Продаж 3 кімнатної квартири в Печерському районі, за адресою Джона Маккейна 13/2. Стильна простора квартира площею 65/43/8 м2 розташована на 4поверсі 5 поверхового будинку. У квартирі окрема спальня, дитяча, раціонально спланована кухня-студіо із зоною вітальні. Сан вузол і ванна кімната окремі, облаштовані, якісними фільтрами для води, бойлером, пральною машинкою. У спальні встановлено ліжко, шафа купе. Встановлено побутову техніку на кухні.Кондиціонери в спальні і вітальні. Тепла підлога на кухні та коридорі. Засклений балкон.Лічильники на воду. В підїзді розташоване і якісно облаштоване укриття, закрита територія будинку, Великий Бонус це місце для парковки. Також є гараж облаштований оглядовою ямою( продається окремо). Тобіж є місце для парковки на 2авто, що дуже важливо для Печерська. Є детальний відеоогляд квартири, телефонуйте домовимось за перегляд в зручний для Вас час. Квартира чекає на свого Нового власника!!!

ексклюзив
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 13/2

Премиум ЖК Taryan Towers, по ул. Іоана Павла II (Лумумбы) 12, Печерского района. Центр города, все основные транспортные развязки рядом. Дом сдан в эксплуатацию, документы о собственности в наличии. Планировка: кухня, гостинная, 2 спальни, 2 с/у, гардеробная, терраса. Готовый White box (Черновые работы уже выполнены, но до финишной отделки и декора дело еще не дошло) Башня 2 Taryan Towers станет новой достопримечательностью столицы благодаря футуристической архитектуре и внутренней инфраструктуре. Три башни снизу объединены общим 4-х этажным стилобатом, а сверху — стеклянными 2-х этажными мостами. Нижняя крытая часть мостов будет огибать все три башни пешеходной зоной с прогулочными и беговыми дорожками длинной 370 метров. Также часть секций полов моста будет стеклянной, поэтому прогулка по таким секциям наверняка будет захватывать дух. Taryan Towers — это не башни близнецы: у каждого здания будет своя концепция. В первой башне будет открыт панорамный ресторан с видами столицы, на крыше второй башни — парк под открытым небом с искусственным озером и зимним садом, а на крыше третьей башни будет кинотеатр, планетарий и музей будущего. Концепция инфраструктуры Taryan Towers подразумевает комфорт и автономность для жильцов: в нижней стилобатной части будет обустроен торговый центр с магазинами, супермаркетом, сервисами, бутиками, ресторанами и кафе. Рядом с Taryan Towers расположены супермаркеты «Сильпо», большой Novus, «Велика Кишеня», «Фуршет». На улице ул. Иоанна Павла также, недалеко от Taryan Towers, открыты рестораны, кафе и магазины. Родители ребенка дошкольного возраста смогут доверить своего малыша центру детского развития на территории комплекса. Также поблизости расположены детские сады Печерского района: 5 минут пешком до детского садика №228, 8 минут до садика Urban Kids, 11 минут до «Мий Дивосвит» и детского садика №298, 10 минут до дошкольного центра №457 и детского садика «Малятко». В паре минут от дома школа №47 с углубленным изучением иностранных языков, 8 минут до школы №181, 11 минут до школы «Интеллект», 13 минут до школы №130. Для Taryan Towers спроектирован лайфстайл-курорт TSARSKY, в который входит спортивный зал с зоной спа, саунами, хаммамом, соляной комнатой. Изюминка спортивного комплекса — 2 бассейна: открытый бассейн с зоной отдыха и шезлонгами на крыше стилобатной части, а крытый 25-метровый бассейн в фитнес-клубе. Если любите тренировки с высокой интенсивностью — в нескольких минутах ходьбы спортивный зал Crossfit Banda. архитектурная подсветка фасадов -прогулочные аллеи, фонтаны и концепция «двор без авто» -в каждой квартире открытая терраса с панорамным видом — весь Печерск как на ладони -посты круглосуточной охраны, видеонаблюдение, система персональных пропусков, доступ к лифтам только владельцам личных карточек -подземный паркинг с лифтом на все этажи и зарядками для электрокаров

