Продається двохкімнатна квартира В квартирі поміняні всі вінка Встановлені лічильники на світло, воду, газ Роздільний санвузол Дивани і меблі залишаються В квартирі деревяна підлога. Близько школа, садочок, продуктовий магазин .

Чорновола вул., 140

Продам однокімнатну квартиру в гарному районі по вулиці Довженка Поруч парк Шевченка, центральне озеро, безліч різних магазинів та супермаркетів, навчальні заклади, зупинки громадського транспорту З району хороше сполучення з будь-яким куточком міста Зручне планування квартири: велика затишна кімната, кухня з виходом на засклений балкон, кладовка У квартирі залишається все як на фото Чудовий варіант як для власного проживання так і для оренди, адже даний район користується неабияким попитом Телефонуйте для деталей в зручний для вас час код обєкта 1029

Довженка, 9

Продаю 1 кімнатну квартиру по вул. Чорновола Квартира в жилому стані У кімнаті великий балкон Зручний поверх 2/5 Просторий двір, спокійний район Чудово підійде як для власного проживання, так і для інвестиції Поруч розвинена інфраструктура - парк та озеро, школа, садочок, ТЦ Для показу та за деталями телефонуйте

Чорновола вул., 134

В наявності однокімнатні квартири по вигідній ціні 650$/м2, площа 35м2 та 37м2, розташовані на 12 поверсі. Житловий комплекс закритого типу, підземний паркінг, дитячі та спортивні майданчики, магазини та кавярні на території. Здача в експлуатацію кінець 2025 року!

Княгинин вул., 44

Продається однокімнатна квартира з виглядом на гори! Ця квартира - справжня перлина, розташована в мальовничому місці з неймовірними краєвидами Якісне будівництво від провідного забудовника гарантує комфорт і надійність вашого нового житла Основні переваги: Вигляд на Вовчинецькі гори: Насолоджуйтеся чарівними краєвидами з вашого вікна кожен день Якісне будівництво: Використання сучасних технологій та матеріалів забезпечує довговічність та енергоефективність вашого житла Комфортне планування: Простора та світла кімната, функціональна кухня, площею 18 м2, яку ви з легкістю можете перепланувати на робочу зону та вітальню та затишна ванна кімната. Провідний забудовник: Надійність і якість гарантовані провідним забудовником з відмінною репутацією Розвинена інфраструктура: Поруч є все необхідне для комфортного життя: магазини,супермаркети, аптеки, школи та дитячі садки Зручне транспортне сполучення: Легкий доступ до громадського транспорту забезпечує швидке сполучення з іншими районами міста Малоповерхова забудова створює ще більше простору Двори закритого типу Є ще вибір поверхів та планувань Також можливе розтермінування на вигідних умовах Телефонуйте для детальнішої інформації

Вовчинецька вул., 219

Продам гарну 1 кімнатна квартиру в мікрорайоні Пасічна. Хороший варіант як під інвестицію ( здача в оренду, перепродаж ) так і для проживання самому. Дуже хороша ціна квартири! Якісне будівництво від надійного, перевіреного забудівника. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: -школа -дитячий садочок -торгові супер маркети -зелена зона для відпочинку. Цікавлять деталі-телефонуйте. Продаж без посередників,без комісії та переплат.

Калуське шосе, 15

Продам 1-кім квартиру в новобудові в центральній частині міста за дуже хорошою ціною. ✔ Штукатурка під маяки, стяжка, броньовані двері, 5ти камерні вікна, всі лічильники, інтернет та кабельне телебачення заведені в квартиру. ✔ Можливе розтермінування до 3 років. ✔Сучасний житловий комплекс, двір закритого типу, повністю обжитий район в якому все є для комфортного життя, магазини, школа, дитячий садочок, торговий центр, зипинки громадського транспорту, банк, банкомат, тощо- ідеальне співвідношення ціни та якості. ✔ За більше детальною інформацією звертайтеся за телефоном або пишіть на вайбер.(також є ще декілька хороших пропозицій по місту)

