БЕЗ КОМІСІЇ! Лесі Українки бул., 7в. ЖК "Jack House", - 3-кімнатна квартира ( три окремі спальні та кухня- гостьова), 110/58/21. - Будинок 2018р.3 ліфта Mizui. система розумний будинок, територія під охороною, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів, ст.М"Печерська", "Кловська", "Олімпійська". Дах будинку в експлуатації має 2 рівні, басейн, міні-парк, СПА,ресторан. - Апартаменти на 10-му поверсі, площа: 110м2 Квартира з дизайнерським ремонтом 2021 р. з використанням якісних матеріалів. Повністю комплектована меблями та технікою світових виробників. , фільтр питної води. - 2 санвузла та простора лоджія з підігрівом підлоги. - Посилання на відео в YouTube "youtu.be/-pCNHG1Byb4?feature=shared" - Ціна: 375 000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ!!

Лесі Українки бульв., 7в

✅ АКТУАЛЬНО! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! ЖК Jack House! 3кімн=84м2! РЕМОНТ! Л.Українки, 7в! ✔ Апартаменти в ЖК бізнес класу в центрі на Печерську. ✔ Простора кухня вітальня, дві окремі спальні, два сан.вузли, гардеробна. ✔ Квартира повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. ✔ В будинку можна придбати чи орендувати підземний паркінг, а також насолоджуватися власним фітнес-клубом, лаунж-зоною, цілорічним термобасейном, зоною відпочинку та SPA в будинку. ✔ Найкраща пропозиція як для проживання так і для орендного бізнесу (прожиавє орендар, готовий залишитися) .

Лесі Українки бульв., 7в

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Самий центр столиці! Рідкісний продаж. Без комісії для покупця. Печерський район Вул. Князів Острозьких 37/2 (колишня Московська 37/2) Продаж трикімнатної квартири загальною площею 72 кв.м на 2 поверсі 5 поверхового цегляного будинку 1959 року. Три окремі кімнати: 18, 17 і 11 кв.м., кухня 8 кв.м. і окремий скнвузол. Висота стелі 3,20 м. Залізобетонні перекриття. Вікна двох кімнат і кухні виходять в затишний зелений двір. Квартира в доглянутому стані, в стадії завершення косметичного ремонту. Класичний підʼїзд з широкими сходами з входом з закритого двору. Ідеальне місцерозташування в респектабельному, історичному центрі поруч з Арсеналом, Печерською Лаврою і парком Слави. Поруч - дитячий садочок, школа, супермаркети, ринок і безліч кафе і ресторанів. Перші документи, чистий продаж. Вартість - 115000 дол.

Князів Острозьких вул. (Московська), 37/2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-х кімнатної квартири у престижному будинку за адресою Старонаводницька 6Б. В квартирі зроблен ремонт. Площа 128 кв.м. У квартирі є простора кухня, велика вітальня, 2 спальні, дитяча кімната та головна спальня, два санвузли, засклені балкони та один не засклений. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Чудовим краєвид на місто.

Старонаводницька вул., 6Б

Перепоступка. Можемо розглянути продаж за гривню в безготівці, з документами! Продаж трикімнатної квартири в ЖК Taryan Towers Вежа - 2 вул. Іоанна Павла II, будинок 12 Будинок введений в експлуатацію Квартира здається з обробкою White Box! Один из найкращих ЖК на Печерську! Квартира в самому серці столиці з дійсно крутим плануванням. Бізнес-клас. Висота стель - 3м

можливий продаж по єОселя
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Печерський район вул. Євгена Коновальця, 32Б Продаж трикімнатної квартири 145 кв.м. на Печерську Трикімнатна квартира на 12 поверсі 26 поверхового цегляного, елітного будинку. Якісне будівництво 2006 р. Загальна площа 145,1 кв.м., дві спальні (одна батьківська з заскленим, панорамним балконом, друга - дитяча), дві великі ванні кімнати з душовою кабіною і гідромассажною ванною Jacuzzi; розкішна вітальня з домашнім проекторним кінотеатром, обʼєднана з зоною кухню через барну стійку і зручна гардеробна кімната. Висота стелі - 3 м. Класичний, дорогий ремонт, ідеальний стан, наповнення всіма необхідними меблями і побутовою технікою. Паркет на підлозі в кімнатах, кахель з підігрівом по всій квартирі. Вбудована кухня з посудомийною машиною, електричною плитою, духовкою і холодильником. Вид з квартири у облаштований двір, тому в квартирі надзвичайно тихо і комфортно. Охорона на вході у підїзд та навколо будинку. В 5 хвилинах пішки : ст.м. Печерська і великий супермаркет і безліч ресторанів і кафе. Можливість паркування в підземному паркінгу. Все залишається. Підходить під програми єВідновлення. Вартість 270 000 дол.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 32б

