Квартира простора і дуже світла, східна сторона, вікна в двір! Водяна тепла підлога: кухня вітальня, сан-вузол, та коридор. Якісний ремонт з природними текстурами в стилістиці Bauhaus. Функціональна кухня облаштована вбудованою технікою Electrolux: духова шафа, посудомийна машина, варильна поверхня, холодильник, окремий бойлер на кухню, витяжка. Встановленні меблі на замовлення з МДФ фасадами, міцна стільниця компакт плита 100% водонепроникна. Великий дизайнерський скляний стіл, мʼякий розкладний двоспальний диван! Дві окремі кімнати:спальна та кабінет або дитяча. Встановлено ліжко з підйомним механізмом. Підвіконня -WERZALIT. Міжкімнатні двері, плінтуса фарбований МДФ Просторий санвузол, вбудована сантехніка зручна та практична (матовий браш нікелю). Техніка: пральна та сушильна машина, вентилятор Electrolux.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122

Продаж квартири від власника в самому центрі міста, поряд із розкішним парком. Квартира в комфортному 10-ти поверховому будинку з класним плануванням. Розташована на 10-му поверсі з 10, ремонт у світлих тонах, дві окремі кімнати та простора кухня, суміжний великий санвузол. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Для безпеки встановлено відеодомофон та сигналізація. Опалення індивідуальне газове, квартира дуже тепла з цегли стіни. Поруч кілька шкіл, супермаркети, ресторани, зупинка транспорту. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд у зручний час. Пропозиція без комісії з покупця!

Василия Стуса (Пушкинская) улица, 25Д, Ирпень, Ирпень, Киевская 100000.0 USD

Сучасна трикімнатна квартира з балконом. Дуже простора і світла квартира. Вихід на набережну. Велика прибудинкова територія Концепція забудови місто в місті Швидкий виїзд до Київа Пропонуємо вашій увазі чудову трикімнатну квартиру в житловому комплексі "Синергія Сіті", розташованому поруч з набережною в прекрасному місті Ірпінь. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає сучасне та комфортне житло без ремонту з вигодами новобудови та привабливим розташуванням поруч з річкою. Квартира має функціональне планування та простору кімнату, що створює комфортне просторе життя. Великі вікна дозволяють насолоджуватися природним світлом та чудовим краєвидом на річку та місто. "Синергія Сіті" пропонує розгорнуту інфраструктуру для мешканців, включаючи зони відпочинку, дитячі майданчики, фітнес-центр та інші зручності. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири та насолоджуватися всіма перевагами комфортного життя в затишному житловому комплексі "Синергія Сіті". Звертайтеся за деталями та переглядом вже сьогодні!

Достоевского улица, 1В/8, Ирпень, Ирпень, Киевская 100000.0 USD

ЖК Ютландія 1к квартира (євродвушка) Площа 44.8м2. 5 із 10 Мебель і техніка Ціна 100000уе Опис. Однокімнатна квартира 44.8м2 (євродвушка) находиться на 5му поверсі від 10. Будинок бізнес класа ЖК Ютландія 1 в районі Центрального Парка. В квартирі зроблений дорогий і якісний ремонт. Укомплектована мебелью і технікой. Майже не жили. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога кухні і санвузлі.

ЖК Ютландія! квартира з ремонтом! Без комісії

Продам дуже затишну та простору квартиру з ремонтом. Повністю укомплектована меблями та технікою. Все залишається новим власникам. Є балкон, лоджія, гардеробна, власне паркомісце. Зручна локація, поруч вся необхідна інфраструктура. Телефонуйте за вказаним номером телефону для отримання більш детальної інформації.

