти собаку, зробити пробіжку або просто прогулятись, розслабитись в оточенні природи. При цьому до метро Нивки буквально 400 метрів мальовничим маршрутом крізь парк. Перехідна хрущівка із вищими стелями і трохи більшою площею кухні, ніж стандартні хрущівки. Цегляні стіни. Охайний підїзд. Планування в форматі студії додає відчуття простору, незважаючи на невелику загальну площу. Стан квартири повністю придатний до проживання Газова плита В квартирі дуже комфортний мікроклімат. В спеку прохолодно і свіжо. Необхідності в кондиціонері немає взагалі. Взимку достатньо тепла за рахунок цегляних стін і гарячих батарей.

ексклюзив
Марка Безручка вул. (Бабушкіна), 23

Продам 3 кімнатну квартиру по вул. Виговського 22. Розташована на 4 поверсі, 9-ти поверхового будинку. Виповнен якісний, сучасний ремонт в стилі "Модерн". Підвісна стеля, на підлозі ламінат, кахель. Встановлені нові пластикові вікна. Всі кімнати відокремлені. Великий балкон. Вихід з двух кімнат. Утеплені стіни. Квартира з виглядом у двір, в якому чистота та квітучі квіти. У парадному виповнен ремонт с 4 по 9 поверх, встановлений новий ліфт. Удобний рух транспорту. До зупинки міського транспорту 3 хвилини пішки, метро Нивки-10 хвилин їхати. У домі розташовано АТБ, аптека,кофейня. Поруч з домом школа-гімназія, дитячий садок. Ввічливі сусіди. Покази за домовленністю.

Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 22

Продаж 2к квартира Івана Виговського 10л ЖК Сирецькі сади Подільський рн Нивки Продається видова 2к квартира за вигідною ціною. Загальна площа 72.3 м², житлова площа 36.3 м², кухня 13.8 м². Квартира має два санвузли та знаходиться на 24-му поверсі 24-поверхового будинку. Розташована в ЖК "Сирецькі Сади", після будівельників: підключено світло, воду, встановлені радіатори та лічильники тепла. Будинок вже зданий та частково заселений, можна одразу починати ремонт. Комплекс закритого типу з двором без машин, охороною та відеонаглядом. Є відкрита парковка, а в підвалі можна придбати приватні кладові. Інфраструктура включає школу, дитячий садок, магазини, кафе, дендропарк та школу мистецтв, все в пішій доступності. Гарна транспортна розвязка: до центру міста 20 хвилин на авто, до станції метро Сирець 25 хвилин пішки або 7 хвилин на громадському транспорті. Зупинки громадського транспорту знаходяться за 7 хвилин ходьби.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 10л

Продажа 2х кімнатної просторої квартири, вул. Щербаківського, 52, Шевченківський р-н, площею 104,4 кв.м., житлова площа 54,2 кв.м., кухня - 17.9 кв.м, знаходиться на 7 поверсі з 20. В квартирі є дві окремих кімнати, кухня, гардероб, комора, балкон, 2 с/в. Житловий комплекс побудован в 2010 році, ведений в експлутацію. Будинок практично повністю заселений, також в будинку є 2 працюючих ліфта. Будинок побудований по монолітно-каркасній технології, стіни з цегли, утеплення мінеральною ватою, квартира має високу стелю - 2,7 м. Поряд з будинком гарна інфраструктура. Є Сільпо, МегаМаркет, ринок, аптеки, пошти, продуктові та промислові магазини, також поряд дитячі садочки та школи. Щоб гарно провести час на свіжому повітрі з дітками, або просто прогулятися - до парку «Веселка» 10 хвилин пішою ходою. До станції метро Нивки 15 хвилин пішою ходою. Документам більше 3х років Ціна: 85 000 у.о Без комісії для покупця. Розглядаємо державні програми для продажу квартири (280 постанова, єВідновлення) Валерія 095 153 55 06

ексклюзив
Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 52

БЕЗ% комісії. Пропонується 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку. Гарний ремонт в світлих тонах, меблі та техніка залишаються. Планування: 2 кімнати роздільні, санвузол окремий, є кладова. Реконструкція будтнку була в 2005 році, висота стель 3,2. Додаткові фото вишлю по запиту

Берестейський просп. (Перемоги), 96

Терміново! Ключі на руках! Продам євро-3-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом у ЖК Файна Таун. У квартирі виконано стильний ремонт із високоякісних матеріалів. Добре продумане планування, розумно використаний кожен м2: простора кухня вітальня, окрема спальня з персональною гардеробною кімнатою та с/в, дитяча або кабінет кімната, гостьовий с/в з душовою. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання: кондиціонери, варильна поверхня, витяжка, вбудована духовка, вбудована мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник, бойлер, пральна машина, домофон. Різні сценарії освітлення, які створюють атмосферу та затишок. Теплі підлоги в мокрих зонах де є плитка на підлозі.

