Продається простора 1-кімн.квартира (планування євродвушка). Квартира знаходиться в сучасному житловому комплексі бізнес класу - ЖК Міністерський, вул. Ю. Кондратюка, 3, Мінський масив, Оболонський район. Поверх 19 із 25. Загальна площа 44 м2. Житлова 19 м2 Кухня 10 м2 Цегляний монолітно-каркасний будинок з вентильованим фасадом. Чудове планування: простора кухня з виходом на велику засклену лоджію, спальня та робоча зона, вмісткі шафи та суміжний санвузол з ванною та бойлером. --- Квартира готова до продажу. Немає зареєстрованих осіб. Один Власник. --- ЖК Міністерський - комплекс Бізнес Класу з великим паркінгом (бомбосховищем) на території, а також окремаю гостьовою парковкою біля будинку. Територія закрита, охороняється та ведеться відеоспостереження. Обладнані дитячі локації. На території є фітнесзал, продуктові магазини, кавярня. Розташований у тихому районі з розвиненою інфраструктурою. ID: 78844

Кондратюка Юрія вул., 3

ВИДОВА квартира на 19 поверх, вікна у бік Оболоні. Стан від забудовника Чудовий варіант від надійного забудовника. Будинок 4.1, цегляний. комфорт-клас; ЖК ПОЛЯРІС (polaris) Функціональне планування, новий будинок. У будинку буде збудовано повноцінний ТЦ Будує надійний забудовник з історією, Здача 4кв 2024 року, вже ведуться зовнішні роботи, Стан від забудовника. Презентабельна вхідна група. Паркінг. Воєнізована охорона. Відеоспостереження. Розвинена інфраструктура, поруч є всі необхідні: магазини/школи/транспорт. До метро мінська 10 хвилин на транспорті. Продаж по переуступці!

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 22

Продам 1-к квартиру в ЖК Яскравий Без комісії для покупця! Ідеально підходить як для життя так і для орендного бізнесу! У будинку консьєрж, відеоспостереження, у дворі дитячий майданчик, магазини, кафе, салони краси та ін. Відмінне місце розташування: поряд садки, школи, метро Мінська або Героїв Дніпра транспортом 7-10 хвилин, поряд ТЦ "Полярний", Епіцентр, Леруа Мерлен, Сільпо, діагностичний центр, озеро Міністерське, ліс. Продаж з усіма меблями та побутовою технікою. (на фото не все є, так як вони старі, квартира доукомпектована).

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 37
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається вишукана однокімнатна квартира у ЖК "ЯСКРАВИЙ". Окрема територія, місце паркування, дитячі майданчики, садочок, поруч розвинута інфраструктура. Квартира укомплектована всіма меблями та новою побутовою технікою(бойлер, пральна машина, холодильник, кондиціонер, телевізор). Всі запитання отримують позитивну відповідь, розглянемо пропозиції, щодо еОселя.

возможна продажа по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 35

Продам видову однокімнатну квартиру за 10 хвилин їзди від метро «Героїв Дніпра» та «Мінська», розташовані в ЖК «Яскравий» по вул. Сімї Кульженків, 35, Оболонського району. Квартира з євроремонтом загальною площею 46 м2, оснащена всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного життя, знаходиться на 21 поверсі 25 поверхового монолітно-каркасного будинку 2019 року побудови. Кімната 16 м2 з виходом на утеплений балкон, укомплектована розкладним диваном, тумбами, настінними шафками та з ламінатом на підлозі. Кухня 11 м2 оснащена вбудованою кухнею, варильною поверхнею, духовою шафою, витяжкою, холодильником та столовим столом зі стільцями, на підлозі кахель. Ванна кімната суміщеним санвузлом обкладена імпортним кахлем, обладнана: кутовою ванною, умивальником, унітазом, бойлером та пральною машиною. Поруч із будинком знаходяться школа, дитсадки, безліч магазинів є як у самому ЖК, так і поблизу нього. Також поряд з комплексом – ТЦ «Полярний» з великим «Сільпо», будівельні супермаркети «Леруа Мерлен» та «Епіцентр». Є салони краси, відділення банків, фітнес-клуби, відділення пошти, є парковки, що охороняються, відмінна інфраструктура і транспортна розвязка. Первинні документи! Чистий продаж! З торгом від 76 000$. 0936585344, 0676585344.

