Продаєтсья трикімнатна квартира на Троещині. Будинок 9-ти поверховий, розташований по вул.Закревського, 27/2. Загальна площа квартири - 68,2кв.м.,жила - 41,9кв.м.Квартира розташована на 7-му поверсі.В квартирі три кімнати площею 17, 14,9 і 10кв.м., кухня 7,3кв.м.Біля кухні кладова, за рахунок якої можна збільшити площу кухні. В квартирі дві засклені лоджії. Окремий с/в, великий корідор. Вхідна решітка на дві квартири. Дуже сонячна, тепла з панорамним видом з вікон.Квартира має житловий стан, старий ремонт. Квартира продається з меблями, технікою. Будинок розташований у дуже зручній інфраструктурі навколишкі. Маркети, транспорт, дошкільні і шкільні заклади, ринок, банки тощо. Документи в порядку. Показую у зручний для вас час.

Закревського Миколи вул., 27/2

Продаж без комісії 3к квартири в гарному житловому стані на 8 поверсі 9-поверхового будинку. Площа: загальна – 64,5 м2, житлова – 42 м2, кухня – 7 м2. Планування суміжно-роздільне, квартира двостороння з великою лоджією. Санвузол роздільний. В коридорі є досить велика комірка, яку можна переобладнати в шафу. Дві спальні та гостинна з шафами, кухня з меблями та газовою плитою. Склопакети, окрім кімнати, де вікна на лоджію. Дуже зручна транспортна розв’язка: на транспорті до м. «Чернігівська» та м. «Лісова» 5 хв., до м. Дарниця 8хв, міст Метро - 10 хв, Північний міст – 15 хв. Біля дому зупинка громадського транспорту майже у всі райони міста. Інфрастуктура: до 5 хвилин пішки знаходяться супермаркети АТБ та «Пчілка», ринок на Юності, гімназія, дитячий садочок, до 10 хвилин – парки «Кіото» та «Перемога». Поряд поліклініка та лікарня швидкої допомоги, дитяча лікарня, Інститут Серця. Біля дому 2 стоянки з охороною. Ця квартира ідеально підходить для сімї, яка шукає комфортне житло в спокійному районі з усіма необхідними зручностями. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

эксклюзив
Шолом-Алейхема вул., 1

Предлагается отличная 3-х комнатная квартира с ремонтом по ул. Шалом-Алейхема 6. Квартира находится на 5 этаже. В квартире выполнен ремонт. Есть вся необходимая техника, мебель. Очень рациональная планировка: гардеробная, раздельный санузел, 3 комнаты (зал проходной), застекленная лоджия. Квартира очень тёплая, новые радиторы, металлосплатиковые окна. В ванной проточный нагреватель. Очень удобная локация: в пешей доступности метро Черниговская (15 мин), Лесная (20 мин), рынок Юность 5 мин, школы, садики, ТРК Проспект.

эксклюзив
Шолом-Алейхема вул., 6
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам простору 3к квартиру в Деснянському районі, мікрорайон Троєщина, вул. Бальзака 54а. Будинок 1990 року. Квартира розташована на 15 поверсі, двостороння. Площа 72/42/8 кв. Чудове планування з трьома окремими кімнатами, просторим холом, двома лоджіями та затишною кухнею. Квартира в нормальному житловому стані. Поруч у пішій доступності ТРЦ РайON, Епіцентр, Новус, Спортлайф, дитячі садочки, школи, зупинка громадського транспорту. Поруч зупинка швидкісного трамвая, який прямує 5 хвилин до міської електрички. Документи до продажу готові. Розглядаємо безготівковий розрахунок. Запрошую на перегляд.

Бальзака Оноре вул., 54а

Без% Продаж 3к квартири на вул. Мілютенка, 11, Деснянський район, метро Чернігівська та Лісова. Квартира загальною площею 60 м2 знаходиться на 2 поверсі девятиповерхового будинку, в якому є газ. Квартира не зіпсована ремонтом. Є можливість реалізувати всі свої сміливі ідеї під час ремонту квартири. У пішій доступності (10 хв): парк Кіото з алеєю сакур, ринок Юність, ліс, станції метро Чернігівська та Лісова, магазини Фора, NOVUS, поліклініка, школа №192, садочки, пошта. Ціна 47000 у.о. Без комісії для покупця.

