Продам однокімнатну квартиру в гарному районі по вулиці Довженка Поруч парк Шевченка, центральне озеро, безліч різних магазинів та супермаркетів, навчальні заклади, зупинки громадського транспорту З району хороше сполучення з будь-яким куточком міста Зручне планування квартири: велика затишна кімната, кухня з виходом на засклений балкон, кладовка У квартирі залишається все як на фото Чудовий варіант як для власного проживання так і для оренди, адже даний район користується неабияким попитом Телефонуйте для деталей в зручний для вас час код обєкта 1029

Довженка, 9

В наявності однокімнатні квартири по вигідній ціні 650$/м2, площа 35м2 та 37м2, розташовані на 12 поверсі. Житловий комплекс закритого типу, підземний паркінг, дитячі та спортивні майданчики, магазини та кавярні на території. Здача в експлуатацію кінець 2025 року!

Княгинин вул., 44

Продам 1-кім квартиру в новобудові в центральній частині міста за дуже хорошою ціною. ✔ Штукатурка під маяки, стяжка, броньовані двері, 5ти камерні вікна, всі лічильники, інтернет та кабельне телебачення заведені в квартиру. ✔ Можливе розтермінування до 3 років. ✔Сучасний житловий комплекс, двір закритого типу, повністю обжитий район в якому все є для комфортного життя, магазини, школа, дитячий садочок, торговий центр, зипинки громадського транспорту, банк, банкомат, тощо- ідеальне співвідношення ціни та якості. ✔ За більше детальною інформацією звертайтеся за телефоном або пишіть на вайбер.(також є ще декілька хороших пропозицій по місту)

Урожайна вул., 7б

1-кім квартира по акційній ціні в центральній частині міста!!!! ✔ Від забудівника без комісій та переплат, можливе розтермінування до 3 років. ✔ Новобудова знаходиться в затишному центрі нашого міста, де все поруч школа, садочок, магазини, хороша транспортна розвязка, аптеки, банк, 10хв пішої ходи до Ратуші. ✔ В ціну входять якісні 5-ти камерні металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, броньовані двері, чорнова штукатурка під маяки, всі лічильники. ✔ Територія будинку під відеонаглядом з новітніми дитячими майданчиками, є можливість придбати гараж на території по вигідній ціні при -25%. ✔ За більш детальною інформацією звертайтесь по телефоні або пишіть на вайбер.

Виговського вул., 5

Продам 1-кімнатну квартиру по вул Незалежності Поверх 1 з 4 Квартира потребує капітального ремонту. Вартість 27000$ , переоформлення житла 50 на 50. За детальною інформацією телефонуйте.

Незалежності вул., 148

Терміновий продаж! Гарна, затишна квартира, повністю готова для проживання, в самому центрі мікрорайону БАМ. Квартира класифікується, як малосімейка, натомість в самій квартирі зроблено перепланування, за рахунок продовження кухні в бік балкону, відповідно балкон являє собою частину кухні. Збережений паркет, плитка, якісна сантехніка. Всі меблі залишаються. Основні параметри: Площа: 24.4 кв.м( по документам) Площа після перепланування: 27 м2 Площа кухні: 10 м2 Кількість кімнат: 1 Поверх: 4 Тип будинку: Цегляний Поруч розвинута інфраструктура, дитячий майданчик, супермаркет, АЗС. До парку ім.Т.Г.Шевченка, 10 хвилин. Зручна розвязка. Переоформлення за покупцем! Код обєкта: 4981

Довженка, 8к.1

Продається чудова однокімнатна квартира поруч з парком Шевченка! Квартира світла,внутрішня ,а отже тепла ,підійде як для власного проживання так і під інвестицю. Велика кухня студія де ви зможете приймати гостей, спальня з виходом на лоджією,функціональний коридор де є місце під шафу купе для зберігання особистих речей. Гарне та якісне наповнення квартири: чистова стяжка яку не потрібно переробляти,штукатурка стін,броньовані двері . Маємо ще кілька варіантів квартир по місту. Можливе розтермінування .

Чорновола вул., 155

Мансардна квартира в цегляному будинку по вул. Галицька у м. Івано-Франківську. Гарний краєвид на місто! Загальна площа 81 м.кв. Поверх 6/6. Квартира вільного планування. Всі комунікації підключенні та запущені. Газове індивідуальне опалення. Поруч з будинком: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту "Радіозавод", магазин, кіоск, супермаркет, дитячий майданчик, аптека. Код обєкта: 3426

Галицька вул., 23

Навигідніша пропозиція поруч парку Шевченка в якісній новобудові Код квартири - #35929961 Збудована новобудова біля парку Шевченка по вул. Чорновола. Якісний сучасний проект. Квартира у готовій новобудові, встановлені вікна, зроблений фасад. Здача до кінця року. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. До парку Шевченка 2 хвилини, до центру міста 5 хвилин їди на автомобілі. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч базарчик та вся необідна інфаструктура. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155