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 35

Продам однокімнатну квартиру на 23 поверсі в цегляному будинку 2010 року. В квартирі класне планування - велика кухня 20 метрів, та окрема спальня 14 метрів. Меблі і техніка на фото - все залишається покупцю . Є лічильники на всі комунікаціі, є тамбур на дві квартири. Будинок з паркінгом. Розташований біля 8 лікарні, поряд ТЦ Полярний, ЖК Яскравий, класна інфраструктура, до метро 15 хвилин громадськом транспортом. Звоніть, домовимось на перегляд

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7

Продаж 1 кімн.кв. ЖК Яскравий До Вашої уваги світла та простора 1 кімн.кв., в ЖК Яскравий, за адресою: вул.Сім`ї Кульженків 31Б. Квартира розташована: 12 поверх з 25 Загальна площа - 43 кв.м. Житлова площа - 15,2 кв.м. Площа кухні - 11,9 кв.м. У квартирі залишаються всі меблі та техніка. Це чудова інвестиція під оренду або ж заїхати та жити. Вікна виходять у двір, тому буде завжди тихо. Є відео-огляд, чекаю на Ваші дзвінки та повідомлення. З повагою агент з нерухомості NEXT DOOR Тетяна!

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 31Б

Своя! Найбільша квартира у будинку! Без комісії для покупця! Куплено понад 3 роки ще у забудовника. Велика простора квартира у новому будинку. Двостороннє планування. Є всі необхідні меблі та сучасна техніка (телевізор, холодильник, кондиціонер, духовка, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер). У комплексі є підземний паркінг, спортивні та дитячі майданчики. На перших поверхах розташовані кафе, магазини, салони краси та інші заклади. Поруч школа, дитячий садок, стадіон, супермаркет, Діагностичний Центр та 8-а лікарня, артезіанська свердловина. Будинок розташований всередині житлового комплексу, закритий від доріг іншими будинками, хороші сусіди, тому в квартирі завжди тихо - ідеальне місце для міцного сну. Багато транспорту, який довезе до різних ліній метро. Наприклад, до метро Мінська, Оболонь, Героїв Дніпра за 10-20 хвилин.

владелец
возможна продажа по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 35

Світла, затишна квартира, з функціональним плануванням, кухня окремо від кімнати, засклений балкон, є можливість зробити гардеробну, в будинку оновлено ліфт, доглянута прибудинкова територія, розвинена інфраструктура району, біля будинку є супермаркет, школа та дитячі садочки, зупинка громадського транспорту, до станції метро Мінська 15 хвилин.

Кондратюка Юрія вул., 4а

Пропонується на продаж однокімнатна квартира за адресою : вул. Полярна, 8Д Розташована на 10 поверсі. Є повноційнний техповерх. Будинок із цегли, гарна шумоізоляція. Плита Газ. Тепла , затишна квартира в гарному стані. Добре розвинена інфраструктура, поруч дитячі садочки, школи, супермаркет, багато магазинів, ринок, парк, озеро, ліс, Пуща Водиця, банки, кафе, ресторани, пошта. Маршрутні автобуси : метро Мінська ( 10 хвилин), Почайна, Контрактова Площа, Нивки, Солом"янський район, Лук"янівка. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Полярна вул., 8д

БЕЗ КОМІСІЇ ТА БЕЗ ВИТРАТ НА ОФОРМЛЕННЯ. ТОРГ. Продаж однокімнатної квартири в ЖК POLARIS Home&Plaza, Секція 3.3 МОЖНО у розстрочку! 34 кв. 2 поверх з 24. Вікна у бік Оболоні. Висота стелі 2.8 Зроблена: - разводка під опалення - залита підлога - підведено електромережу - разводка під воду та каналізація - працюють ліфти Житловий комплекс комфорт-класу. Прибудинкова територія закритого типу. У ЖК буде власна інфраструктура, а також мініпарк із озелененням, дитячими та спортивними майданчиками. Зручна транспортна розвязка від комплексу до центру Києва, Оболоні, Виноградаря На території ЖК буде розташований супермаркет та фітнес-центр. Передбачено підземний паркінг. До метро Оболонь 10 хвилин на авто

Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 22

Продаж від власника, квартира будувалась для особистого проживання, оздобленна всім необхідним для комфортного життя. Будинок знаходиться в житловій зоні завершеного на 100% ЖК Яскравий. Дуже тихий район і красиво облаштований комплекс. Чудовий панорамний вид з вікно. Хороша шумоізоляція. Сам будинок якісно утеплений та економний для проживання. Квартира продається як на фото з усім оздобденням, технікою та меблями. Меблі купувались на замовлення з якісних матеріалів, встановлена сучасна побутова техніка провідних брендів. Квартира зроблена з любовю для комфортного проживання!