Продам затишну двокімнатну квартиру

Продається чудова чотирикімнатна квартира в одному з найкращих районів міста! Площа: 124м2 Опис квартири: • Простора та світла квартира. • Велика кухня 33м2. • Зручне планування: окремі кімнати, великий балкон. Інфраструктура: • Поруч розташовані супермаркети, магазини, аптеки. • Зручна транспортна розвязка: поруч зупинка громадського транспорту. • В пішій доступності набережна з парковою зоною та зоною для прогулянок, спортивні та дитячі майданчики, зони барбекю та релаксації. Додаткові переваги: • Тихий та спокійний двір з дитячим майданчиком. • Доброзичливі сусіди. • Безпечний район з розвиненою інфраструктурою. Телефонуйте для детальнішої інформації та організації перегляду: Не пропустіть свій шанс придбати ідеальну квартиру для комфортного життя!

Чотирикімнатна квартира у новому ЖК на набережній

Продам євро 3х кім. квартиру ЖК «Центральний Преміум» 63 кв.м. Велика кухня-вітальня, + 2 окремі кімнати та гардеробна. 9/14 пов. Центр міста, преміальний комплекс. Будинок з червоної цегли утеплення минеральна вата. Квартира простора і дуже світла, східна сторона, вікна у двір! Водяна тепла підлога: кухня вітальня, сан-вузол, та коридор. Якісний ремонт з природними текстурами в стилістиці Bauhaus Функціональна кухня облаштована вбудованою технікою Electrolux: духова шафа, посудомийна машина, варильна поверхня, холодильник, окремий бойлер на кухню, витяжка. Встановленні меблі на замовлення з МДФ фасадами, міцна стільниця компакт плита 100% водонепроникна 2,8 м в довжину, та не стандартна збільшена 0, 64 м в глибину Великий дизайнерський скляний стіл, мʼякий розкладний двоспальний диван! Дві окремі кімнати:спальна та кабінет або дитяча. Встановлено ліжко з підйомним механізмом. Підвіконня -WERZALIT Міжкімнатні двері, плінтуса фарбований МДФ Просторий санвузол, вбудована сантехніка зручна та практична (матовий браш нікелю). Техніка: пральна та сушильна машина, вентилятор Electrolux. Просторий коридор та зручна облаштована гардеробна! +38************72 Аліна

Жк Центральний Преміум! Буде Генератор!

Надійний забудовник, гарне планування та якісний ремонт це все поєдналось в цій неперевершеній квартирі! Комплекс находиться в центральній частині міста. Закрита територія. Доглянутий зелений двір з зонами відпочинку. Площа 62м2 Дві кімнати кухня вітальня та роздільний санвузол. Квартира дуже стильна і світла! Без комісії для покупця! Для більш детальної інформації телефонуйте! З повагою Марина АН Квартал!

Павленко улица, 58, Ирпень, Ирпень, Киевская 99000.0 USD

Вашій увазі пропонується квартира з новим і дорогим ремонтом, меблями і технікою в самому центрі Ірпеня. Квартира знаходиться в ЖК Центральний по вулиці Демʼяна Попова на 9 поверсі десятиповерхового будинку. Квартира площею 68 м2. В квартирі ще ніхто не жив, все нове, всі меблі і техніка нові. Ремонт робився для себе, якісні матеріали, дорогі меблі і техніка. В квартирі є потайні ніші для зберігання дорогоцінних речей. Також в квартирі є гардероб і камін. Вхідних дверей двоє. Вид в сторону центру і 12 школи. Опалення індивідуальне газове. В коридорі і санвузлі плитка і тепла підлога. В кімнатах паркетна дошка і встановлені радіатори. Санвузол: ванна, біде, рушниковисушувач Кімната: ліжко, стіл Кімната: великий розкладний диван, камін, телевізор, комод Кухня: холодильник, мікрохвильова піч, посудомийка, варильна газова поверхня, духова шафа, витяжка Поруч державні школи, садочки, ринок, транспортна інфраструктура, центр міста і площа, відділення банків, пошта, магазини.