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

До Вашої уваги продаж 3-х кімнатної квартира у 2 вежі Taryan Towers. Будинок зданий в експлуатацію. Вікна виходять у бік Батьківщини Мати. Продається у стані White Box. Прихожа, гардероб, пральня, 2 санвузла, 3 спальні, студія, гардероб, тераса. ЖК на своєму генераторі, повністю економний. Комплекс складається із трьох Веж, кожна має свою концепцію на даху. У першій вежі буде розташований панорамний ресторан з краєвидами на Київ, на даху другої вежі - парк просто неба, а на даху третьої - кінотеатр, планетарій та музей майбутнього із зоною інновацій та розваг. Всі Вежі зєднано скляними мостами, для прогулянок на висоті пташиного польоту.

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги продаж 3-х кімнатної квартира у 2 вежі Taryan Towers. Будинок зданий в експлуатацію. Вікна виходять у бік Батьківщини Мати. Продається у стані White Box. Прихожа, гардероб, пральня, 2 санвузла, 3 спальні, студія, гардероб, тераса. ЖК на своєму генераторі, повністю економний. Комплекс складається із трьох Веж, кожна має свою концепцію на даху. У першій вежі буде розташований панорамний ресторан з краєвидами на Київ, на даху другої вежі - парк просто неба, а на даху третьої - кінотеатр, планетарій та музей майбутнього із зоною інновацій та розваг. Всі Вежі зєднано скляними мостами, для прогулянок на висоті пташиного польоту.

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Стильна квартира в житловому комплексі Новопечерські Липки У квартирі виконано якісний дорогий ремонт. Укомплектована італійськими меблями, технікою світових брендів. Підлога - іспанська плитка, німецький ламінат. Діє система підігріву підлоги на кухні та санвузлах. Кухня укомплектована всією необхідною побутовою технікою. 2 роздільні повноцінні спальні з гардеробними. 2 санвузли (гостьовий і хазяйський із ванною і душовою кабіною). У холі величезна гардеробна кімната. У кожній кімнаті кондиціонер. Дивовижний вид із вікон на зелену зону. ЖК Новопечерські Липки - сучасний квартал, розроблений і продуманий до кожної дрібниці, для зручності та комфорту його жителів. На території комплексу - садки, школи, магазини, ресторани, салони, банки, спорткомплекс, басейн і багато іншого. #46065

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11

Продаж трикімнатної квартири в клубному будинку «Botanik House» за адресою: вул. Болсунівська, 23, Печерський район. Без комісії для покупця. Можливий безготівковий розрахунок в гривні. Площа – 151,2 кв.м, житлова – 40,9 кв.м, кухня-вітальня - 87,9 кв. м, поверх 3/7. Квартира із сучасним ремонтом, укомплектована меблями і технікою, вікна у двір. Є можливість оренди паркомісця в підземному паркінгу. Поряд IQ Business Center, спортклуб люкс формату «Sport Lifе», Національний Ботанічний сад ім.М.М. Гришка, метро «Звіринецька» (пішки 7 хвилин). Продажа трехкомнатной квартиры в клубном доме Botanik House по адресу: ул. Болсуновская, 23, Печерский район. Без комиссии для покупателя. Возможен безналичный расчет в гривне. Печерский район, Печерск, Правый берег, наилучшее предложение, клубный дом, Родина-мать, парк, с ремонтом, с мебелью, укрытие. Печерський район, Печерськ, Правий берег, Батьківщина-мати, найкраща пропозиція, укриття. Розстрочення, рассрочка. Е-відновлення.

