Солодка ціна! Вигідна інвестиція! Княгинин, 2-х кімнатна квартира ========= Продам велику 2-х кімнатну квартиру в затишному районі "Княгинин" недалеко від центру міста. Це новий сучасний проект багатоповерхового житлового комплексу, що ідеально підходить для молоді. Один з найпопулярніших комплексів міста. Важливо! Ціна нижча, ніж у забудовника! Зараз всього 635$/м.кв. Секція в стані будівництва, тому ціна ще зростатиме. Отже, це вигідний варіант під інвестицію! === Також можливий обмін на авто. Проте тоді ціна, як у забудовника – 780$/м.кв. === Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х кімнатної, адже тут є велика кухня-студія 22 м.кв. і 2 окремі кімнати. Розташована на актуальному в наш час 4-му поверсі 12-ти поверхівки, в 30 корпусі. Характеристики квартири: - матеріал стін – цегла - квартира внутрішня - оптимальне двостороннє планування - жила площа – 28 кв.м., зі спальні є вихід на лоджію 3,9 м.кв. - простора кухня 18,3 кв.м. з лоджією 3,6 м.кв. - роздільний санвузол або гардеробна - панорамні вікна - 2 лоджії Зацікавила пропозиція? За деталями телефонуйте просто зараз!

Княгинин вул., 44

Зниження Ціни майже на 15 000 $ !!! Продаються неперевершені панорамні види на міське озеро і гори Карпати та елітна квартира в інноваційному житловому комплексі «MANHATTAN» LITE. ЖК знаходиться на вул. Ленкавського. А це чудова локація: всього 3 хвилини до міського озера, 8 хвилин до школи та 12 хвилин до Ратуші. Будівельна компанія Blago, відома своєю якістю будівництва в Івано-Франківську. Навіть стильна вхідна група одразу виділяє цей будинок з-поміж десятків новобудов міста: вдало підібрані кольори, дизайнерський арт в холі, зручні диванчики для очікування – все це гармонійно і затишно. Квартира розташована у 4-му корпусі на 6-му поверсі з 16-ти. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущені – тож квартира готова до ремонту. Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х: = загальна площа 97 м.кв. = простора кухня-студія (42 м²) = дві окремі спальні = два санвузли = лоджія та балкон Панорамні енергозберігаючі вікна (алюмінієвий 5-камерний профіль та 2-камерний тонований склопакет) забезпечують максимальний комфорт. Вхідні двері преміум класу – безпека і стиль. ЖК Манхеттен LITE пропонує максимальний комфорт завдяки розвиненій інфраструктурі та стильному ландшафтному дизайну. Комплекс виконаний у стилі Loft, що створює унікальну атмосферу. Закритий двір з системою контролю доступу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують високий рівень безпеки. Двір вільний від машин, а проблему з паркуванням вирішує великий новітній підземний паркінг. На території комплексу є Workout, дитячі майданчики, спортивне поле та якісна велоінфраструктура. Передбачено багато необхідної комерції, що робить життя ще зручнішим. Проект «MANHATTAN» LITE враховує останні тенденції стилю Loft, концепції Eco Building та Smart City, використовуючи нові технології та енергозберігаючі рішення для забезпечення високого рівня комфорту та безпеки. Цей житловий комплекс є найбільшим закритим комплексом в Івано-Франківську, поєднуючи зручне розташування, новітні технології та високий рівень безпеки. Нова ціна 111 550 $ (була 126 000$) Ще одна чудова новина – при купівлі КОМІСІЯ агентству нерухомості ВІДСУТНЯ! Поспішайте, поки діє знижка! Дзвоніть просто зараз, щоб не почути завтра, що квартира продана!

Ленкавського вул., 34/4

Продаж ВИДОВОЇ трьох кімнатної квартири в популярному ЖК Міленіум. Квартира 95 квадратних метрів , перепланована у студію з двома просторими спальнями, гардеробом.За додаткову ціну можна придбати комору на поверсі. Ремонт виконувався по дизайн проекту. Все робилось для себе з якісних та дорогих матеріалів. Рішення про продаж прийнято нещодавно, тому вирішили не монтувати меблі, а залишити можливість покупцю зробити на свій смак. Поруч є вся необхідна інфраструктура.Парк,озеро,безліч магазинів та ТЦ.