Демьяна Попова улица, 26А, Ирпень, Ирпень, Киевская 99000.0 USD

Квартира з хорошим ремонтом Квартира знаходиться в ЖК Центральний по вулиці Демʼяна Попова на 9 поверсі десятиповерхового будинку. Квартира площею 68 м2. В квартирі ще ніхто не жив, все нове, всі меблі і техніка нові. Ремонт робився для себе, якісні матеріали, дорогі меблі і техніка. В квартирі є потайні ніші для зберігання дорогоцінних речей. Також в квартирі є гардероб і камін. Вхідних дверей двоє. Вид в сторону центру і 12 школи. Опалення індивідуальне газове. В коридорі і санвузлі плитка і тепла підлога. В кімнатах паркетна дошка і встановлені радіатори. Санвузол: ванна, біде, рушниковисушувач Кімната: ліжко, стіл Кімната: великий розкладний диван,камін,телевізор,комод Кухня: холодильник,мікрохвильова піч,посудомийка, варильна газова поверхня,духова шафа,витяжка Поруч державні школи, садочки, ринок, транспортна інфраструктура, центр міста і площа, відділення банків, пошта, магазини.

Ірпінь 2кімнатна з хорошим ремонтом Жк Центральний

Житлові комплекси у Ірпінь

ЖК "Версаль парк" комплекс бізнес-класу, де продумані всі деталі: від архітектурного дизайну до технічного оснащення і благоустрою території. Комплекс знаходиться в спокійному районі, віддаленому від галасливих трас. Поруч розташовані зелені зони, парки, озера. До зупинки автобуса до Києва всього кілька хвилин пішки. Поруч розташовані магазини, дитячі садки, школи, поліклініка і вищий навчальний заклад. Інфраструктура комплексу: Футбольне поле Два фонтани Гойдалки для дорослих Дитячі майданчики для наймолодших Підземний і наземний паркінг Магазини, кавярні, школи для розвитку, б юті студії, супермаркет Новус і т.д. Параметри будівництва Для будівництва комплексу використовувалися високоякісні матеріали. Побудований з цегли Утеплення мінеральною ватою. Металопластикові вікна зі склопакетами енергоефективні. Квартира розташована на 10 поверсі з 15. Площа 63м2, є два засклені балкони, санвузли роздільні. Територія комплексу цілодобово охороняється та ведеться відеоспостереження. Квартира повністю готова до повноцінного проживання, є вся необхідна техніка та меблі. Є тепла підлога в санвузлах і кухні. Індивідуальне газове опалення. Наповнення квартири : Коридор - велика шафа купе, дуже вмістка. Спальня - велике двоспальне ліжко, шафа для речей і телевізор. Зал - диван і два крісла шкіряних, комод, сервант, балкон. (ВЕЛИКИЙ ТЕЛЕВІЗОР ЗАБИРАЮТЬ) Кухня - стіл, стільці, вмонтована кухня, з техніки є варочна індукційна поверхня, духова шафа, холодильник, телевізор, фільтр на воду, балкон. Ванна - пральна машина. Санвузол інсталяція - шафи для зберігання речей, гігієнічний душ. Пропозиція варта вашої уваги! Більше деталей по телефону.

