Продаж однокімнатної квартири з великою кухнею-вітальнею ! Виконаний дизайнерський ремонт з використанням різних видів освітлення та натурального дерева. Загальною площею 45м2 , кухня-вітальня 24м2. Індивідуальне газове опалення, котел Bosh, підігрів підлоги по всій площі квартири. Меблі під замовлення, встановлена вся необхідна техніка. Вбудовані : посудомийна та пральна машини, холодильник, духова шафа, витяжка, варильна поверхня. Встановлені кондиціонери. В ванній кімнаті сантехніка GROHE. Є власна гардеробна та великі підвіконня з розетками та підігрівом. Є відеоогляд квартири. Пишіть та телефонуйте , на звʼязку в усіх месенджерах! Без комісії та додаткових платежів!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Єсеніна вул., 33

Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 35500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

ексклюзив
Тургенєвська вул., 50/3

Продам 2-к квартиру 47м2 з ДОКУМЕНТАМИ в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Двокімнатна квартира 46,6м2 сучасного планування: передпокій – 6м2, ванна кімната – 4м2, простора кухня-студія – 19м2, дві спальні по 9м2, Квартира розташована на 2-му видовому поверсі 10ти поверхового цегляного будинку з індивідуальним газовим опаленням та консьєрж-сервісом в центральній частині м. Ірпінь. Якісний цегляний поверховий будинок із утепленням, закритою прибудинковою територією та власним двором-парком! Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. У наповненні квартири: - двоконтурний газовий котел; - вапняна штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 47900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки 8,5%, можливий невеликий предметний торг реальному покупцеві. Телефонуйте! Ключі від квартири на руках, перегляд у зручний для Вас час. З повагою, Янковський Сергій - АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
Павленко В., 56
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам СТИЛЬНУ 1-к квартиру 40м2 з новим РЕМОНТОМ в ЖК Синергія-Сіті. Ірпінь Однокімнатна квартира 39,5м2 із сучасним плануванням: передпокій – 3м2, санвузол – 4м2, кухня-студія 21м2 з виходом на панорамну лоджію – 3м2, спальня – 10м2. Квартира розташована на 7-му поверсі, вид з вікон у двір житлового комплексу, частково комплектується новими меблями та побутовою технікою: - спальня: - двоспальне ліжко; - дві приліжкові тумби; - комод; - робочий столик; - кухня-вітальня: - лавка в передпокої; - диван; - обідній стіл із трьома стільцями; - маленький підставний столик; - газова варильна поверхня; - витяжка; - ванна кімната: - раковина; - змішувач під раковину. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Будинок 9-ти поверховий розташований в екологічно чистому районі в оточенні лісу за 8 кілометрів від Києва. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. Ціна квартири - 52500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 8,5%, можливий предметний торг реальному покупцеві. Продаж за готівку. Додаткова інформація за телефоном. Ключі на руках. З повагою, Янковський Сергій - АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

можливий продаж по єОселя
Достоєвського пров., 1В/21

Продам СТИЛЬНУ 1-к квартиру 40м2 з дизайнерським РЕМОНТОМ і меблями. Ірпінь Однокімнатна квартира 39,5м2 із сучасним плануванням: передпокій – 3м2, санвузол – 4м2, кухня-студія 21м2 з виходом на панорамну лоджію – 3м2, спальня – 10м2. Квартира розташована на 2-му поверсі, вид з вікон у двір житлового комплексу, комплектується новими меблями та побутовою технікою на гарантії. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Будинок 9-ти поверховий розташований в екологічно чистому районі в оточенні лісу за 8 кілометрів від Києва. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. Ціна квартири - 58500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 8,5%, можливий предметний торг реальному покупцеві. Продаж за готівку. Додаткова інформація за телефоном. Ключі на руках. З повагою, Янковський Сергій, АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Достоєвського пров., 1в/20

НАЙНИЖЧА ЦІНА. АКЦІЙНА РОЗТЕРМІНУВАННЯ Ось такий варіант. Здача на вересень цього рок 2024(ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ ГРУБО ГОВОРЯ) Ціна в оголошенні першого внеску. ПВ 50% - 696 510 грн (16 000$ ) Розтермінування на 3 роки Щомісячний платіж - 23 435 грн Індивідуальні умови.