можливий продаж по єОселя
Мазепи Гетьмана вул., 32
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміново продається 1к квартира у цегляному будинку в центральній частині міста на вулиці Незалежності район кінотеатру Космос. Квартира розташована на 1 поверсі, п`ятиповерхового будинку Внутрішня, тепла. Квартира - студія, санвузол суміжний. Вікна виходять у тихий затишний двір. Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт та економію на оплаті комунальних послуг. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Повністю готова для комфортного проживання або здачі в оренду. Для вашої зручності є парковка , щоб ви не турбувались про пошук місць для свого автомобіля . Крім того , розташування будинку є дуже зручним : центр міста, з усіма необхідними послугами та інфраструктурою. Якщо ви шукаєте комфортне життя в самому серці міста - ця квартира стане для вас ідеальним варіантом . Телефонуйте і заходьте на перегляд- ця пропозиція не залишить вас байдужими !

Незалежності, 101

Продаж просторої 2 кімн двосторонньої квартири в самому центрі Івано-франківська по вул. Південний бульвар в 5 хв до міського озера та парку Шевченка, в 10 хв до Ратуші та Стометрівки. Топова локація. Дуже розвинена інфраструктура. Новобудова. Ідеальний 3 поверх шестиповерхового будинку. Кухня студія з лоджією площею 19,4 м2, велика вітальня - 23,7 м2, друга кімната - 11,7 м2. 3 санвузли: ванна кімната, туалет та душова. Великий коридор. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під дорогу здачу в оренду! Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте

Південний бульв., 24Б

Продається сучасна двокімнатна квартира в елітному комплексі поруч з озером Гарне планування: простора кухня-студія, окрема затишна спальна кімната, гардероб та санвузол Елітний забудовник давно завоював довіру своїх жителів Комплекс закритого типу з власною інфраструктурою. У дворах облаштовані сучасні дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони З вікон відкривається гарний вигляд на гори Є вибір поверхів Також можливе розтермінування Великий вибір сучасних планувань як у будинках, що будуються, так і в ГОТОВИХ на будь-який смак і бюджет Деталі по телефону та зустрічі код обєкта 1122

Левицького, 11

Повноцінна 1 кімнатна квартира (не студія) в комфортному ЖК закритого типу: - дитячі та споритивні майданчики (мініфутбол, теніс, баскетбол), відпочинкова зона (гриль та барбекю); - двори без авто, охорона, відеоспостереження; - гарна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура (супермаркети та мні маркети, кафе, відділення Укрпошти та Нової пошти, аптеки, ринок, дитячі садочки та школи, зупинки транспорту тощо); - якісні ліфти з системою резервного живлення, надійні вхідні двері, енергозберігаючі панорамні вікна ( 6-камерні -3 скла по 44мм з напиленням іонів срібла), чистова напівсуха стяжка підлоги, штукатурення всіх внутрішніх стін; лічильники обліку води, газу та електроенергії. Ціна від забудівника. Без перплат. Можливе розтермінування.

Мазепи Гетьмана вул., 175А

Стильна та сучасна двокімнатна квартира з якісним ремонтом в центрі міста. Велика кухня-студія (28 м2) та дві окремі кімнати. Якісні кухонні меблі з фурнітурою Blum, мальовані фасади, є вся необхідна техніка: холодильник, посудомийка, духова шафа та мікрохвильова, пральна та сушильна машина Electrolux, два інверторних кондиціонери Samsung та телевізор Samsung 50 дюймів з функцією SmartTV. Санвузли роздільні, є ванна та окрема душова. Підігрів підлоги всюди де плитка. Дві окремі кімнати, з вікон яких відкривається дуже гарний вигляд на місто. Є французький балкон. Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг. Також в даному ЖК відкрився великий торгово-розважальний комплекс "Княгинин", де є великий супермаркет "Таврія В" та багато різних комерційних приміщень. Для огляду квартири телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Княгинин вул., 44

