Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

владелец
возможна продажа по єОселя
Приладний пров., 10/В

Продається 1к квартира з якісним сучасним ремонтом 2024 року. Чорнобильська ,9а. 13/16 35/17/8.3 Переваги: - газ; - капремонт будинку ( пандус, нові ліфти, підʼїзд в ідеальному стані); - парковка; - свіже повітря; - розвинена інфраструктура ( транспорт, супермаркети, ринок, школи, садочки, метро Академмістечко 15 хв.) - каскад озер, паркова зона, хвоя. Вам залишиться тільки купити меблі ! Квартира: - сучасний капремонт для себе; - нові комунікації ; - розводка електрики з урахуванням всіх потреб; - гардеробна; - на підлозі плитка, ламінат; - стіни - шпалери під покраску; - новий бойлер, газова плита. Фото відповідають дійсності! Перегляди в зручний для Вас час! Чекаємо на Вас. Комісію сплачує покупець.

эксклюзив
Чорнобильська вул., 9а

Ціна під ключ, Без комісії для покупця! Продаж світлої однокімнатної квартири в новому ЖК Академ-Квартал поряд з метро Академмістечко, Святошинський район. Вдале функціональне планування: окрема кімната правильної форми, простора кухня з виходом на засклений балкон, облаштований санвузол з ваною, просторий передпокій, в якому можна організувати місце для зберігання речей (гардеробну). Квартира видова, розташована на 17 поверсі, звідки ви зможете споглядати за чудовим краєвидом на місто. Комплекс закритого типу, під охороною, в"їзд на територію через шлагбаум. Комерційні приміщення на перших поверхах створюють необхідну інфраструктуру. Будинок зданий в експлуатацію, заселений, продаж по перепоступці. До метро Академмістечко 15 хвилин пішки. Чудова пропозиція для особистого проживання та під орендний бізнес. Телефонуйте.

Приладний пров., 10В
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Без комісії. Новий інноваційний комплекс Be the One за адресою: вул. Василя Стуса 35Б. Будинок введено в експлуатацію у грудні 2022 році. Квартира з ремонтом, без мебелі. Бойлер. До метро Житомирська 450м, метро Академмістечко 600м. ЖК з підземним паркінгом, лобі, лаунж-зони, ресепшн, цілодобова охорона. Камери відеоспостереження по всій території, система контролю доступу, рецепція. Унікальна концепцію комплексу, в якому є усе необхідне для сучасної ділової людини. Супермаркети VARUS (50м), NOVUS (450м), торгові центри Академсіті, ресторани, McDonalds.

владелец
Василія Стуса, 35Б

Приладовий провулок 10. ЖК "Академ-Квартал", метро Академмістечко. Знижка, тільки до кінця тижня!!! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ !!! Підходить для молодої сімї, так само під орендний бізнес. Терміново, у звязку з переїздом за кордон, Вашій увазі пропонується квартира з позитивною, чистою енергетикою! Ніхто не жив, ремонт - абсолютно новий. Залишилося тільки поставити меблі на Ваш смак і заселяйтеся! Будинок - зданий. Закрита територія на три будинки. Метро "Академмістечко _ 15 хв. пішки. У комплексі є продуктовий магазин, кілька кавярень. Комплекс абсолютно новий. І найголовніше - забудовник "ІнтерГалБуд", один з найякісніших. Ви це зрозумієте, зробивши перший крок у парадне. Стіни, як зовнішні, так і внутрішні з керамоблока! А не з газоблоку як у більшості... Рекомендую не упустити свій шанс, і вже зараз зателефонувати, і записатися на перегляд! ID: 72463

возможна продажа по єОселя
Приладний пров., 10в

Продається 1-к квартира, загальна площа 36,06 м2, поверх 5/9 по вулиці Доброхотова 11 у Святошинському районі Квартира в житловому стані, стіни оббиті деревяною вагонкою, у ванній кімнаті плитка. Просторий коридор, з невеликою гардеробною, Кімната з нішею, засклений балкон. Зручна транспортна розвязка, метро Житомирська 10 хвилин пішки, метро Академмістечко 15 хвилин. В самому будинку знаходиться магазин Фора, напроти АТБ, безліч магазинів і кафе. В пішій доступності школа і садочок Запрошую на перегляд!