Урожайна вул., 7б

1-кім квартира по акційній ціні в центральній частині міста!!!! ✔ Від забудівника без комісій та переплат, можливе розтермінування до 3 років. ✔ Новобудова знаходиться в затишному центрі нашого міста, де все поруч школа, садочок, магазини, хороша транспортна розвязка, аптеки, банк, 10хв пішої ходи до Ратуші. ✔ В ціну входять якісні 5-ти камерні металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, броньовані двері, чорнова штукатурка під маяки, всі лічильники. ✔ Територія будинку під відеонаглядом з новітніми дитячими майданчиками, є можливість придбати гараж на території по вигідній ціні при -25%. ✔ За більш детальною інформацією звертайтесь по телефоні або пишіть на вайбер.

Виговського вул., 5

Продам велику гарно сплановану 1кім квартиру в новобудові. ✅ Якісний сучасний проект. Квартира, де Ви мріятимите жити. Краща ціна на ринку міста. Від надійного забудівника який понад 15 років на ринку. ✅ Квартира видова. Ідеальний варіант для молодої сімї. ✅На разі активно триває будівництво. Запрошуємо обрати квартиру Вашої мрії. Відділ продажу, без жодних комісій та переплат. ✅ Можливе розтермінування на індивідуальній основі під покупця до 2х років. ✅ Затишний двір європейського типу з просторими парко-місцями та новітні ігрові майданчики для дітей. ✅ Надійні броньовані двері, пяти-камерні металопластикові вікна, штукатурка під маяки, стяжка, сучасний тихий ліфт, всі лічильники, інтернет та кабельне телебачення. ✅ Показ в зручний для Вас час телефонуйте!!!

Горбачевського вул., 40

Продам 1-кімнатну квартиру по вул Незалежності Поверх 1 з 4 Квартира потребує капітального ремонту. Вартість 27000$ , переоформлення житла 50 на 50. За детальною інформацією телефонуйте.

Незалежності вул., 148

ЖК в городе Ивано-Франковск

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ Продам простору ДВОкімнатну квартиру двохстороннього планування від ЯКІСНОГО забудовника . Зручне, функціональне планування,величезна кухня студія площею 25 м2 ,де ви зможете приймати своїх гостей та окрема спальня,родзинкою є гардероб для зберігання особистих речей. Якісне будівництво!! Житловий комплекс розташований в тихому, спокійному районі. Двір закритого типу,достатньо місці для авто. Неподалік відпочинкова зона на березі річки . В пішій ході знаходиться автобусна зупинка,магазини,дитячий садок та школа. Можливе розтермінування на 24 місяці. Маємо ще інші пропозиції ДЛЯ ДЕТАЛЕЙ – ТЕЛЕФОНУЙТЕ АБО ПИШІТЬ У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС МЕСЕНДЖЕР.

Українських Декабристів вул., 52

Терміновий продаж! Гарна, затишна квартира, повністю готова для проживання, в самому центрі мікрорайону БАМ. Квартира класифікується, як малосімейка, натомість в самій квартирі зроблено перепланування, за рахунок продовження кухні в бік балкону, відповідно балкон являє собою частину кухні. Збережений паркет, плитка, якісна сантехніка. Всі меблі залишаються. Основні параметри: Площа: 24.4 кв.м( по документам) Площа після перепланування: 27 м2 Площа кухні: 10 м2 Кількість кімнат: 1 Поверх: 4 Тип будинку: Цегляний Поруч розвинута інфраструктура, дитячий майданчик, супермаркет, АЗС. До парку ім.Т.Г.Шевченка, 10 хвилин. Зручна розвязка. Переоформлення за покупцем! Код обєкта: 4981

Довженка, 8к.1

Продається чудова однокімнатна квартира поруч з парком Шевченка! Квартира світла,внутрішня ,а отже тепла ,підійде як для власного проживання так і під інвестицю. Велика кухня студія де ви зможете приймати гостей, спальня з виходом на лоджією,функціональний коридор де є місце під шафу купе для зберігання особистих речей. Гарне та якісне наповнення квартири: чистова стяжка яку не потрібно переробляти,штукатурка стін,броньовані двері . Маємо ще кілька варіантів квартир по місту. Можливе розтермінування .

