Простора квартира вул. Симоненка (ЖК "Європейський Сity"). 16-й поверх 16-и поверхового будинку площею 60 м². Висота стелі -3.10 м. Обжита і заселена новобудова в одному з найкращих районів міста. Якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів та технологій. Автономне опалення (підігрів підлоги) та потужний кондиціонер забезпечують оптимальну температуру у всій квартирі. Хіт сучасних інтерєрів -панорамні вікна. Багато світла і вигляд на гори.

Симоненка Василя вул., 16

В зданій новобудові продається 3-кімнатна квартира з якісним сучасним євроремонтом загальною площею 78м2, яка знаходиться на 10-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Квартира раціонального планування, внутрішня сонячна і тепла. В квартирі зроблений якісний євроремонт, стіни декоративна штукатурка, якісний ламінат на підлозі, керемогранітна плитка, в мокрих зонах змонтована тепла підлога, натяжна стеля підсвічена LED стрічкою Вигідне місцерозташування: зручне тролейбусне та автобусне сполучення з усіма районами міста; поблизу розташовані дві церкви; дві школи, школа-садок і два дитячих садки; Насичена соціально-побутова інфраструктура: підлітковий клуб; відділення дитячої поліклініки; лікарня; спорткомплекс; ринок; продуктові супермаркети.

Тролейбусна вул., 32

Височана Семена вул., 18

2 кімнатна квартира по вул.Хіміків (Пасічна), в м. Івано - Франківську. Поверх 9/11 Загальна площа 76.3 кв. м., кухня 16 кв. м.. В квартирі зроблений євроремонт, встановлено металопластикові вікна , індивідуальне опалення, тепла підлога, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння, дві велики лоджії, вікна виходят на прохідну частину. В квартирі залишаються меблі техніка. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, зелена зона. Код обєкта 4869

Хіміків вул., 5В

Продається 2 кім простора квартира по вулиці Івасюка Здана та обжита новобудова Автономне газове опалення Якісний євроремонт Світла та затишна Залишаються всі меблі та техніка Простора кухня та дві окремі кімнати. Площа- 64 м кв., поверх 3/10 Просторий двір з дитячим майданчиком Чудове транспортне сполучення, поруч торгово-розважальні центри, річка

Івасюка вул., 11

Продам 3к квартиру в новобудові в ЖК закритого типу Площа 107 м2 Поверх 9 з 10 З квартири відкривається гарний краєвид, кімнати просторі та світлі, кухня-студія з виходом на лоджію, величезна вітальня, спальня з гардеробною та дитяча. У вартість входить: котел, газовий модем, додаткові квадрати також оплачені. Комунікації: електрика та вода вже підключені, газ (в процесі підключення), є ліфт; домофон та інтернет теж підєднані. Будинок частково заселений, можна робити ремонт та виготовляти свідоцтво на право власності. Інфраструктура: поруч садочок (5хв), школа (7хв), зупинка громадського транспорту (2хв), до Ратуші до 10 хв на авто, все в пішій доступності ТЦ, аптека, магазини, відпочинкова зона, річка. Телефонуйте для огляду та деталей!

Галицька вул., 141Б

Продаж 2-кімнатної квартири в цегляній новобудові, район Пасічна Поверх 7 з 10 Зроблений євроремонт, квартира двостороння, функціональне планування: кімнати світлі та просторі, роздільний санвузол. Розвинена інфраструктура: поруч є відпочинкова зона - озеро, річка, також зупинка громадського транспорту, школа, садок, все в пішій доступності. Для огляду квартири - телефонуйте!

Горбачевського вул., 40б

Продається квартира в центрі, є все необхідне для проживання, меблі , техніка, все нове ніхто не проживав. Перепланована в півторачку, кухня-вітальня і окрема спальня, є гардеробна кімната.Двір закритого типу, дитячі майданчики, поруч супермаркет, підземний паркінг

Височана Семена вул., 18

Продається простора 2х км квартира з гарним плануванням по вул.Шухевичів (р-н Височана)в обжитому будинку (ремонтні роботи не проводяться) Нещодавно був зроблений косметичний ремонт, поруч школа,садок , супермаркет,центр,зупинка транспорту,сквер,бювет На разі проживають квартиранти ,огляд за попередніми домовленостями Чудовий варіант як для власного проживання так і для здачі в оренду Всі меблі та техніка залишаються (в якості торгу можуть забрати посудомийну машину, холодильник та пральну машину) За додатковою інформацією та відеоглядом квартири звертайтесь

Шухевичів вул., 46

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК «Княгинин». В квартирі зроблено якісний ремонт, встановлено кухонні меблі, підігрів підлоги, натяжні потоки, стильна підсвітка у санвузлах, кімнаті та кухні. Санвузол: Роздільний. Просторий коридор, та світлі кімнати, які виходять у дві сторони. Площа: 60м2. Про житловий район: Житловий комплекс знаходиться у центральній частині міста, із розвиненою інфраструктурою, власним підземним паркінгом, торговим центром «Таврія», дитячим садочком, школою, фітнес центром, кафе та ресторанами. Неподалік знаходиться зручна транспортна розвʼязка на перетині вулиць Галицької та Надрічної. автобусні зупинки в 5 хвилинах від ЖК. Також в пішій доступності знаходиться річка «Бистриця солотвинська». Для огляду та детальної інформації, телефонуйте.