Продається квартира з гарним плануванням та власним подвірям Зручне планування де окрема затишна кімната, велика кухня студія, яку з легкістю можна зручно зонувати під ваші потреби, а головна фішка цієї квартири це власне подвіря Затишок та комфорт тут вам гарантовані Малоповерховий комплекс з чудовою власною інфраструктурою: - дитячі майданчики для різних вікових груп - власний дитячий садок на території ЖК - багаторівневий наземний та гостьовий паркінг - спортивні майданчики різного типу - парки та сквери для прогулянок Є ще інші планування та вибір поверхів Також діють різні програми лояльності Телефонуйте за деталями код обєкта 1078

Коновальця Євгена вул., 229

Ексклюзивна пропозиція в центрі Івано-Франківська! Зустрічайте не просто квартиру, а справжній куточок комфорту та стилю на 8-му поверсі новобудови. Чи готові ви відчути справжнє задоволення від домашнього затишку та неперевершеного виду на місто? Особливості квартири: • Площа: 73,5 м ідеально спланованого простору • Функціональне планування: кухня-студія повністю укомплектована всією необхідною технікою (посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, кондиціонер, холодильник), що дозволяє відразу почати комфортне життя! Затишна спальня з виходом на балкон. Просторий санвузол обладнаний душовою кабіною, ванною та біде. Також є комора, яка спроектована як пральня. • Ремонт: виконаний з високоякісних матеріалів в елегантному класичному стилі, що надає інтерєру особливу шляхетність. • Меблі: квартира повністю омебльована зі смаком, кожен елемент декору і меблів з масиву - ретельно підібрані. • Панорамний краєвид: виходьте на відкритий балкон та насолоджуйтесь кавою з видом на місто! Розташування в серці Івано-Франківська, новобудова по вул. Незалежності! Ця квартира стане вашим ідеальним місцем для життя або вигідною інвестицією. Звертайтесь для деталей та запису на перегляд!

Незалежності вул., 34А

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Пропонуємо цікаву квартиру-студію та дві окремі спальні у житловому комплексі бізнес-класу Manhattan. Комплекс знаходиться на вулиці Ленкавського, поруч із відпочинковою зоною міського озера. Будинок збудований та зданий, запущені ліфти та комунікації можна починати ремонтні роботи. Шикарний панорамний вид. Основні переваги житлового комплексу: - Велика закрита територія з місцем для відпочинку, спортивними та ігровими майданчиками - Власна інфраструктура (магазини, аптека, кавярня тощо) - Відеонагляд - Охорона - Гостьовий паркінг - Підземний паркінг - Лише 2 хвилини пішки до рекреаційної зони міського озера Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручність. Не втрачайте можливість стати власником житла у престижному районі!

Ленкавського вул., 34

Продається простора однокімнатна квартира з якісним та сучасним ремонтом , квартира має функціонал двокімнатної адже була вдало перепланована на простору кухню-студію 25 м2 та окремою спальнею , загальна площа квартири становить 45 м2 та розташована на зручному 4-му поверсі 10-ти поверхового будинку.У будинку вже працює ліфт ,двір закритого типу з власним відео наглядом. У квартирі вже змонтована стильна кухня та вся необхідна техніка для життя . Холодильник прихованого монтажу - Gorenje Духова піч - Gorenje Мікрохвильова піч - Gorenje Індукційна поверхня - Gorenje Посудомийна машина - ВЕКО Витяжка - Vento Умивальник - Kroner На стінах нанесена венеціанська декоративна штукатурка , на підлозі широкоформатний керамограніт , всюди де питка змонтована система підігріву підлоги. В кімнатах на підлозі застелений якісний ламінат 33 класу з фаскою . Житловий Комплекс «СВІТАНОК» — це сучасний комплекс комфорт класу, натхненний самою природою, її досконалістю та силою. Це 120 ідеально спланованих квартир, у яких мешканці можуть підтримувати баланс між справами та відпочинком. Комплекс знаходиться у хорошій транспортній досяжності, поруч торгові центри, споруди інфраструктурної необхідності, а головне – зелена зона річки Бистриця-Солотвинська.