ексклюзив
Болсуновська вул. (Струтинського), 23

ЖК Бульвар Фонтанів.Пропонується чудова квартира з абсолютно новим дизайнерським ремонтом . В оздобленні використовувались дуже дорогі матеріали: онікс, натуральний камінь та дерево. Меблі , техніка , сантехніка та фурнітура провідних преміальних виробників . Раціональне планування включає: кухню-вітальню, гардеробну кімнату, дві вбиральні, дитячу і спальну кімнату зі своєю гардеробною. Ключі на руках, перегляди можливі в любий час. Один з найкращих комплексів Печерського району з закритою територією, на якій є каскад фонтанів, дитячі майданчики, кафе, зони відпочинку.

Саперне Поле вул., 5

#11830 ДоВашої уваги пропонується квартира з дизайнерским ремонтом в одному з найкращих ЖК на Печерську - по вулиці Кахи Бендукідзе 2. Комплекс із неймовірно гарною територією, що охороняється. Підземний паркінг, охорона. Квартира з функціональним плануванням - простора кухня-вітальня та двома окремими спальними кімнатами. У ремонті використані тільки якісні та натуральні матеріали - на фасадах меблів та стінах шпоновані панелі з горіху та фарбовані панелі. Техніка Bosch, Miele, Samsung. Кондиционеріонери Mitsubishi Electric в кожній кімнаті. Установлено систему очистки води по всій квартирі та зворотній осмос для питної води. Встановлено безперебійне джерело живлення на всю квартиру на 4,2квт. В будинку є генератор що живить усі необхідні комунікації та ліфти під час відключень світла. Є домофон, сигналізація та камера спостереження. Німецький паркет, італійська плитка на підлозі. Тепла підлога по всій площі плитки.

Бендукідзе Кахи вул., 2

Продам 3 кімнатну квартиру ЖК "Панорама на Печерську". 3 роздільних кімнати (Спальня, дитяча, вітальня, кухня, два санвузли, гардеробна + серверна). Ремонт в квартирі виконаний з оздоблювальних матеріалів зарубіжних виробників. Квартира оснащена системою "Розумний дім", управління якої здійснюється з телефону, дистанційного пульта, або блоку управління. Акустична система розлучена по всіх кімнатах, в тому числі і ванній кімнаті. Система вентиляції і кондиціонування з постійним припливом свіжого повітря і іонізованого повітря у всій квартирі. Лоджії були інтегровані в площу кімнат для розширення житлового простору. Тепла підлога по всій квартирі. Телевізори "Bang& Olufsen", професійна англійська акустична система з караоке "Evolution". Вбудована кухня з побутовою технікою виробництва Німеччина "Kuppersbusch". Сантехніка "Villeroy& boch". Всі двері і гардеробна фірми "Rimadesio" Італія. Внутрипідложні конвектори розширюють простір і роблять зручним вихід на лоджії. Всі предмети меблів і побутова техніка виробництва Німеччина, Італія, Англія. Обладнана серверна з системою відеоспостереження та охорони.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а

Саперне Поле, 5а, ЖК "Бульвар Фонтанів". Видова квартира з розкішний ремонт, продуманим до дрібниць. Квартира була спроектована за індивідуальний проектом. Квартира площею: 124 метри, розташована на 6 поверсі 15-поверхівки. На поверсі 3 квартири. Планування: простора та шикарна кухня-вітальня, дві окремі кімнати, одна з власним санвузолом та гардеробною, гостьовий санвузол. В інтерєрі використовувались коштовні меблі та фурнітура VISIONNAIRE, ROSSATTI, Побутова техніка - SIEMENS, SAMSUNG, сантехніка TRES. Тепла підлога по всій поверхні де плитка. Кліматконтроль MITSUBISHI. Сигналізація AJAX. При продажі залишається новим власникам. Квартира з неперевершеним видом на каскад фонтанів! Житловий комплекс "Бульвар Фонтанів" — один з кращих ЖК столиці. В житловому комплексі закритий двір, є охорона та консьєржі. Висока якість побудови будинків всередині зберігається та підтримується температура. Будинки утеплені мінеральною ватою. В будинку закрита територія, трирівневий підземний паркінг, ліфт спускається прямо в паркінг. На території — є дитячі майданчики та гарна алея фонтанів. Чудова локація! Є професійне відеоогляд квартири! Перегляд можливий у зручний для вас час. Телефонуйте!

