Затишна однокімнатна квартира в престижному житловому комплексі Terracotta (Терракота). Квартира має зручне планування: простору кімнату, кухню-вітальню, сумісний санвузол, можливе перепланування за власним бажанням. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. У комплексі закрита територія від сторонніх та автомобілів, є підземний паркінг та власна парковка, охоронювана територія, відеоспостереження. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. За 5 хвилин можна доїхати до великих супермаркетів та торгівельних центрів, а також кінотеатру. На території ЖК заплановано відкриття спортивної зали, дитячого садочка, відділення банку. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну плату.

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8

МЕТРО - 2 ХВИЛИНИ ПІШКИ. В КВАРТИРІ ГАЗ. НЕВИСОКИЙ ПОВЕРХ. НОВИЙ РЕМОНТ. КЛЮЧИ НА РУКАХ. ГРИВНЯ НА РАХУНОК. РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ПО СЕРТИФІКАТУ ТА ПОСТАНОВАМ ЗАТИШНА 2-КІМНАТНА КВАРТИРА З НОІВИМ РЕМОНТОМ БІЛЯ МЕТРО (2 хвилини пішки) Пропонується до продажу 2-кімнатна затишна охайна квартира в тихому районі ( поруч немає ніяких стратегічних обєктів). Квартира розташована на невисокому 2-му поверсі. Загальна площа квартири 51 м2, площа житлова 31,0 м2, площа кухні 8 м2. Санвузол роздільний. Висота стелі 2,6 метри. Встановлена сучасна кухня з вбудованою технікою. Є сучасна газова плита, духова шафа, витяжка та посудомийна машина. В санвузлі є великий бойлер та пральна машина. Всі меблі та техніка залишаються в квартирі. Встановлені лічильники. Балкон засклений. Вікна металопластикові. Квартира дуже тепла, розташована всередині будинку. Квартира наповнена любовю та теплом, це помічається нараз зайшовши до неї. Будинок 96 серії у гарному стані, підїзди охайні. Підключено домофон та кодовий замок. Біля будинку є велика квіткова клумба на сучасний ігровий майданчик. Гарна транспортна розвязка. Станція метро "Вирлиця" - 2 хвилини пішки. Поруч також є зупинка громадського транспорту: автобуси, трамваї, тролейбуси. Розвинена інфраструктура. Поруч розташовані школа та дитячий садочок. Магазини, аптеки, кафе та все необхідне для комфортного життя. Поруч є великий парк та озеро Вирлиця. Документі готові до угоди. Продаж не по дорученню. Реальному покупцю торг. Чекаємо Вас на перегляди

ексклюзив
Бажана Миколи просп., 9б

Харківське шосе, 174. Серія КТ; стіни: керамзито-бетон. Продаж 2 кімнатної квартири. Квартира дуже світла. Якісний ремонт. На підлозі кахель та ламінат. Кімнати та санвузол роздільні. Просторий балкон з вбудованими шафами. Вид з вікон в затишний двір. Розвинена інфраструктура. Поряд дитсадок та школи, магазини. Недалеко парк Партизанської Слави. До метро Вирлиця 15 хвилин пішки.

Харківське шосе, 174
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії. Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Terracotta, вул. Чернігівська 8 біля метро Вирлиця та метро Бориспільська. З правом власності (податки свої платимо). Квартира з видом на озеро Вирлиця. Розташована на 11 поверсі 22 поверхового будинку ЖК комфорт класу. Світла простора квартира з вдалим плануванням. Загальна площа - 55.52 м кв., жила - 24 м кв., кухня - 21 м кв., окрема гардеробна - 2,61 м кв. Стан - після будівельників. Квартира без ремонту - як полотно для художника. Заходь і твори — облаштовуй на свій смак. Зручна вхідна група - три швидкісні ліфти. Підземний паркінг. Концепція будинків “Двір без машин”. Поряд супермаркети, магазини, кавярні, салони краси, дитячі садочки та школи. Вдале поєднання розвинутої інфраструктури і природи. В пішій доступності Парк Партизанської Слави з трьома озерами та сосновим лісом. Без комісії. Ціна 71000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. З панорамними вікнами та автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорт класу на 4 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 61 м кв., житлова – 29 м кв., кухня – 13 м кв. Дві окремі спальні, простора кухня, гардеробна кімната. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Меблі на кухні з доводчиками, якісна побутова техніка. Розсувна система, алюміній. Ламіновані міжкімнатні двері. Бойлер Atlantic з Wi-Fi. Два кондиціонери Cooper & Hunter. Тепла підлога - кухня, ванна кімната, передпокій, гардеробна. Електронні Конвектори Electrolux, інверторний блок з таймером, дисплеєм, термостатом, 5 режимів, економія енергії до 3-х разів.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127а