можливий продаж по єОселя
Целевича Ю. вул., 4

Продаж 2 х рівневого пентхауса у центральній частині міста Івано-франківська по вул Княгинин 44 Функціональне планування, адже на першому поверсі кухня студія у 26 м2 та гостьовий туалет; а 2 гий ванна кімната та 2 ві окремі спальні із виходом на велику терасу! Розкішний вигляд із тераси, багато світла та функціональність є перевагою цього пентхауса! Комплекс оснащений підземним паркінгом, має власну школу, та в процесі запуск торгового центру! Пентхаус газифікований!

Княгинин вул., 44

Продається 3 кім кв в Соборному містечку - Калушське шосе. 2/10ц, 92,4 кв м ( над квартирою) з САУНОЮ ! В здорову тілі-здоровий дух ! ПАРСЯ на ЗДОРОВ"Я !!! Соборне містечко- житловий комплекс еліт класу з відеонаглядом і охороною. Закритий двір-ворота на пульті . Унікальне розташування будинків. Архітектори подбали про доступ природного освітлення до кожної квартири Якість гарантована-найкраща будівельна компанія міста-БЛАГО Соборне містечко- еталон сучасного сімейного життя Квартира перепланована на велику кухню-студію-38 кв м і дві окремі кімнати Таке рішення дозволяє створити комфортну атмосферу для сім"ї та гостей, а також забезпечує візуальне збільшення простору В квартирі зроблений сучасний дороговартісний євро ремонт - - тепла підлога по всій квартирі - 70 мм пінопласт -гідроізоляція санвузлів -сауна -піч-електрокамянка,фінського виробництва- фірма Harvia -сантехніка в с/в фірми Grohe Euphoria Cube -ванна та тумба з рукомийником фірми RaVAK -сифон для ванни GEBERIT -вимикачі та розетки-фірми SCHNEIDER elektrik серія SEDNA -відеодомофон фірми Tantos з функц дистанційного керування через смартфон -варочна панель фірми GORENJE, Мийка - KRONE - вбудований холодильник фірми WHIRLPOOL -розетки скритого монтажу Кухня -фарбовані фасади МДФ, фурнітура BLUM Рекуператор-побутова припливно-витяжна система вентиляції,під час роботи якої потоки повітря припливу і відтоку не змішуються, а циркулюють різними каналами Сауна допоможе зміцнити здоров"я,бути завжди в хорошій формі (обробка тіла ароматною парою з натуральними оліями під приємну музику, чистка організму, підвищення імунітету - і все це в стінах вашої оселі), а також підкреслить індивідуальність господарів На території містечка--відкритий паркінг,дитячі майданчики, спортивні майданчики, зони відпочинку Поруч вся інфраструктура - Школа №18, Гімназія %1, Супермаркети, фітнес клуб, аптеки, АС-2-міжнародна автобусна каса, ТЦ-Менс і інш

Калушське шосе, 5

ПРЯМИЙ ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ Продам простору ДВОкімнатну квартиру двохстороннього планування від ЯКІСНОГО забудовника . Зручне, функціональне планування,величезна кухня студія площею 25 м2 ,де ви зможете приймати своїх гостей та окрема спальня,родзинкою є гардероб для зберігання особистих речей. Якісне будівництво!! Житловий комплекс розташований в тихому, спокійному районі. Двір закритого типу,достатньо місці для авто. Неподалік відпочинкова зона на березі річки . В пішій ході знаходиться автобусна зупинка,магазини,дитячий садок та школа. Можливе розтермінування на 24 місяці. Маємо ще інші пропозиції ДЛЯ ДЕТАЛЕЙ – ТЕЛЕФОНУЙТЕ АБО ПИШІТЬ У ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ВАС МЕСЕНДЖЕР.

Українських Декабристів вул., 52

ТЕРМІНОВИЙ продаж 1 кім в центрі, готова до ремонту! Продається чудова 1 кім квартира в центрі міста, готова до ремонту. Квартира має гарне планування, є велика кухня-студія, простора, світла кімната. Житловий Комплекс має закриту територію з розвиненою інфраструктурою та цілодобовою охороною, є підземний паркінг. У пішій доступності є школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, також поруч є річка та зелена зона набережної. Детальніша інформація по телефону!