салютна, 2 к.1

Повноцінна 2-х кімнатна, реально дуже хороша квартира. Ремонт в гарному стані, тепла, безпечний поверх! Тепла підлога, посудомийка, утеплення як всередині так і зовні. Ремонт 2016 року. Кутова, але стіна зовні теж гарно утеплена. Будинок цегляний! Поряд парк, розкішний ЖК Файна Таун, дитячі майданчики, безліч кафе, магазинів та сфери послуг. Власники (2є) у Києві, готова до швидкого продажу. Документам більше 3 років. Можливість показу майже щодня. Чудова як під оренду - дуже популярне місце, швидко здається, так і для себе, бо локація, стан і вартість - ТОП! З колегами співпрацюю! Телефонуйте.

Туполєва академіка вул., 16б

Продаж 2-к квартири в Шевченківському районі по вул.Турчина 12б. Загальна площа 46,4 кв.м/житлова 30,1 кв.м/кухня 7,8 кв.м. Поверх 5 із 5. У квартирі зроблено якісний ремонт у світлих тонах, замінено всі комунікації, проводку, сантехніку, труби, батареї, перекритий дах, зовнішнє утеплення (100 мм). Використовувалися якісні матеріали-іспанська плитка, шпалери Rash, броньовані двері з італійськими замками, сантехніка виробництва Німеччина. Зал обєднаний із кухнею, що візуально збільшує простір. Квартира укомплектована всією необхідною технікою варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, також є електрокамін і всі необхідні меблі. Засклений балкон, усередині обшитий деревяною вагонкою. Будинок коопеперативний, стоять лічильники води та тепла. Є своє паркомісце. Зручна транспортна розвязка-зупинка громадського транспорту, метро Сирець, Нивки. Розвинена інфраструктура поряд школи, дитячий садки, парк Дубки, Нивки, супермаркети. Звертайтесь,Ольга

ексклюзив
Ігоря Турчина вул. (Блюхера Василя), 12 Б

Продаж 3 кім.квартири зі свіжим ремонтом загальною площею 98/35/40 м2, є два балкони, квартира утеплена, встановлена спеціальна європейська технологія з регуляторами жалюзі на вікнах, є кондиціонери, якісно зроблена проводка з автоматикою, є бойлер, посудомийшна машина, дитяча кімната, робочий стіл, спальня та велика гостинна кімната обʼєднана з кухнею. В кожній кімнаті зроблена сучасна підсвітка з лед лампами. Також є 3 рекуператора, 2 кондиціонера. Встановлений камін. 2 санвузли, встановлений бойлер, є гардероб, вхідні двері броньовані. Мебель та техніка залишається. Інфраструктура: Поряд з будинком магазини, супермаркети, кінотеатр, спорт зал, АТБ, піцерії, ресторани, Сквер, Ощад банк, ринок, дитячі садочки, школа, бювет, парковка. Транспортна розвʼязка: -10 хв пішки до метро Нивки. -2 хв пішки до автобусної зупинки в напрямку метро та центру міста. -3 хв пішки до тролейбусної зупинки в різносторонньому напрямку. Документи готові до угоди. Оперативний показ.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Данила Щербаківського вул. (Щербакова), 52

Продам трикімнатну квартиру біля м.Берестейська.Чудове місцерозташування-до метро 3хвіліні.Квартира обладнана всій необхідной побутовою технікою та меблями.Нова вбудована кухня,витяжка,газова плита,посудомойна машина,газова колонка,постійно є гаряча вода.Є два кондіционера, вікна металопластик.Всі вікна виходять на паркову зону,тіхій спокійний район .

Артилерійський пров., 5а

Продаж смарт квартири. Вул Естонська 10 Інноваційний сучасний проєкт, для пасивного доходу! Квартира розташована всього в 10 хвилинах пішки від метро Нивки, завдяки чого високий попит для подальшої здачі в оренду та отримання пасивного прибутку. Сучасний дизайн, який переносить в атмосферу вільної творчості, де живе сучасна молодь, що забезпечує затишок та гармонію у житті. В будинку є загальні зони, коворкінг, паті рум, тераса на даху, барбекю зона і т.д. завдяки чому створюється комʼюніті, де орендарі знаходять нових друзів та партнерів, працюють в комфортній атмосфері та обмінюватися ідеями. Також є загальна пральня та кладовки, що робить життя набагато зручнішим та легшим. Студія площею 21м², вказана вартість в рекламі без урахування оздоблення. На фото сучасний дизайнерський ремонт, який також можна замовити у нас на вигідних умовах. Це готовий бізнес, у вигляді квартири, яку можна здавати через нашу управляючу компанію, для отримання пасивно прибутку, і яка має зріст в ціні, за рахунок капіталізації. Вартість від 27000 у.е. без комісії. Є різні пропозиції. Буду радий відповісти на всі Ваші запитання та зробити огляд обʼєкту. Наталія 0632271875