эксклюзив
Мілютенка вул., 11

Продаж БЕЗ% простора 3-кімнатна квартира (проект КТ 16) у центрі Троєщини, за адресою вул. Драйзера (Рейгана) 8а. Розташована на 16-му поверсі 16-поверхового будинку. Загальною площею 73м2, кухня 9м2, великий балкон. У квартирі розпочато ремонт: замінені всі вікна, батареї опалення, проведено утеплення зовнішніх стін. Ідеальний варіант для тих, хто хоче завершити ремонт за власними вподобаннями. Дуже зручне розташування: поруч Сільпо, Макдональдс, ЦНАП, школи, дитячі садочки та зупинки громадського транспорту, що забезпечують легкий доступ до будь-якої частини міста. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

эксклюзив
Драйзера Теодора вул., 8а

Без КОМІСІЇ для покупця!!! До вашої уваги у продажу 3к квартира за адресою вул. Кубанської України 51.. Загальною площею 60 метрів квадратних, з окремими та суміжно прохідною кімнатами, кухнею, роздільним санвузлом. У квартирі виконаний косметичний ремонт у приємних світлих тонах. Укомплектована меблями, техніка обговорюється. Квартира тепла та світла, знаходиться на 7 поверсі та в середині будинку. Встановлені лічильники на воду та електро. Розвинена інфраструктура: поруч супермаркети Фора, АТБ, Сільпо, продуктові магазини, ринок, відділення пошти, банки, аптеки, дитячі майданчики, садочки та школи. Лісовий ринок та ТЦ "Даринок". Поряд з будинком великий сосновий ліс, свіже повітря. Гарне місце для життя та відпочинку на природі. Поруч з будинком зупинка транспорту, до метро Лісова 7 хв. Ця квартира пропонується без комісії для покупця! Запрошуємо на перегляд! ID 79647

эксклюзив
Кубанської України вул. (Жукова маршала), 51

Продається простора і затишна 3-кімнатна квартира на початку Троєщини. Квартира мебльована та укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Є бойлер, кондиціонер в одній з кімнат, паркет на підлозі, дві засклені лоджії та міжкімнатні двері з сосни. У всіх кімнатах встановлені металопластикові вікна, повністю замінена проводка та радіатори. Квартира тепла і знаходиться в середині будинку, вікна виходять на обидві сторони. Будинок має зручне розташування: тихий двір і привітні сусіди. Поблизу є садочки, школи, магазини, кафе. Чудова транспортна розвязка забезпечує легкий доступ до будь-якого району Києва. Важливою перевагою є те, що у випадку відключення електроенергії ліфт в будинку продовжує працювати. ID: 80073

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 7А

Продається чудова 3-кімнатна квартира в Києві, Троєщина, вул. О. Бальзака, 57. Загальна площа квартири становить 75 м², житлова - 43 м², кухня - 8, 2 м². Квартира знаходиться на 11 поверсі з 15-ти. У підїзді встановлені нові ліфти (монтаж 2023 року). Зручне планування: три роздільні кімнати та великий хол з відокремленим передпокоєм. Виконано свіжий ремонт з новою електрикою та сантехнікою. Нова кухня, встановлений бойлер. У загальну вартість входять кухонні меблі (окрім столу), бойлер, та шафа на балконі. Балкон утеплений, засклений та оздоблений, встановлені блочні двері з сусідами. Поряд розташовані ТРЦ "Район", парк, Епіцентр, зупинка швидкісного трамваю. У дворі будинку є дитячий садок та дві школи на відстані 300 метрів.

