2к квартира в новобудові. Євроремонт, індивідуальне опалення, теплі підлоги. Заскленна лоджія. Вмонтовані меблі та техніка на кухні. Шафа-купе у спальні. Обжитий будинок. Зручний поверх. Переоформлення договору дольової участі. Ключі

Київська вул., 9г

Сучасна та стильна квартира в новому будинку. Поруч ТРЦ «Подоляни». Зручний 4 поверх, ліфт працює. Планування квартири продумане та ергономічне: кухня-студіо з відокремленою обідньою, відпочинковою зонами та 2 окремі спальні. Суміжний великий санвузол з місцем для пральної/сушильної машини. Ремонт зроблено в пастельних кольорах з якісних матеріалів; тепла підлога; індивідуальне опалення; Вхідна зона з двома місткими гардеробними шафами. Кухня з побутовою технікою та додатковим освітленням. Відпочинкова зона з затишним каміном та розкладним диваном. Залишаються всі меблі та техніка. Квартира не кутова, світла та сонячна. Будинок з зовнішнім утепленням, зданий, обжитий. Перепис по договору дольової участі Показ за попередньою домовленістю.

Київська вул., 9Д

Продається велика квартира, затишна кухня студія, дві спальні, сумісний санвузол та гардероб. Квартира знаходиться на першому високому поверсі, має всі необхідні меблі, техніку, просторий балкон. В квартирі зроблено дизайнерський ремонт, в спальні, кухні студії встановлено меблі та побутову техніку. Дуже практичне та зручне тихе розташування будинку. Зроблений з якісних дорогих матеріалів сучасний ремонт в спокійних теплих кольорах. Якісна сантехніка, опалення , дорогий фірмовий котел якісні змішувачі. Будинок новий зданий, є великий двір для дітей, та місця для паркування авто. Поблизу будинку є супермаркети, магазини, аптеки, школи та дитячі садки, розвинене транспортне сполучення. Телефонуйте, покажемо в зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двохкімнатна квартира у новому будинку. Дві окремі кімнати і кухня студія. Також є гардеробна кімната. Меблі та техніка, які є на фото залишаються. Зручний середній поверх. Ліфт працює, будинок зданий. До кожної квартири, кладова на поверсі в подарунок! Біля будинку є велика парковка, а в будинку двохповерховий паркінг в який спускається ліфт. В центрі будинку великий дитячий спорт майданчик. Поруч вся необхідна інфраструктура, школа, садочок, магазини, зупинки громадського транспорту, аптека, церква, диятчий майданчик. Телефонуйте, покажемо у зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г

Продається двохкімнатна квартира з сучасним євроремонтом. Ремонт роблений з якісних дорогих матеріалів в спокійних теплих кольорах. Якісна сантехніка, опалення індивідуальне, Дві окремі кімнати і кухня столова. Теплі підлоги у коридорі, кухні та санвузлі. Квартира тепла та світла. Є великий балкон. На балконі встановлено опалення. Будинок новий, зданий, обжитий.

Київська вул., 9д

📌Продаж 2к квартири 💰59 000 Дол ◾Вул.Київська ◾Площа 60м2 ◾Поверх 9/11 ◾Монолітний будинок Простора квартира - дві окремі кімнати та кухня-студія. Вмонтовані меблі та техніка на кухні. Індивідуальне опалення, теплі підлоги. Заскленна лоджія. Інсталяція. Гігієнічний душ. Переоформлення договору дольової участі. Покажемо, коли Вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Київська вул., 9д

📌 Найкраща пропозиція серед аналогів ❤️Продаж смарт-квартири ❤️ 💰39 500 Дол ◾Вул.Київська ◾Площа 33м2 ◾Поверх 6/11 ◾Монолітний будинок Пропонуємо нову компактну квартиру сучасного планування, де кожен м2 використаний максимально ефективно. Якісний ремонт в пастельних тонах, які дозволяють додати свої яскраві акценти в інтерєр. Теплі підлоги з терморегуляторами. Якісна дорога сантехніка та меблі у ванній. Інсталяція. Індукційна варильна поверхня. Якісний кухонний гарнітур з дорогою фурнітурою та з дотяжками. Підсвітка по усьому периметру робочої поверхні. Двері в тон меблів. Заскленна простора лоджія. В коридорі вмонтовано шафу-купе. Переоформлення договору дольової без додаткових витрат зі сторони покупця. Покажемо, коли Вам зручно 🔑🔑🔑 Більше деталей 🔽 📱068 047 40 39 Наталя Нерухомість - це вибір, в якому фортуна має значення!