Естонська вул., 10

Пропоную до купівлі затишну 2-кімнатну квартиру площею 45.4 кв. м в теплому цегляному будинку на третьому поверсі пятиповерхового комплексу. Розташований за адресою вулиця Мрії 22 (раніше - Туполева). Поруч з будинком є достатньо місця для паркування, а також знаходиться зупинка маршрутного таксі, яке за 5 зупинок доведе вас до станцій метро Святошино або Нивки. Школа і садочок розташовані всього за 2 хвилини пішки. Приємний бонус - поблизу є бювет. Квартира оформлена сучасним чудовим ремонтом, лише потребує завершення ремонту на кухні. У всьому помешканнi положений якiсний ламiнат, пiд час ремонту була повнiстю оновлена сантехника. Ви отримаєте всi мебл у подарунок! Оплатити можна тiльки готiвкою. Запрошую прийти на перегляд цього прекрасного житла!

вул. Туполєва, 22

Продам 1-кімн. квартиру, Святошинський р-н., вул. Туполєва, буд. 7б. Код обєкта SF-2-970-299 Поряд розташовані: магазини, супермаркет, ринок, аптеки, школи, дитячі садочки, зупинка транспорту. 3-й поверх 5-поверхового будинку. Загальна площа - 27 кв.м., кухня 6.4 кв.м., кімната 14.3 кв.м., санвузол. Без балкона. Квартира з косметичним ремонтом, меблі частково залишаються. Вартість - $31 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Туполєва академіка вул., 7б

Пропонується 2-кімнатна квартира в Шевченківському районі, Нивки, Мрії (Академіка Туполєва) вул., 22-Д. Будинок 1963-го року, панельний. Затишний зелений двір з дитячим майданчиком. Чистий, без сторонніх запахів, підʼїзд, доброзичливі сусіди. Відмінна транспортна розвʼязка - до метро "Святошин" або "Сирець" - по 4 зупинки. Кінцева зупинка тролейбусів №16 та №23, а також багатьох маршруток. Все необхідне для комфортного проживання в пішій доступності: дитячі садочки, школи, гімназія, школа Олімпійського резерву, ринок "Турбота", супермаркет "Фора", парк. Тихий двір, шуму транспорту не чутно. Квартира розташована на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Кутова, торець в будинку утеплений. Двостороння, тепла та суха – південна сторона. Загальна площа 47 м², житлова – 25.4 м² (14.5м² та 10.9 м²), кухня – 7.9 м². Балкон засклений, обшитий вагонкою. Вікна дерев’яні в гарному стані (квартира дуже тепла, тому потреби їх заміни не виникало), броньовані двері. Кімнати окремі. Санвузол суміщений, сучасний кахель. Встановлені лічильники на газ, воду та електроенергію, на опалення – загальнобудинковий. Квартира в хорошому житловому стані. Продається з меблями (у разі потреби). Право власності більше 3-х років.

Туполєва академіка вул., 22-Д

Пропонується до продажу унікальна 1-кімнатна квартира в житловому комплексі "Файна Таун" першої черги. Квартира після стильного дизайнерського ремонту з використанням високоякісних матеріалів. В ній продумано все до дрібниць для забезпечення максимального комфорту та затишку. Загальна площа: 35м² 15 поверх з 16 Стильний дизайнерський ремонт з високоякісними матеріалами. Вбудовані меблі та побутова техніка, що забезпечує максимальну функціональність та зручність. Панорамні вікна з видом на вулиці Щербакова та Салютну, що гарантує вам захоплюючі краєвиди без забудови щоранку за чашкою кави. Функціональне планування, яке дозволяє жити з комфортом та ефективно використовувати кожен квадратний метр. Прекрасні краєвиди з панорамних вікон, що створюють неповторну атмосферу. ЖК "Файна Таун" пропонує розвинену інфраструктуру - магазини, кафе, ресторани, фітнес-центри, дитячі майданчики, парки. Закрита територія комплексу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують спокій мешканців. Затишні зони для відпочинку, озеленені двори та просторий паркінг для мешканців. Не втрачайте можливість стати власником цієї унікальної квартири у престижному житловому комплексі "Файна Таун". Зателефонуйте нам для детальної інформації та організації перегляду.

Салютна вул., 2
1 - 24 з 313 результатів