эксклюзив
Доброхотова академіка вул., 11

Продам 1к квартиру, Академіка Доброхотова вул., 26, Академмістечко. Загальна площа - 25.3 м², житлова - 13 м², кухня - 4 м², розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Квартира без балкона. Гарний стан. Якісні склопакети, меблі та кухонне обладнання. Встановлено нові вікна в підʼїзді. Навколо будинку розвинена інфраструктура - лікарня, школа, дитячий садочок, зупинки громадського транспорту. До метро "Академмістечко" - 5 хв. пішки.

Доброхотова академіка вул., 26

Продаж Однокімнатної квартири. Загальна площа 52,5, кімната 28,6, кухня 12.2, лоджія засклена , всі вікна у двір, 5-й поверх 11-ти поверхового цегляного будинку (2004 р.),Гарний стан. Всі необхідні меблі та побутова техніка, бойлер залишаються в квартирі., Газ. Поруч є школа,дитячий садочок,стадіон, спортивний клуб, тенісні корти, базар. Чудова транспортна розвязка. Метро Святошин 10 хвилин пішки, вулиця Хмельницька 10 Торг реальному покупцю.+ комісія ріелтора 2.5%.

Хмельницька, 10

Світла, простора квартира, облаштована всіма необхідними меблями та технікою. В квартирі виконано якісний ремонт. Будинок розташовано у тихому дворі. Прекрасно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Поруч три станції метро. СТ.м. Житомирська 3 хв. пішки.

Доброхотова академіка вул., 3

Продам 1-к на пр. Перемоги 108/1 (Берестейський проспект) 3/5 поверх. Цегляний будинок. Готовий бізнес.). Затишна квартира з ремонтом, площею 34/17/6. У квартирі замінено батареї, м/п вікна, труби, проводки. Підвісна стеля; у кімнаті – ламінат, у санвузлі та на кухні -кахель. Санвузол суміжний, встановлений бойлер, чавунна ванна. Кухня з меблями, пральна машина-автомат, холодильник. Броньовані двері. У квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка. Чистий підїзд. Зручна транспортна розвязка: до метро Святошин 5 хвилин пішки. Весь громадський транспорт три хвилини пішки. АТБ, Сільпо, Ноус, Макдональс, Пузата Хата, все поряд. Школи, садки, аптеки, клініки. Добробут, ДЦ, ЄВА. Ціна 43 000 у.о. (можливий торг)

Берестейський просп. (Перемоги), 108/1

Вернадского 24, ЖК «Академ Парк», новый дом, 1-к, 17/17 этаж, площадь: 37/18/10м, в квартире выполнен ремонт из качественных материалов, в сан. узле сделана гидроизоляция, положена плитка, установлена сантехника, есть бойлер, в квартире установлены надёжные противоударные двери, металлопластиковые окна с двухкамерным стеклопакетом, на полу – плитка и ламинат, удобная квартира как для жизни, так и для сдачи в аренду, доехать до любой точки города Вы сможете на метро, до станций "Житомирская", "Академгородок" и "Святошин" от 16 до 19 минут пешей прогулки. Цена: 57000 USD Срочно!

Вернадського академіка бульв., 24

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! До вашої уваги однокімнатна квартира з дизайнерським римонтом В коридорі велика гардеробна кімната Суміжний санвузол з душовою кабіною, бойлер, пральна машина, все залишається новим власникам Простора кімната з великою шафою купе та панорамними вікнами В кімнаті та кухні влаштовані кондиціонери Кухня обладнена всім необхідним для комфортного проживання, електро плита, духова шафа, посудомийна машина, холодильник. В квартирі є два балкони. Один заклений інший ні. До метро Академмістечко 10 хвилин пішки Поруч з будинок, є супермаркети, кавʼярні, школа. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео

