Пропонується велика 2-кімнатна квартира з чудовим ремонтом. Повністю мебльована та обладнана технікою від провідних виробників. В квартирі велика кухня-вітальня, окрема спальня, дві вбиральні кімнати , дві гардеробні . На підлозі паркетна дошка, плитка з підігрівом. Гарна локація , поруч магазин Новус, ліцей №144, лікарня, Севастопільська площа.Перегляди в любий час. При продажу залишається все.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4В

Пропонується квартира з шикарною терасою в клубному будинку ЖК «Солом’янський». ЖК з власною закритою охороняємою территорією, підземним паркінгом, зоною відпочинку та дитячим майданчиком. До ЖК підведені всі міські комунікації. Квартира з проектом дизайнерського ремонту. Стан-від забудовника. В ЖК є власний генератор.

владелец
Університетська вул., 17а

Продаж 2к квартири з ремонтом у Сталинці з ліфтом. Функціональне планування, дві кімнати, кухня, простора с/в з вікном, балкон, Н=3м. Виконано якісний ремонт, мебльовано, обладнано побутовою технікою. Усі вікна виходять у тихе зелене подвіря. Охайне парадне.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 5
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Модерністська двокімнатна квартира (ВСЕ НОВЕНЬКЕ ЗАХОДЬ И ЖИВИ) в житловому комплексі Notting Hill на Соломянці - ідеальне місце для молодих професіоналів, які цінують комфорт і зручність у столиці! Розташування в такому центральному районі з передовою транспортною інфраструктурою дозволить вам швидко добиратися до роботи та розважальних закладів. У закритому внутрішньому дворі є паркова алея та дитячий майданчик, які забезпечать безпеку й розваги вашій дітям. Поруч знаходяться навчальні заклади різного рівня, що зручно для маленьких та підростаючих членів вашої родини. Супермаркети, торгові центри та ресторани знаходяться поруч, що завжди дасть вам багато вибору для вашого вільного часу. Цей сучасний будинок пропонує ландшафтний парк, зручний для прогулянок та активного відпочинку. На тренування 3 хвилини пішки до спортивного залу Fitness Life, 12 хвилин до спортивного залу «Тимур GYM», 15 хвилин до спортивного комплексу «Форвард» та тенісного клубу «Ананас». Для піших прогулянок та велопоїздок за 12 хвилин пішки Соломянський ландшафтний парк, а взимку покататися на лижах за 5 хвилин на авто від будинку гірськолижний курорт «Протасів Яр». Змістіться в цю квартиру і відчуйте смак сучасного життя у столиці. Звертайтесь для отримання більш детальної інформації та огляду.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа 3-х комн квартиры улица Лисичанская 29, ЖК «Арт Хаус» (Соломенский р-н). Хороший евроремонт, делали себе. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Функциональная планировка: большая гостиная-кухня, две спальни, один просторный санузел (есть ванная и душевая кабина), гардеробная, балкон. Хорошее и тихое месторасположение, частный сектор. В доме 14 квартир, есть подземный паркинг. Панорамный вид. Площадь: 125 кв.м., этаж: 3-й, цена: 170.000$ Без комиссии

Лисичанська вул., 29

• Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Постановою 280 та інші). • Продаж двокімнатної квартири, Соломянка, вул. Соломянська, 10, Соломянський район. • S – 49,5 кв.м, житлова – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м. • 9/9 поверхового будинку. • Планування роздільне, засклений балкон на кухню та кімнату. Санвузол роздільний. Квартира у житловому стані. Повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Лічильники на газ. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поруч ландшафтний парк, дитячий садок, навчальні заклади, клініки, супермаркети. • Зручна транспортна розвязка до метро Вокзальна 15 хв. їзди • Вартість квартири 55000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа двухкомнатной квартиры, Соломенка, ул. Соломенская, 10, Соломенский район. • S – 49,5 кв.м, жилая – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м., • 9/9 этажного дома. • Планировка раздельная, застекленый балкон на кухню и комнату. Санузел раздельный. Квартира в жилом состоянии. Поверенные счетчики на горячую и холодную воду. Счетчик на газ. • Дом находится в центре массива, рядом ландшафтный парк, детский садик, учебные заведения, клиники, супермаркеты. • Удобная транспортная развязка, до метро Вокзальная 15 мин. езды • Стоимость квартиры 55000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