Київська вул., 9д

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 514 м2 в монолітно-каркасній новобудові у престижному районі за вул. Київська (р-н Сонячний). Код квартири - #23243325 • 11 поверх з 12 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • панорамні вікна; • балкон; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), зроблений ремонт, індивідуальне опалення від газового котла. Квартира має роздільне планування з окремої просторої кімнати з еркером. Кухня має вихід на балкон. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Простора вхідна зона з місцем під шафу-купе. Подвір’я ЖК доглянуте має спортивний та дитячий майданчики, а також вільні місця для гостьового паркінгу.

Київська вул., 9Д

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 55 м2 з роздільним плануванням та заскленою лоджією в престижному районі з всією потрібною інфраструктурою за вул. Київська (р-н БАМ). БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Код квартири - #23611409 • 6 поверх з 11 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення, виконаний якісний ремонт та дизайн інтер’єру в світлих тонах. Квартира не кутова має роздільне планування – 2 окремі кімнати з міжкімнатними дверима, кухня площею 11 м2 має кухонні меблі, техніку та витяжну вентиляцію. Санвузол з ванною оздоблений керамічною плиткою, обладнаний якісною сантехнікою. Квартира продається повністю готова до проживання. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Київська вул., 9Г

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 58 м2 з відкритим балконом в сучасній новобудові в престижному районі з всією потрібною інфраструктурою за вул. Київська (Промисловий р-н). Код квартири - #25251018 • 8 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • підігрів підлоги; • балкон; • з кухонними меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлено індивідуальне опалення від газового котла та теплі підлоги, зроблений якісний свіжий ремонт та обмебльована кухня. Квартира має роздільне планування – окрему спальну кімнату з міжкімнатними дверима, кухню-студію, вхідну зону. Санвузол сумісний оздоблений керамічною плиткою, обладнаний якісною сантехнікою, ванною. Квартира продається з кухонними меблями та технікою - готова для проживання. Подвір’я ЖК має місця для гостьового паркінгу, дитячий та спортивний майданчики. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Київська, 9Д

Пропонується на продаж ексклюзивна квартира в новозбудованому будинку по вулиці Київська. Квартира повністю підготовлена до початку ремонтних робіт. У квартиру заведено газ, світло, та воду. Чудове розташування, не високий третій поверх. Квартира має чудове планування, коридор, кімната, кухня студія, с/в. можливе перепланування на дві роздільні кімнати та кухню. Поруч із будинком розташовані уся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, школа, садочок, зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з будь-якою частиною міста. Дана квартира продається без комісії для покупця.

Київська вул., 9д

Пропонується на продаж простора квартира, розташована в новобудові на вул. Винниченка. В квартирі зроблено новий сучасний євроремонт, встановлено індивідуальне опалення, теплі підлоги. Дві роздільні кімнати та затишна кухня. Є гардеробна в прихожій та в кімнаті. Велика засклена лоджія. Кондиціонери в кожній кімнаті та на кухні. Великі трьохкамерні вікна, броньовані двері. Гарний район, розвинена інфраструктура, поруч парк, школа, Педуніверситет, АТБ, садочок.

Київська вул., 9г

Продається двокімнатна квартира в новобудові по вул.Київській 9Г, масив БАМ. Будинок монолітний, утеплений, зданий, ліфт працює. Квартира внутрішня, не кутова, просторе планування. Зроблено розведення електрики, гіпсову штукатурку, розводку опалення та теплої підлоги. Гарна локація, район активно забудовується, поруч зупинка громадського транспорту.

Київська вул., 9Г

ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ! ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Продаж шикарної 3 кімнатної квартири на вул. Київська 9Б. В квартирі незавершений ремонт, зроблено УСІ ЧОРНОВІ РОБОТИ Опалення, стяжка, штукатурка, електрика • Можна приступати до чистових ремонтів. В квартирі три лоджії, панорамні вікна. Три окремі кімнати. Санвузли роздільні.