Приладний пров., 10В

Якщо ви цінуєте якісне будівництво будинку, тоді ця пропозиція для вас! Продається простора однокімнатна цегляна сталінка у Святошинському районі м. Київ, вул. Авіаконструкторська (Генерала Вітрука) 3/11, що розташовується на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. - Будинок 1960 року - Квартира загальною площею 37,8 м2, що має 1 роздільну кімнату площею 19,5 м2 та кухню площею 8 м2. - Висота стелі 3 метра - Квартира має житловий стан - Роздільний санвузол - Установлений бойлер - Засклений балкон - Газифікований будинок - Чистий та дуже охайний під’їзд - У підїзді є бомбосховище - Тихий та спокійний район. - Розвинена інфраструктура, поруч парк, супермаркет Сільпо, Novus, магазини, пошта, декілька шкіл та садочків, Речовий ринок, ресторани, кав’ярні, спортивні зали, тенісний корт, ТРЦ «XIT mall». - Поруч станція метро Святошин – 10 хвилин пішки, що надає змогу швидко та зручно пересуватись по місту. Розглядаємо продаж за державними програмами – сертифікат, 280 постанова. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, будемо раді показати вам квартиру!

эксклюзив
Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 3/11

Дом 96-я серия Квартира в хорошем жилом состояние, все наполнение остаётся.Окна мпо, санузел совместный ,есть бойлер.Рядом все для комфортного проживания, возле дома школа ,детсад , поликлиника , продуктовые магазины , по выходным ярмарка. Пешей доступности парк «Академика Вернадского» , бассейн «наука-спорт».В 10 минутах езды ТРЦ «Лавина» Метро Академгородок или Житомирская 7 мин ходьбы.

Мирослава Поповича вул. (Семашка), 17

В продаж пропонується 1 кімнатна квартира в новому будинку на вул. Святошинська площа 1. Планування роздільне, є великий засклений балкон. Виконаний євроремонт із використанням високоякісних матеріалів. Квартира укомплектована меблями та технікою від провідних виробників (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник кондиціонер). У будинку консьєрж. Відмінна розвинена інфраструктура: поруч відкрили торговий центр, багато магазинів, кафе, супермаркет. Метро Житомирська 2 хвилини у пішій доступності.

Святошинська пл., 1

Пропонується до продажу 1-кімнатна квартира в ЖК Академ Квартал, розташованому в Святошинському районі за адресою: пров. Приладний, 10. Будинок вже введений в експлуатацію, заселений! квартира розташована на 9 поверсі 24 поверхового будинку. Загальна площа: 48,5 кв.м Кімната -18кв.м кухня -16 кв.м Квартира має якісний ремонт у світлих, приємних тонах. Підлога - плитка та ламінат, стіни та стелі пофарбовані. Комплекс комфортний для проживання та озеленений. На території є дитячий майданчик, охорона, закритий доступ для авто та сторонніх. Біля будинку є гостьовий паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч магазини, аптеки, фітнес-центри, кафе, відділення Нової Пошти. Зручна транспортна розвязка: поруч станція метро Академмістечко. Телефонуйте прямо зараз, відповім на всі ваші додаткові питання! Вартість - 79000у.о, можливий торг.

Приладний пров., 10

пр Берестейський (пр Победы ) 116/1, хороший двор ,паковка ,6/9 укр панельдома , чистое парадное ,этаж, дом Академии наук ,лифт , 34/18,5 /6, мпо, балкон застеклен , линолеум , паркет ,кафель ,санузел совмещен , ванна , из кухни выход на балкон , окна на парк ,свободна ,чистая продажа ,требует косметики , вокруг вся инфраструктура , две станции ст м Святошина , Житомерськая , сеть магазинов ,супермаркетов ,зона отдыха ,парк ,отличная транспортная розьвязка , есть все что надо для комфортного проживания .срочно. Все предложения рассматриваются

