Продається шикарна однокімнатна квартира, ідеально перепланована в «півторачку» в ЖК Діброва парк, поруч парку Шевченка. Квартира розташована на 9 поверсі, має площу 42 м2. Запущено всі комунікації, працює ліфт, можна заходити жити! В квартирі якісно зроблений ремонт з використанням дорогих матеріалів: стеля з гіпсокартону, двері прихованого монтажу, плінтуси теж прихованого монтажу, дорогі та якісні меблі та техніка. Обмебльована кухня з технікою: - духова піч; - варильна поверхня; - витяжка; - вбудований холодильник; - вбудована посудомийна машина. Спальня з двоспальним ліжком, зоною ТВ та бʼюті столиком. Зона вітальні з розкладним диваном, просторий обмебльований гардероб. Є простора прихожа з шафою для верхнього одягу. Комплекс розташований поруч парку Шевченка, двір закритого типу, є дитячі майданчики. Огляд квартири у зручний для вас час. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Волошина А. вул., 2

Продається 2 кімнатна квартира з дизайнерсським ремонтом . Зручний 4 поверх . Дорога, якісна кухня з вмонтованим холодильником, пральною машинкою, духовкою. Багато освітлення У ванній кімнаті рукосушка на електриці Всюди де плитка, тепла підлога За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону

Кисілевської О. вул., 27

Продається 2 кім квартира на ідеальному 3 поверсі в обжитому будинку по вулиці Вовчинецькій Квартира внутрішня, одностороння, площею 64м2 Повністю готова до проживання, залишаються всі меблі та техніка. Робилася для себе, практично ніхто не проживав. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Вовчинецька вул., 115

Продається неймовірна 2-кімнатна квартира в хорошому районі міста неподалік центру по вул. Кисілевської. Стильний та сучасний ремонт не залишить рівно-душним жодного покупця. Квартира знаходиться в хорошому ЖК від одного з найкращого забудовника міста – Kontilium Group. Дане житло розташоване на комфортному 4 поверсі. Простора кухня та дві окремі кімнати. Раціонально використана площа дозволяє комфортно і затишно почувати себе в квартирі. Простора кухня-студія вже повністю укомплектована якісними меблями та дорогою технікою. Вже встановленні: газова варильна поверхня, духова піч, мікрохвильова піч, велика посудомийна машина, вмонтована пральна машина та холодильних прихованого монтажу. Також встановлений кондиціонер, який працює як на обігрів так і на охолодження квартири. Тепла підлога в кухні-коридорі та санвузлі. Встановлена широкоформатна плитка. Санвузол зроблений з дорогих матеріалів, інсталяція та гігієнічний душ. Будинок складається всього з 1-ого під’їзду, що робить його максимально зручним для проживання. Знаходиться в чудовій локації неподалік центру, поруч є вся необхідна інфраструктура для комфортного і спокійного проживання. Чудово підійде як для власного проживання так і під здачу в оренду. За детальною інформацією та оглядом – телефонуйте.

Кисілевської О. вул., 27

Продаж 3-кімнатної квартири в центрі міста,біля ПНУ ,Будинок 1930 року ,створений відомим італійським архітектором Домініком Серафіні,збудований з австрійської цегли,в самому будинку 5 квартир,планування роздільне є три великі кімнати,великий коридор та роздільний санвузол,з кухні є вихід на власну терасу яка дивиться в двір,а в одній з кімнат балкон з видом на вул.Чорновола,є пічне опалення,паркет в дуже гарному стані ,також в одній з кімнат зроблено ремонт! Додатково до квартири іде підвал - 22 м2 та горище Документи більше 3-ох років!

Чорновола вул., 77

Продається 2 к квартира в хорошому районі міста по вулиці Галицькій, . Можливий продаж під постанови! Будинок 2010 року забудови , цегляний . Площа квартири 66.3 м2 Поверх 3 /9. Комфортне планування з великою кухнею, що має кладову, просторими кімнатами з виходом на лоджію та коридором з великою шафою купе . В квартирі залишається все , що на фото. Якісні меблі та техніка, опалення індивідуальне. Квартира тепла та світла. Ліфт працює , паркомісця в дворі.