Княгинин вул., 44

Продається двокімнатна квартира в районі Каскаду. Це один із найбільш популярних районів міста Івано-Франківськ. Якісний збудівник "Гаразд України" ,повністю цегляне будівництво, яке забезпечує гарну шумоізоляцію та теплоізоляцію. Квартира загальною площею 76 м2, знаходиться на 4 поверсі, має: -двостороннє, сучасне планування; -велику лоджію; -роздільний санвузол; -кухню-студію 20м2, що робить дане помешкання, як функціонал трикімнатної; -кімнати готові до фарбування в колір. В квартирі повністю вже зроблено якісну електропроводку, всі кабелі в гофрах, є дуже багато розеток, як на кухні так і по всіх кімнатах. Повністю змонтована система опалення, встановлений котел, підключені батереї, в ванній кімнаті встановлена сушка для рушників, також є тепла підлога в кухні та ванній кімнаті. Була частково перепланована кухня у велику студію, яка дає можливість розмістити робочу і відпочинкову зону. Великим плюсом квартири є локація і інфраструктура. Поруч знаходяться різні магазини, торгові центри, школа, дитячий садочок, бакалея. Дуже гарний варіант для власного проживання. Чекаємо на ваші дзвінки!

Стуса Василя вул., 40

Продам 2-кімнатну квартиру в центральній частині Івано-Франківська на вул. Шухевича. Квартира розташована на 4-му поверсі цегляної новобудови, затишна, адже всі сусіди вже зробили ремонти і майбутні власники насолоджуватимуться тишою. Площа квартири 64м2, функціональне планування: кухня-студія з виходом на засклений балкон; 2 повноцінні кімнати: спальня та дитяча; санвузол роздільний, є ванна. В квартирі зроблений якісний ремонт в пастельних тонах і вона повністю готова до проживання. В квартирі залишаються всі меблі, телевізори та побутова техніка, а це італійська спальня, шафи-купе, кухня Komandor з системою напрямних від Blum, повністю омебльована дитяча кімната з масиву. Для вашої зручності вся побутова техніка Electrolux: вбудовані холодильник, духова шафа електрична, газова варильна поверхня, посудомийна машина, мікрохвильова піч, витяжка, пральна машинка. Також встановлені кондиціонери Neoclima в кухні та спальні, розведена «тепла підлога» з можливістю регулювання по зонах, новий конденсаційний котел. Підключена охоронна система сигналізації, інтернет. Комора з ремонтом теж на поверсі буде приємним та корисним бонусом для нових власників. У дворі будинку є гостьовий паркінг та при бажанні можна придбати гараж! Інфраструктура: поруч є дитсадок, початкова школа, гімназія, торговий центр, зупинка транспорту, спортивна школа та парк, до стометрівки до 7 хв. Все в пішій доступності! Телефонуйте для огляду та встигніть придбати цю чудову квартиру!

Шухевичів вул., 47

Продається чудова однокімнатна квартира поруч з парком Шевченка! Квартира світла,внутрішня ,а отже тепла ,підійде як для власного проживання так і під інвестицю. Велика кухня студія де ви зможете приймати гостей, спальня з виходом на лоджією,функціональний коридор де є місце під шафу купе для зберігання особистих речей. Гарне та якісне наповнення квартири: чистова стяжка яку не потрібно переробляти,штукатурка стін,броньовані двері . Маємо ще кілька варіантів квартир по місту. Можливе розтермінування .