Велика 2к квартира з якісним ремонтом в ЖК Версаль Парк

ЖК "Версаль парк" комплекс бізнес-класу, де продумані всі деталі: від архітектурного дизайну до технічного оснащення і благоустрою території. Комплекс знаходиться в спокійному районі, віддаленому від галасливих трас. Поруч розташовані зелені зони, парки, озера. До зупинки автобуса до Києва всього кілька хвилин пішки. Поруч розташовані магазини, дитячі садки, школи, поліклініка і вищий навчальний заклад. Інфраструктура комплексу: Футбольне поле Два фонтани Гойдалки для дорослих Дитячі майданчики для наймолодших Підземний і наземний паркінг Магазини, кавярні, школи для розвитку, б юті студії, супермаркет Новус і т.д. Параметри будівництва Для будівництва комплексу використовувалися високоякісні матеріали. Побудований з цегли Утеплення мінеральною ватою. Металопластикові вікна зі склопакетами енергоефективні. Квартира розташована на 10 поверсі з 15. Площа 63м2, є два засклені балкони, санвузли роздільні. Територія комплексу цілодобово охороняється та ведеться відеоспостереження. Квартира повністю готова до повноцінного проживання, є вся необхідна техніка та меблі. Є тепла підлога в санвузлах і кухні. Індивідуальне газове опалення. Наповнення квартири : Коридор - велика шафа купе, дуже вмістка. Спальня - велике двоспальне ліжко, шафа для речей і телевізор. Зал - диван і два крісла шкіряних, комод, сервант, балкон. (ВЕЛИКИЙ ТЕЛЕВІЗОР ЗАБИРАЮТЬ) Кухня - стіл, стільці, вмонтована кухня, з техніки є варочна індукційна поверхня, духова шафа, холодильник, телевізор, фільтр на воду, балкон. Ванна - пральна машина. Санвузол інсталяція - шафи для зберігання речей, гігієнічний душ. Пропозиція варта вашої уваги! Більше деталей по телефону.

Продаж квартири в ЖК Версаль Парк, 2 кімнати, 63м2 з ремонтом!

Продаж квартири з ремонтом і повністю з меблями і технікою. Центр міста Ірпінь, вул.Українська 83-Б, ЖК «Версаль парк». Сучасний автономний комплекс зі своєю інфраструктурою, відеонаглядом, цілодобовою охороною і підземним паркінгом. Квартира загальною площею 62.8 м2, на 10-му поверсі, двостороння з двома балконами. Будинок цегляний, опалення в квартирі автономне газовим котлом, тепла підлога в кухні і ванній кімнаті. Меблі і техніка в квартирі залишаються всі (крім великого ТВ в кімнаті). Стан квартири відмінний, залишилось занести тільки особисті речі. Двір комплексу закритого типу, з різними зонами відпочинку, дитячі і спортивний майданчики, два фонтани і додатково ще наземний паркінг. Перегляди квартири за домовленістю, більш детальної інформації, набирайте по вказаному номеру телефону.

Двокімнатна квартира, заїхав і живи, ЖК «Версаль парк»

Продам повноцінну трикімнатну квартиру в місті Ірпінь. Вдале планування квартири, кухня-вітальня з еркером, є два великі балкони та один французький. В ціну входить двоконтурний газовий котел. Обжитий ЖК, сусіди вже давно зробили ремонти. Поруч з будинком гарно розвинена інфраструктура: державний дитячий садок, приватна школа, магазини, супермаркети, аптеки, поліклініки, зупинка маршруток на Київ та по місту. Нотаріальне оформлення, можна купувати в іпотеку!