Київська вул., 9г

Продається 2 кімнатна квартира по вул Київська площею 52,8 м . Сира без ремонту. Підключено газ, світло, вода. Засклений один балкон, там де має бути котел. В квартирі стіни з газоблоків , що дає можливість вільного перепланування. Будинок зданий, частково заселений.

Київська вул., 9г

Квартира у новобудові. Індивідуальне опалення, стан після забудовника. Квартира не кутова, простора. Санвузол суміжний. Є балкон незасклений. Будинок має зовнішнє утеплення. У квартирі зроблено стяжку, встановлено лічильники. Квартира світла та затишна. Перепис по договору дольової участі, без додаткових витрат.

Київська вул., 9

Продається смарт квартира з новим ремонтом в зданому будинку. Квартира повністю готова до продивання, у коридорі, кухні і санвузлі тепла підлога. Меблі та техніка залишаються. Сучасне планування сучасної квартири. Засклений балкон.

Київська вул., 9г

Продається простора однокімнатна квартира в зданому новозбудованому будинку. Квартира загальною площею 56 м.кв., простора кухня, окрема спальня . Квартира з сучасним якісним ремонтом, встановлено кухонний гарнітур, облаштована спальня. Є вся необхідна побутова техніка, включаючи кондиціонер та систему очистки води - Осмос. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири. Телефонуйте прямо зараз для отримання більш детальної інформації та для організації перегляду.

Київська вул., 9Г

Продається гарна 2 кімнатна та простора квартира по вул Київській 9Д . Площа 76м . 4 поверх-працює ліфт. Дві окремі спальні кімнати та велика кухня-студія. Роздільний санвузол. Індивідуальне опалення та підігрів підлого всюди де плитка. Великий балкон із виходом з двох кімнат. Сучасні ремонти та вмонтована сучасна техніка. Вмонтований холодильник посудомийка мікрохвильова піч та міні холодильник для напоїв. Просторий коридор з гардеробними шафами. Гарна прибудинкова територія з сучасним дитячим майданчиком відпочинковою зоною та спортивним майданчиком з футбольним полем. Обжитий будинок. Звертайтеся ---Світлана Агенція Нерухомості Хатинка

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9д

Продається смарт квартира з новим ремонтом в зданому будинку. Квартира повністю готова до проживання, у коридорі, кухні і санвузлі тепла підлога. Меблі та техніка залишаються. Сучасне планування сучасної квартири. Засклений балкон.

Київська вул., 9д

Продається 2- кімнатна квартира в новобудові. Будинок зданий. Утеплений. В наявності ліфт. Всі комунікції. Квартира просторого планування . Внутрішня. Район дуже швидко розвивається і обживається. Поряд розвинута інфраструктура.

Київька, 9

Простора трикімнатна велика квартира, кухня студія, вітальня і 2 окремих спальні. 7 поверх . Будинок новий зданий. Дуже практичне та зручне тихе розташування будинку . Будинок повністю обжитий. Зроблений з якісних дорогих матеріалів сучасний ремонт в спокійних теплих кольорах. Якісна сантехніка, опалення , дорогий фірмовий котел, якісні змішувачі, електро проводка зроблена з нуля , якісний провід розетки вимикачі світильники декоративна підсвітка. Поруч : - садочок - школа - магазин Для огляду квартири, телефонуйте з зручний для вас час!

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г

Продається двокімнатна квартира площею 56 м.кв. по вулиці Київська. Квартира в зданому будинку, можна розпочинати ремонтні роботи. Будинок розміщений в районі, що стрімко розвивається, поруч є необхідна інфраструктура. Високий перший поверх над комерційним приміщенням.

Київська вул., 9Г

Продам трикімнатну квартиру на 11 поверсі, з неймовірним краєвидом. Квартира дуже світла, знаходиться на останньому поверсі, має дві окремі спальні та велику кухню-студію, балкон, окрему гардеробну та санвузол. В квартирі зроблений хороший ремонт, залишаються меблі в спальні та вітальні, техніка на кухні. Сам будинок утеплений, створено ОСББ, хороші сусіди, поруч знаходяться магазини, великий супермаркет, садочки, школа, зупинка громадського транспорту. Для мешканців та гостей є безліч парко-місць для авто, також двоповерховий підземний паркінг. Якщо вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, зателефонуйте і ми з радістю вам відповім

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 9г
1 - 24 з 231 результатів

Географія Тернопіль