Продам квартиру в центрі Херсона по вулиці Кулика. Чудовий дизайн, який поєднує в собі сучасність та затишок. У квартирі встановлено бойлер, газовий котел. Зручне розташування поруч є всі необхідні організації та магазини. Квартира підготовлена для проживання. Пишіть або дзвоніть для додаткової інформації.

власник
Кулика, 31

Хозяїн. Куліка 31, цегляний будинок, 5/10, Площа 63 м.кв., кухня 16 м кв. Вікна виходять на "Таурт". Культурний підїзд, ліфт працює, тамбур. Ремонт - авторський проект. Сучасні будматеріали.Індивідуальне опалення, кондиціонер, меблі.

Квартира  60 м.кв. Куліка/Ушакова. Хозяїн.

власник
Илюши Кулика улица, 116А, Днепровский, Херсон, Херсонская 21000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную вашій увазі двокімнатну квартиру у місті Херсон, розташовану на пятому поверсі пятиповерхового будинку, район ХБК У квартирі дуже зручне і функціональне планування, виконаний якісний ремонт . У неї входить дві окремі кімнати, які ідеально підходять для спальні та кабінету або дитячої кімнати Зроблено якісне ззовнішнє і внутрішнє утеплення що забезпечить комфортну температуру протягом року. Встановлений кондиціонер Кухня обладнана всіма необхідними приладами і технікою, щоб забезпечити комфорт при готуванні. Ванна кімната обладнана сучасною сантехнікою Район, де розташована нерухомість, відомий своєю інфраструктурою та зручністю. Усі необхідні сервіси, такі як магазини, школи, дитячі садочки та громадський транспорт, знаходяться в непосредній близькості Ця квартира - ідеальне рішення для тих, хто шукає затишок та зручність в серці Херсона. В квартирі при продажі залишаються майже всі меблі та техніка Також у ціну квартири включено особисте паркомісце

Илюши Кулика улица, 118, ХБК, Херсон, Херсонская 15000.0 USD

2-х комнатная квартира в кирпичном доме на ХБК, 5-ый этаж пятиэтажного дома, в районе улицы И.Кулика. Крыша отремонтирована перед войной, в квартире сделан ремонт, окна и балкон из металлоплпстика.

ПРОДАМ 2-х комнатную квартиру на ХБК

Продаж трикімнатної квартири по вул.Кулика напроти Фрешу. Дом інкерманський камень, квартира після ремонту, металопластикові вікна, замінені всі труби та комунікації, балкон засклений. Загальна площа 52кв.м, дві окремі кімнати. Лічильники, ОСББ, чистий підʼїзд. Напроти супермаркет Фреш, кафе, аптеки, банки, магазини, 5 хвилин до ринку, зупинка, паркування. Телефонуйте, пишіть на вайбер, ватцап, телеграм, сигнал т.09******25

3-х кімнатна квартира вул.Кулика Фреш

Продаю!1к.кв Хбк,4/5 этаж.Состояние жилое,с мебелью и бытовой техникой,стиралки нет,есть подвод.Отопление центральное.Общая квадратура 35.Есть балкон,окна обычные.Дом кирпичный.13000 $.И комиссия услуг Агенства недвижимости,договорная.Есть другие варианты Таврический.Хбк.Вайбер,Ват сап на этом телефоне есть.Буду рада помочь.

Продаю!1к.кв Хбк,Кулика Фреш.Есть 2к.кв Центр ,и Таврический