Продам 1 кімнатну квартиру ЖК Campus вул. Нижньоключова 14. Кухня-вітальня та окрема спальня. Є гардероб. Загальна площа квартири 45 кв.м. Спальня 17.8 , кухня 17.4 . Є сигналізація, сейф. 2 кондиціонера, 2 ТВ смарт . Продається з меблями та вбудованною побутовою техникой. Без коміссії . 18 поверх.

Нижньоключова вул., 14

Продається від власника квартира 1к: окрема спальня + кухня-студія в ЖК Кампус (Campus) (Соломянський район, Караваєві дачі, КПІ). Загальна площа 44м2. Є простора лоджія. Зроблено якісний дизайнерський ремонт. Є інтернет, Wi-Fi роутер, USB-розетки по всій квартирі. Встановлений лічильник тепла (рахунки за опалення дуже маленькі) і термоголовки на радіаторах для регулювання температури. Вікна виходять в тихий, закритий внутрішній двір без авто. У кухні-студії вбудована кухня, вбудована шафа-купе, вся побутова техніка, розкладний 2х-спальний диван, інверторний кондиціонер Carrier ( може працювати на опалення всю зиму), ЖК телевізор Samsung. В спальні велике 2-х-спальне ліжко з ортопедичним матрацом, вбудована шафа-купе, припливна вентиляція - очищає і подає свіже повітря при закритому вікні. Санвузол повністю укомплектований гарною сантехнікою, пральною машиною, бойлером. При вимкнені світла в квартирі завжди є інтернет і вода. Є корзина для всановлення інверторного генератора. В будинку в підземному паркінгу є бомбосховище. На другому поверсі ліфт не потрібен. У парадному охорона, паркування велосипедів, бук-кроссинг. Відмінна розвязка: Індустріальний міст, метро Шулявська, КПІ, швидкісний трамвай. Поруч спорткомплекс, школа, Дитячий садок, супермаркет, ТЦ, парк, річка, ліс.

владелец
Нижньоключова вул., 14

ЦЕ СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВАШОГО БЮДЖЕТУ! Шикарний Кампус з якісним ремонтом за такі гроші- то однозначно ТОП! Київ, Нижньоключова, 14, Campus; транспорт: ст.М"Шулявська", ст.М"Вокзальна"; ЖК "Кампус" розташований далеко від доріг. Складається з трьох житлових секцій та офісної частини. Закритий двір з дворівневим підземним паркінгом - вїзд з боку вулиці. Закритий двір з дитячими і спортивними майданчиками. Індивідуальне опалення та гаряча вода. Поруч спорткомплекс КПІ. ТРЦ Мармелад. Спорт Лайф. Транспорт: трамвай 1,3, автобус 69, тролейбуси 27,22,30,42. Метро "Політехнічний інститут" та "Шулявська" 1 кімн., 19-й поверх, площа: 45,3\17,7\10,7. Квартира з новим ремонтом, укомплектована меблями та технікою. Складається з окремої спальні з виходом на лоджію та кухні-вітальні з виходом на балкон. Новий ЖК зі своєю інфраструктурою. Хороша транспортна розвязка, швидкісний трамвай-5 хв, метро Шулявська 10 хв. В ЖК є бомбосховище та паркінг. Ірина. Сертифікати постанови приймаємо.

возможна продажа по єОселя
Нижньоключова вул., 14
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Комплексная продажа 1- ком кв. с паркоместом ЖК Campus Квартира расположена на 3 этаже. Площадь 45/18/11. В квартире сделан свежий дорогой ремонт в светлых тонах, с использованием дорогостоящих материалов (Италия. Германия). Рациональная планировка с местом для гардеробной и шкафом-купе. Останется только по Вашему вкусу покупка мебели и техники. Индивидуальные счетчики на воду, электричество и тепло. Жилой комплекс расположен на закрытой территории с круглосуточной охраной и видеонаблюдением. На территории размещена большая детская площадка, теннисный корт и детский сад. Так же для жителей ЖК, предусмотрено в парадных мойка для собак, место для хранения велосипедов и подъёмник для колясок. Инфраструктура: продмаркет, кафе, ТРЦ Аркадия, ТРЦ Мармелад, спортивный комплекс, КПИ, отделение Новой Почты, остановка общественного транспорта, метро Шулявская 10 минут транспортом. Торг. Квартира продается с паркоместом!!!