Кобилянскої, 14

Ідеальна квартира для тих, хто проводить багато часу вдома, та любить приймати гостей. Вашій увазі Сучасна 1 кімнатна квартира перепланована в студію ремонтом в Лофт стилі, з Супроводом дизайнера, та власника на всіх етапах робі Максимально практичне планування, з окремим гардеробом, зоною спальні, кухні та бару. Підлога з підігрівом, яким можна користуватись в будь-яку пору року, адже окрім Власної котельні на будинок є резервний, Електрокотел. Санвузол 2 варіаціями підсвітки, датчик руху, який вмикається та налаштовується автоматично під Ваші потреби, та звичайне холодне світло. Велика Ванна, а якій можна ніжитись не тільки самому ;) Меблі на замовлення з якісною фурнітурою. Дзеркала які Збільшують і так великий простір (5м2) та звісно ж датчик проти протікання, що додасть Вам та сусідам безпеки на випадок Надзвичайної ситуації. Ремонт як Ви могли зрозуміти робився Для себе, з продуманими з практичної точки зору та естетики деталями та практичністю. для речей є безліч ніш, гардероб та тумби. А з ліжка можна любуватись просторами лісу та неймовірний краєвид на місто Ірпінь. Кухня має 2 зони: 1 зона безпосередньо для приготування з вбудованим холодильником, посудомийною машиною та раковиною з Нержавіючої сталі, широкою стільницею з індукційною плитою. 2 зона бару, в якій красується головна прикраса квартири - барна стійка, яка служить і столом. Довжиною 270 см, глибиною 70 см та товщиною 15 см - це цільний дуб, ексклюзивно готувався для цієї квартири. Оброблений таки чином, щоб зберегти природну форму з бокової сторони. Тримається на спеціально для нього звареному і вбудованому металевому каркасі Це далеко не все, що є в квартирі, тому приходьте на перегляд та відчуйте на собі

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Університетська, 1д

### Продається нова квартира в ЖК "Сіті Парк"! Прямий продаж, ключі зі мною **Неймовірна можливість!** Пропонуємо вам унікальний шанс стати власником сучасної 2-кімнатної квартири з фантастичним видом на сосновий ліс та місто. Ця квартира неодмінно закохає вас з першого погляду! **Основні характеристики:** - **Площа:** 59 м², ідеально продуманий простір для комфортного життя - **Поверх:** 12 з 17 – насолоджуйтеся захоплюючими краєвидами - **Локація:** ЖК "Сіті Парк" – сучасний житловий комплекс з усією необхідною інфраструктурою **Особливості:** - Просторі та світлі кімнати - Енергозберігаючі технології - Розвинена інфраструктура - Парк в 1хв пішки **Ціна:** всього 49 900 у.о.! Не втрачайте свій шанс жити в комфорті та зручності. Заплануйте огляд вже сьогодні! Ваша нова квартира чекає на вас!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/16

Продається затишна 1-кімнатна квартира в ЖК Центральний 2! Місце розташування: ЖК Центральний 2 Площа: 37.5 м² (кухня-вітальня 17.9 м², кімната 11.6 м²) Поверх: 16/16 Висота стелі: 3.6 м Наповнення: - Стяжка підлоги (крім санвузла) - Поштукатурені стіни - Розведено опалення - Встановлені радіатори - Встановлені лічильники Ціна:38000$ Оформлення: Будь-який спосіб угоди. Готова до продажу та ремонту квартира з чудовим плануванням та всіма необхідними комунікаціями. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтеся за телефоном вказаним в оголошенні або пишіть в приватні повідомлення.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/2

Продаж 2 кімнатна з ремонтом Меблі та техніка, все залишається 55,6м2 4 / 7 поверх Індивідуальне газове опалення Сертифікат так Поруч є вся необхідна інфраструктура: супермаркети,магазини, кафе Зупинка маршрутного таксі в 2 хв. Ціна 63500$ Оф 2% Сертифікат-так

ексклюзив
Новооскольська вул., 1л

Житлові комплекси у Ірпінь

ЖК Сіті парк ПЕРШИЙ , заселений, оформлення 2% Велика площа, ідеальне планування, багато світла. Площа 62,7 м2, квартира двостороння Тарифи житлові. Електиру заведено в квартиру, лазерна стяжка підлоги, виводи під радіатори, додатково розведено сантехніку по точках. Сучасні під’їзди з відеонаглядом, облаштована прибудинкова територія. Власна обслуговуюча компанія від забудовника. Топова локація, поруч: - Центральний парк; - супермаркет Сільпо; - супермаркет АТБ; - новий державний дитячий садок Віночок; - державна школа #12; - приватна школа Limpopo; - зупинка громадського транспорту на Київ. Без комісії! Телефонуйте та приходьте на перегляд!

