Продам просторную 4 комнатную квартиру Улица Циолковского В квартире установлен счетчики на воду,газ, свет день-ночь что поможет вам економить . Есть болер на 80 литров. В шаговой доступности магазины , остановки маршрута номер 11 ,10 ,25 также остановка транвая 1. Рядом школа, садик , детская площадка. Квартира без долгов! Квартира не угловая !!!

Ціолковського вул., 161

Продаж 4-х кімнатної квартири на соц.городі. До Вашої уваги пропоную чудову 4-х кімнату квартиру з газовим опаленням. Квартира розташована по вулиці Менделєєва в будинку типу «СТАЛІНКА» на 4-му поверсі 4-х поверхового будинку з повністю новим дахом. Загальна площа квартири складає 90 м2. Кімнати всі окремі. Новому власнику залишаються всі меблі, які Ви бачите на фотографіях. За додатковою інформацією звертайтеся за вказаним номером телефону. З повагою, агент з нерухомості Дарʼя Перова. АН AVANGARD Наша адреса: місто Камʼянське, пр-т Свободи, 2. Наші філіали: Дніпро, Запоріжжя, Київ, Черкаси, Львів.

Продаж 4х кімнатної квартири Соц.Город

У продажу унікальна квартира з гарним та якісним ремонтом, що розташована в одному з найкращих районів міста Камянське - 10й мкр лівого берега. Найкраща локація - поруч ліс, пляж, водосховище, набережна, усі необхідні магазини та зупинки громадського транспорту. Якісний ремонт - заміненена електрика та комунікації, тепла підлога, панорамне вікно на набережну, ламінат, кахель... Готова до заселення - всі меблі та техніка залишаються. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд, пропонуйте свою ціну - торг можливий. З повагою, Ваш агент з нерухомості Таран іван. Агенція нерухомості «AVANGARD» м.Камянське. Офіс пр-т Свободи, 47 Наші філіали: Київ, Дніпро, Львів, Запоріжжя, Черкаси

4-кімнатна з дизайнерським ремонтом 10мкр
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

До Вашої уваги продаж 4-кімнатної квартири у одному з найкращих районів міста Камянське - Черьомушки. Зручне розташування квартири (Глаголєва 2), поруч абсолютно уся необхідна інфраструктура. Розташована на зручному першому поверсі, встановлено офіційно електроопалення з двозонним лічильником, на газ та воду також є лічильники. Всі вікна замінені та встановлені грати. Ремонт не завершений, одна кімната у жилому стані. Вельми непоганий варіант під комерцію, вікна виходить на вул. Сергія Слісаренко! Ціна обговорюється при перегляді, телефонуйте. З повагою, Ваш агент з нерухомості Таран Іван. Агенція нерухомості «AVANGARD» м.Камянське. Офіс: пр-т Свободи, 47 Наші філіали: Дніпро, Київ, Львів, Запоріжжя, Черкаси.

Глаголева Генерала улица, 2, Заводской, Каменское, Днепропетровская 25000.0 USD

Исследуйте территорию