Правий берег, Центр, Печерськ, м. Печерська, м. Кловська, м. Палац Спорту, Гулівер. Шикарна, повністю укомплектована 3-кімнатна квартира у самому центрі Києва, за адресою бул. Лесі Українки 7а. Площа 141,7 кв.м. із якої житлова 74,9 кв.м. - у квартирі панорамні видові вікна на Гуллівер та Бессарабську площу. - 2 великі засклені лоджії з батареями - 7,7 кв.м. та 12,3 кв.м. - 2 санвузли (6 кв. м. та 3,8 кв.м.) в імпортному кахелі з підігрівом підлоги укомплектовані: ванною, душовою кабіною, пральною машиною, безліччю полиць для зберігання речей, брендова сантехніка. - хол: підлога у дорогому кахелі, німецькі міжкімнатні двері, виготовлені на замовлення. - спальня (23,2 кв. м) з великим ліжком та ортопедичним матрацем, письмовим деревяним столом, плазмою. - кабінет (32,8 кв. м.) зі шкіряним диваном та кріслами, письмовим столиком та величезною плазмою. - у квартирі 5 шаф купе, кондиціонери у кожній кімнаті. - кухня (17,6 кв.м.) укомплектована всією побутовою технікою (духовка, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийка, плита, витяжка), стіл, стільці. - друга спальня (18,9 кв. м) з розкладним диваном, шафою, тумбою. До метро Кловська – 3 хвилини пішки, до Печерської – 7 хвилин. Поруч є все необхідне для комфортного проживання – пошта, магазини АТБ, Велика Кишеня, Good Wine, дитячий садок, аптеки, спортлайф та ресторани, магазини одягу, Олександрівська лікарня, сквер, місця для спорту та відпочинку. Телефонуйте, з повагою Катерина.

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 7а

Продається простора та світла квартира з площею 103.5 м у ЖК "Новопечерський квартал #5". Знаходиться на 6-ому поверсі, що завдяки стілобату здається вищим. У будинку є дворівневий підземний паркінг з ліфтом. Житло без ремонту, що надає вам можливість створити простір за своїм смаком. Будинок має високий стандарт безпеки: цілодобова охорона, гарна вхідна група, підземний паркінг на 3 рівня. Розташування поруч забезпечує зручний доступ до магазинів, спортивних зали, банків, аптек, шкіл, а також легкий шлях до метро Печерськ, забезпечуючи комфортне та повноцінне життя.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Фортечний тупик (Тверський), 7б

Продаж квартири Продається стильна та затишна квартира у третій секції нового житлового комплексу Greenville на Печерську. Це чудова нагода стати власником нової квартири з ідеальним ремонтом та зручним плануванням. Квартира вже готова до заселення — є ремонт, освітлення та укомплектовані сантехнікою санвузли, проте без меблів та техніки. Продаж здійснюється за правом власності, існує можливість покупки через єОселю. У квартирі зручне та функціональне планування, яке включає: • дві окремі спальні • кухню-вітальню • два санвузли • гардероб Додатковими перевагами цієї квартири є підігрів підлоги, різноманітні сценарії освітлення, а також наявність дизайн-проєкту, за яким був здійснений ремонт. Крім того, з вікон квартири відкривається чудовий вид на тихий двір. ЖК Greenville — це комплекс, що складається з трьох житлових будинків з приміщеннями комерційного призначення, паркінгом, дитячим навчальним закладом та міні-маркетом. Особливості: - концепція подвір’я без авто — для гостей та відвідувачів комплексу передбачена зона тимчасового зберігання авто - для власників собак буде облаштована зона для вигулу, а також ванні кімнати для миття лап після прогулянки - власне лобі на першому поверсі — з консьєрж-сервісом, зоною для зустрічей та коворкінгом - приміщення для зберігання візків та велосипедів - спортивні майданчики для дітей різних вікових груп, міні-футбольне та баскетбольне поле Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в престижному ЖК Greenville! Телефонуйте прямо зараз, щоб отримати деталі та організувати перегляд. A3.617