Западная улица, 14, Ирпень, Ирпень, Киевская 98000.0 USD

Квартира від власників! Розташування - ЖК "Єсенін 2" - м. Ірпінь, вулиця Д.Павличка(Єсеніна) 34, з виходом на Ірпінську Набережну Поверх - 5 (всього 7 поверхів) На одному поверсі 4 квартири, є ліфт «Otis» Тип - двокімнатна(євро 3к) Площа 61м2 2 спальні+кухня вітальня+2 санвузла+гардероб+коридор Стіни - червона цегла, внутрішні теж (доплачували) Вікна - 8 серія WDS , світловідбиваючі+додатковий опір ущільнення та теплоопір (доплачували) Двері внутрішні+ плінтуса - МДФ фарбований Виконано безперебійне живлення з генератором(на даху) та зарядною станцією, встановлено стабілізатор на 15 кВт. Вода - центральна з системою фільтрів, з редуктором регулювання напору, каналізація центральна Встановлений 2 контурний газовий котел Viessmann з терморегулятором, також є окремо електричний котел та бойлер «Electrolux» на 70 літрів Встановлена камера відеонагляду та охоронна система. Коридор - велика шафа для одягу з МДФ, дзеркало у весь зріст, підлога - італійська плитка, стіни - італійська декоративна штукатурка (не епіцентр), тепла підлога по всьому периметру Спальня - велике дизайнерське ліжко 2.2 Х 2, тумби з МДФ + тканини, дизайнерські світильники, ущільнені велюрові штори, підсвітка карнизу, телевізор 2023 р.в. «SAMSUNG» 40 діагональ, кондиціонер «Cooper Hunter»(охолодження + обігрів), великий радіатор під вікном з системою регулювання, підлога ламінат, стіни - італійська декоративна штукатурка (не епіцентр)+ виконана шумоізоляція Гардероб - продумана система шафи+полиць, встановлена витяжка та радіатор, підлога- ламінат, стіни - обої Спальня 2 чи кабінет - велика шафа, робочий стіл з стільцем, на вікнах є ролети та тюль, виконана підсвітка карнизу, підлога- ламінат, стіни-обої, встановлено великий радіатор з системою регулювання під вікном Кухня - вітальня - Підлога - іспанська плитка, тепла підлога по всьому периметру кухні, стіни - італійська дизайнерська штукатурка(2 зони) + декоративна штукатурка, стеля - підвісна з гіпсокартону Кухня дизайнерська , замовлялась в 4room, з МДФ та діамантового скла(як на iPhone), системи «BLUM» Вмонтовано: холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, витяжка, робоча поверхня(газова), мийка, кран - все ТМ «FRANKE», посудомийка (60) «BOSCH», є виїзна полиця під кавову машину. Робоча поверхня виконана з натурального кварциту (кварц) Стіни робочої поверхні теж з діамантового скла, є підсвітка Котел та всі трубки сховано Підсвітки поверхні та штор працюють через сенсорні вмикачі Диван розкладний 2місний Штора закриває вікно повністю, ущільнена + утеплена(не пропускає тепло та холод від вікна), є підсвітка карнизу Стіни навколо вікна та підвіконня з електричним підігрівом Стіл - з каменю, металічна розкладна система (на 8 осіб) Стільці з тканини(можна знімати для клінінгу) Встановлені дизайнерські світильники над столом Встановлений камін «DIMPLEX», з функцією підсвітки та підігріву (купували в 4room) Телевізор 50 діагональ 2022 р.в. «SAMSUNG» з нішею під «Sony Play Station» Встановлено кондиціонер «Cooper Hunter»(охолодження + обігрів) Ванна - підлога та стіни - італійська плитка,є led підсвітка стелі , встановлена окрема ванна - «Villeroy And Boch» , умивальник з тумбою з штучного каменю, пральна машина «SAMSUNG ECO BUBBLE» встановлено 2 сушки для рушників - водяна та електрична, тепла підлога по всьому периметру, вмонтовано витяжку зі зворотнім клапаном Санвузол - підлога та стіни - італійська плитка, підвісний унітаз та система «Geberit», підвісний умивальник, встановлена електрична сушка для рушників, дзеркало з led підсвіткою, тепла підлога по всьому периметру, вмонтовано витяжку зі зворотнім клапаном Право власності - більше 3 років Єоселя та Євідновлення - обговоримо Можлива оплата криптовалютою Можливий обмін на авто чи авто з доплатою

Квартира з ремонтом та меблями біля набережної Ірпеня від власника

Дослідити місцевість

Нова КРУТЕЗНА квартира на продаж! Євро 3к Сіті Парк, 1 черга. 65 м2 (велика кухня-столова з двох спальним диваном + 2 окремі кімнати, є кладова в квартирі). 6/16 пов. Більше 3х років у власності. Повністю укомплектована меблями і технікою (пральна, посудомийна машина, бойлер, духова шафа, варильна поверхня). Повністю готова до заселення, дуже стильний ремонт. Поруч ВСЯ необхідна інфраструктура Центрального парку. Вартість - 97000$ Оформлення 2%. Іпотеки, держпрограми - так.