Нижньоключова вул., 14

БЕЗ% Продаж 1-к. квартира, 50,5 кв.м. ЖК "Кампус"– Солом’янський р-н вул.Ніжнеключова 14г - 6 /25 поверх, 51/17/18 кв.м. Новий будинок ЖК "Кампус" Вбудована кухня - вітальня з побутовою технікою, посудомийна машина, холодильник, керамічна поверхня, витяжка. Мякий диван і зона відпочинку. Панорамне вікно. Кімната з двоспальним ліжком, шафою і столом. Кондиціювання. Передпокій із гардеробною кімнатою і шафою. Суміний санвузол, бойлер, пральна машина. Ванна зі скляною душ-кабіною. Лічильники на тепло. Поруч зупинки транспорту. У комплексі багато кафе, магазинів. Метро "Політехнічний інститут" і "Шулявська". Ціна 112.500$ без комісії (09**********94, (06**********62

БЕЗ% Продаж 1-к. квартира, 50,5 кв.м. ЖК "Campus"– Солом’янський  р-н

Пропоную Вашій увазі видову євродвокімнатну квартиру в ЖК "Кампус" , вулиця Нижньоключова 14, Соломянський район. Квартира підходить під єОселю! Сучасний житловий комплекс з власною інфраструктурою, закритим двором з дитячим майданчиком, відеонаглядом, під цілодобовою охороною. Квартира розташована на 22 поверсі з 25. Не кутова, дуже тепла. Загальна площа 45м2. Планування - окрема спальня, кухня-вітальня з повноцінним спальним місцем , два балкони, суміжний сан. вузол. Встановлені лічильники на воду, електрику, опалення. Якісний дизайнерський ремонт. Квартира повністю укомплектована усім необхідним : є телевізор, два кондиціонери, два бойлери, пральна машина з функцією сушки , ліжко, глибока шафа у спальні, розкладний диван, вбудована кухня, посудомийна машина, холодильник, стабілізатор електроенергії. Зручна розташування - поряд кілька великих ТРЦ, супермаркетів . До метро Шулявська 20 хвилин пішки, до зупинки швидкісного трамваю 5 хвилин пішки. Чудовий варіант як для життя, так і для здачі в оренду.

Продаж 1к, ЖК Кампус, ремонт, індустріальний міст, 43м2

Продаж 1к квартири. Вид на чарівний Київ. м. Київ, Соломянський район, вул. Нижньоключова 14, ЖК Campus (Кампус). Видова. Ремонт робився для себе. Повна комплектація: ремонт, меблі, техніка та сан техніка. Поверх 21/25. Площа 44/17/14 кв.м. Новий будинок 2018 року будівництва. Монолітно-каркасна технологія. Утеплений мінеральною ватою. ЖК Кампус (Campus) – сучасний проект. Закритий двір з дитячими та спортивними майданчиками. Дворівневий підземний паркінг. Є великий гостьовий паркінг. Обслуговує приватна охорона компанія. Ліфти - 2 пасажирських і 1 вантажний. Візкова кімната для зберігання дитячих візочків чи велосипедів, та душова для мийки собак На перших поверхах нежитлові фонди – забезпечують внутрішню інфраструктуру будинку: супермаркет, кафе. Поштомат Нової Пошти. В пішому доступі поруч з будинком: спортивний комплекс КПІ з футбольним полем, приватний дитячий садок, відділення Нової пошти, ТРЦ Мармелад, ТРЦ Аркадія, Спорт Лайф. Комплекс заходиться в пішому доступі до швидкісного трамвая. До метро "КПІ" "Шулявська", всього за 10 хвилин їзди. Поруч одна з найбільших в Києві транспортна розвязка Індустріального Шляхопроводу. Документам більше 3-х років. Запишіться на перегляд. Я відповім на всі ваші питання, це початок нового життя, в молодому та сучасному комплексі. Наразі є проблеми зі звязком, номер дійсний, набирайте кілька разів, дякую. 06*********58.