Саперне Поле вул., 5А

Найкраща ціна на ринку! В продажу унікальний пентхаус в одному з найкращих житлових комплексів бізнес класу Києва - RICHMOND! Квартира загальною площею 142м2 , знаходиться на останніх 22-23 поверхах , звідки відкривається неймовірний краєвид на місто ! В квартирі виконане перепланування та зроблені частково ремонтні роботи . Як бонус новий власник отримає повністю готовий дизайн проєкт ! На першому рівні: простора вхідна зона з великою гардеробною та зоною відпочинку, кухня , балкон. На другому рівні : мастер-бедрум з санвузлом, кімната вільного призначення (дитяча, кабінет) , санвузол , гардероб, балкон. Будинок знаходиться поруч з всією необхідною інфраструктурою : школи, садочки , магазини (в 5 хвилинах ТРЦ Ocean Plaza) , пошта та багато іншого. Зручності додає вдала транспортна розв"яка: бульвар Дружби народів (Міхновського) , бульвар Лесі Українки , вул. Велика Васильківська. В будинку встановлене безперебійне живлення на ліфти, водопостачання. Додатково в продажу до квартири є місце в підземного паркінгу. Звертайтесь для перегляду цього ексклюзивного об"єкту нерухомості ! 315.917.07.47

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 26

У продаж пропонується нова трикімнатна квартира в ЖК Новопечерські Липки, Драгомирова Загальна площа 130м2 Планування включає в себе: простора кухня-вітальня з лаунж зоною, дві спальні, одна з них майстер, дві ванні кімнати, гардеробна кімната, пральня. Гарний вид із вікон. Дизайнерський ремонт ЖК Новопечерські Липки - унікальний житловий квартал з концепцією «місто в місті», що має на увазі закриту територію під охороною, і наявність у самому ЖК всієї необхідної інфраструктури - від освітніх установ і спортивних комплексів до салонів краси і парків. На території - садки, школи, магазини, салони, банки, клініки, спорткомплекси, басейни та багато іншого для Вашого комфортного проживання, #31591732891

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11

Продаж квартири До вашої уваги пропонується 3-кімнатна квартира у ЖК “Новопечерські Липки” по вулиці Андрія Верхогляда (Драгомирова), 14. Загальна площа помешкання становить 154 м2, з яких житлова – 85 м2. Квартира вирізняється своїм зручним плануванням та ремонтом, під час якого використовувались високоякісні матеріали. Вона повністю укомплектована меблями та технікою від найкращих виробників. Планування: - окрема кухня з можливістю обєднання з вітальнею, - велика вітальня, - господарська спальня, - дитяча кімната, - 2 санвузли (з ванною та душовою кабіною) з теплою підлогою - простора гардеробна кімната, - 1 лоджія і балкон Житловий комплекс Новопечерські Липки займає площу більше ніж 25 га в історичному, культурному та діловому центрі Києва — Печерському районі столиці. Комплекс розроблений та продуманий до найменших дрібниць для зручності його мешканців. В ЖК “Новопечерські Липки” реалізовано: • велика кількість парків та скверів • SPA фітнес-центр із басейном • спорткомплекс для футболу, баскетболу та великого тенісу, спортивний майданчик • британська школа, ігровий майданчик • третина території під ландшафтний парк • підземний паркінг з ліфтом, гостьові стоянки • ресторани, салони краси, кафе відділення банків • охоронні пости, понад 900 камер спостереження, цілодобове патрулювання Жк також має зручну схему транспортних шляхів – квартал оточений 3-ма великими дорожніми артеріями: бульвар Миколи Міхновського, вул. Кіквідзе, Залізничне шосе. Запрошуємо на перегляди з експертом THE Capital! A4.148

