Пропонуеться 3 к. квартирав новому будинку ЖК Янтарний. Новый комплекс б1ля селища Котовського 1з закритою територ1ею упорядкованну дитячими майданчиками. У квартир1 виконано кап1тальный ремонт у св1тлих тонах. Скр1зь тепла п1длога, дубовый паркет, 2 санузла обл1цован1 1спанською плиткою. На ст1нахфактурна штукатурка, для ремонту выкористовувылись дорог1 матер1али привезен1 на замовлення.

Шк1льна, 35 к 2

Вашій увазі пропонується трикімнатна квартира в ЖК Янтарний. Загальна площа квартири складає 87, 6 квадратних метрів. Квартира знаходиться на 2 поверсі 12 поверхового будинку. Всі три кімнати окремі, квадратного правильного планування 18/14/13 квадратних метрів кожна . Кухня 14, 4 квадратів. Просторий коридор, санвузол окремий , також є гардеробна кімната. Квартира світла та простора , яка підходить для великої родини або для поціновувачів великого простору. Будинок цегляний, прекрасна парадна та затишний двір закритого типу. По периметру двору є зручні паркові місця для автомобілів, дитячий майданчик, футбольне поле та багато інших цікавих речей для прогулянок та відпочинку з дітьми. Безпечна охорона Даний обʼєкт розташований в прекрасній локації , гарна транспортна розвʼязка. Телефонуйте! Надамо Вам детальну інформацію, показ у зручний для вас час.

Школьная улица, 35, Ильичовка, Одесская 51500.0 USD

Квартира двостороння з просторими кімнатами двома санвузлами та кухнями на кожному поверсі, є два балкони один з них з панорамним склінням та дві лоджії, у квартирі індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний котел. Побудовано свою трансформаторну підстанцію, що має дві незалежні кабельні лінії, з мідною проводкою. (дизель-генератор, автоматика ЕТІ) Каналізація та вода - з міських мереж. Стіни зовнішні утеплені тепло-ефективними плитами. У квартирах чудова звукоізоляція. Ліфт пасажирський безшумний, швидкісний Muzui. Територія житлового комплексу закрита цілодобово. На парадних встановлено домофон.

3-кімн 2-рівнева квартира в Теплому домі
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується до продажу дворівнева трикімнатна квартира на Семена Палія, в ЖК «Теплий дім». Будинок Здан. Квартира розташована на 9 та 10 поверхах. Комплекс із двох десяти поверхових будинків із червоної цегли, будується третя секція. Передбачено свою невелику паркову зону для прогулянок з дітьми та відпочинку. Квартира двостороння з просторими кімнатами двома санвузлами та кухнями на кожному поверсі, є два балкони один з них з панорамним склінням та дві лоджії, у квартирі індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний котел. Побудовано свою трансформаторну підстанцію, що має дві незалежні кабельні лінії, з мідною проводкою. (дизель-генератор, автоматика ЕТІ) Каналізація та вода - з міських мереж. Стіни зовнішні утеплені тепло-ефективними плитами. У квартирах чудова звукоізоляція. Ліфт пасажирський безшумний, швидкісний Muzui. Територія житлового комплексу закрита цілодобово. На парадних встановлено домофон. Квартира від інвестора Прекрасний варіант для дружної родини!

3-кімнатна квартира в ЖК "Теплий дом"