Галицька вул., 96

Продається 3-кімнатна квартира, цегляний будинок, загальною площею 90 м2 з балконом, центральна частина міста по вул. Чорновола (р-н Хлібосольний). • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • є пічне опалення; • жилий стан. Затишна квартира роздільні кімнати, та одна прохідна. кухня площею 11 м2 Поруч Парк Шевченка, озеро, школи та дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола, 77

Продається затишна квартира у житловому комплексі "Main house" з видом на гори. Квартира має площу 43.3 м.кв. і розташована на 13 поверсі з 16 в центрі міста Івано-Франківськ. У квартирі залишаються всі меблі та техніка. Кухня має фасади від компанії agt, фурнітуру blum, а сантехніка використовується від відомих фірм grohe та imprese. На кухні встановлений холодильник, електрична духовка, варочна поверхня, витяжка та посудомийна машина. Також є бар з підсвіткою. У квартирі використовується трекова система освітлення, що дозволяє регулювати напрямок світла. Також є великий балкон, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами. Будинок вже зданий і введений в експлуатацію, всі комунікації підключено, що дозволяє вам заселитися без зайвих затримок.

Коновальця Євгена вул., 44

Продам шикарну 1 кімнатну квартиру із окремою зоною для відпочинку) Будинок розташований в центрі міста (напроти парку Шевченка) Введений в експлуатацію всі комунікації запущені. Квартира повністю готова до проживання. Виконаний стильний та якісний ремонт в чому можете переконатись самостійно при огляді) Наявні всі необхідні меблі та техніка від преміум виробників. Кухня (дуже добре продумана, все для вашої зручності). Посудомийна машина, індукційна поверхня, мікрохвильова піч, духова шафа та інше. Також передбачається окрема зона для відпочинку з прихованою гардеробною, окрема спальня та просторий санвузол. Функціональне планування цієї квартири забезпечить затишок та комфорт, а вигляд із вікна дозволить милуватись красою нашого міста) Цікавлять деталі? Телефонуйте:

Чорновола вул., 121а

Ексклюзивна 2 кімнатна квартира у ЖК Манхеттен! Комплекс знаходиться на вулиці Ленкавського, поруч із відпочинковою зоною міського озера Будинок збудований та зданий, запущені ліфти та комунікації, можна починати ремонтні роботи Світле та просторе житло площею 69,1 м.кв. на ідеальному середньому 6 поверсі з 14 Функціональне планування з кухнею 16,5 та балконом, роздільний санвузол Одна із кімнат має вільне планування, що дозволяє розпланувати простір на ваш смак Спальня з відкритим балконом, де відкривається панорамний вигляд на міське озеро та приватний сектор Такі пропозиції трапляються рідко, тому встигніть зробити крок до свого комфортного життя вже зараз! Телефонуйте щоб дізнатись деталі та переглянути дану квартиру

Ленкавського вул., 34

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Двокімнатна квартира з ремонтом в зданій новобудові по вул.Чорновола! Площа 61,2 м2 Поверх 7 з 10 В квартирі зроблений сучасний ремонт з якісних матеріалів, розведена тепла підлога. Функціональне планування квартири: вітальня 18 м2 та спальня 15 м2, велика кухня з лоджією 17 м2 та санвузол з ванною, встановлена якісна сантехніка. Квартира знаходиться всередині будинку, тепла та світла. Квартира готова до проживання, заведені всі комунікації: газ, електрика та вода! Гарне розташування будинку, поруч магазини, зупинка транспорту, школа, парк і озеро! Без додаткових витрат для покупця. Для деталей та огляду телефонуйте!