эксклюзив
Соломянська вул., 10

Без%. Продаж 1-кімнатної квартири на 2/14пов. цегляного будинку на вул. Клименко. Будинок розташований у тихому місці, в парадному 2 ліфти, в т.ч. вантажний, у дворі паркування без проблем. Параметри - 32/16/8м2, досить велика кухня. Квартира із вдалим зонованим плануванням та можливостями збільшення простору. Роздільний с/в, є невелика гардеробна. Проставлено склопакети, поміняно труби та батареї, бойлер на 80л, у кімнаті міцний, збережений паркет. Є можливість прибудови 7-метрового балкона (див. відео youtu.be/ZW_dzCi1pvs). Закритий тамбур на 3 квартири, гарні сусіди. У 2-3 хвилинах продовольчий магазин, аптека, 7 хв. - ринок, поряд шкільні, дошкільні, медичні установи. Транспорт 5/10 хвилин пішки, До залізничного вокзалу та центру 10/15 хвилин транспортом. Чистий продаж, 42000$ без комісії з покупця. Телефонуйте, повідомлення можу не побачити.

Преображенська вул. (Клименка Івана), 28

Актуально. Квартира на другому поверсі цегляного будинку. Закрита територія(власне паркомісце) Поруч парк. Зелений та сокійний район столиці. Квартира з сучасним євроремонтом. Повністю мебльована та укомплектована сучасною технікою 2 плазмовові телевізори, 2 кондиціонера, бойлер, пральна машина, піч, мікрохвильовка. В квартирі є кімната для прання

Клінічна вул., 23/25

Продам смарт-квартиру. вулиця Білогородська, 6(Соломянський район) за 10 хвилин ходьби Соломянська та Севастопольська площа, проспект Повітрофлотський, Валерія Лобановського, вул. Соломянська. 1/5 поверхового будинку, 21,1 м2, функціональне планування, новий дизайнерський ремонт, підлога з підігрівом, вбудована кухня. Ідеальний варіант як для життя, так і під інвестицію. (Окупність при здачі в оренду до 9 років). Чистий продаж. Від власника! Без комісії! 38000 $

Миколи Куліша вул. (Білгородська), 6

Пропонується 3-х кімнатна квартира по вулиці Лобановського, 4а, в престижному ЖК бізнес класу "Олександрівський". Дім побудований у 2012 році за монолітно-каркасною технологією. Висота стель, 3. 2 метри м. Квартира супервидова з панорамними вікнами. Ремонт робився згідно дизайн проекту для себе, , використані якісні матеріали, меблі на замовлення, техніка ведучих виробників. Продається з повною комплектацією! Кондиціонери, пральна машина, вбудована посудомийна, духова шафа, холодильник, дрібна побутова техніка, плазмова панель, бойлер, сигналізація. Багато вбудованих шаф-купе, ліжко з ортопедичним матрасом, інші меблі. Декоративна штукатурка стін, італійський кафель, якісна сантехніка, столярка. Елементи декору додають особливий затишок та шарм. Продумане раціональне планування. Індивідуальні лічильники тепла, води, 3 ліфти, презентабельна вхідна група, консьєрж-сервіс, закрита територія з відеонаглядом, гостьовий паркінг та поряд підземний двухрівневий паркінг (укриття). В 2 хв Севастопольська площа, поруч Новус, Сільпо, ТЦ, ліцей, школа, дитсадки, спортклуб, McDonalds, 15 хв центр, Вокзальна, Деміївська. Всі умови для комфортного проживання.

