Чотирьохкімнатна з Автоном Газ Опаленням. Район: Соцмісто. пр. Конституції. В квартирі три окремі просторі кімнати. Квартира БЕЗ боргів. Поруч з квартирою є все необхідне для комфортного проживання. Одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Конституції просп., 55

Продам 4х квартиру, дві спальні, вітальня, кухня та велика вбиральня, меблі, техніка, зручне розташування. Центр Соцміста, поруч магазини, транспорт, Знаходиться на 4 поверсі з 4. З повагою Данило АН Авангард, за додатковою інформацією звертайтеся, з 8.00 до 23.00, радий допомогти, гарного дня.

Менделєєва вул., 6

Продам простору чотирьох кімнатну квартиру, яка розташована на зручному другому поверсі в середині будинку. Неподалік будинку є школа, садочок, аптеки, зупинки маршруток та трамвая, атб та риночок. Для нових власників залишається частково меблі та техніка в подарунок. Не втратьте своєї нагоди стати новими власниками цієї квартири.

Білоруський проїзд, 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 4-кімнатну квартиру з авторським ремонтом, в основі якого лежить використання різних елементів з натурального дуба: - дубовий паркет ручної роботи виконаний по всій квартирі єдиним полотном, виключаючи кухню та санвузол; - дубові віконні рами із сучасними склопакетами; - дубові підвіконня та декоративні решітки для радіаторів; - дубові двостулкові двері із дзеркальними вставками; - стелі та балкон інкрустовані дубом. Додаткові переваги квартири: - Індивідуальне газове опалення; - можливість перемикання на іншу фазу; - вбудована кухня з посудомийною машиною та місцем під пральну машину; - вбудований передпокій. У вартість квартири входить гараж, який знаходиться у дворі поряд із будинком. Шукаєте елітну нерухомість в Камянському? Телефонуйте, ми допоможемо підібрати ідеальний варіант! Ваш рієлтор Людмила, АН Авангард.

9 Травня, 6

Квартира 90кв.м. две спальни , гостиная, кухня и большая гардеробная комната, мебель, техника,удобное расположение. Автономное отопление новый котёл. Ремонту меньше года делали все для себя . хозяин Находиться на улице Менделеева 6. За дополнительной информацией и фотографиями обращайтесь 09*********67 Алена

власник
Собственник АО без комисии Менделеева Сталинка 90кв.м.

Дослідити місцевість