Продам 2-к квартиру біля метро Голосіївська Знаходиться за адресою Голосіївський район , Голосієво , вул. Добрий Шлях. В пішій доступності 2 станції метро. Квартира розміщена на 3 поверсі цегляного будинку 1960 року. Загальна площа 33м2. Планування: - кухня - 2 окремі кімнати - засклений балкон с/в роздільний Дах над квартирою 20м2 буде як додатковий бонус. Стан квартири під ремонт. Встановлені нові металопластикові вікна та зроблене утеплення по периметру. Квартира немає несучих стін в середині тому чудово переплановується. Будинок знаходиться в парковій частині міста. Має закритий двір та власну котельню, встановлено генератор. Чудова инфраструктура. В будинку знаходиться магазин, поруч зупинка громадського транспорту, школа №108, дитячий садок та інше.. Телефонуйте, пропозиція без комісії для покупця, до зустрічі на перегляді.

Добрий Шлях вул., 64

Голосіївський район ЖК Голосієво Вул.Голосіївська 13-б Продаж стильної і комфортної двокімнатної квартири 84 кв.м. в елітному ЖК 2012 року забудови. Параметри: 84/31/22, на 17/25 цегляного будинку. Дві окремі спальні, роздільний санвузол, гардеробна, велика кухня-вітальня і зручний передпокій з вбудованою шафою на весь простір стіни. Якісний ремонт з елегантним дизайном, повна комплектація всіма необхідними меблями, побутовою технікою і модними елементами інтерʼєру. Двостороннє планування кімнат з неймовірною панорамою міста зі всіх вікон і респектабельного приватного сектора центральної частини столиці. Батьківська спальня має приховану, комфортну робочу зону з письмовим столом з чудовим сонячним освітленням і поличками для зберігання книжок і документів. Велика ванна кімната з ванною і душовою кабіною унікального дизайну і сантехнікою Villeroy & Boch. Дитяча кімната - робочий стіл, зручне ліжко і велика шафа для зберігання речей. Обʼємний простір кухні-їдальні і вітальні має стати бажаним місцем проведення часу для всієї сімʼї, друзів і членів родини. Вбудована кухня укомплектована холодильником, індукційною плитою, посудомийною машиною, духовкою в МХП. Підключений бойлер. Комунікації на лічильниках: вода, електрика, теплопостачання. Бонусом - невеличке господарче приміщення на коридорі. В будинку - цілодобова охорона. Житловий комплекс "Голосієво" має власну інфраструктуру, розташований серед парків та озер одного з найзеленіших районів Києва. Біля будинку розташована елітна школа КМДШ, дитячий садочок і обладнаний стадіон. В комплексі безліч кавʼярень, магазинів і супермаркет. Підземний і наземний паркінги. До станції метро Деміївська і Голосіївська - 10 хвилин пішки. Без комісії. Вартість 179000 дол. 0675057305 Ірина 0671449351 Ілона

возможна продажа по єОселя
Голосіївська вул., 13-б

Продається чудова 2-кімнатна квартира в ЖК "Голосіївський". Квартира розташована на 7-му поверсі 23-поверхового цегляного будинку з панорамним видом на приватні будинки. Дві окремі кімнати: спальня площею 18,5 кв. м з власним санвузлом та кімната площею 23,1 кв. м. Простора кухня-вітальня створює затишну атмосферу для сімейних вечерь та посиденьок з друзями. Квартира має окремі санвузли з ванною і душем. Інфраструктура: приватна школа в комплексі, ліцей №241 через дорогу, Печерська міжнародна школа, дитячий садок №717, київська лікарня №10, кафе, ресторани, салони краси та багато іншого. Поруч розташовані Голосіївський парк і озеро, які стануть улюбленими місцями для прогулянок і відпочинку в будь-яку пору року. Квартира вільна і готова до продажу, документи більше 3 років. Також є можливість придбати машиномісце в підземному паркінгу на мінус першому поверсі біля вїзду та охорони за 15 тис. $.

Голосіївська, 13Б
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Стильна, сучасна квартира з дизайнерським ремонтом в новому ЖК "Республіка" (Respublika) із закритою територією та власною розвиненою інфраструктурою. Ексклюзивний дизайн та функціональне планування: кухня-вітальня, дві окремі спальні. При ремонті використані лише найкращі матеріали, щоб створити простір для комфортного проживання. Повністю укомплектована сучасними меблями, та побутовою технікою: кондиціонери, посудомийна машина, пральна і сушильні машини, бойлер, фільтри на воду, інтернет. Комплекс під цілодобовою охороною, має свою розвинену інфраструктуру та сучасну гарну територію. Новобудова – один з найбільш масштабних проєктів в Україні та Європі, тому вона орієнтована на забезпечення максимального комфорту. У ході будівництва приділяється постійна увага енергоефективності будівель, шумоізоляції квартир, а також безпеці мешканців. Житловий комплекс «Respublika» в Києві знаходиться на території житлового масиву Теремки-3. Неподалік від новобудови є зручний виїзд на Кільцеву дорогу і проспект Академіка Глушкова. Поблизу пролягають не менше двох десятків маршрутів наземного транспорту, а до станції метро йти кілька хвилин.

Продам 3-кімн квартиру Рильського Т., 3, Respublika Голосіївський

Стратегічне шосе, 2а. Продається затишна 2к квартира на 3му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 43, 8 м ², житлова 29, 3 м ², кухня 6, 3 м ². Дві кімнати, одна з них прохідна, балкон, кухня, санвузол відокремлений. Квартира одностороння. Нові металопластикові вікна, в кімнатах на підлозі паркет. Вікна у зелений двір, наповнений співом пташок. В квартирі тихо, аж не віриться, що поруч магазин Фора, продуктовий ринок, дитячі садочки, школи, гімназія, університети, ресторани, кондитерська фабрика РОШЕН, Голосіївський парк і метро Деміївська 15хвилин пішечком або одна зупинка транспортом. Лічильники на воду. Плита на газу. Будинок цегляний – влітку прохолодно, взимку в квартирі дуже тепло. Новий ліфт, дійове ОСББ. Квартира продається вперше! Чудова пропозиція в чудовому місці! 48000 $ Екслюзивний представник господаря. Покажу в зручний для Вас час. Телефонуйте зараз!

Стратегічне шосе, 2а. Перший продаж 2к квартири

ЖК в городе Киев