возможна продажа по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4а

#12956 Продаж 4-к квартири з дизайнерським рішенням та чудовим розташуванням кімнат. Квартира створює відчуття легкості та домашньої затишної атмосфери. Лаконічна біла кухня та сучасна побутова техніка - максимально функціональна і продумана буквально до сантиметра, підлога з підігрівом, а великі вікна наповнює кухню-вітальню природним світлом. Квартира з затребуваним плануванням: простора кухня-вітальня, три окремі спальні, великі два санвузла, безліч вбудованих шаф. Дорогий та якісний ремонт, італійська та німецька сантехніка, італійські меблі та побутова техніка від провідних світових виробників. ЖК «Олександрівський» комплекс з власною інфраструктурою, розташований на Севастопольській площі, завдяки чудовій транспортній розвязці дістатися до Центру міста можна в будь-який час без пробок. Родзинкою інфраструктури комплексу є його простора стилобатна частина, яка зєднує всі 4 будинки. Усередині неї розташовані дитячі та спортивні майданчики, кафе, а прям біля будинку розташований супермаркет Новус.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 6Д

Київ, Лобановського просп. (Червонозоряний пр), 4в, Олександрівський • 3-, 11-й поверх, площа: 128,0\69,0\17,0; ЖК «Олександрівський», 3 окремі кімнати, кухня, 2 санвузли, 2 балкони, ремонт зроблений у 2022 році, використовували якісні та дорогі матеріали. Неймовірно презентабельна вхідна група, будинок бізнес-класу, консьєрж, підземний паркінг та парковка для гостей, біля будинку дитячі майданчики. У пішій доступності є всі види послуг, необхідні для комфортного життя, розвинена транспортна розвязка. Спецпроект 2011-2015 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 26; кількість виходів: 1; стоянка; гараж; ліфт; ЖК "Олександрівський", будинок 2012р., Н=2.70м, консьєрж, гарний стан, у дворі, підземний паркінг, розвинена інфраструктура: Novus, Муракамі, кафе та ресторани, поруч дитячі садки, школи, Севастопільська площа, Солом`янська Адміністрація, пологовий будинок

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4в

Чудова сучасна 3 кімн квартира 102 кв м на вул Амосова 4 , Укомплектована меблями та технікою . 3 окремі кімнати , велика кухня , 2 с/в . Майстер- спальня з власним санвузлом . В квартири в все є для комфортного проживання сімʼєю . Квартира з красивим видом з вікон на центр міста та сучасну забудову. Внутрішній закритий двір з зонами для відпочинку та місцем для паркування, тиша, безпека і спокій у міській суєті - це головна перевага цього будинку. Є виділене паркомісце біля будинку, в підʼїзді консʼєрж. Красивий, стильний, якісний, продуманий до дрібниць ремонт. Без комісії для покупця ! Ключі на руках, швидкий показ Терміново !

Амосова Миколи вул., 4

Продам 2-х кімнатну квартиру, 14пов./25поверхового цегляного будинку, загальна площа квартири 80,5 кв.м, житлова (24, 6 кв.м+18.7 кв.м). Квартира з дизайнерським ремонтом в пастельних тонах, на підлогах: паркетна дошка, плитка керамограніт. Меблі -Італія, мякі меблі-Фінляндія, диван з ортопедичним матрацом; шафи в спальні - вбудовані; двері натуральне дерево, шафа-купе в передпокої-Італія. Кухня-Merx, фасади натуральне дерево. Вся побутова техніка: прально-сушильна машина, посудомийна машина, варильна поверхня та духова шафа - виробництво Siemens, Bosh. Кондиціонери. Квартира сонячна, тепла. Власна котельня, 3 пасажирські ліфти + вантажний. Охорона. Розвинена інфраструктура: супермаркет «Новус», ліцей, початкова школа, магазинчики, кафе, аптеки, нова пошта. Чудова транспортна розвязка.

возможна продажа по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 6Д

Терміновий продаж. Вулиця Соломянська 8, 72 метри, 3х кімнатна квартира. Окремі кімнати. Окремі кімнати, гарний ремонт. Продаж квартири з меблями та побутовою технікою. Поруч Соломянська площа, Соломянський ринок. Ціна 65000 уо.