Бальзака Оноре вул., 57

Без комісії! Продаж 3- х кімнатної квартири на Троєщині, вул. О. Бальзака 20, Деснянський р-н. Серія КТ, одна з кращих, тепла. Квартира в хорошому стані, можна заїжати та жити. Повністю мебльована, техніка залишається вся окрім телевізора. Все справне, в хорошому стані. Має гарний панорамний вид з вікна. Квартира двостороння, тепла, чиста. Санвузол роздільний. 3 кімнати роздільні. При вході просторий хол з великою шафою на всю стіну. Також окремий коридор на кухню та с/в. Проводку замінювали, робився косметичний ремонт перед війною. Тамбур на 2 квартири. Двір чистий, сусіди адекватні. Документам більше 3-х років. Приписаних немає. Чистий продаж. Всі документи готові до угоди. Можливий торг.

Бальзака Оноре вул., 20

ЖК в городе Киев

ПРОПОНУЄТЬСЯ до продажу 3 кімнатна квартира по вулиці Екстер Олександри, 8 (Троєщина, Деснянський район). Поверх 10 із 10, загальною площею 68, 5 кв.м., 42 кв.м. житлової площі, 8 кв.м. кухня, кімнати окремі (коридор, сан. вузол, кімнати), із балконом, що оздоблений вікнами. Добрий будинок (серія КП), 1990 року побудови, кухня газифікована, утеплена панель. Приміщення жилі. Транспортна інфраструктура розвинена та у пішій доступності. Район тихий. Поряд школа, дитячий садок, магазини, поліклініка, парк, озеро. На квартиру оформлено свідоцтво на право власності 2008 року. Управляється житлово-експлуатаційною компанією. ГАРНИЙ ТОРГ З РЕАЛЬНИМ ПОКУПЦЕМ.

Екстер Олександри  вул. (Цвєтаєвої Марини), 8

Без % для покупця Продам велику видову 3-к кв-ру Деснянський ( Деснянский ) р-н Троєщина ( Троещина ) Воскресенка Райдужний ( Радужный ) вул Лісківська 32/51а Будинок серії АППС-люкс 2006 року побудови 21 поверх 22 поверхового будинку Загальна площа - 101.8 м2 Житлова площа - 52.8 м2 Площа кухні - 12.7 м2 Висота стелі - 2.7м Квартира в гарному житловому стані. Двостороння, розташована в середині будику, не кутова, тому дуже тепла. Гарне планування, всі кімнати роздільні, санвузол також роздільний. Великий хол. Дві великі засклені лоджії. Квартира дуже світла та чиста. Меблі та побутова техніка залишаються частково, або за домовленостю. Встановлено металопластикові склопакети. Також встановлено лічильники на холодну та гарячу воду. Чистий та охайний підїзд. Встановлено грузовий та пасажирський ліфт. Цілодобово чергує консєрж. Чистий та охайний двір. Є спортивні та дитячі майданчики. Біля будинку багато місця для паркування авто. Гарно розвинена інфраструктура. Поруч з будинком є : школа, дитячий садок, магазини, супермаркет, кафе, ресторани, аптеки, поліклініка, відділення банку, тощо... Також гарна транспортна розвязка. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту. До метро Почайна ( Петровка ), Дарниця ( Дарница ), Лівобережна ( Левобережная ), Чернігівска ( Черниговская ) 30-35 хв. на маршрутці. Зручна автомобільна розвязка. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. До зустрічі на перегляді.

Лісківська вул., 32/51

Простора квартира для великої родини! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Милославській, 16. Просторе помешкання з гарним ремонтом. Велика кухня площею 11,5 м2. Тепла підлога. Окремі три великі кімнати: 18 м2, 17,8 м2, 17,5 м2, хол, коридор, окремий санвузол, велика гардеробна. Усі вікна металопластикові, дві лоджії. На підлозі в кімнатах постелений ламінат. Великий тамбур, багато місця для зберігання особистих речей. Лічильники на воду, електроенергію, індивідуальні на опалення. Меблі та техніка — залишаються за домовленістю. Чудовий краєвид з вікон на зелений луг. Чисте повітря та багато простору. Комфортне планування, великі кімнати — ідеальний варіант для життя! Будинок 2013-го року, вхід з двору, охайний та чистий під‘їзд, працює консьєрж, доступ через кодовий замок. Охайний, затишний двір. Поряд дитячі майданчики, парковка. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: школи, дитячі садочки, супермаркети, ТЦ, АЗС, спортзали, ролердром, більярдний клуб, дитячі гуртки, автошкола, салони краси, медичні центри, аптеки, кав‘ярні, стоянка, великий підземний паркінг. Поруч зупинки автобусів, маршруток і трамваїв, які прямують за різними маршрутами. Ви швидко та без проблем доїдете в необхідний пункт призначення. Ціна 69 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Милославська вул., 16