Сучасний ЖК Парковий маєток від надійного забудовника Івано-Франківськ МіськБуд. Код квартири - #36376191 Чудова локація - поруч парк Шевченка та міське озеро Вся необхідна інфраструктура, школи та садки. До центру міста 15хв. Квартира має вдале та практичне планування. Ідеальний 3й поверх. Наповнення - штукатурка стін по маяках, вхідні двері та якісний склопакет, заведені внутрішні комунікації та лічильники. Продаж можливий під розтермінування. Запрошую на перегляд для більш детального ознайомлення. з даною пропозицією. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продам 1-кім квартиру в центральній частині міста. По акційній ціні !!!!!!! ✔ Цегляний будинок, суха стяжка, штукатурка під маяки, металопластикові вікна, броньовані двері, всі лічильники. ✔ 15хв до центру міста, поблизу школа, дитячий садочок, магазини, продуктовий ринок, парк. Район дуже комфортний все що потрібно є поруч. ✔ Новий комплекс закритого типу з дитячим майданчиком і великим парко-місцем. ✔ Без комісій та переплат, можливе розтермінування( представник забудівника) ✔ Більш детальніше за телефоном або пишіть на вайбер.(є ще декілька пропозицій по місту)

Довженка О. вул., 2

Терміново!!! 1кім квартира по найнижчій ціні у місті від надійного забудівника. ✅ Кількість квартир обмежена. ✅ У вартість квартири входять металопластикові вікна, броньовані двері, суха стяжка в кімнатах, якісна штукатурка, всі лічильники а також інтернет та кабельне телебачення заведене в квартиру. ✅ Надійні ліфти Otis від кращого Українського виробника. ✅ можливе розтермінування до 2х років. ✅ показ в любий зручний для Вас час. ✅ більш детальна інформація за телефоном або на Вайбер. ✅ також можу надати безкоштовну інформацію у сфері нерухомості(купівля,продаж,оренда,продаж землі)

Горбачевського вул., 40

Продам в новобудові 1-кім квартиру біля Парку!!!!! ✔ У вартість квартири входять металопластикові вікна, броньовані двері, суха стяжка в кімнатах, якісна штукатурка, всі лічильники а також інтернет та кабельне телебачення заведене в квартиру. ✔ Без комісій та переплат, можливе розтермінування на вигідних умовах.(представник забудівника) ✔ Більш детальніше за телефоном або пишіть на вайбер.

Чорновола вул., 152

Продам 1-у квартиру у м. Івано-Франківськ, вул. Хоткевича Гната, будинок 52. Квартира розташована на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира під ремонт. Загальна площа 31,1 м2, кімната 17,1 м2, кухня 6,1 м2. Пластикові вікна. На підлозі паркет. Газ. Біля будинку знаходиться школа, дитячий садок, річка. Зупинка громадського танспорту за 2 хвилини пішки. Можливий невеликий торг.

Хоткевича Гната вул., 52

квартира знаходиться на 3 поверсі,простора кухня,сальня та санвузол,вже є штукатурка стін та вікна

чорновола, 155

Продається однокімнатна квартира з унікальним плануванням: окрема кімната та простора кухня-студія Знаходиться в затишному районі поруч з річкою Комплекс закритого типу з облаштованими дитячими та спортивними майданчиками, паркомісцями та відпочинковими зонами Якісне будівництво з екологічних матеріалів Можливе розтермінування на вигідних для вас умовах код обєкта 1118

Декабристів, 40

Продаж 2 кімнатної квартири готової до ремонту, неподалік річки в тихій спокійній зоні Площа даної квартири 48.1 м2 Квартира розташована на комфортному 3 поверсі з гарним виглядом на приватний сектор. В будинку є вода та електрика, газ тут не передбачається. Заведено 15 кВт світла. Можна приступати до ремонтних робіт та виготовлення документів на право власності. За детальною інформацією та оглядом – телефонуйте.

Барнича Я. вул., 4

Продається 2 кімнатна квартира у зданому будинку Затишна локація готова до ремонту . У вартість входить: гіпсова штукатурка стін Якісні вікна та двері Лічильник світла та води . Огляд у зручний час. Деталі за телефоном

Барнича Я. вул., 4

Вигідна 1 к квартира поблизу центру міста Новобудова знаходить в центральній частині міста за вул. Урожайній. Якісний сучасний проект. Квартира у гарній новобудові. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч скверик та вся необідна інфаструктура. Квартира повноцінна та видова. Найвигідніша ціна в даному районі. Варіта уваги - телефонуйте для перегляду Код 37017863

Урожайна вул., 7А

Вигідно 1 кім ближній центр новобудова Код квартири: 36864347 Продається 1 к квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Світла, сонячна квартира з оремою кухнею, простора кімната, є балкон Планування продумане до деталей. Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А

Вигідно 1 кім ближній центр новобудова Код квартири: 36848153 Продається 1 к квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Світла, сонячна квартира з оремою кухнею, простора кімната, є балкон Планування продумане до деталей. Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А

Однокімнатна квартира готова до ремонту Продається однокімнатна квартира по вулиці Хоткевича. Квартира розташована на 3 поверсі з 5. Опалення центральне. Загальною площею 25 квм. Квартира повністю під ремонт. Хороший варіант як для власного проживання, так і для здачі в оренду.

Хоткевича Гната вул., 48/3

Вигідна пропозиція - для тих хто шукає якісне сучасне житло неподалік центру по найкращій ціні на ринку. Звертайтесь і зможете оглянути квартиру в зручний для Вас час. Код квартири: 36762949 Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Продається однокімнатна квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Квартира має простору кухню, окрему спальну кімнату, балкон. Багато світла та простору. Планування продумане до деталей. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А

Продається квартира 40 кв.м. по вул. Чорновола з подвір"ям, ідеально підійде як для реконструкції і власного проживання так і для ведення будь якого виду бізнесу. Центр міста, інфраструктурно розвинений район, 21000 доларів

Чорновола вул., 122
1 - 24 з 463 результатів