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14

ГЕНЕРАТОР НА ЛІФТ,ВОДУ,ТЕПЛО.Нова видова трикімнатна квартира в ЖК "Новопечерські Липки". У квартирі виконаний якісний ремонт за авторським дизайн-проєктом. Грамотне функціональне планування: простора кухня-вітальня з панорамними вікнами, майстер-спальня з гардеробною та санвузлом з душем та джакузі з панорамними вікнами з видом на центр міста, дитяча кімната, гостьовий санвузол, дві гардеробні, пральна кімната. Встановлено якісні меблі на індивідуальне замовлення, техніку від провідних світових виробників. В будинку встановлено генератор на ліфт, насоси холодної/гарячої води та опалення. Додатково є можливість придбати 2 паркомісця (сімейне паркомісце).

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11

ЖК Taryan Towers Пропозиція дійсна поки ви бачите це оголошення‼️ вул. Іоанна Павла II, будинок 12 Печерський район Один з найсучасніших ЖК в Україні Клас - Преміум Висота стель - 3м Поверх 16/31 Загальна площа - 127.7 м2 Площа кімнат - 56 м2 Площа кухні - 54 м2 Продається світла простора квартира з новим сучасним ремонтом від дизайн студії. Оснащена меблями та технікою, має зручне раціональне планування та панорамні вікна. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. Можна заїжджати і жити. ЖК Taryan Towers має дуже розвинену внутрішню інфраструктуру: - підземний паркінг 3 рівні - на першому поверсі між вежами буде бутік зона - на другому поверсі спа зона, спорт комплекс та басейн - на даху першої вежі ресторан з великою терасою під відкритим небом - на даху другої вежі по плану великий планетарій - на даху третьої вежі парк та зона відпочинку для жителів Навколо ЖК розташовані: школи, дитячі садки, магазини, торгові центри, офісні будівлі. Безпека мешканців забезпечує професійна охорона та відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. Ціна - 804 500$ Без комісії ‼️

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12

Продаж квартири Запрошуємо вас ознайомитися з цією чудовою 3-кімнатною квартирою на продаж. Квартира розташована у престижному ЖК «Новопечерські Липки», що у самому центрі Києва, за адресою вулиця Драгомирова Загальна площа квартири — 117 кв. м Поверх — 3/30 Ця квартира вражає своїм дизайнерським ремонтом, виконаним за допомогою новітніх технологій. Тут використана оригінальна комбінація кольорів та структур, безліч ексклюзивних предметів декору та світильників Усі меблі та побутова техніка встановлені від найкращих європейських виробників, щоб забезпечити вам максимальний комфорт Житловий комплекс «Новопечерські Липки» відомий своєю високою безпекою, яку надають цілодобова охорона та відеоспостереження. Тут також є підземний паркінг, що додає зручності вашому перебуванню та слугує укриттям Локація житлового комплексу ідеально підходить для комфортного життя: розвинена інфраструктура включає в себе Британську та Новопечерську школи, дитячі садки, кафе, ресторани, салони краси, барбершопи, хімчистки та фітнес клуби Крім цього, ЖК «Новопечерські Липки» має власну розвинену інфраструктуру — тут є власний парк та зелені алеї для прогулянок, торгівельні, розважальні, спортивні, освітні об’єкти та ще понад 140 об’єктів інфраструктури Перегляд можливий у будь-який зручний для Вас час A 7 6 4

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11

Продаётся роскошная видовая квартира на Печерске Полностью оборудована , меблирована, дизайнерский ремонт . От собственника +380 (97) 229 58 74 Руслан