можливий продаж по єОселя
Новопечерський пров., 5

До Вашої уваги пропонується авторські апартаменти в ЖК "Skyline". Skyline - це житловий комплекс клубного формату із загальними просторами для мешканців: комфортна лобі зона, міні-кінозал, бібліотека, камін, барбекю зона на подвірї, цікавий прстір для дітей. Є місто в підземному паркінгу 50000 у.е. Київ, Коновальця Євгена (Щорса), 26а Skyline

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 26а

Житлові комплекси у Київ

Видова 3-х кімнатна квартира 109 м2, з окремим виходом на терасу 100 м2. вул. Князів Острозьких (Московська), 46/2 Розташована на 18 поверсі будинку. Виконано якісний ремонт у єдиному стилі. Квартира обладнана гарними, зручними меблями та сучасною якісною технікою. Планування: - 2 окремі кімнати; - вітальня; - кухня; - 2 санвузли Є паркомісце в дворі, а також підземний паркінг ( обговорюється окремо ). Квартира продається з усіма меблями та технікою! Поруч дитячий садок, школа, ринок, ТЦ "Кишеня", "Антошка". До станції метро "Печерська" 5 хвилин.

Князів Острозьких вул. (Московська), 46/2

Ціна до кінця місяця! Я власник, інші оголошення не мої! Найнижча ціна на ринку! Продам 3-х кімнатну квартиру з дуже зручним плануванням та 3.2 м стелею, три окремі великі кімнати, багато простору для зберігання (комора та антресоль, шафи-купе), широкий коридор, ванна та туалет роздільні, в квартирі газовий проточний нагрівач води, це означає, що перебоїв з теплою водою у вас ніколи не буде і не треба чекати поки нагріється, простора кухня та броньовані двері, вигляд з вікна не у вікна іншого будинку) Так як вулиця не сама популярна для водіїв, то тут завжди тихо та завжди є де запаркувати машину, що на печерську рідкість. Квартира знаходиться на верхньму Печерську, поряд печерський ринок, супермаркет, школы, дітсадки, Маріїнський парк в 15хв, парк Слави в 15хв, до м. Кловська 7хв, Арсенальна 15хв, Печерська 15хв в спокійному темпі. Київ Фуд Маркет, ТРЦ Гуллівер в піший доступності, в сусідньому підʼїзді укриття тільки після капітального ремонту з усім необхідним. Якщо будуть питання, пишіть Телеграм чи Вайбер, дзвінки бажано з 12-21. Я власник, продаю без ріелторів і комісії за них! Документи купівля/продаж більше 10р, один власник.

власник
Печерський узвiз, 18

Продам 3 кімнатну квартиру ЖК "Панорама на Печерську". 3 роздільних кімнати (Спальня, дитяча, вітальня, кухня, два санвузли, гардеробна + серверна). Ремонт в квартирі виконаний з оздоблювальних матеріалів зарубіжних виробників. Квартира оснащена системою "Розумний дім", управління якої здійснюється з телефону, дистанційного пульта, або блоку управління. Акустична система розлучена по всіх кімнатах, в тому числі і ванній кімнаті. Система вентиляції і кондиціонування з постійним припливом свіжого повітря і іонізованого повітря у всій квартирі. Лоджії були інтегровані в площу кімнат для розширення житлового простору. Тепла підлога по всій квартирі. Телевізори "Bang& Olufsen", професійна англійська акустична система з караоке "Evolution". Вбудована кухня з побутовою технікою виробництва Німеччина "Kuppersbusch". Сантехніка "Villeroy& boch". Всі двері і гардеробна фірми "Rimadesio" Італія. Внутрипідложні конвектори розширюють простір і роблять зручним вихід на лоджії. Всі предмети меблів і побутова техніка виробництва Німеччина, Італія, Англія. Обладнана серверна з системою відеоспостереження та охорони.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Пропонується видова 3-кімнатна квартира по бульв. Лесі Українки 24. Печерський район. Площа : 90м2. 7 поверх 9-поверхового будинку. Квартира не кутова! Двостороння. Два балкони. Ідеально по направленню світла за день - завжди світло! Будинок з червоної цегли , збудований для керівного складу ЦК КПСС. Будинок має товсті стіни, тому у квартирі ніколи не холодно, та не жарко. Висота стелі - 2,75м. Ремонт у стилі Арт-Класік. Італійські радіатори, німецькій ламінат, іспанська плитка, італійські шпалери. Двокамерні склопакети німецької фірми. Амеріканьскі та італійські меблі. Італійські кришталеві люстри та бра. Німецький текстиль. Дуже зручне планування : холл 16м2, зала 23 м2, дві спальні 18 та 14 м2. Чистий підїзд з сучасним ліфтом Отіс. Гарні сусіди. Закритий на шлагбаум двір ( у власника є паркувальне місце). У дворі величезний парк зі спорт майданчиками та дитячим садочком. Також у дворі пункт Поліції. До метро" Печерська" рівно 1 хвилина пішки. Краща по інфраструктурі локація Печерська. Документи готові до продажу. Квартира для щасливого життя чи для гарної інвестиції! Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир, комерційної нерухомості і земельних ділянок у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод купівлі продаж.