Нижньоключова 14 ЖК Campus (Кампус). Продаж 1к квартири з терасою

Житловий комплекс «Campus» у Києві розташований за адресою вул. Нижньоключова, 14 в Соломянському районі. Найближча станція метро «Шулявська» знаходиться в одному кілометрі, до швидкісного трамвая не більше пятисот метрів. Поруч проходить одна з головних магістралей міста – вул. Вадима Гетьмана, неподалік знаходиться залізнична станція, а центральний вокзал – всього в трьох кілометрах від новобудови. Біля комплексу розташовані два найбільших ВНЗ - Національний технічний університет КПІ і економічний університет ім. В. Гетьмана. Поруч також знаходиться університетський спортивний комплекс, що включає футбольне поле і басейн. Ваша затишна фортеця в тиші й комфорті Відчуйте спокій та безпеку в цій елегантній квартирі, оформленій в класичних чорно-сіро-білих тонах. Розташована в тихому районі, вона дарує затишок та відчуття усамітнення, а наявність бомбосховища та підземної парковки в ЖК гарантує вашу безпеку та комфорт. Все для бездоганного життя: - Вбудована кухня, обладнана всією необхідною технікою: духовою шафою, мікрохвильовкою, посудомийною машиною, холодильником та системою фільтрації питної води. - Простора кімната з розкладним диваном та спальна кімната із зручним ліжком (160x190) з ортопедичним матрацом. - Функціональне робоче місце з ергономічним стільцем для продуктивної роботи. - Розваги на вищому рівні: два OLED-телевізори 52 дюйми з якісною звуковою системою. - Практичність та комфорт: містка пральна машина з сушаркою, робот-пилосос з док-станцією, очищувач повітря в спальні. - Ідеальний мікроклімат: кондиціонер в кухні-вітальні та можливість (закладено в стіну) підключення ще одного в спальні. - Для гурманів: кавомашина та чайник для ароматних напоїв. - Затишок та тепло: підігрів підлоги у ванній кімнаті, на кухні та при вході в квартиру. - Спокій та тиша: двокамерний склопакет у спальні та трикамерний у кухні-вітальні. - Естетика та функціональність: підвісні гіпсокартонні стелі та містка кладова. Ця квартира це не просто житло, це ваш особистий оазис спокою, комфорту та безпеки.

ЖК Campus Нижньоключова 14 Новобудова 2020 року з ремонтом та технікою

-Продаж затишної та стильної 1-кімн. -вул.Дашавська 25, -2/16 поверх -Спецпроєкт 2006-2010 р.р. забудови. -Монолітно-каркасний побудований із цегли. -Площа 52/23/14 м.кв. -с/у сумісний -Ремонт робився для себе. -Є невеличкий скляний балкон. -2-кондиціонери. -Вся необхідна побутова техніка та вбудовані меблі. -Привітні сусіди, закрита територія. -Консьєрж у під’їзді. -Поруч з будинком є басейн та стадіон для тих, хто любить спорт. -Дитячий садок, школа. -Біля під’їзду у будинку є укриття! -І що дуже важливо! Є паркомісце закріплене за квартирою! -Дістатися до метро Шулявська можливо за 16 хв.пішки чи 2-зупинки транспортом. -Також поряд м.КПІ -Та чудовий парк КПІ. -До центру міста -5 хв. на авто та -15 на транспорті. -Без комісії для покупця.

Готове рішення! 1-кімн. 52 м.кв. м.Шулявська-18 хв.пішки, м.КПІ поруч