ексклюзив
Університетська вул., 3/10

Продам однокімнатну квартиру без ремонту В ГОТОВОМУ будинку. Загальна площа 39,4 м2 Кухня 19м2 6 поверх/ 9 Індивідуальне газове опалення Всі комунікації функціонують Тарифи житлові Поруч з ЖК є вся необхідна інфраструктура:супермаркети, магазини, кафе та салони краси. В 2 хв зупинка маршрутного таксі та дит.садок Ціна 34000$ Оформлення 2% Ключі на руках, перегляд в будь-який час.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом Загальна площа 74м2 Укомлектовна меблями та технікою Є кабінет 1 високий поверх / 9 В квартирі встановлена сигналізація та 2 кондиціонери 2 кладові, одна з яких знаходиться в квартирі Поруч школа та парк, магазини та зупинка громадського транспорту. Ціна 81000$ Оформлення мінімальне, 2% Сертифікати, Іпотеки так

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Миру вул., 3б

Продаж 2-кімнатної квартири, вул. Теліги 6в/1 За готівку оформлення оплачує продавець! Відстань: 700 м від Центрального парку Поверх: 4-й (останній) із 4 Опалення: Газ Стан: З новим ремонтом Площа: 42,6 м² + 8 м² не врахованої площі під скосами Ціна: - 47 000$ без меблів - 51 000$ з меблями та технікою Примітка: можлива іпотека та держ програми! Контактна інформація: - Діма, АН Квартал - Телефон: 09******18 Якщо вас зацікавила пропозиція або у вас є додаткові питання, будь ласка, звяжіться зі мною!

можливий продаж по єОселя
Лермонтова вул., 6В/1

ЖК “Центральний 2” Переуступку сплачує продавець! 1-кімнатна квартира, 6 будинок Максимальне наповнення квартири від забудовника. Площа: 43,4 м² Ціна: 45 400$ В рахунок торгу власник готовий оплатити переуступку! Поверх: 10/16, вікна у двір Контактна інформація: • Діма, АН Квартал

Університетська вул., 3/4

Дослідити місцевість

Однокімнатна квартира в Ірпені в ЖК бізнес-класу. Остання квартира по супер вигідній ціні! Площа 34 кв.м. Опалення індивідуальне газове. Сучасний житловий комплекс з гарною прибудинковою територією, з власною інфраструктурою. Тут є магазини, кавярні, Нова Пошта, фітнес клуб мережі Реформа, в швидкій перспективі відкриття АТБ та інших бізнесів. У пішому доступі Ірпінська Набережна, парк Письменників. До Києва всього 15 хв на авто. Вартість квартири 1 148 106 грн. Пишіть телефонуйте. Всі деталі по телефону.

Достоєвського вул., 19

Продається квартира зі стильним ремонтом в світлих тонах. Жити тут не тільки приємно, але і комфортно, так як вона повністю облаштована всією необхідною технікою (холодильник, витяжка, посудомийна та пральна машина). Індивідуальне газове опалення та тепла підлога, саме те, що хоче більшість людей в своїй омріяній квартирі. І тут це все є! А з місцевою інфраструктурою може конкурувати лише центральна частина міста! Тут Ви найдете три супермаркети, три побутові магазини, безліч кафе на будь який смак, аптеки, перукарні, студії танців, йоги, спортивні секції, басейн та можна ще довго перераховувати. Біля будинку зупинка прямої маршрутки до Києва. Продаж без комісії Підтримуємо держпрограми! Телефонуйте або пишіть, домовимось про перегляд у зручний час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11/5

Трикімнатна квартира в найтоповішій локації Ірпеня! Поряд: центральна площа міста, Екомаркет, Фора, Єва, Аврора та ін., кінотеатр Перун, дитячий садок ’’Лісова пісня’’, школа №17, найкращій парк міста Незнайка, ринок. Сама квартира розташована на середньому поверсі 4-й з 9-ти можливих, ліфт. Є необхідні меблі та побутова техніка для життя (2 кондиціонери). Балкон, площа квартири 69 кв.м. Комора 5 кв.м. на поверсі Мінімальне оформлення! Без комісії! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку в усіх месенджерах.