Лесі Українки бульв., 24

ЖК Taryan Towers Пропозиція дійсна поки ви бачите це оголошення‼️ вул. Іоанна Павла II, будинок 12 Печерський район Один з найсучасніших ЖК в Україні Клас - Преміум Висота стель - 3м Поверх 16/31 Загальна площа - 127.7 м2 Площа кімнат - 56 м2 Площа кухні - 54 м2 Продається світла простора квартира з новим сучасним ремонтом від дизайн студії. Оснащена меблями та технікою, має зручне раціональне планування та панорамні вікна. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. Можна заїжджати і жити. ЖК Taryan Towers має дуже розвинену внутрішню інфраструктуру: - підземний паркінг 3 рівні - на першому поверсі між вежами буде бутік зона - на другому поверсі спа зона, спорт комплекс та басейн - на даху першої вежі ресторан з великою терасою під відкритим небом - на даху другої вежі по плану великий планетарій - на даху третьої вежі парк та зона відпочинку для жителів Навколо ЖК розташовані: школи, дитячі садки, магазини, торгові центри, офісні будівлі. Безпека мешканців забезпечує професійна охорона та відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. Ціна - 804 500$ Без комісії ‼️

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Без комісії для покупця! Продам гарну трьохкімнатну квартиру в центрі на Печерську. До станції метро Печерська 5 хвилини пішки. Вулиця Старонаводницька 4 В. Будинок 2005 року. Елітний житловий комплекс. Підземний паркінг. В дворі своя автономна котельня. Поруч магазини, школи, садочки, метро. Дизайн квартири в класичному стилі, італійські деревʼяні меблі, паркет, вбудована техніка. Квартира простора і затишна. Вікна подвійні, які добре захищають від шуму з вулиці. Є одне паркомісце, яке входить у вартість квартири. Зручне місцерозташування. Поруч Печерська адміністрація, ліцей Івана Богуна. Найближчі орієнтири: Парк Вічної Слави, Ботанічний сад ім. Гришко, Печерський ландшафтний парк, Маріїнський парк, Хрещатий парк. Право власності більше 3 років. Телефонуйте! Перегляди по домовленості.

Старонаводницька вул., 4 В

Розкішна три кімнатна квартира з новим дизайнерським ремонтом на Печерську. Квартира повністю обладнана меблями та технікою провідних світових виробників. Раціональне планування складає кухню-вітальню та дві окремі спальні кімнати, кожна з гардеробом і своїм санвузлом, квартира двостороння з балконом. Гарний панорамний вид. Київ, Коновальця Євгена (Щорса), 34а Аристократ

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 34а

Ексклюзів ! Ключи на руках!Без %!Приватна особа!Унікальна 3-кімнатна квартира у серці Печерська ,у сучасній новобудові ЖК "ВВеденський" на вул. Панаса Мирного 16/13,в будинку з червоної цегли,з власною закритою воротами теріторією з відеоспостереженням та охороною, власними майданчиками та парковочними містами й з підземним паркінгом!Квартира після капітального ремонту ,розташована на 4поверсі/10 поверхового будинку,є великий ліфт,Загальна площа 135кв.м/житлова 79кв.м/ кухня-столова 21кв.м,хол 23 кв.м,2 санвузли: гостьовий з душовою,великий приватний зі спальні має ванну; є велика лоджія засклена метало пластиковими вікнами у підлогу+2 французьких балкочика;кондиціонери,4 великі шафи-купе та гардеробну; на підлозі кахель+паркетна дошка є підігрів;Є нові вбудовані кухонні меблі з новою вбудованою биттехнікою(є нова пральна-сушильна машина whirpool,великий холодильник LG ,варочна електроповерхня Bosch(електроплита) та інше вбудоване обладнання;металеві батареї з терморегуляторами,лічильники води;новий кахель та сантехніка й бойлери,а також гігієнічні души,ванна Devit та інше обладнання (2 роки тому робили капітальний ремонт);є броньовані двері та міжкімнатні деревяні "венге",з італійською фурнітурою "Colombo";гардеробна має обладнання,шафи-купе також дуже функціональні,є дзеркальні поверхні також у квартирі багато зручних скляних поличок з підсвітленям. Квартира двостороння,вітальня 37 кв.м поряд з кухнею,вдале планування де спальні зони (вікна у двір)віддалені від гостьової. Продаємо також паркомісце у підземному паркінгу(зручне та велике).Поряд розвинена інфраструктура,є: великі супермаркети,продовольчій ринок,парки :Слави та Маріїнський,Лавра,ресторанний фудкорт "Арсенальний",3 станції метро та ще багато чого зручного для життя! Ціна 300000 Евро з реальними покупцями готові до розмови та оформленню!