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Будинок з автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська, 127а

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Метро парк, вул. Камянська 127, біля метро Вирлиця. Панорамні вікна. Квартира розташована в будинку комфорту класу на 3 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 48,9 м кв., житлова – 29,8 м кв., кухня – 8,7 м кв. Дві окремі спальні, кухня, гардеробна. Ремонт виконаний виключно із високоякісних матеріалів. Натяжні стелі із вбудованими карнизами. Тепла підлога. Духова шафа, посудомийна машина, індукційна плита. Двоконтурний котел. Бойлер на 100 л Увімкнення води регулюється від Wi-Fi/ Виведені дроти для встановлення відеоспостереження. Меблі залишаються частково. У пішій доступності парк Партизанської слави з озерами та сосновим лісом. Вдале поєднання природи та розвиненої інфраструктури - ресторани, кафе, спортивні зали, магазини, супермаркети, дитячі садки та школи. Без комісії.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127

Продаж Без% 4к квартири Харківське шосе 190 ЖК Харківський Дарницький р-н Лівий берег Відкрийте для себе унікальну можливість володіти квартирою з великою терасою, яка стане вашим особистим оазисом на свіжому повітрі. До вашої уваги велика 4к квартира, загальна площа 168 м2, житлова 75м2, кухня 31 м2, двоповерхова з двома видовими лоджіями та додатково великою терасою в 55 кв.м. Закрита безпечна теріторія без авто, є підземний паркінг на 87 місць, доступ до підїздів, ліфтів та сходів тільки за електронним ключем, охорона та відеонагляд 24/7. Вільне планування, є варіант дизайн-проекту. Можливе розділення на окремі квартири, вхід є на обох поверхах. Є доступ та дозвіл до техничного поверху та даху, можливе встановлення сонячних панелей. Замінені всі вікна на енергозберігаючі, двопакетні аргонові склопакети. ЖК комфорт-класу складається з одного шестисекційного будинку заввишки 11, 16, 22, 23 поверхів. Технологія будівництва – цегляна, матеріал стін – цегла, утеплювач – мінеральна вата. Висота стелі складає 2.70 метра. Опалення централізоване, але регулюється в кожній кімнаті окремо. Мешканцям доступна інфраструктура: метро Вирлиця (0.6 км), супермаркет Сільпо (0.6 км), дитячий садок (1.2 км), школа (1 км), спортзал «Зебра» (1.3 км), ТРЦ New Way (1.7 км). Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Харківське шосе, 190