ексклюзив
Соборна вул., 107

Всього 912$ за квадратний метр! Трикімнатна дворівнева квартира з ремонтом в ЖК Версаль Парк, м.Ірпінь. Це єдина квартира у всьому комплексі, яка має вихід на власну терасу з самої квартири. Площа квартири 88 кв.м + тереса площею 55 кв.м Меблі та техніка залишаються! В квартирі індивідуальне газове опалення та газова варильна поверхня. Тепла підлога по всій квартирі (крім спалень). Усі тарифи житлові. Планування: 1-й поверх: простора кухня-вітальня з балконом, дві спальні та ванна кімната. 2-й поверх: кімната з виходом на терасу, з якої відкривається захоплюючий краєвид на місто. Територія житлово комплексу закрита, під охороною. Є наземний та підземний паркінг Центральна частина міста. У пішому доступі парк Дубки та парк Правика, школа №1 та №2, дитячий садок, поліклініка, супермаркети та усі блага цивілізації. Право власності більше трьох років, оформлення 2% Ніхто не прописаний, документи готові до угоди. Телефонуйте, пишіть. На звязку у всіх месенджерах!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 86б

Однокімнатна квартира з новим ремонтом в клубному будинку. Будинок знаходиться в 15 хв пішки від центру Ірпеня, 3хв до дитячого садка, 7 хв до школи та парку Незнайко. Новий ремонт, ніхто ще не проживав. Картира на 4 поверсі. Площа 36 кв.м. Опалення індивідуальне газове, тарифи житлові. Будинок цегляний, утеплений. Всі деталі по телефону.

провулок Український, 24

Продаж Актуальної , НАЙДЕШЕВШОЇ квартири в ЖК Центральний 2 Незабаром додам фото 15/16 поверх 2 к 53,6м2 (фактично 56м2 з яких 3,7м2 балкон по коефіцієнту 0,3 рахується в технічний паспорт) Наповнення квартири стандартне від забудовника : гіпсова штукатурка стін лазерна стяжка підлоги Броньовані вхідні двері Енерго-зберігаючі вікна розводка опалення з радіаторами розводка теплої підлоги всі лічильники. Оформлення Переуступка у забудовника, та реєстрація на першого власника. ключі на руках

Університетська вул., 3/6

Найкраща ціна на двокімнатну квартиру в ЖК Центральний 2 Терміновий продаж!!! Простора двокімнатна квартира в престижному районі Ірпеня в одному з найкращих житлових комплексів. 57 кв.м, кухня-вітальня і окрема спальня. Квартира з сучасним ремонтом в світлих кольорах, повністю укомплектована новими меблями і технікою Видовий поверх з балконом, панорамні вікна. Відмінна система кондиціювання і щтори "блек аут" для тих, хто не дуже полюбляє сонце Квартира облаштована гардеробною і великим суміжним санвузлом Всі меблі і техніка при продажі залишаються Територія закритого типу зі своєю інфраструктурою. Підземний паркінг з можливістю купівлі або оренди паркомісця. Вихід в парк з окремими ігровими, прогулянковими і мангальними зонами. Зручне транспортне сполучення з Києвом 75000$ Швидка угода, без прописаних , один власник Можливий продаж по сертифікату

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/1

Продається однокімнатна квартира з ремонтом у тихому житловому комплексі ЖК Талісман 2, вул.Давідчука,б.42 ! Особливості: Місцезнаходження: Високий зручний перший поверх, ідеальний у часи відключення світла, з можливістю поставити генератор. Площа: Квартира невелика, але дуже затишна і комфортна. Балкон: Повноцінний та застеклений. Кухня: Вбудована кухня з технікою. Опалення: Автономне газове. Комфорт: Кондиціонер для вашого комфорту. Територія: Закрита, тиха та затишна територія комплексу з мангальною зоною та альтанкою. Додатково: Оформлення лише 2% Іпотека та сертифікати - так! Ключі на руках: Перегляд в будь-який час. Без комісії для покупця! Фото реальні, відповідають дійсності. Для більш детальної інформації звертайтесь за телефоном.