Євро 3к квартира з ремонтом Центральний парк Ірпінь

Сучасна двокімнатна квартира біля Центрального парка, з дуже красивим виглядом на верхівки сосен. Стильний ремонт, укомплектована всім- заходь і насолоджуйся життям. Дві окремі кімнати- спальня та дитяча. Велика кухня-вітальня 25 м2. Тепла підлога з підігрівом в кухні- вітальні та сан. вузлі. Встановлена система фільтрації води. Вся техніка- вбудована. Класне ексклюзивне планування. У власності більше 3-х років. Для перегляду, телефонуйте

Двокімнатна квартира з кухнею-вітальнею 25м2. Центральний парк поруч.

Продаю свою новую квартиру правильной формы площадью 61 квадратный метр в жк «Новые метры парк», расположенную на 9 этаже с прекрасным видом на лес. Ремонт делали для себя. В квартире никто не жил, полностью новая и готова к заселению. Основные преимущества: **Идеальное расположение:** Квартира находится в тихом и уютном месте рядом с прекрасным парком. В пешей доступности находятся отделение Новой почты, спортзал, бассейн, продуктовый магазин, детский сад. Все необходимое для комфортной жизни буквально у вас под рукой. **Закрытая территория:** Наш дом находится на закрытой территории с охраной и видеонаблюдением, что обеспечивает высокий уровень безопасности. На территории жк есть красивый парк с зонами для барбекю и спортивной площадкой – идеальное место для отдыха всей семьи. На территории жк предусмотрена парковка авто. -**Высококачественный ремонт:** Мы сделали ремонт, используя самые премиальные европейские материалы из Италии, Германии и Швейцарии. Ремонт делали для себя, поэтому привлекли одну из лучших строительных бригад Киева. Дом кирпичный, а значит очень теплый. Для дополнительного комфорта по квартире установлена шумоизоляция. У нас на руках есть все сметы на покупку материалов и работу с бригадой – все было сделано с максимальным качеством и вниманием к деталям. **Современная мебель и техника:** Кухня оборудована гарнитурой Blum с доводчиками, а из бытовой техники установлена новая современна посудомоечная машина Samsung. **Комфортное отопление:** Индивидуальное газовое отопление и теплые полы обеспечат уют и тепло в холодное время года. Также индивидуально можем рассмотреть продажу кладовки размером 4кв. метра на этаже рядом! Также имеется полный дизайн проект с визуализацией, расстановкой мебели и т.д. Дополнительно были приобретены плинтуса, устанавливаются после размещения всей мебели! Эта квартира станет идеальным домом для вашей семьи. Пишите, чтобы договориться о просмотре и увидеть все своими глазами. Не упустите свой шанс приобрести прекрасное жилье в одном из лучших районов города! Телефон не всегда доступен для связи - поэтому прошу писать в личные сообщения (звонок по договоренности)

власник
Продается просторная и уютная квартира со своим парком

До вашої уваги велика трикімнатна квартира з дуже класною локацією! В самому центрі Ірпеня, де вся необхідна інфраструктура на відстані витягнутої руки! В трьох хвилинах ХОДЬБИ декілька шкіл на вибір; садочок; поліклініки дитяча та центральна, магазини, супермаркети, ресторани, самі красиві парки міста ! Квартира знаходиться на третьому поверсі, двостороння , три окремі кімнати з видом на парк Правика! Кухня вітальня з виходом на власну терасу ( 42 м2) у двір комплексу! Дві ванни кімнати, гостьовий санвузол- або пральня, та дві гардеробні . В квартири повністю зроблена електро проводка з усіма необхідними точками. Встановлен газовий котел . Зроблена Чистова штукатурка стін . Гарна локація; велика квартира; власна тераса; не високий поверх; газове опалення !!! А ще краще її побачити в живу !! Площа : 127 м2 Тераса: 42 м2 Ціна : 96 000 $ Тож 755 $ за метр квадратний!!! З вас дзвінок- з мене перегляд!