Чорновола вул., 155

Продаю ексклюзивну двокімнатну квартиру з якісним ремонтом та терасою в ЖК Європейське Сіті! У квартирі зроблений якісний ремонт, використовувались виключно дорогі матеріали. На підлозі паркет, в зонах де тепла підлога - керамограніт. На стінах декоративна штукатурка та місцями використані елементи з натурального шпону. Всі меблі дорогих брендів. Якісна вмонтована техніка: холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духова та мікрохвильова піч, варильна поверхня, встановлені кондиціонери та змонтовані телевізори - все це залишається. Стеля виконана з гіпсокартону, використане трекове освітлення. Гарне та просторе планування квартири. Є велика кухня-студія, з якої є вихід на велику відкриту терасу з виглядом на все місто. Батьківська спальня з власним санвузлом та великою гардеробною. Окрема дитяча кімната. Просторий гардероб/кладова при вході. Та гостьовий санвузол. Житловий комплекс Європейське сіті знаходиться в тихому та спокійному мікрорайоні міста Каскад. Має закриту територію з охоронцем на вході. На території є великий дитячий та спортивний майданчик. Дуже розвинена інфраструктора поруч, є багато магазинів, кафе. В пішій доступності найбільші торгові центри міста, такі як ТЦ Метро, ТРЦ Velles Mall, ТЦ Арсен та Епіцентр. Також поруч рекреаціна зона з місцями для відпочинку. Є зупинка громадського транспорту, звідки можна дістатись в будь-яку точку міста. В пішій доступності декілька шкіл та садочків. Не пропустіть можливість отримати дійсно гарний варіант! Телефонуйте!

Симоненка Василя вул., 20

Сучасна двокмінатна квартира з великою кухнею-студією в ЖК Сонячний, неподалік міського озера та парку Шевченка! Квартира продається із кухонними меблями та всією необхідною кухонною технікою: - вбудований холодильник - вбудована посудомийна машина - духова піч - мікрохвильова піч - газова варильна поверхня - витяжка - також будуть встановлені кондиціонери. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт, застосовані якісні матеріали, квартира світла! Гарне планування, в якому є: велика кухня-студія з виходом на лоджію, гостьовий санвузол з душовою, батьківська спальня з власним санвузлом з ванною, дитяча спальня або кабінет, простора прихожа. Розташована квартира у сучасному ЖК, поруч міського озера! 10 поверх, загальна площа 92.3м2. Квартира внутрішня. Поруч з ЖК є магазини (АТБ, СІЛЬПО), лікарня, школа, парк, поруч обїздна. Будинок цегляний, утеплений, високі стелі, гарна шумоізоляція, закритий двір, гостьовий паркінг. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Довженка О. вул., 57

Продається простора двокімнатна квартира з меблями та технікою в сучасному житловому комплексі “Main House”. Шикарний вигляд з вікна на центрі міста, великий відкритий балкон та гарно продумане планування! - Простора кухня-студія з всією необхідною технікою з виходом на відкритий балкон з виглядом на центр міста! - Укомплектована батьківська спальня - Дитяча спальня - Просторий санвузол - Прихожа з великою шафою Будинок повністю зданий, всі комунікації запущені, ліфт працює. Зручний поверх, внутрішня. Квартира дійсно варта вашої уваги. Комплекс закритого типу, є дитячі та спортивні майданчики, школа та садок. Телефонуйте щоб оглянути квартиру, показ у зручний для вас час

Коновальця Євгена вул., 35

Продається однокімнатна квартира в готовій секції в центральній частині міста в житловому районі Княгинин. Квартира простора та світла, внутрішня, з продуманим плануванням, в ній є : - Окрема спальня з місцем під гардероб; - Простора кухня-студія; - Санвузол; - Вхідна група; - Лоджія. Бунинок знаходиться в комплексі закритого типу з обмеженим доступом, двори вільні від машин є дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, підземний паркінг, великий торгово-розважальний центр, своя школа та неподалік садочок, заклади харчування, відпочинку та дозвілля, до центру 5хв на авто абож 10хв пішки. Кому цікава така пропозиція телефонуйте та записуйтесь на огляд!

Княгинин вул., 44

Функціональна і компактна трьох кімнатна квартира біля парку Шевченка Код квартири: 36513431 площа 67м2 - а функціонал 3х кімнатної квартири велика простора кухня - студія + дві спальні санвузол роздільний, є місце під гардероб квартира світла, вікна виходять на південь видова - проглядається Чорногірський хребет (фото з вікон сфотографовано) сучасна новобудова в одному із найкращих районів міста вся необхідна інфраструктура, магазини школи та садки варість квартири враховуючи іі функціональність неймовірна квартира із ремонтом обійдеться як одинички в інших ЖК міста. тому не зволікайте, телефонуйте для показа квартира варта перегляду і вашої уваги

Чорновола вул., 155
1 - 24 з 837 результатів