Чорновола вул., 155

Продається Простора 1 кімнатна квартира з функцією 2-о кімнатної. З меблями та технікою, готова до проживання. В центральній частині міста. З дизайнерським євроремонтом. Розташована на зручному 5-му поверсі в 7-ми поверховому будинку. Загальною площею 47 м.кв. Площа кухні -студії 22 м.кв З індивідуальним газовим опаленням. Встановлено кондиціонер. Є посудомийка. Є окрема спальня. Меблі виготовлені з якісних матеріалів. Техніка Samsung. Всюди де плитка розведено підігрів підлоги. Якісна та дорога електрика та сантехніка. Продумано все до дрібниць. Дана квартира буде дуже хорошою як для власного проживання, так і під інвестицією, так як розташована в вигідній локації. У пішій доступності знаходиться великий торговий центр, спортивний комплекс, обласна дитяча клінічна лікарня, зупинка, садочок, школа, коледжі і т. і. Код обєкту 4931

Бандери, 79

Продається 2 кімнатна квартира у центрі міста по вулиці Кисілевської у добротному цегляному будинку 2000 років ( забудівник Ярковиця). Простора, світла квартира з двостороннім плануванням.Знаходиться на 9 поверсі з 10, площа 56 м2 Ремонт в квартирі виконувався для себе, тому враховані всі дрібниці, використовувались якісні матеріали. Зручне, функціональне планування: дві окремі спальні, кухня, роздільний санвузлол та просторий передпокій. Встановлена тепла підлога в коридорі, ванні, туалеті. Якісні міжкімнатні деревʼяні двері. Для додаткової безпеки встановлене відеоспостереження підʼїзду і двору. Квартира чекає нових власників! Для більш детальної інформації та огляду телефонуйте

Кисілевської О. вул., 32

Продається велика 1к квартира в Новобудові по вул. Бельведерській ЖК - Бельведер - Житловий комплекс розташований в самому центрі міста - квартира повністю укомплектована меблями та технікою - кухня-вітальня та окремо спальня - у квартирі встановлений індивідуальний газовий котел - будинок повністю введений в експлуатацію, запущені всі комунікації - можливий продаж під програму єОселя - в 5 хв ходьби до стометрівки - чудова транспортна розвʼязка Площа - 51м.кв Поверх - 2/10 Ціна - 75 000$ Для огляду квартири ТЕЛЕФОНУЙТЕ або ПИШІТЬ !!!

можливий продаж по єОселя
Бельведерська вул., 23

Суперпропозиція !!!Центр! Продається двохкімнатна квартира від надійного забудівника "Благо", ЖК " Family Plaza".1 а секція!!! Будинок зданий в експлуатацію. !! Підведені всі комунікації. Вул Крайківського, 1 А. 2 ий поверх. Дуже тиха та затишна центральна частина міста. 9 хв до Ратуші. Розвинута інфраструктура, поруч садочки, 2 школи, парк, супермаркети, центральний ринок, зупинки громадського транспорту, поліклініка, аптеки, торгові центри, 10 хв до річки пішки. Площа 71 м кв. 2 балкони. Двохстороння, не кутова. Житло еліт класу. Вдала організація простору. Дитячі та спортивні майданчики. Гаражі та паркомісця. Монолітно-каркасна технологія будівництва. 5 камерні металопластикові вікна. Енергоефективний фасад. Якісні броньовані двері. Гіпсова штукатурка стін. Затишний закритий двір. Ландшафтний дизайн. Закритий двір з облаштованими для відпочинку локаціями. До школи /садочка 5-8 хвилин. Повністю готова до ремонту, що є перевагою, оскільки це дозволить втілити будь які дизайнерські побажання . Переуступка . 75 000$ без комісій додаткових витрат. Власник!!! Тел. 09*********86

власник
Суперпропозиція!!! Центр!! Двохкімнатна квартира. Здана!!! 71 м.кв

Простора 2-х кімнатна квартира,загальна площа 76,2 м, кухня 17,2м. Будинок знаходиться біля парку Шевченка, міського озера. вул.О.Довженка.Готова для проживання.