Княгинин вул., 44

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Район ТЦ Арсен, Епіцентр, McDonalds. Поруч три школи, садочки, торгові центри, поліклініка. Квартира розташована на 8 поверсі 10 поверхового будинку. У вартість квартири входить кладова. Штукатурка ПІД МАЯКИ Вінка пятикамерні енергозберігаючі з потрійним склопакетом. Вхідні двері надійні від виробника за кращими світовими технологіями, підведення комунікацій (газо-, електро-, водопостачання, каналізація), газовий лічильник, лічильник електричної енергії, лічильник холодної води. Проведена електропроводка, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол), проведено водопостачання і опалення. Встановлено двоконтурний котел. Зручне транспортне сполучення з центром. Двір закритого типу (вхід, вʼїзд обмежений: доступний для мешканців будинку), вільне паркування авто. Квартал Левада 4 житловий комплекс, у якому Вам і Вашій сімї буде безпечно і комфортно. Збудований у 2019 році. Якщо номер поза зоною, пишіть в WhatsApp, Telegram або в чат.

власник
Ивасюка улица, 19, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

ТЕРМІНОВИЙ Продаж 2к квартири в ЖК " Manhattan" Квартира в житловому комплексі Бізнес-класу "Manhattan" від одно із найкращих та найнадійніших забудовників міста Blago. Продаж квартири в стильному комплексі поблизу міського озера та центру міста! Сучасне та продумане планування. Якісне будівництво із врахуванням технологій в стилі loft. - загальна площа 74.4м2 - 9 поверх з 16-ти - опалення дахова котельня - великий підземний паркінг - цілодобовий відеонагляд - 2 ліфти - сучасні домофонні системи - комерційні приміщення з безліччю магазинів та бутіків. Вигляд із вікон на центр Івано-Франківська! ЖК розташоване в 15-20 хв пішої ходьби до центру міста та 5 хв до Озера. На території ЖК передбачені школа та садочок. Ідеальний варіант як для власного проживання так і під інвестицію.

власник
Продаж 2 к квартири у ЖК "Manhattan"

Прохання рієлторів не турбувати. Квартира знаходиться в центрі міста. Присутній тихий двір з достатнім місцем для парковки. Двір закритий на ключ та доступний лише для мешканців. Підʼїзд закритий та відкривається за допомогою таблетки. В квартирі індивідуальне опалення та утеплені стіни. Також є підвал. Вся техніка та меблі на фото продаються разом з квартирою. За деталями телефонуйте.

власник
Продається квартира в центрі міста

Власник. Продам 2х.кімнатну квартиру у зданій новобудові. Загальна площа 66 м.9 поверх 11 поверхового будинку. Якісний євроремонт. Індивідуальне опалення , підігрів підлоги. Може переїжджати і жити. Ціна по собівартості. Тел.09******21

власник
Продам квартиру у новобудові

Адреса: Івано-Франківська, Івано-Франківск, Хоткевича Продається трикімнатна квартира в новобудові з ремонтом + кухонні меблі і прихожа.Розташована по вулиці Хоткевича в Івано-Франківську. Загальна площа квартири складає 84.6 метри квадратні. Квартира розташована на першому житловому поверсі шести поверхового будинку. У квартирі дві лоджії. Будинок утеплений, квартира дуже тепла.Поруч школа ,дитячий садочок, торгові центри та продуктовий ринок.Також є можливість придбати гараж площа 21 м.кв. за додаткову оплату. Деталі за телефоном. (Від Власника)

власник
3-кімнатна квартира на Хоткевича (Від Власника)

Продається квартира на два рівні в ЖК Княгинин за адресою Княгинин 44. Квартира із відкритою терасою, має функціональне планування, адже на 2 гому поверсі крім тераси є 2 кімнати та ванна кімната, крім цього перший поверх, це кімната, кухня-вітальня, гардероб та ще одна ванна кімната. Газове індивідуальне опалення, здача будинку на 3 кв 2024 року Фото відповідають дійсності По ціні можемо говорити.