Панаса Мирного вул., 16/13

Пропонується до продажу розкішна квартира на бульварі Лесі Українки 30Б, розташована в самому центрі Печерська - серці столиці. Ця велика квартира розташована на 3-му поверсі та має загальну площу 192 квадратних метри. Вона оснащена якісним ремонтом та укомплектована усією необхідною технікою та меблями. Паркетні підлоги, дві великі спальні, велика кухня-вітальня, три санвузли та два балкони-лоджії створюють комфорт та затишок для вашого проживання. Будинок, в якому знаходиться ця квартира, є частиною індивідуального проекту від "Познякижилбуд" та був введений в експлуатацію у 2001 році. Цей житловий комплекс на 25 поверхів має комплекс обєктів громадського призначення, включаючи підземну автостоянку на 97 паркомісць та центральну приточно-витяжну систему очистки повітря.Також будинок підключено до власної котельні . Будинок побудовано з цегли тому надійність та комфорт гарантовано Зручне розташування недалеко від магазинів, ресторанів, навчальних закладів та парку, а також легкий доступ до метро Печерська, роблять цю квартиру ідеальним варіантом для комфортного та стильного життя в центрі Києва. A2390

Лесі Українки бульв., 30б

Пропонується до вашої уваги 3-х к дизайнерська квартира в ЖК Преміум класу Jack House Печерський р-н, бульвар Лесі Українки, 7-В Загальна площа 103 м2, розташована на 14 поверсі Будинок 2017 року. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, використовували матеріали світових брендів. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою (телевізор, пральна машина і сушка, посудомийна машина, мікрохвильова, духова шафа, холодильник, кавоварка) Функціональне планування: - Велика, простора кухня-вітальня; - Майстер-спальня; - Гардероб; - Санвузол (душова кабіна); - Балкон; - Спальня кімната; - Санвузол (ванна кімната); - Коридор; Є система очистки води, сигналізація, Wi-fi, бойлер, кондиціонери в кожній кімнаті, підігрів полів. ЖК "Jack House" - преміум класу : 3 ліфта “Mizui”, система розумний будинок, територія під охороною, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів. Дах будинку в експлуатації має 2 рівні, басейн, міні-парк, СПА, ресторан. Дуже розвинена інфраструктура: поруч метро Печерська, Кловська, дитячі майданчики, садочки, школи, місця для прогулянок, ТЦ, супермаркети, ресторани, салони краси, фітнес зали. Центр міста 10хв. Також є паркомісце на продаж! #315917352185

Лесі Українки бульв., 7В

Продам 3-кімнатну квартиру на Печерську, в елітній новобудові ЖК "ВВеденський" вул. Панаса Мирного, 16/13, комплекс має закриту територію з відеоспостереженням та охороною. Квартира з капітальним ремонтом, двостороння , 4/10 пов. будинку, цегла. Загальна площа-135кв.м, житлова -79кв.м, кухня-столова 21кв.м, хол 23 кв.м, H-3m, 2 санвузли. Квартира мебльована: вбудовані кухонні меблі з побутовою технікою (холодильник LG, варочна поверхня Bosch, духова шафа) великі шафи-купе, гардеробна. На підлозі кахель, паркетна дошка. Ще є паркомісце у підземному паркінгу (зручне та велике) за додаткову ціну. Розвинена інфраструктура,: супермаркет Велика кишеня, продовольчий ринок, кафе, ресторани, парки :Слави та Маріїнський, Лавра, ресторанний фудкорт "Арсенальний . Ціна квартири 300000Евро.