власник
Лесі Українки бульв., 30 б

#2789 3 кімнатний пентхаус в ЖК Підвисоцький з дизайнерським ремонтом. Будинок з генератором! Перший поверх включає в себе: -кухня-вітальня - санвузол - пральна кімната Другий поверх: - майстер спальная - гардероб - санвузол - кабінет Обладнана сучасними меблями та технікою. Встановлено теплолічильник, лічильники на воду і світло. Територія цілодобово охороняється.#2789 3 кімнатний пентхаус в ЖК Підвисоцький з дизайнерським ремонтом. Будинок з генератором! Перший поверх включає в себе: -кухня-вітальня - санвузол - пральна кімната Другий поверх: - майстер спальная - гардероб - санвузол - кабінет Обладнана сучасними меблями та технікою. Встановлено теплолічильник, лічильники на воду і світло. Територія цілодобово охороняється.

Бендукідзе Кахи вул., 2

Пропозиція трикімнатної квартири у PecherSky. Болсуновська 2, Печерськ. + Паркінг _ • Болсуновська 2 (раніше Сергія Струтинського) • 122 м2 загальна площа. 8 поверх з 16. Висота стель 3 метри • Планування: простора кухня вітальня, дві ізольовані спальні з санвузлами. Дві лоджії. Просторий хол з гардеробною зоною • З панорамних вікон відкривається неймовірний краєвид на зелений Печерськ У квартирі виконано дизайнерський ремонт. Використанні якісні матеріали (мармур, граніт, паркетна дошка), італійська сантехніка, дорогі меблі та побутова техніка, підлога з підігрівом. Обмірковане, раціональне планування PecherSKY (ПечерСкай) - житловий комплекс еліт-класу. Закритий від сторонніх, безпечний. Автономний, та комфортабельний. Поруч розташовані: Національний ботанічний сад Гришка, Батьківщина Мати, Басейн «Юність», IQ Business Center з Sport Life, Банки, магазини та кафе _ Вартість квартири: 460 000 у.о. У вартість включене паркомісце в ЖК Пропозиція з комісією від Покупця _ Телеграм:cvs_001 Віктор

можливий продаж по єОселя
Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Продаю квартиру в ЖК Pechersk Plaza(52 Перлина). Загальна площа 84 кв.м, квартира на 5 поверсі, 8 секція. Якісний новий ремонт в сучасному стилі, квартира має все необхідне для комфортного життя - меблі Іспаня, техніка передових Європейських виробників, все на гарантії. Планування: дві окремі спальні кімнати, кухня-вітальня з виходом на відкритий балкон, суміжний санвузол, гардеробна. Квартира дуже світла, двостороння, вікна виходять у двір і на зелений пагорб. Будинок еліт-класу, монолітно-каркасна технологія будівництва. Висота стелі-3,2м. Теріторія закрита-охорона 24/7. Підземний дворівневий паркинг.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 19а

Пропонується до продажу стильна 3кімн. квартира за адресою: м. Київ, Печерський р-н, вул. Кахи Бендукідзе 2, (Підвисоцького 4В) Площа 70м2, поверх 5/24, Квартира складається з кухні - вітальні, двох просторих спалень, 2 с/в.ЖК має зелений двір та місце для парковки, а також підземний паркінг. Розташований в Печерському районі, в 10 хвилинах пішки від станції метро "Звіринецька". Територія комплексу закрита та охороняється, а інфраструктура розвинена: SPA-салон, фітнес-клуб Gymmaxx, спортивні та ігрові майданчики, кавярня, супермаркет, аптека, 4 приватні дитячі садки, British School, парк Новопечерських липок. Ціна 210 000$, без% Звязок через месенджер(Telegram, Viber, WhatsApp)