Продаж двох рівневої квартири із терасою в ЖК Княгинин

Продається простора 3к квартира в ЖК River Park 2 (Галицька 141Б) Продається простора 3-кімнатна квартира в якісному ЖК River Park. У дворі розташований гарний дитячий майданчик та футбольно-волейбольне поле. Також важливо зазначити, що двір є закритого типу, що забезпечує безпеку мешканців. Сама квартира знаходиться на 9 поверсі з 10 і має двостороннє розташування, завдяки чому приміщення наповнене світлом. У квартирі зроблено практичне перепланування, додано гардероб, робочий кабінет, 2 лоджії та кухню-студію. Характеристики -поверх 9/10 -площа 107 м2 -площа кухні 10, 3 -житлова площа 54 -2 балкон Особливості: Велика Кухня-студія Гардероб Робочий кабінет Двостороння Інфраструктура -магазини -аптеки -річка -транспортна зупинка -затишний закритий двір -Школа -Садок -Кафе (Вода , Світло , Інтернет , Домофон - підведені Газ у процесі, Котел та модем уже проплачені - вони в ціні квартири )

Галицкая улица, 141Б, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

Продаж 2-кімнатної квартири в цегляній новобудові, район Пасічна Поверх 7 з 10 Зроблений євроремонт, квартира двостороння, функціональне планування: кімнати світлі та просторі, роздільний санвузол. Розвинена інфраструктура: поруч є відпочинкова зона - озеро, річка, також зупинка громадського транспорту, школа, садок, все в пішій доступності. Для огляду квартири - телефонуйте!

Горбачевского улица, 40Б, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

Продається 3 кім квартира в топовому ЖК еліт класу Manhattan. Забудовник Blago. Дуже гарний вид на місто! Поверх 11/16 Загальна площа 74 кв.м., житлова площа 22, 5 кв.м., площа кухні-студії 30, 21 кв.м. Декілька хвилин до озера, центру та школи. Дуже круте планування. Ще діє договір переуступки. Всі деталі по телефону. Код обєкту: 4641

Ленкавского улица, 34, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-967-388-DR. Продаж 2к квартири в ЖК " Manhattan" Квартира в житловому комплексі Бізнес-класу "Manhattan" від одно із найкращих та найнадійніших забудовників міста Blago. Продаж квартири в стильному комплексі поблизу міського озера та центру міста! Сучасне та продумане планування. Якісне будівництво із врахуванням технологій в стилі loft. - 2 секція - переуступка - загальна площа 74.4м2 - 9 поверх з 16-ти - опалення дахова котельня - великий підземний паркінг - цілодобовий відеонагляд - 2 ліфти - сучасні домофонні системи - комерційні приміщення з безліччю магазинів та бутіків. Вигляд із вікон на центр Івано-Франківська! ЖК розташоване в 15-20 хв пішої ходьби до центру міста та 5 хв до Озера. На території ЖК передбачені школа та садочок. Ідеальний варіант як для власного проживання так і під інвестицію.

Ленкавского улица, 9, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

Продається велика 2х кімнатна , двохстороння квартира по вул. Горбачевського 14г Площа 71 м2 + 2 поверх мансарда ~30 м2 Поверх 10/10 Планування: Кухня- студія 19, 9 м2 Житлова площа: 30 м2 Коридор: 11 м2 Індивідуальне опалення. Двохстороння з гарними краєвидами в двір. По домовленості алишається все, що на фото , меблі та техніка. Розвинута інфраструктура: Садочок, Школа, Магазини та супермаркети, Зупинка міського транспорту, Поліклініка та Лікарня, Автостанція.

Горбачевского улица, 14Г, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

Продається 3 к квартира по вул.Миколайчука 20г Характеристики: -Загальна площа 73 м2 -Житлова площа 50 м2 -Кухня 9 м2 -Поверх 6/6 Інфраструктура: -Школа -Дитячий садок -Аптека -Магазини -Торгові центри Хороший ремонт, зручне розташування підведені всі комунцікації , поруч є школа та дитячий садок

Миколайчука Ивана улица, 20Г, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

ЖК Family Plaza ГОТОВА ДО РЕМОНТУ ЦІНА ВІД ЗАБУДОВНИКА - 979$ за М2 Характеристики: -Загальна площа 71, 5 м2 -Поверх 4/11 -Суміжний санвузол Особливості: -Підведені всі комунікації -15 хв ходьби до центру -Висока якість будівництва -Закрита територія під охороною -Спокійний район та тихий двір Інфраструктура: -Школа -Дитячий садок -Продуктові магазини в середині комплексу -Зупинка з розвиненою транспортною розвʼязкою -Аптека -Паркінг -Відділення банку

Крайковского улица, 1А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD

Продається простора 2 км квартира в гарному місці - площа 68 м2 - поверх 7 з 10 - двохстороннє планування - сучасний ремонт - кімнати окремі - ЖК Світанок - поруч рекреаційна зона, школи, центр 15 хв пішки, супермаркети, магазини, спортзал

Продаж 2 км квартири в спальному районі під єОселю
1 - 24 з 2 506 результатів