Давидчука вул., 42

Пропонуємо затишну квартиру біля ЖК Версаль Парк. Будинок теплий побудований з цегли Загальна площа 53м2; Житлова 31м2 Кухня 8.5м2 Індивідуальне газове опалення; Енергозберігаючі склопакети (аргон) лоджія; тепла підлога в сан-вузлах; Санвузол роздільний; поверх 2/5 Інфраструктура: Супермаркети; Школа; Дитячий садочок; Парк «Дубки» Лікарня Аптеки Ціна 65000$ єОселя - так! єВідновлення - так! Деталі за телефоном Чекаємо вас на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 85В
1 - 24 з 5 444 результатів

Квартири Ірпеня, купити які можна на вторинному ринку нерухомості, - це житло, що має ряд суттєвих переваг і за своєю популярністю практично не поступається столичному. Від Києва місто відділяє відстань приблизно у 8 км, яку за багатьма показниками можна вважати оптимальною, - це достатньо далеко, щоб відчути усі переваги заміського життя, і досить близько, щоб кожен день у справах їздити до міста.

Продаж квартир в Ірпені на вторинному ринку: переваги

Жити в невеликому місті, чисельність населення якого складає близько 40 тисяч осіб, а інфраструктура відрізняється продуманістю та зручністю, хочеться багатьом. Саме тому велика кількість бажаючих купити квартиру Ірпінь розглядає в якості пріоритетних варіантів при виборі місця для купівлі нерухомості.

Продаж квартир в Ірпені затребуваний і з ряду інших причин і не останньою серед них є досить сприятлива екологія. Місто межує зі значними за розміром зеленими зонами, а також на його території протікає однойменна річка та є кілька озер, деякі з яких придатні для купання.

Для багатьох з тих, кого цікавить продаж квартир в Ірпені, ціни на місцеву нерухомість є одним з вирішальних факторів. Дуже часто тут купують житло ті, хто довгі роки збирав гроші на купівлю квартири в столиці, але так і не зміг наздогнати київські розцінки на квадратні метри.

Чому варто звернути увагу на вторинний ринок

Збираючись купити квартиру в Ірпені, вторинний ринок багато людей розглядає як найбільш оптимальний варіант. Переваг така нерухомість дійсно має чимало, а ціни на неї часто бувають більш привабливими, ніж на житло в зданій новобудові. Хоча в останній завжди є можливість придбати однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні чи 4-кімнатні квартири з ремонтом від забудовника у розстрочку чи кредит, тоді як на вторинному ринку мало хто запропонує продаж з розтермінуванням.

Придбати нерухомість по доступній ціні можна і на околиці, і в центрі міста, якщо вдасться знайти оголошення, в яких пропонується терміновий продаж квартир в Ірпені, вторинне житло чи новобудова від хазяїна. При укладанні такого договору можна розраховувати на серйозний дисконт від господаря, що дозволяє суттєво заощадити.

Інші переваги вторинного ринку - це можливість недорого купити квартиру в Ірпені у власника в районах з розвиненою інфраструктурою та оптимальною транспортною доступністю, а також відсутність необхідності дорогого ремонту та швидке заселення у свій новий дім.

Жити потрібно у передмісті, а на роботу краще за все їздити у столицю. Цю істину зрозуміло вже дуже багато людей і для них перспектива дешево купити квартиру в Ірпені на вторинному ринку - це чудова нагода реалізувати свої плани і зробити життя саме таким, яким їм хотілося б його бачити. Придбати нерухомість без посередників допоможе каталог Flatfy від ЛУН, в якому зібрана інформація про продаж житла з фото з великої кількості сайтів: в оголошеннях є його короткий опис нерухомості, схема планування квартири, площа кухні, вітальні та спальні, а також вказаний поверх та інша інформація.