Чорновола вул., 155

Продам 1 кімнатну квартиру від надійного забудовника BLAGO Комплекс знаходиться в пішій доступності біля річки , великий сучасний комплекс облаштований різними дитячими майданчиками та відпочинковими зонами, достатня кількість паркомісць. Квартира внутрішня, за рахунок цього вона буде теплою. У вартість квартир входить : -вікна енергозберігаючі з потрійним склом -надійні броньовані двері -енергозберігаючий утеплений фасад – встановлення всіх лічильників : газ, вода, електрика – заведення всіх комунікацій Детальніше за телефоном.

героїв миколаєва, 129

Мансардна квартира в цегляному будинку по вул. Галицька у м. Івано-Франківську. Гарний краєвид на місто! Загальна площа 81 м.кв. Поверх 6/6. Квартира вільного планування. Всі комунікації підключенні та запущені. Газове індивідуальне опалення. Поруч з будинком: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту "Радіозавод", магазин, кіоск, супермаркет, дитячий майданчик, аптека. Код обєкта: 3426

Галицька вул., 23

Продається 1кім квартира в новобудові за супер ціною поблизу річки. ✅ Можливе безвідсоткове розтермінування на дуже вигідних умовах. ✅ Розвинена інфраструктура в пішій доступності знаходиться все що потрібно для комфортного життя. ✅ Комплекс закритого типу, якісне наповнення, фасад утеплений 10-15см пінопластом, надійні броньовані двері, шести-камерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом, сучасні ігрові дитячі майданчики, відео нагляд по всій території, багато паркомісця. ✅ Без комісій та переплат.(представник забудівника) ✅ Показ у любий зручний час. ✅ Детальніша інформація по телефоні або на Вайбер.

Целевича Ю. вул., 4а

Навигідніша пропозиція поруч парку Шевченка в якісній новобудові Код квартири - #35929961 Збудована новобудова біля парку Шевченка по вул. Чорновола. Якісний сучасний проект. Квартира у готовій новобудові, встановлені вікна, зроблений фасад. Здача до кінця року. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. До парку Шевченка 2 хвилини, до центру міста 5 хвилин їди на автомобілі. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч базарчик та вся необідна інфаструктура. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155

НОВИНКА - найкращий варіант у ціновій категорії до 30 000 доларів ! 2 кімнатна квартира. Код квартири - #36382063 3 хвилини до школи 6 хв до садочку гарний стан, а саме: -абсолютно новесенький санвузел (у тому числі бойлер, душова, унітаз, раковина) -поміняні нові батареї -пластикові вікна -кондиціонер крутий 6 поверх із 12, адже достатньо високий для чистого повітря та тишини знадвору. саме в цій квартирі ви можете втілити всі свої ідеї та задумки в ремонті, тому що потрібно зробити ремонт в коридорі та кухні. У цей же час ми отримуємо 1 кімнату у жилому стані та новий санвузел, і можемо водночас проживати в квартирі та завершити ці деталі. Запрошую саме вас на огляд даної квартири.

Хоткевича Гната вул., 44А

Сучасний ЖК Парковий маєток від надійного забудовника Івано-Франківськ МіськБуд. Код квартири - #36376191 Чудова локація - поруч парк Шевченка та міське озеро Вся необхідна інфраструктура, школи та садки. До центру міста 15хв. Квартира має вдале та практичне планування. Ідеальний 3й поверх. Наповнення - штукатурка стін по маяках, вхідні двері та якісний склопакет, заведені внутрішні комунікації та лічильники. Продаж можливий під розтермінування. Запрошую на перегляд для більш детального ознайомлення. з даною пропозицією. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155