владелец
возможна продажа по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 37

Продам чудову квартиру. Точна адреса: Рокосовського 2-Б Простора однокімнатна квартира з євроремонтом у затишному районі Виноградар – ідеальне житло для сучасного городянина. Розташована на вулиці, прикрашеній зеленими алеями та неподалік парку, ця квартира пропонує не тільки комфортне проживання, але й приємну атмосферу для відпочинку. Сучасна кухня, обладнана всією необхідною побутовою технікою, запрошує вас на кулінарні експерименти. Великий обідній стіл створює затишну обстановку для обідів та вечерь у родинному колі або друзів. Спальня оформлена з урахуванням усіх вимог комфорту та розслаблення. Зручне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом забезпечить якісний сон після насиченого дня. По документам все добре та готова до продажу. Чекаю всіх бажаючих на перегляд.

Рокоссовського маршала просп., 2-Б

До Вашої уваги пропонується 1к квартира в тихому комфортному місці з гарною інфраструктурою. В квартирі зроблений ремонт, є вся необхідна техніка сучасних виробників (холодильник, бойлер, пральна машинка, плита, кондиціонер, система охорони). Нова кухня. Є всі необхідні меблі. Поміняні вікна на пластикові, с/в і кухня - плитка, кімната - ламінат. Вся сантехніка нова. Квартира розташована на 9 поверсі. Поряд декілька сучасних комплексів і шикарною інфраструктурою. (садок, школа, поліклініка, лікарня, Ларуа Марлен, Епіцентр, супермаркети.

владелец
Рокоссовського маршала просп., 4

Пропонується на продаж однокімнатна квартира за адресою : вул. Рокоссовського, 10. Розташована на 9 поверсі. Квартира з гарним сучасним ремонтом, облаштована необхідними меблями та технікою : плита Газ, холододильник , пральна машина, кондиціонер, велика шафа - купе, робоча зона, двоспальне ліжко, шафа у коридорі, все залишається новому власнику. Нові батареї. Добре розвинена інфраструктура, поруч дитячі садочки, школи, супермаркет, багато магазинів, ринок, парк, озеро, ліс, Пуща Водиця, банки, кафе, ресторани, пошта. Маршрутні автобуси : метро Мінська ( 15 хвилин), Почайна, Контрактова Площа, Нивки, Солом"янський район, Лук"янівка.

Рокоссовського маршала просп., 10

Продаж 1-к квартири в ЖК бізнес-класу "Міністерський", вул. Юрія Кондратюка 5. Оболонський район. Продаж від власниці. Можливий продаж через єОселю. Чудовий варіант як для власного проживання так і під інвестицію, здачу в оренду. Квартира розташована на 14-му поверсі. Висота стелі 2.75 Монолітно-каркасний 25 поверховий будинок, який утеплено мінеральною ватою 120мм. Гарна шумоізоляція. Порядні сусіди. В домі ОСББ. Коридор, простора спальня та кухня, балкон та санвузол. Поруч розвинута інфраструктура, на території ЖК багато маркетів, кафе, ресторанів та поштові відділення, парковка з охороною, відеоспостереження. Неподалік знаходяться ТРЦ Полярний, Діаностичний центр, Сільпо, Фора, АТБ, Ринок, дитячі садки та школи, спортивні майданчики. Є укриття - паркінг. Податки 50/50 з покупцем.

владелец
возможна продажа по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 5

Продаж 1-к квартири в ЖК бізнес-класу "Міністерський", вул. Юрія Кондратюка 1. Оболонський район. Продаж від власниці. Можливий продаж через єОселю. Чудовий варіант як для власного проживання так і під інвестицію, здачу в оренду. Фасадна частина, можливо під комерцію, бізнес. Ключі на руках. Право власності більше 3-х років. Квартира розташована на 1-му поверсі. Висота стелі 2.75 Монолітно-каркасний 25 поверховий будинок, який утеплено мінеральною ватою 120мм. Коридор, простора спальня та кухня, балкон та санвузол. Поруч розвинута інфраструктура, на території ЖК багато маркетів, кафе, ресторанів та поштові відділення, парковка з охороною, відеоспостереження. Неподалік знаходяться ТРЦ Полярний, Діаностичний центр, Сільпо, Фора, АТБ, Ринок, дитячі садки та школи, спортивні майданчики.

