Жилой комплекс Вертикаль Расположение: Киев, Соломенский р-н, пер. Ковальский 19 Застройщик: ИСК Столица Дом сдан Жилой комплекс Вертикаль расположен в Соломенском районе. Недалеко от жилого комплекса станции метро Шулявская и Политехнический институт. Жилой комплекс Вертикаль состоит из трех зданий: 25ти этажного жилого дома и двух 3х и 4х этажных офисных зданий. Жилой комплекс объединен наземными проходами офисными зданиями. На первых четырех этажах жилого комплекса нежилые и жилые помещения.

возможна продажа по єОселя
Ковальський пров., 19

Продається 3к. дворівнева квартира в ЖК Campus Адреса: вул. Нижньоключова 14, м. Київ Шевченківський район, Караваєві дачі Загальна площа - 107/67/10 Поверховість – 24-25/25 Будинок 2017 подубови, газоблок +утеплення. У квартирі виконаний ремонт в 2021-22 роках, квартира дворівнева, 1 власник, прописаних немає. - 1 рівень - прихожа, зал, кухня студія, душова/туалет; - 2 рівень - дві спальні, ванна кімната/туалет і господарське приміщення (гардероб і котельня); - центральне та автономне опалення; - у квартирі скрізь теплі підлоги (регульовані в кожній кімнаті окремо); - панорамні вікна з панорамним видом на Київ; - повністю мебльована з євро ремонтом. Інфрастуктура: будинок з власною інфраструктурою Продмаркет, кафе, не далеко від будинку ТРЦ Аркадія, ТРЦ Мармелад, приватний дитячий садок, Спортивний комплекс КПІ з футбольним полем та майданчиками для спорту, відділення Нової пошти, зупинка транспорту не далеко від будинку, лінія швидкісного трамваю. Поряд: Чоколівський бульвар, вул Вадима Гетьмана, зручне траспортне сполучення, до центру міста 10 хв. на автомобілі (10хв. до метро Шулявка міським транспортом). Оперативний показ.

Нижньоключова вул., 14

3 окремих спальні кімнати. Кожна кімната облаштовання меблями, шафами та техніко. Кухня також з вбудованими меблями. З техніки є холодильник, газова плита, бойлер, пральна машинка. Вікна виходять у двір та на зовнішню вулицю. Двір тихий та затишний, є місця для паркування ц вільному доступі.

Олекси Тихого вул. (Виборзька), 17/19