Панаса Мирного вул., 16

!!!Ексклюзивний договір. Продаю витвір мистецтва. А щоб це зробити, потрібно бути як мінімум мистецтвознавцем. Мені допомагають, лекції з історії мистецтва та архітектури. Постійний моніторинг соцмереж відомих архітекторів та архітектурних бюро. Друзі фотографи, дизайнери та декоратори, що формують мій смак. Продаю простір особливих вражень і чуттєвого досвіду. Місце сили для тих в кого базова цінність це естетика простору. А для цього треба вміти занурювати тих, хто переступає поріг цієї квартири в особливу атмосферу. Тіні на підлозі, промені сонця у вітальні, лампа над столом, тут вечеря із близькими серцю людьми, а там келих ігристого з кращим другом. На переглядах чую: -Тут наче в готелі… - Чому? - запитую я. - Наче пусто, немає душі… І в мене є відповідь! Це така рідкісна коштовність аскетичний дизайн із характером, що залишає простір для того, щоб Ваша душа оселилася саме тут і наповнила дім власними сенсами. ПРОДАМ САМЕ ВАМ ЖК Skyline, Київ вул. Євгена Коновальця 26-а * 206,6 кв.м. * Безпечний восьмий поверх * Дві спальні, дві вбиральні. * Гардеробна мрії, якщо у Вас є думка переробити її на ще одну спальню, вибачте мені, проте між нами вже виникла "прірва непорозуміння". * Величезний гостьовий простір із кухнею-вітальнею та терасою із прямим ефіром щоденних історій заходу сонця. * Функціональний дизайн радіального простору від Rina Lovko Studio в якому переплелися аскетичний мінімалізм із нотками брутальних акцентів та насичених кольорів. * Консьєрж сервіс, закрита територія та цілодобова охорона. Система контролю доступу та ліфти мають окреме живлення, що працює навіть під час блекаутів. Вартість: 690 000 уе, прозора та зрозуміла схема продажу від власника. П.С. Є паркомісце, але про нього окрема розмова.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 26а

Квартира 3-кімнатна в "царському" будинку, висота стелі 4 м. Зроблений капітальний ремонт з заміною всіх коммунікацій. Абсолютно новий ремонт, нікто не проживав. Раціональне планування: 2 окремі спальні, вітальня, кухня та 2 санвузли (гостьовий та основний). Підлога-дубовий паркет, підігрів підлоги в с/в, всі двері прихованного монтажу. Багато шаф та місць для зберігання. Квартира облаштована меблями та технікою. Сантехніка Villeroy&Boch, техніка Whirpool.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 17

Пропонується до продажу простора атмосферна сонячна квартира для сім’ї чи холостяка в самому центрі Печерську (4 хв. пішки від м.Печерська) за адресою вул. Євгена Коновальця 36-Е. ✅ Трикімнатна, дві окремі кімнати, гостьовий санвузол, кухня-гостинна та велика спальня с прозорою стіною у власну ванну. ✅ Ремонт виконано під ключ з використанням найякісніших матеріалів та комплектуючих (робили для себе обдумано і надійно). ✅ Також фішкою помешкання є вихід на власну терасу та кришу ще трьох під’їздів, така квартира буде тільки у вас. ✅ Сонце сходить у головній спальні та сідає на іншому боці -дуже сонячно та приємно. ✅ Квартира має чудовий краєвид на центр Києва, південний міст, Лавру, Батьківщину мати та Печерськ. Загальна площа квартири 159 м2( сюди входить своя тераса по коофіцієнту ~200 м2) ✅ Дизайнерський ремонт Студії Ingvar з використанням сучасних матеріалів за останніми тенденціями( є готовий проект під ключ). ✅ Віконні 7-ми камерні системи REHAU, ламіновані під колір антрацит. ✅ Колекційна плитка світового лідера PORCELANOCA GRUPO, яка не раз перемагала у дизайн-проектах всього світу. ✅ Вся кераміка преміальних колекцій Villeroy & Boch 1748 ✅ сантехніка Hansgrohe, німецьки внутрішні сантехнічні комплектуючи. ✅ Французькі тканинні натяжні стелі. ✅ Кондиціонування інверторної мультиспліт-системи Mitsubishi electric premium ✅ Вбудовані підлогові конвектори ✅ Вся техніка в квартирі Electrolux Professional. ✅ кінопроектор з діагоналлю 100 дюймів Вам залишається лише укомплектувати меблями на свій смак та побажання та насолоджуватися життям у самому серці величного Києва. Вартість 209 000 у.о. без комісії для покупця!

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 36-Е
123...8
1 - 24 з 190 результатів