пр. Победы( пр Берестейський ), 116/1

Святошинський р-н, Вернадського академіка бульвар, буд. 65, цегляний будинок комунального типу «малосімейка», 2/5 пов., блочна система із загальною кухнею та душовою, кімната площею 13 кв.м., у кімнаті є свій сан. вузол, комора, умивальник, є можливість зробити душ, стан житловий, поруч обладнаний дитячий майданчик, парк, магазини АТБ та ФОРА, школа, дитячі садки, базар, автобусна зупинка біля будинку, до метро Академмістечко 15 хвилин пішки, 19500 дол. США +% агентства. 067-913-48-28, 066-614-87-14

Вернадського академіка бульв., 65

Продаж Видової 1-к квартири бул. Академіка Вернадського -24 (45.3 кв.м) з паркінгом! 1к=45 кв.м2 ВИДОВА! "Академ Парк" "ЖК знаходиться на вулиці Академіка Вернадського 24, що робить його найближчим ЖК на Академмістечку до таких станцій метро як «Житомирська», «Святошин» і «Академмістечко». Наявність зручної транспортної розв’язки позбавить Вас від необхідності витрачати час на планування свого маршруту — Ви зможете без проблем дістатися до будь-якої точки столиці. Житловий комплекс складається з двох 7-секційних 17-поверхових будинків, зі зручними під’їздами до дому і паркінгом. Прибудинкова територія облаштована дитячими та ігровими майданчиками, а зелені ділянки дозволяють Вашим дітям в будь-який момент відпочити на природі, просто вийшовши з дому. Ви з легкістю зможете підібрати дитячий садок або школу для своїх дітей поблизу." Також в продажі є підземний паркінг. 4000 $ $ Технічні характеристики: поверх 10/17. Загальна площа 45 кв.м кімната площею 17 кв.м. Кухня 10 (кв.м ) Дизайнерский ремонт 2020 року. Квартира обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Санвузол роздільний. Велика простора шафа, є все необхідне для Вашого комфорту. Інфраструктура: поряд дитячий садок, школа, парк. Продуктовий магазин «Коло», Продуктовий супермаркет«Новус», Все в пішій доступності. співпрацюю з ріелторами ! Чудовий варіант для вашого проживання є все, що потрібно для Вашого комфорту. З питань перегляду телефонуйте ! ,+38-(098-638-79-36) Олександр 77.000 y.e

возможна продажа по єОселя
Вернадського академіка бульв., 24

Без комісії Приладний пр.4 Будинок цегляний 1969р. 5 поверх/5 поверхового будинку, криша не протікає, горище сухе Площа 20м2, стан задовільний, продається з меблями і технікою, як на фото Загальній стан будинку, коридорів і сходів нормальний, без запахів і відносно відновлений Без балкону, броньована дверь, лічильники, кодовий замок на парадному До м.Академмістечко 1,5км - 15 хв пішки Можлива покупка для оренди, приблизно 7000 грн/міс Вартість 27000 у.о. без комісії

Приладний пров., 4

АКТУАЛЬНО! АКАДЕМГОРОДОК! РЕМОНТ! Вашему вниманию лучшее предложение в соотношении цена/качество: 1+1 квартира с общей площадью 48м2 в ЖК комфорт класса «Академ-Квартал», переулок Приладный 10Б. В квартире выполнен современный ремонт с использованием высококачественных материалов 2021 года. Очень удачная и функциональная планировка: - просторная оборудована кухня-студио с выходом на панорамный закрытый балкон; - спальня с двуспальной кроватью, прикроватными тумбами, туалетным столиком и шкафом купе; -совмещенный сан узел с ванной. Внутренние просторы распределяются так: жилая площадь - 47,82м2., кухня-гостиная 16,07м2., спальня - 17,73., лоджия - 2,27м2., санузел - 4,23м2., коридор - 6,75м2. Квартира готова к заселению, со всеми мелочами, которые делают ее уютной и комфортной - это действительно «заходи и живи»! Территория ЖК «Академ-квартал» полностью закрыта, имеет собственную инфраструктуру для потребностей жителей. Привлекательный район, где Вы можете наслаждаться близостью парков, торговых центров, ресторанов, супермаркетов. Продажа совершается по переуступке в центральном офисе самого надежного застройщика «Интеграл-Буд»! Дом введение в эксплуатацию! Не пропустите возможность стать собственником этой прекрасной квартиры в комфортном районе - позвоните прямо сейчас чтобы записаться на просмотр! Ждём Вашего звонка! Телеграмм/Вайбер Дорогие коллеги, убедительная просьба, предлагайте квартиру Вашим клиентам без дубляжа объявления!