Соломянська вул., 8

Пропонується до продажу 4-кімнатна квартира в районі Севастопольської площі Локація: м. Київ, Соломянський р-н, вул. Лобановського, 6г Опис: загальна площа 113.6 кв.м., житлова 63.5 кв.м., кухня 14.5 кв.м. поверх 3/25; Планування враховує: 3 окремимі кімнати, простору кухню-студію, майстер-спальня із власним санвузлом, просторий санвузол і 2 засклені лоджії з вбудованими шафами; У квартирі виконано якісний дизайнерський ремонт із дорогих матеріалів. Утеплений фасад. Зручна інфраструктура: супермаркет Novus 5 хв пішки, кафе та ресторани, школи, поліклініки, банки, магазини тощо. До зупинки громадського транспорту 6 хвилин пішки, до ст. метро Олімпійська 20 хв на громадському транспорті. Покупець комісію не сплачує! Розглянемо є-оселю, є-відновлення

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 6Г

Продається простора, дуже світла 2 кімнатна квартира за адресою вул. Олександра Пироговського 19/8 в ЖК “Notting Hill”. Квартира від забудовника, без ремонту. Площа квартири складає 78 кв.м. Поверх 3/7. Квартира знаходится в клубному 7-поверховому будинку еліт-класу ЖК «Notting Hill residence», виконаний в англійському стилі. Будинок збудований з української цегли. У комплексі власна закрита територія з картковим контролем доступу, тихим міні-парком, обладнаним дитячим майданчиком, не проїзний двір, територія Pets-Friendly; Консьєрж, охорона 24/7, відеоспостереж... Висота стель – 3 метри. Невисокі комунальні платежі, все за лічильниками та стандартним тарифом. Можливість купівлі критого паркінгу (тільки для мешканців комплексу) Клас енергоспоживання ААА, стіни 30 см газоблок + 15 см німецький Neopor BASF (еквівалент цегляної стіни 240 см!) Німецький ліфт SHINDLER (відомий своєю високою якістю, надійністю і безпекою) 5-ти камерні профільні вікна Німетчина, двокамерні склопакети з аргоном, євромонтаж Розкішний підʼїзд в класичному стилі з італійською плиткою і якісною обробкою Закрита парковка, 47 паркомісць. З обєктів соціальної інфраструктури в пішій доступності від новобудови знаходяться: продовольчі мережеві магазини; аптеки; кафе та ресторани; приватна школа Афін; парк; ветеринарна аптека; відділення банків. А ось станцій метро у пішому доступі немає. До них потрібно дістатись наземним транспортом. Шлях до найближчих станцій столичної підземки "Деміївська" та "Олімпійська" займе на автомобілі лише 6 хвилин. На наземному громадському транспорті до них можна доїхати за 20 хвилин. РОЗГЛЯНЕМО БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК!

возможна продажа по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8

Продаж затишної 1к. квартири 55 кв.м. на видовому 23 поверсі/25 по пр. Лобановського, 4А в ЖК бізнес-класу Олександрівський, Соломянський р-н. Квартира з продуманим плануванням: відокремлена велика спальна кімната з двоспальним ліжком з ортопедичним матрацом та місцем під робочу зону; кухня-вітальня, що має комфортну зону відпочинку зі зручним диваном та обіднім столом зі стільцями та власне кухню, яка винесена на утеплену лоджію; передпокій з великими місткими шафами; санвузол. Укомплектована всією необхідною побутовою технікою: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, пральна машина, бойлер, телевізор, кондиціонер, підігрів підлоги на кухні, вітальні та коридорі, лічильники на все, сигналізація. Високі стелі 2,8 м, виконаний в світлих тонах ремонт та деталі інтерєру створюють атмосферу простору, чистоти, легкості та гармонії. Будинок 2010 р., побудований за монолітно- каркасною технологією, стіни цегла. Має презентабельне та просторе лобі, консєрж-сервіс, відеонагляд, 3 ліфти, підземний паркінг-укриття. Чудово розвинена інфраструктура району та транспортна розвязка: є все необхідне для комфортного життя. Поряд із будинком дитячий садок, школа, ліцей, супермаркет Novus, кавярні, ресторани, магазини, аптеки та багато іншого, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте, щоб дізнатися більше та забронювати перегляд вже сьогодні! Ексклюзив. Без комісії для покупця!