владелец
возможна продажа по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 1

Продається квартира в ЖК "Міністерський" в Оболонському районі. Квартира з сучасним ремонтом, новими меблями та технікою. Встановлені лічильники на воду та тепло. Завдяки низькому поверху вода завжди є. Є бойлер і балкон. Цілодобова охорона. У комплексі розвинена інфраструктура: магазини, салони, супермаркет, спортзал. Поряд розташовані озеро та парк. Недалеко знаходиться станція метро "Мінська", маршрутні таксі. Зупинка громадського транспорту біля будинку. Медичні заклади: Київська міська клінічна лікарня №8 Київський діагностичний центр (вул. Кондратюка, 6). Поруч є школи та дитячі садочки. У власності більше 3 років. Розрахунок лише за готівку.

Кондратюка Юрія вул., 6

Пропонується до продажу Видова 1-кімн. квартира з якісним сучасним євроремонтом у новому сучасному комплексі ЖК Яскравий. Квартира світла, простора, укомплектована меблями, технікою. Є лічильники на тепло. Засклений балкон. Презентабельне парадне, пильна охорона, закрита територія комплексу, паркування перед будинком. Комплекс віддалений від шумних та забруднених магістралей. Поруч розташовані Леруа Мерлен, ТЦ Полярний, Сільпо, безліч магазинів та продуктових лавок, 3 дитячі майданчики, недалеко знаходиться лікарня та Діагностичний центр. У пішій доступності великий ліс та озеро. Максимум 10 хвилин громадським транспортом до ст. М "Мінська!".

возможна продажа по єОселя
Сім’ї Кульженків вул. (Дехтяренка Петра), 37

Продам 1 к квартиру на Кондратюка 4б (гостинка) 3/9 єт. 21.7/10/5 . Зручне розташування.Поруч школа, дитячий садок, супермаркет, зупинка громадського транспорту.До метро Мінская 10 хв тролейбусом кожні 15 хв. Дуже затишне та зручне для комфортного проживання місце.

Кондратюка Юрія вул., 4а

Продається простора квартира на вул. Петра Калнишевського 7 в чудовому стані Планування: - кухня - 2 спальні кімнати - санвузол Квартира знаходиться в районі з гарно розвиненою інфраструктурою: три хвилини пішки від зупинки громадьского транспорту, поруч платна парковка, 7 хвилин на авто до метро Героїв Дніпра, поруч (700м) озеро Міністерське, паркова зона, гіпермаркет Сільпо (100м)

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 7

Продажа просторной видовой 1‑комнатной квартиры в ЖК Министерский ул.Кондратюка 3. Оболонский район. Метро Минская 10 минут. Монолитно кирпичный дом с, утеплением и вентиляцией фасада. Закрытая территория с охраной и видеонаблюдением. В доме: 3 лифта, магазин, детсад, фитнесс клуб. Детская и спортивная площадки, бесплатные автостоянки. Общей площадью: 66.9 кв2..Расположена на 26 этаже. Квартира после строителей благодаря чему Вы сможете воплотить свои идеи и сделать квартиру своей мечты. Рядом с комплексом лес и водоемы. Удобная транспортная развязка. 64000 $. Комиссия агентства 5%. Звоните, организуем просмотр в удобное для Вас время! Агентство недвижимости КАПИТАЛ приглашает к сотрудничеству собственников жилой и коммерческой недвижимости для эффективной и быстрой продажи и сдачи в аренду жилья в Киеве.

возможна продажа по єОселя
Кондратюка Юрія вул., 3

Продажа просторной видовой 1‑комнатной квартиры в ЖК Министерский ул.Кондратюка 3. Оболонский район. Метро Минская 10 минут. Монолитно кирпичный дом с, утеплением и вентиляцией фасада. Закрытая территория с охраной и видеонаблюдением. В доме: 3 лифта, магазин, детсад, фитнесс клуб. Детская и спортивная площадки, бесплатные автостоянки. Общей площадью: 48,6 кв2..Расположена на 25 этаже. Квартира после строителей благодаря чему Вы сможете воплотить свои идеи и сделать квартиру своей мечты. Легко можно перепланировать в евро-двушку. Рядом с комплексом лес и водоемы. Удобная транспортная развязка. 43000 $. Комиссия агентства 5%. Звоните, организуем просмотр в удобное для Вас время! Агентство недвижимости КАПИТАЛ приглашает к сотрудничеству собственников жилой и коммерческой недвижимости для эффективной и быстрой продажи и сдачи в аренду жилья в Киеве.

Кондратюка Юрія вул., 3

Консьєрж, відео нагляд. Власник в Україні, більш 3-х років Продаж меблями та побутовую технікою. Метро Мінська 14 хвилин. Поруч СІльпо,,Нова пошта, Леруа Марлен,ТЦ Полярний.

Семьї Кульженків, 33
1 - 24 из 75 результатов