Тургенєвська вул., 24

Є бажання жити в центрі Ірпеня, щоб поряд були і школи, і садочки, і магазини, і парки? Так щоб у квартирі було відчуття приватного будинку, а не коробочки? ЖК Art Residence в центрі Ірпеня. Трикімнатна квартира особливого планування з величезною терасою. Вона така одна. Може бути Вашою. Площа квартири 112 м2 + тераса 50 м2. Зручний та комфортний для життя 3/12 поверх. В квартирі проведене перепланування, зроблена розводка електрики, поштукатурені стіни. Вікна з кімнат виходять на парк. Вікна з кухні-вітальні виходять на терасу та у двір будинку. Телефонуйте, таких квартир мало. Ця може стати Вашою.

Крутий пентхаус в центрі Ірпеня! Велика площа - бонус тераса!

2к квартира знаходиться в розвинутій частині міста, з дизайнерським ремонтом та меблями! В квартирі є холодильник, газова варильна поверхня, духова шафа, посудомийка. Поруч є три парки також велика кількість магазинів, супермаркетів та інша необхідна інфраструктура. Поряд є державна школа та дитячий садочок

Павленко улица, 56, Ирпень, Ирпень, Киевская 96000.0 USD

Продається велика трьохкімнатна квартира Всі комунікації централізовані. Індивідуальне газове опалення. У квартирі натяжна стеля, попередньо утеплена. Сучасний ремонт. Має кладову та великий засклений балкон. У санвузлі тепла підлога. Встановлено кондиціонер та побутову техніку (гарантійні талони в наявності). Частково мебльована. Будинок має відеоспостереження. Поруч добре розвинена інфраструктура. Державні програми розглядаються! єОселя 3%, єВідновлення!!!

Григория Сковороды улица, 13/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 96000.0 USD

Щаслива сімʼя починається тут!!! Квартира поруч з парком і школою !!! До вашої уваги велика трикімнатна квартира з дуже класною локацією! В самому центрі Ірпеня, де вся необхідна інфраструктура на відстані витягнутої руки! В трьох хвилинах ХОДЬБИ декілька шкіл на вибір; садочок; поліклініки дитяча та центральна, магазини, супермаркети, ресторани, самі красиві парки міста ! Квартира знаходиться на третьому поверсі, двостороння , три окремі кімнати з видом на парк Правика! Кухня вітальня з виходом на власну терасу ( 42 м2) у двір комплексу! Дві ванни кімнати, гостьовий санвузол- або пральня, та дві гардеробні . В квартири повністю зроблена електро проводка з усіма необхідними точками. Встановлен газовий котел . Зроблена Чистова штукатурка стін . Гарна локація; велика квартира; власна тераса; не високий поверх; газове опалення !!! А ще краще її побачити в живу !! Площа : 127 м2 Тераса: 42 м2 Ціна : 96 000 $ Тож 755 $ за метр квадратний!!! З вас дзвінок- з мене перегляд! 09******16 Наталія

Сама краща ціна квартири з терасою навпроти парку Правика , Ірпінь

Продаж 2 кімнатної квартири (євротрикімнатна) 59,5 м2 Квартира з великою кухнею-вітальнею - 32 м2 Дві окремих кімнати, просторий санвузол В квартирі зроблений якісний дорогий ремонт, становлена техніка Bosch (холодильник, духова шафа, газова плита, витяжка, посудомийна машина) Є всі необхідін меблі! Квартира розташована в ЖК Нові Метри Центр, вул. Павленко В, буд. 58 Мінімальне оформлення!

Продам квартиру з ремонтом! Центр міста! Максимальне наповнення
1 - 24 з 253 результатів