Бендукідзе Кахи вул., 2

Квартира складається з 3 спальних кімнат, 2 с/у та кухня-вітальня. Ремонт виконаний у класичному стилі. Є інші обєкти, телефонуйте️ Житловий комплекс Новопечерські Липки в Києві це комфортабельний сучасний квартал для динамічних людей, звиклих бути в центрі подій і тих, що цінують кожну хвилину свого часу. Звідси до серця столиці, Хрещатику, всього 10 хвилин їзди, а Міжнародний аеропорт віддалений від ЖК на відстань 25 хвилин на авто. Купити квартиру в ЖК Новопечерські Липки від забудовника UDP вам вдасться на умовах, представлених на офіційному сайті, де вказані актуальні ціни, фотографії комплексу і додаткові характеристики обєкту. Сучасне футбольне поле, ігрові дитячі і спортивні зони, а також СПА-центр, фітнес-клуб преміального класу, магазини і кондитерські, кавярня, банківські відділення, аптеки, школи, хімчистки, арт-галерея Nebo, дитячий садок LeapKids всі ці обєкти знаходяться в недалекій близькості до житлового комплексу Новопечерські Липки на вул. Михайла Драгомирова. Дорога від комплексу до метро Дружби Народів відніме у вас не більше 5 хвилин.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 20

АКТУАЛЬНО!!! Люксова квартира 127м2= 3 кімнатна Пропонується 3-кімнатна квартира площею 127 кв.м на 10/11 поверсі в ЖК Бульвар Фонтанів, вул. Саперне поле 5А. Квартира обєдана із 2 однокімнатних квартир - завдяки чому стала двохсторонньою. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт із високоякісних та дорогих матеріалів. Вікна (Rehau Geneo) виходять на 2 сторони, що дарує неймовірний краєвид на весь Київ. Уся побутова техніка від Siemens, Smeg, Sony, Daikin, Definitive та сантехніка від провідних Італійських компаній - Novellini, Falper, catalano, gessi, Zucchetti. Кухонна робоча зона - lapetic bianco polare. Стіл - Catelan. Установлений домашній кінотеатр та шумоізоляція. Також однією із особливостей є те, що абсолютно усі меблі в квартирі зроблено із натурального екологічного дерева, що підтверджено сертифікатом аналізу. Планування: - Простора видова кухня-вітальня - Майстер спальня з великою гардеробною та власним сумісним санузлом (ванна, душ) - Дитяча кімната - 2 сумісний санвузол з душем Звертайтесь, покажу цікаві квартири.

Саперне Поле вул., 5А

Продажа шикарной трехкомнатной квартиры с дизайнерским ремонтом в ЖК Бульвар Фонтанов. Уникальная квартира с позитивной энергетикой и уютом. Огромная кухня-гостиная с панорамными окнами, мастер спальня с санузлом, гардеробом и рабочим местом, детская комната, которой будет рад любой ребёнок) В прихожей большой шкаф, гостевой санузел, постирочная/гардеробная. Квартира полностью укомплектована всей необходимой для жизни мебелью и бытовой техникой мировых производителей, кондиционеры в каждой комнате, стиральная и сушильная машина, два телевизора, два холодильника для продуктов, винный холодильник, кофемашина итд. Установлена система Ajax, видеонаблюдение, климат контроль, система умный дом, всеми процессами в квартире можно управлять со смартфона. Установлены дорогие окна, внутрипольные конвекторы, шторы с электроприводом, система очистки воды. Элитный жилой комплекс с закрытой территорией, собственной инфраструктурой, подземным паркингом, детским садом. В доме установлен генератор. Рядом супермаркеты, торговые центры, множество ресторанов, салонов. В пешей доступности 3 станции метро. Возможна оплата в криптовалюте USDt, BTC, ETH Без комиссии! Рядом: Печерск, Taryan Towers, Central Park, TRIIINITY, Французский квартал, Саперное Поле, Филатова, Маккейна, Кудри, Лыбедская, Дворец Украина, Палац Україна, Либідська, Печерськ, Tetris Hall, Jack House, Royal Tower, IQ, PecherSKY, Skyline, Signature, Ocean Plaza

Саперне Поле вул., 5
1 - 24 з 327 результатів