Продаємо Трьохкімнатну квартиру. Маяковського 91в Троещина Частковий ремонт Стан задовільний 91.5м2/ 46 житлова/ 12 кухня Велика лоджія. Висота стелі 2.75 Чистий та охайний підїзд. У підїзді охорона. Дім 2007р, АППС - Люкс. 21 поверх Гарний будинок, з фасадним утепленням. У дворі магазин, дитячий майданчик. Біля дому, зупинка транспорту, школа, дитячий садок. Велика квартира за адекватну ціну. Документи в порядку, більше 3х років. Боргів не має, прописаних теж. Без комісії.

Маяковського вул., 91в

Продаємо 3-к квартиру по вул. Ореста Левицького (Курчатова) 18. Квартира світла, простора. Ремонт зроблений в світлих тонах. Вікна металопластикові, лаінат, підвісна стеля. Також укомплектована усією меблями та технікою, для комфортного проживання: кондиціонер, бойлер, духова шафа, плита, електрочайник, холодильник, пральна машина, телевізор, WI-FI Поруч супермаркет, магазини, школы, дитячий садок, поліклініка, зупинка громадського транспорту, до м. Лісова Поряд ліс. ID: 75433

Ореста Левицького вул. (Курчатова академіка), 18

Пропоную квартиру в клубному будинку комфорт класу Жк Прага За адресою Лісківська 31 Будинок 2018 р Закрита територія, власна зона відпочинку,паркінг, дитячий майданчик, поряд кінцева зупинка транспорту На даху будинку облаштована тераса з озелененням та затишними зонами відпочинку для мешканців та гостей Простора комфортна квартира розташована на 6 поверсі 8 поверхового будинку 131.5/54.9/50 Три окремі кімнати кухня-вітальня, 3 с/в , гардероб, 3 балкони В квартирі зроблений євро ремонт з якісних матеріалів плитка , ламінат глянець, деревʼяна столярка, кондиціонери Залишилось вирішити питання з натяжною стелею та освітленням Можливий продаж як з меблями так і без За домовленістю Також можливо придбати 2 паркомісція та господарські приміщення в підземному паркінгу будинку Більш детально на перегляді

Лісківська вул., 31

Пропоную 3х кімнатну простору квартиру 77.8/43/8.5 на 7 поверсі Всі кімнати окремі , просторий коридор , 3 лоджії одна з кухні С/в окремий . Лоджі засклені , частково вікна замінені , паркет, лінолеум, кухня: - плитка - холодильник - телевізор - плита + духова піч - мікрохвильова піч - кухонна стінка - стіл кімната номер 1: - телевізор плазма - паркет - шафа для одягу - комплект меблів в кімнату (невеликий комод + комод під телевізор + стіл) - ліжко Передпокій: - диван - трюмо - шафа - лінолеум Кімната номер 2: - диван - стінка шафа - паркет - стіл Ванна кімната: - пральна машина Кімната номер 3: - паркет Під’їзд охайний, 2 ліфти, хороші сусіди Перший продаж Поряд школи , дитячий садок, ринок, супермаркети, зупинка громадського транспорту, відділення нової пошти, банку, та багато іншого Перегляди за домовленістю

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 11-Б

З-кімнатна квартира з газовою плитою і бойлером. Світла, простора - кімнати окремі, санвузол роздільний. Броварський проспект 89. 10 хвилин до метро "Лісова". Поряд ліс. 87/44/13 кв. м. Частково мебльована, побутова техніка залишається. Квартира приватизована. Власник в Україні.