Гаряча Ціна 2-кімн на Каскаді! Цікава як для власного проживання, так і під інвестицію! Код квартири #36431903 Продаю двокімнатну квартиру в Збудованому і накритому будинку Новобудові по вул. Симоненка 11а (позаду АТБ). + прямо біля супермаркету АТБ + до зупинки 2хв + товсті стіни з цегли + вже встановлені якісні вікна + вся інфраструктура для комфортного проживання $$ Без комсії для покупця! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Симоненка Василя вул., 11а

Новобудова біля парку Шевченка. Якісний сучасний проект. Квартира, де Ви мріятимите жити. Найкраща ціна на ринку міста. Відділ продажу. Код квартири #35895627 Запрошуємо обрати житло Вашої мрії Будуємо та впевнено крокуємо в щасливе майбутнє. Впевнені в нашій перемозі Двокімнатна видова квартира в сучасній якісній новобудові неподалік центру міста, по вул. Чорновола. Європейське продумане планування, площею 50 м2. Дві окремі кімнати + кухня. Ідеальний варіант для молодої сімї чи під здачу в оренду. Сам будинок збудований по сучасним стандартам, цегляний, новобудова. Закритого типу, з внутрішнім двором, відеонаглядом, гаражами та іншою власною інфраструктурою. Знаходиться в ідеальній локації, 5 хв до парку Шевченка, 8 хв до міського озера, 12 хв до центру міста в пішій доступності. Новобудова від надійної компанії, яка на ринку міста більше 15 років і ввела в експлуатацію більше 8 будинків. Є можливість розтермінування. Індивідуальні умови. Запрошуємо обрати квартиру Вашої мрії. Відділ продажу, без жодних комісійних платежів

Чорновола вул., 155

Продам простору 1-кім квартиру в новобудові житлового комплексу з мультикомфортним плануванням та якісним наповненням квартири від одного з найкращого забудівника нашого міста! ✔Без комісій,можливе також розтермінування від забудівника до 2х років на вигідних умовах. ✔ Просторий та затишний двір з великою кількістю порко-місця, сучасні європейські дитячі майданчики з мягким покриттям підлоги, мультифункціональні спортивні майданчики,5хв до школи та дитячого садочка, зручне сполучення з центром міста. Не подалік знаходяться магазини,школа,дитячий садочок,Басейн,спортивний комплекс,банк,аптека,зупинка,100м до річки. ✔ Телефонуйте за номером або пишіть на Вайбер у зручний для Вас час.(також є декілька інших варіантів по місту)

Хіміків вул., 24а

Продам 1кім квартиру в новобудові від кращого забудівника нашого міста!!!! ✅ Однією з переваг квартири є якісне наповнення що дасть змогу дуже заощадити Ваші кошти на ремонті. ✅ Новітня система індивідуальна дахова котельня!!!! ✅ Підігрів підлоги, стяжка, штукатурка під маяки, опалення, 5ти камерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом, надійні броньовані двері які не потрібно міняти, всі лічильники, інтернет та кабельне телебачення заведені в квартиру. ✅ Без комісій та переплат, можливе розтермінування від забудівника. ✅ Поблизу є школа, дитячий садочок, магазини, розважальні та торгові комплекси, зупинки громадського транспотру!!!! ✅ Більш детальніше по телефоні або пишіть на Вайбер.

Хмельницького Богдана вул., 94

Продам 1-кім квартиру в центральній частині міста. По акційній ціні !!!!!!! ✔ Цегляний будинок, суха стяжка, штукатурка під маяки, металопластикові вікна, броньовані двері, всі лічильники. ✔ 15хв до центру міста, поблизу школа, дитячий садочок, магазини, продуктовий ринок, парк. Район дуже комфортний все що потрібно є поруч. ✔ Новий комплекс закритого типу з дитячим майданчиком і великим парко-місцем. ✔ Без комісій та переплат, можливе розтермінування( представник забудівника) ✔ Більш детальніше за телефоном або пишіть на вайбер.(є ще декілька пропозицій по місту)

Довженка О. вул., 2
1 - 24 из 818 результатов