Продаж 1-но кімнатної квартири, вул. Камянська, 6, ЖК Метрополія, Дарницький р-н, Лівий берег. Знаходиться на 5 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа – 31,4 кв.м2, житлова кімната 11,5, кухня 11 кв.м2, санвузол сумісний. Квартира у хорошому житловому стані, ремонт 2018 року, стелі 2.8 м. У квартирі залишається шафа-купе, кухня, душова кабіна, інші меблі та техніка за домовленістю. Панорамне вікно з видом на озеро Вирлиця. В житловому комплексі своя огороджена територія з дитячим майданчиком зоною відпочинку, фонтаном, альтанками. В будинку конс’єрж, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура: садки, школи, дитячі майданчики, в пішій доступності магазини Сільпо, Велмарт, ринок, АТБ, Парк Партизанської слави, Парк Інтернаціоналістів, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, доросла та дитяча поліклініки, кафе, пошта, банк. Зручна транспортна розвязка, до метро Вирлиця 270 м., Бориспільська 1 км., зупинка громадського транспорту за 500 метрів. Вартість: 58500 у.о. Без комісії.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Без комісії% Продаж 3к квартири вул. Братства Тарасівців, 10а, м. Харківська, Дарницький р-н. Квартира знаходиться на 16 поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа – 82 кв.м, житлова площа 44 кв.м, кухня 8 кв.м. Квартира двостороння, великий хол, роздільний санвузол, дві великі засклені лоджії, нові металопластикові вікна. У кімнатах паркет, на кухні плитка. При продажу меблі та техніка залишаються новим власникам (пральна машинка, бойлер, холодильник, електроплита, кондиціонери,) кухня вбудована, 3 шафи-купе. Встановлено лічильники на воду, електроенергію, домофон. У будинку 2 ліфти пасажирський та вантажний ліфти (вантажний ліфт новий), у будинку замінені вікна та міжповерхові двері. Прибудинкова територія велика, чиста з безліччю дитячих майданчиків, є парковка. Біля будинку бювет. Розвинена інфраструктура: магазини Фора, Велика Кишеня, Velmart, Thrash, Сільпо, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, кафе, пошта, банк, ринок, в пішій доступності адміністративні установи, дитяча та доросла поліклініки, Парк Інтернацілоналістів, Парк Партизанської Слави Зручна транспортна розвязка до метро Харківська 5 хвилин пішки, недалеко від зупинки громадського транспорту до м. Лівобережна, Дарниця, на правий берег. Вартість 76000 у.о. Ключі на руках. Без комісії%

Братства тарасівців вул. (Декабристів), 10а

В продажі видова квартира новобудова. Жк OLYMPIC PARK По вул. Бажана 17 Метраж:87/67/20 Ведений в ЕКСПЛАУТАЦІЮ! Квартира після забудовників,зроблен проект для ремонту, є можливість зробити 2 смарт квартири ,також можна розділити от 2-4 кімнат. Неймовірний краєвид з вікон-двостороння. Закрита територія, підземний та гостьовий паркінг. Школи, дитсадки, поліклініка, лікарня, магазини, зупинки транспорту. У самому комплексі незабаром запуститься свій ТРЦ. Відмінна транспортна інфраструктура: до центру міста – 20 хвилин. Метро-Вирлиця/Бориспільська

можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 17

Чудова квартира в затишному місці біля метро зі своєю інфраструктурою! Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Харківське Шоссе, 190. У помешканні незавершений ремонт. Функціональне планування: окрема спальня, простора кухня-вітальня з балконом, великий санвузол. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок класу комфорт, побудований по монолітно-каркасній технології, цегляний, утеплений. Висота стелі — 2,7 м. Територія комплексу закрита від сторонніх. Є підземний паркінг. Двір просторий, зроблений по сучасних стандартах із зонами для відпочинку, новими дитячими та спортивними майданчиками. Підтримується концепція двір без машин. У самому ЖК є кавярні, салони краси, продуктові та продовольчі магазини, аптеки та інша необхідна інфраструктура для зручності мешканців. Також поряд є супермаркет «Сільпо», найдешевший продуктовий ринок, міська поліклініка та лікарня №1, 3 школи, дитячі садочки Одне із самих зелених місць в Києві, оскільки поряд розміщені величезний парк «Партизанської Слави» з озерами, парк імені «Воїнів-інтернаціоналістів», «Київський» ліс, озеро «Вирлиця». Комплекс знаходиться в 7-ми хвилинах пішки від двох метро «Вирлиця» та «Бориспільська», там же і зупинка наземного громадського транспорту. Ціна 38 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Харківське шосе, 190