эксклюзив
Лобановського просп. (Червонозоряний), 4А

Вул. Василя Барки 8,(О.Горвиця),5/5-пов.будинку,цегла. 56/39/5.7кв.м. Хороший стан, простора, світла. Один балкон не засклений, виходить в тихий, зелений двір. Кондиционер, велика шафа-купе, в дитячій кімнаті зроблений сучасний, свіжий ремонт. Підлога паркет. Нова, вбудована кухня. Чистий, охайний підїзд. Поруч магазины, базар, нова почта, кавярні. Хороша транспортна розвязка.

Василя Барки вул. (Горовиця), 8

Шикарне місце для життя майже у центрі Києва ! 10хв.від м. Олімпійська! Якщо Ви шукаєте простору та світлу квартиру з двома лоджіями ,окремим с\в. і просторою кухнею, то я Вам пропоную самий цікавий варіант. Дуже гарний будинок 96 серії. ціниться тим, що дуже тепло взимку і гарна шумоізоляція,H-2,7м.не кутова, двостороння, вікна виходять у зелений двір. Квартира у житловому стані, але потребує ремонту, що дає можливість жити ,бо все залишається і по тихеньку робити красу за своїм смаком. Чистий під’їзд, порядні сусіди. Будинок знаходиться у тихому місці, серед зеленого двору з парковкою ,поряд дитячий садок, школа, солом’янський ринок, супермаркети, чудовий парк. Зупинка транспорту. До м. Олімпійська 10хв.на 40 авт. Зареєстрованих немає.Спадщина.Власник в Україні.

Семенівська вул., 11

Продається видовa квартира з авторським ремонтом на останньому, 26-му поверсі. Я архітектор і робив ремонт для себе, починаючи з коробки від забудовника. У квартирі зроблено перепланування, завдяки якому вона перетворилася на простору студію. Високі стелі дозволили створити антресоль, де зверху розташувалися зона зберігання та додаткове місце відпочинку, а знизу — робоче місце.

владелец
Соломянська вул., 20-В

Продам однокімнатну квартиру Соломянка. Є відеоогляд. Продається однокімнатна квартира в Соломянському районі. Чудовий стан, сучасний ремонт, всі необхідні меблі та техніка, пультова сигналізація Sheriff, мультизонні лічильники, газ. Smart планування дозволяє використовувати житлову кімнату в якості вітальні з окремим кабінетом. Вітальня одним рухом перетворюється на спальню завдяки новому ліжку-трансформеру з регульованою сенсорною підсвіткою від Smart Mebel (ортопедичний матрац 200 см). На кухні нова духовка Electrolux з термощупом, посудомийка, холодильник та пралка, газова плита з витяжкою, багато шаф. В кімнаті кондиціонер, нові меблі, простора шафа-купе. Всі вікна, включаючи балкон, металопластикові. Оновлена система опалення. На балконі є окрема кладовка для зберігання речей. Дивіться відеоогляд. Поруч дитячий садочой, АТБ, Фора, Соломянський ринок, Соломянський ландшафтний парк, лікарня. Продаж від власника. Документам більше 3 років. Ріелторам прохання не турбувати. Для зв‘язку телефон або telegram

владелец
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 6

Пропонуємо вашій увазі чудову однокімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі Солом’янська 20В. Загальна площа квартири становить 43,5 м², розташована на 12 поверсі з 26. Квартира має сучасне планування: простора кухня-вітальня та окрема спальня. Виконаний якісний ремонт, що задовольнить найвибагливіші смаки. Всі меблі та техніка залишаються, що дозволить вам відразу заселитися та насолоджуватися комфортом. ЖК Солом’янська 20В пропонує безліч переваг: - Є генератори, 4 ліфти працюють навіть під час відключення світла. - Закрита територія під охороною, є консьєрж. - Підземний паркінг для вашого автомобіля. - Продуктові магазини, ресторан, дитячий центр, стоматологія та дитячий майданчик прямо на території. - Двір без авто, що забезпечує безпеку для дітей та спокій для дорослих. Зручне розташування в районі з розвиненою інфраструктурою – поряд знаходяться два парки, продуктовий ринок, поліклініки, дитячі садки та інші необхідні обєкти. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне та сучасне житло в одному з найкращих районів Києва!