Броварський просп., 89

терміновий продаж трикімнатної квартири, в житловому масиві Троєщина, яка розташована за адресою: вул. Рональда Рейгана 10 (Драйзера). 67/38/8 квартира на першому поверсі , складається з: трьох роздільних кімнат (12,12,17), роздільного санвузла, двох лоджій, кухні та погреба, який виходить з лоджії дуже вдала інфраструктура: дитячі шкільні та позашкільні заклади , торговельні центри , районна адміністрація, кінотеатр Флоренція, McDonalds, Сільпо, парк. Біля будинку дуже зручна транспортна розвязка, автобуси та маршрутні таксі ходять до таких гілок метро: Лісова, Чернігівська, Дарниця, Лівобережна, Почайна,Оболонь. продаж від власника ! та терміновий продаж ! вартість 55 000 дол БЕЗ комісії для покупця!

Драйзера Теодора вул., 10

Квартира 3 комнаты с евроремонтом техникой и мебелью! Рядом рынок школы садик поликлиника спорт клуб и тд. Все вопросы в личные сообщения! Подробности по телефону 0672098892 0631407227

владелец
Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 77

Без комісії. єВідновлення. У продажу 3 кімнатна квартира розташована за адресою Рональда Рейгана 10 ( Теодора Драйзера ), Троєщина. Деснянський р-н. Києва. Ремонт у дуже хорошому стані! Фото відповідають дійсності. 6/9 пов. буд. Загальна площа 70,6 м2 Житлова 42,5 м2 Кухня 7,5 м2 Кімнати 10,3 / 17,1 / 15,1. м2 Висота приміщень 2,60 Три окремі кімнати, кухня, роздільний санвузол, балкон засклений, обшитий деревом. Під’їзд після ремонту. Поруч з будинком вся необхідна соціально - побутова інфраструктура: - Школи : 247 ( іноземні мови ) 250 ( математична ) 238 - дитячі садочки - Києво Могилянський коледж - Сільпо - МакДональдз - кінотеатр «Флоренція» - ЦНАП - Нова пошта, Розетка, відділення банків. - Парк розваг - дитячий майданчик Документи 2004р Без комісії Перегляд за попередньою домовленістю.

Драйзера Теодора вул., 10

Закревського 93а, 19/24, будинок 2011 року, монолітно-каркасний, 109 кв.м. Три окремі кімнати та велика кухня. В квартирі зроблено якісний ремонт. Підігрів підлоги, кондиціювання. Залишаються всі меблі та техніка. Поруч є супермаркети, торгівельний центр, кінотеатр, салон краси, дитячий садок та школа. До станцій метро «Почайна» та «Чернігівська» 30 хвилин. Поруч зупинка швидкісного трамвая, маршрутних таксі.

Закревського Миколи вул., 93а

Вигідна ціна, 42000 у.е,. без комісії для покупця. Продаж 3к квартиру пр. Лісовий 13, Лісовий масив, Деснянський район. Квартира розташована на 8 поверсі 9-ти поверхового будинку. Площа квартири 59/41/7 кв.м., двостороння, є два балкони, житловий стан. Поруч дитячі садки, школи, дитячі та спортивні майданчики, магазини, супермаркети, лісопаркова зона. Зручна транспортна розвязка, до метро Лісова 10 хвилин транспортом. Зацікавила квартира, чекаю вас на переглядах, 0679221204, 0634850270 Ольга. В будинку газ, ліфти працюють завжди.

Лісовий просп., 13

Вікентія Беретті 14 А, 2/10 кер-бет. тихий двір, гарний стан, 2 лоджії засклені, газова плита.Загальна площа квартири 72 м, житлова 42м, кухня 8,5м.Продаж з вбудованими меблями та технікою. Кімнати всі роздільні. Санвузол роздільний. Тамбур на 2 квартири. Квартира двостороння, невуглова. Поруч з будинком присутня добре розвинена інфраструктура - дитячі майданчики, спортивні комплекси, садочок, школа, Сільпо, кінотеатр Флоренція, Деснянська районна адміністрація, McDonalds, ринок зі свіжими продуктами. Зручна транспортна розвязка. Огляд квартири за домовленістю.Чистий продаж. Квартира вільна. Ніхто не прописан.

Беретті Вікентія вул., 14А
1 - 24 из 293 результатов