Простора квартира в гарній локації! Вся інфраструктура у пішому доступі! Продається 1-кімнатна квартира на проспекті Миколи Бажана, 7д. Світла, простора оселя з функціональним плануванням. Помешкання у житловому стані, два великих балкони, стоять пластикові вікна. Зручне планування, санвузол окремий. Меблі залишаються новому власнику. Комфортний 2-й поверх. Будинок кооперативний, на вході зустрічає консьєрж, чистий та доглянутий підʼїзд, 2 ліфти в робочому стані. Тихий, затишний двір, поруч дитячі майданчики. Поруч добре розвинена інфраструктура, все необхідне для комфортного життя: дитячі садки, школи, та інші освітні заклади. Неподалік знаходяться супермаркети, «McDonalds» та «KFC», торгові центри, затишні кавярні, ринок, парк Партизанської Слави. Одна з найкращих локацій — близькість до двох станцій метро: «Харківська» та «Вирлиця» (5 хвилин пішки), зручна транспортна розв’язка в різні райони Києва. Будинок розташований не над трасою. Ціна 37 500 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Бажана Миколи просп., 7д

Продаж 3-кімнатної квартири у ЖК Terracotta, ст. м. Вирлиця та Бориспільська, єОселя! Адреса: вул. Чернігівська 8В, Дарницький район, місто Київ. Проект від Perfect Group та Альтіс-Девелопмент. Стан - White Box. Будинок №3 - введено в експлуатацію липень 2023 рік. Можливе придбання квартири по програмі єОселя 3% та 7%! В будинку є 3 ліфти. Закрита територія, відеонагляд та охорона. У внутрішній інфраструктурі втілено ландшафт-проект у дворі, озеленення, прогулянкові зони, є дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінги, місце для вигулу домашніх улюбленців. Перший поверх кожного будинку мають комерційне призначення, де знаходиться кафе, салони краси, продуктові магазини та інше. Також насичена зовнішня інфраструктура, поруч є продуктові магазини (Сільпо, Фуршет, Велмарт, Еко-Маркет та інші), кафе, ресторани, школи(№113, 255, 261, 267, Інтелект, Тріумф і тд), дитячі садочки (заклади дошкільної освіти Щасливе дитинство, №59,290,201,138 і тд), відділення пошти (Нова пошта №23, Ін-Тайм №8), торгівельно-розважальні центри (Піраміда, Аладдін, Паралель), паркові зони (Парк Партизанської Слави, парк Позняки, озеро Вирлиця, озеро Лебедине). Хороша транспортна розвязка, 10 хвилин пішки до метро Вирлиця та Бориспільська. Телефонуйте щоб домовитись на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8-В

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ЖК МЕТРОПОЛІЯ! РЕМОНТ! 1кім=47м2! Камянська, 128! ✔ Продаж квартири з ремонтом в новому комплексі поряд з метро. Встановлено ГЕНЕРАТОР. ✔ Простора кухня вітальня, велика спальня, сан.вузол суміщений, гардеробна. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. Встановлено кондиціонер, бойлер. ✔ Гарна вхідна група, охорона. ✔ Комплекс з закритою територією, достатньо місць на наземній парковці. На території впорядковані місця для відпочинку, дитячий майданчик. Комплекс з власною інфраструктурою. ✔ Метро Вирлиця 3 хвилини пішки. Ключі на руках, перегляди по домовленності.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ГЕНЕРАТОР! Пропонується на продаж видова двокімнатна квартира в ЖК "Метрополія". Простора квартира з капітальним ремонтом, меблями, вбудованою технікою. Встановлені нові радіатори, бойлер, на підлозі плитка/ламінат, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка. Функціональне планування. Презентабельний під’їзд, консьєрж, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг. Розвинена інфраструктура. Поруч школа, дитячий садок, супермаркети, парк "Партизанської Слави". Відмінна транспортна розвязка. Метро "Вирлиця" - 10 хв. пішки. Комісія агентства 5%. # 3 1 5 9 1 7 3 5 3 3 8 5

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128

Затишна однокімнатна квартира, у престижному житловому комплексі Олімпік парк. Квартира-студія має зручне планування та якісний ремонт. Кімната з ліжком на якому ортопедичний матрац, у ванній кімнаті нова європейська сантехніка, бойлер та пральна машинка. Також тепла підлога у ванній кімнаті та на кухні. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну ціну.

можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 17

Будинок 3, квартира № 121 Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК TERRACOTTA , м. Київ, вул. Чернігівська, 8. ЖК TERRACOTTA - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Дарницькому районі м. Києва поблизу метро Вирлиця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, квартира № 121 1-кімнатна квартира розташована на 22 поверсі. Загальна площа: 94,70 кв. м. Житлова площа: 54,30 кв. м. Кухня: 23,10 кв. м. Ванна кімната: 4,70 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та ванної оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Чернігівська вул., 8

Продається 2-х кімнатна квартира, в Дарницькому районі, проспект Миколи Бажана 9а. Розташована на 4 поверсі, площа 50 м2. Квартира в хорошому стані! Інфраструктура розвинена, поряд знаходиться парк для відпочинку, супермаркети, аптеки, різні магазини, дитячі майданчики, садочок, школа, поряд є все що необхідно для комфортного життя, хороша транспортна розвязка, до м.Вирлиця 5 хв. Ціна-65000$ без комісії Олександр 093-161-08-08

Бажана Миколи просп., 9а

Еcoflow в подарунок! Продаж смарт-квартири, вул. Кам’янська 127, ЖК Метро Парк. 23,1 м2, 9 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Новий будинок, піша доступність до метро. Поряд парк Партизанської слави. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 42500$, без додаткової комісії!

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127

БЕЗ % Можна під єОселю ЖК Метрополія Камʼянська 128 26/26 поверх 56м2 Зачинена територія, охорона, парковка. Метро Вирлиця 5хв пішки Поруч парк Партизанської Слави, метро Бориспільська, вул Вірменська, Харківське шосе, проспект Бажана, ЖК Олімпік Парк, ЖК Терракот

можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 128

До вашої уваги пропонується однокімнатна квартира на першому поверсі в ЖК "Харківський". В квартирі зроблено євроремонт та облаштовано необхідними меблями та технікою. Будинок має зручне розташування поруч станція метро та зупинки громадського транспорту, лісопаркова зона відпочинку, лікарня, школи, садочки, магазини

можливий продаж по єОселя
Харківське шосе, 190

Київ, Вірменська, 6 • 1 кімн., 8-й поверх, площа: 48,0\22,0\11,0; Квартира з функціональним плануванням, з ремонтом, меблями та технікою. Простора кухня, окрема кімната, санвузол. Вбудована кухня з технікою, посудомийна машина, індукційна плита, духова піч, холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер вбудовані шафи. На території будинку є продуктовий магазин, до Сільпо 5 хв пішки, через дорогу дитячий садок, поряд школа та гімназія, озеро. Спецпроект 2011-2015 рр; стіни: керамзито-бетон; перекриття: залізобетон; поверховість: 25; стоянка; ліфт; ст.М"Вирлиця". будинок біля дороги, 4 ліфти, h=3м., гарний стан, під"їзди охайні, закрита територія, консьерж, охорона, відеонагляд, автономне опалення, дворівневий підземний паркінг, поруч цілодобові магазини, поліклініка, озеро Вирлиця, Парк партизанської слави, проспект Миколи Бажана.

можливий продаж по єОселя
Вірменська вул., 6

Продаж 1к квартири біля метро, вул. Вірменська 8/127, пов.17/25, Площа 37,2 м2 Можна заходити на ремонт! Житловий комплекс «Метрополія-2» знаходиться в Дарницькому районі, в 8 хвилинах пішки від станції метро «Вирлиця» та в 15 хвилинах від «Бориспільської». Вже побудований, та зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, стіни цегла, утеплений мінватою. В ЖК свій багаторівневий паркінг, дитячий та спортивний майданчик. Продаж по перепоступці з можливістю одразу оформити право власності і таким чином бути першими власниками!

Вірменська вул., 8/127
1 - 24 з 275 результатів