эксклюзив
Приладний пров., 10Б

Без комісії пропонується до продажу 1-кімнатна квартира за адресою вул. Депутатська, 17/6. Будинок - «сталінка». Квартира розташована на 4/5 поверхового. Площа квартири 37/19.5/8 м.кв. Висота стелі – 3 метри, великі вікна у зелений двір. Санвузел –роздільний. Є газова колонка, відключення гарячої води вас не будуть стосуватись. Балкон. Квартира – не кутова. Товщина стін - 0.5 метра. Стан картири – під ремонт. Ціна не перевантажена собівартістю "нормального , лише десятирічного ремонта" і такими ж меблями Під’їзд охайний, світлий, вхідні двері з кодовим замком. Будинок розташований у зручному місці, розвинена інфраструктура. У сусідньому будинку – магазин «АТБ», через дорогу магазин «Сільпо», багато маленьких спеціалізованих магазинів. У 5 хвилинах пішки розташований продуктовий ринок, аптека, банк. 5 хвилин пішки – дитячий садок, 7 хвилин пішки - дві школи, одна з поглибленим вивченням німецької мови. До метро «Святошин»- 7 хвилин пішки. Багато маршруток. Не вагайтеся, дзвоніть прямо зараз, дуже цікава пропозиція

Депутатська вул., 17/6

Без комісії для покупця! Продаж 1-к квартири за адресою: вул. А. Доброхотова, 3 Загальна площа 20,9 кв.м Перший поверх з дев’яти Цегляний будинок. У квартирі зроблений ремонт. Металопластикові вікна, мідна проводка, частково нові труби. На вікнах решітки. Повністю устаткована меблями й побутовою технікою( кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник, шафа купе, розкладний диван) Встановлені лічильники на воду та електроенергію Поряд школа, дитсадок, поліклініка, магазини АТБ, Фора, NOVUS, Пузата хата, МакДональдз, Торговий Центр Хіт Молл Тихий зелений двір Поруч дві станції метро: Житомирська, Академмістечко Ідеальний варіант під здачу в оренду або для проживання.

Доброхотова академіка вул., 3

Продається затишна однокімнатна квартира в ЖК "Академ - квартал", що знаходиться за адресою Приладний провулок, 10а. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та сучасний житловий комплекс. Квартира розташована на 6-му поверсі 24-поверхового будинку і має чудовий планування, що включає в себе простору спальню, затишну кухню-гостьову, сучасну ванну кімнату та балкон, з якого відкривається чудовий вид на місто. Квартира обладнана двома кондиціонерами для вашого комфорту у будь-яку погоду, а підігрів води від бойлера забезпечить постійний доступ до гарячої води. Зовнішні стіни будинку вкриті надійною багатошаровою фасадною системою «BAUMIT» з утеплювачем, що забезпечує енергоефективність та захист від негоди. Крім того, квартира вже має сучасний ремонт і меблі, тому ви зможете зразу заселятися та насолоджуватися життям в новому просторому та комфортному осередку. У будинку встановлена система захисту Ajax з цілодобовою охороною, що забезпечить вашу безпеку та спокій. Також є підвал, який можна використовувати як укриття, та місце для зберігання велосипедів. На території комплексу є дитячі майданчики, кафе та магазини, що робить це місце ідеальним для сімейного життя. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири в сучасному житловому комплексі. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд! Номер оголошення #3878

возможна продажа по єОселя
Приладний пров., 10а
1 - 24 из 50 результатов