эксклюзив
Соломянська вул., 20В

Продаж смарт квартири в Святопетрівському, ЖК "Доброволець",вул.Білогородська,26 23,2 кв.м 1/4 поверх Квартира з ремонтом та технікою.Готова для проживання. Можна внести деякі зміни в переплануванні. Залишається пральна машина та холодильник. Власна скважина та котельня.Під час відключення електроенергії працює генератор. Гарний варіант інвестиції для оренди. Підійде також для проживання однієї людини або молодої сімʼї. Зручна транспортна розвʼязка до Києва ,поруч зупинка громадського транспорту, до метро 20-25 хвилин. Поруч ТРЦ, кінотеатр, супермаркети, магазини, пошта, школа, дитячий садок, дитячі та спортивні майданчики.

эксклюзив
Білогородська, 26
123...9
1 - 24 из 204 результатов

Множество свежих объявлений, благодаря которым можно купить дешево небольшую квартиру в микрорайоне Александровская Слободка Киева, представляет своим посетителям поисковый сервис Flatfy от ЛУН. Здесь можно найти полный обзор предложений жилья на вторичном рынке, посмотреть данные о продаже с фото и подробными описаниями.

Как искать квартиры в Александровской Слободке при помощи Flatfy от ЛУН

Чтобы не заблудиться в большом объеме информации, представленном на страницах поисковика Flatfy от ЛУН, нужно воспользоваться фильтром поиска. Быстрее определиться с выбором поможет и карта массива, на которой можно найти каждое объявление.

Фильтрация данных позволит значительно сузить число подходящих вариантов и показать в результатах поиска только представляющую интерес информацию. А уже затем на карте можно быстро найти 1-комнатную квартиру на улице, на которой хотелось бы жить, двушку возле парка или другой интересующий вариант.

Если подходящего предложения, где купить хорошую квартиру в микрорайоне Александровская Слободка с отделкой, сегодня найти не удалось, не стоит отчаиваться. Новые объявления с пометкой «срочно» добавляются на страницы поисковика на регулярной основе. Остается либо мониторить обновление базы, либо подписаться на получение уведомлений о появлении новых данных в интересующем разделе.

Чем привлекательны квартиры в Александровской Слободке

Расположенный на правом берегу, этот жилой массив имеет значительную историю и, как следствие, весьма разношерстную застройку. Здесь много домов сталинского периода постройки, немало кирпичных многоэтажек с жильем улучшенной планировки, сохранились небольшие кварталы частного сектора. Возводятся здесь и новостройки, в которых можно купить как типовую, так и элитную квартиру с евроремонтом, найти предложения с паркингом и другими свойственными современным домам особенностями.

Квартиры в микрорайоне Александровская Слободка в кирпичном доме без посредников привлекают разных покупателей. Преимущества этого массива:

  • Близость Соломенского лесопарка и Совских прудов, расположенных возле окраины района;
  • Выгодные цены на популярные среди покупателей однушки и 2-комнатные квартиры, возможность приобретения в кредит;
  • Сформированная инфраструктура.

Одним из недостатков массива можно назвать то, что жилье рядом с метро здесь не предлагается. Ближайшая станция «Демеевская» находится уже за пределами микрорайона и большинству жителей придется добираться до нее на наземном транспорте.

Продажа квартир от собственников в микрорайоне Александровская Слободка недорого привлекает тех, кто хотел бы на себе ощутить все преимущества проживания в спальном районе. Здесь тихо и спокойно, уютные и зеленые дворы, созданы отличные условия для семей с детьми.