власник
Простора 2-х кімнатна квартира. вул.Довженка.

2-кімнатна квартира в Зданій Новобудові 2020р в при центральній частині міста. вул. Незалежності 134 Можна купити по ЄОселя та ЄВідеовлення Код квартири - #36408481 ВІдео тут: youtu.be/ZDOc8OfgR30 + внутрішня, з двох сторін від сусідів несучі стіни + індивідульне газове опалення (встановлений двохконтурний котел) + ідеальний 4й поверх + всі вікна на сонячну сторону + два окремі санвузла (в одному душ в іншому ванна) + гардероб + запущені всі комунікаці, будинок обжитий, + гарний двір, якісне будівництво, + до центру 15 хв пішки $$ продаж Без комісії та % Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-kimn-z-remontom-zdana-novobudova-2020r-bilya-centru Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-кімн з Ремонтом Здана Новобудова 2020р. біля Центру ЄОселя

Продам 3 кімнатну квартиру з частковим ремонтом у мікрорайоні Пасічна. ЖК " Лемківський ". -Залита стяжка підлогт -Підігрів підлоги -Пошпакльовані стіни -Котел -Інсталяція -Електрика -Встановлені батареї -Частково покручений гіпсокартон Будинок зданий, заселений. Продаж без комісії для покупця.За деталями телефонуйте

3к квартира з частковим ремонтом.ЖК Лемківський

Продається 2 кімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК Княгинин. Квартира площею 70 м2 на 9 поверсі. Зроблений сучасний ремонт! Встановлений підігрів підлоги. Зроблена кухня,є всі меблі та частково техніка. Секція здана, всі комунікації підведені. Зручна локація, центральна частина міста, власний ТЦ, двори закритого типу, підземний паркінг. Також в пішій доступності рачка Бистриця Солотвинська.

2-кім квартира з ремонтом в центрі

НА ЗАВДАТКУ . Продається 3-к квартира по вулиці Національної Гвардії 16, 2-ий поверх із 5 .Будова 90-х років. можна під любу програму.В квартирі залишаються всі меблі і вся техніка. Квартира тільки після ремонту.Деталі за телефоном.

Продається 3-к квартира по вул.Нац.Гвардії 16 під любу програму

Простора трикімнатна квартира в обжитій новобудові по вул.Івасюка 78. Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги у санвузлах. Все залишається крім особистих речей.

3кім.квартира по вул.Івасюка. 2-поверх.

Пропозиція Вул. Хіміків 21а Будинок 2010р. 3-кімнатна квартира Загальна площа 80м2 3 поверх з 10 Якісний ремонт, всі меблі та техніка залишається Поруч вся необхідна інфраструктура 75000$

Продаж 3к квартири з ремонтом

Продаж 1-кім, з сучасним ремонтом ЖК Липки, вул. Мазепи у зданому будинку, Площа -43 кв.м. Кухня з лоджією, і окрема спальня. Сучасний ремонт: меблі та побутова техніка. Кладова. Все залишається. Панорамні вікна. Красивий краєвид. Закритий внутрішній двір. Поруч озеро, парк, школа, Ціна - 75000$

Продаж 1-кім, вул. Мазепи 164, ЖК Липки, біля озера

Arkada Estate пропонує придбати 2кім квартиру з новим сучасним ремонтом в ЖК Комфорт парк! Ремонт в процесі, можна оглядати р-н Пасічна Площа 66м2 Поверх 9/11 Якісне будівництво, зданий будинок В квартирі є гардеробна 5м2, простора лоджія Хороша локація - поруч школи, садочки, магазини, річка для відпочинку Деталі та огляд за номером телефону!

Химиков улица, 14 корпус 1, Пасічна, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 75000.0 USD
1 - 24 з 2 057 результатів