Продається трикімнатна квартира в новобудові ЖК ”Чарівне місто” 3-й будинок, поруч з великим лісом та станцією метро "Червоний хутір". З великих вікон відкривається чарівний вид на зелений ліс та спокійний двір. Ця квартира - ідеальне поєднання сучасного, зручного життя та природної краси, що надає комфорту та гармонії. На території житлового комплексу заплановане будівництво дитячого садка та торгівельного центру. Будинок монолітний, стіни з червоної цегли. В будинку запланований підземний паркінг. Загальна площа квартири - 78,92 кв.м. Площа кухні - 12,90 кв.м. З окремі кімнати. Відокремлена ванна кімната та санвузол.

Бориспільська вул., 18-26

ПРОДАМ! 3- комнатную квартиру в ЖК "Чарівне Місто", ул. Бориспольская,18-26, м.Красный Хутор. 2-й дом, 2-секция, 14-15 этаж, 71,94 м2. Сдача дома 2-й квартал 2024г.Кирпичный дом, утепление минеральной ватой. Комфорт класс. До метро Красный хутор 100 метров пешком. Вокруг дома лес, парк "Партизанской славы". Тропа здоровья. На територии ЖК будет комфортный подземный паркинг, детский сад, ТЦ, игровые зоны, детские площадки. За территорией ЖК есть супермаркеты, Сильпо, Велика Кишеня, АТБ, Фора. Рядом находятся Школы, детские садики, поликлиника. ВИД НА ЛЕС. Двухуровневая, при желании можно переделать в две однокомнатные под сдачу. Все вопросы в мессенджеры +38********67

владелец
ЖК Чаривне Мисто, 3-К, 71.94 м2 в , ул.Бориспольская,18-26.

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам 3к квартиру, ЖК Чарівне місто, вул. Бориспільська 18/26 1 будинок, 1 секція Поверх 3/16 Площа 70м2 В 50 м від будинку знаходиться метро Червоний хутор. Поруч з парком Партизанської Слави - розташування ЖК в лісовій зоні - Дарницький район Здача планується на 4 квартал 2024 року Будівельна компанія «Київгорстрой» В наявності є практично усі варіанти …

Продам 3к квартиру 70м2, ЖК Чарівне місто, 1 будинок
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається квартира в новобудові Дім ще не зданий Продаж по переуступці Все побудовано Перше фото реальне

владелец
Продаж 3-кімнатної квартири м.Бориспільська ЖК Чарівне місто

К продаже предлагается 3-к квартира, ЖК Чаривне мисто, ул. Бориспольская Площадь 70,6м2 Этаж 2/16 1 дом, 4 секция . Квартира полностью выплачена . В наличии есть практически все варианты …

Продам 3к квартиру 71м2, 1 дом, ЖК Чаривне мисто, м. Красный хутор

Продається 3х кімнатна квартира в ЖК Чарівне місто , Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові ЖК Чарівне місто 2 й будинок. Квартира повністю сплачена. Продаж за переуступкою. Будинок знаходиться поряд зі станцією метро Червоний хутір, є автобусні та маршрутні зупинки. Навколо ліс та паркова зона. На території житлового комплексу заплановане будівництво дитячого садка та торгівельного центру. Будинок монолітний, стіни з червоної цегли. Утеплення - мінеральна вата. В будинку запланований підземний паркінг. Загальна площа квартири - 95 кв.м. Площа кухні - 12,кв.м. 3 окремі кімнати. Відокремлена ванна кімната та туалет. Квартира знаходиться в 3й секції з видом на ліс та у двір. Виділено на рендерах від забудовника. На останньому фото стан будівництва на зараз. Якщо є питання, пишіть сюди.

владелец
Продається 3х кімнатна "Чарівне місто"

Продається трикімнатна квартира в новобудові ЖК ”Чарівне місто” 1 секція, 3-й будинок, поруч з великим лісом та станцією метро "Червоний хутір". З великих вікон відкривається чарівний вид на зелений ліс та спокійний двір. Ця квартира - ідеальне поєднання сучасного, зручного життя та природної краси, що надає комфорту та гармонії. На території житлового комплексу заплановане будівництво дитячого садка та торгівельного центру. Будинок монолітний, стіни з червоної цегли. В будинку запланований підземний паркінг. Загальна площа квартири - 78,92 м2 Площа кухні - 12,90 м2 Житлова площа - 46м м2 З окремі кімнати. Відокремлена ванна кімната та санвузол.

3 кімнатна квартира ЖК Чарівне Місто

Продаж 3-кімнатної квартири в ЖК комфорт-класу "Чарівне Місто", загальною площею 69.66 м². Будинок 1, секція 1. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 14-поверхового будинку. Житлова площа - 41.44 м², кухня - 11.11 м². Поруч знаходиться метро "Червоний Хутір", розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. В 15-ти хвилинах пішої ходи знаходяться "легені" Дарницького району - Парк Партизанської слави. На території ЖК будуть дитячі та спортивні майданчики, торгівельний центр, підземний паркінг з зарядками для електрокарів. По сусідству знаходяться ЖК Вудсторія, Оберіг-2, Art Парк.

Продаж 3-к квартири в ЖК Чарівне місто, 69.66 м², Дарницький р-н

Продам квартиру жк Чарівне місто. Забудовник Київміськбуд. Отже квартиру неодмінно здадуть. Термін кінець 2024р. Квартира в першому будинку,встановлені двері ліфти, дім готовий на 99%, залишилось підключити до комунікацій. Гарне планування. Можна зробити під себе. По всім питанням пишіть дзвоніть.

владелец
Продам квартиру

Продам 3-кімнатну квартиру в новобудові ЖК Чарівне місто 3-й будинок. Квартира повністю сплачена. Продаж за переуступкою. Будинок знаходиться поряд зі станцією метро Червоний хутір, є автобусні та маршрутні зупинки. Навколо ліс та паркова зона. На території житлового комплексу заплановане будівництво дитячого садка та торгівельного центру. Будинок монолітний, стіни з червоної цегли. Утеплення - мінеральна вата. В будинку запланований підземний паркінг. Загальна площа квартири - 78,92 кв.м. Площа кухні - 12,90 кв.м. 3 окремі кімнати. Відокремлена ванна кімната та туалет. Квартира знаходиться в першій секції з видом на ліс та у двір. Виділено на рендерах від забудовника. На останньому фото стан будівництва на зараз. Якщо є питання, пишіть сюди або телефонуйте.

владелец
3-кімнатна квартира в новобудові м.Червоний хутір