Житловий комплекс закритого типу, зданий, усі комунікації запущені, на території дитячі майданчики, місця для паркування, поряд школа, садочок. Квартира затишна, вікна металопластикові, вхідні двері броньовані, санвузол суміжний, засклена лоджія з кухні. Ціна вказана без комісії для покупця!

Отця Блавацького І. вул., 16

Продається 1 кімнатна квартира в новому житловому комплексі в спальному районі нашого міста Продумане планування кімнати, простора кухня з панорамною лоджією. У вартість квартири входить: -штукатурка стін; -чорнова стяжка; -енергозберігаючі вікна; -вхідні броньовані двері з МДФ накладками; -заведені всі комунікації до квартири; - інтернет, домофон. Безпечний сучасний дитячий майданчик. Поруч з будинком розташовані: дитячий садок, школа, зручне транспортне сполучення.Тож, купуючи квартиру, ви отримуєте не лише якісне житло, а особливу атмосферу для найщасливіших моментів Вашого життя. Для детальнішої інформації щодо квартири - телефонуйте у зручний для Вас час!

Коновальця Євгена вул., 280

Відкрийте для себе ідеальне поєднання сучасного дизайну та функціональності в цій квартирі. Простора вітальня з великими вікнами пропонує захоплюючі види на місто, а сучасна кухня забезпечить вам все необхідне для приготування смачних страв. Життя в будинку "Манхеттен" - це не лише розкішна квартира, а й доступ до усіх переваг міського життя. Ви зможете насолоджуватися розмаїттям ресторанів, магазинів та культурних закладів, які розташовані в безпосередні близькості.

Левинського вул., 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Міленніум. Вулиця Приозерна, Джерельна. Другий поверх! Середнє розташування! Сучасний район закритого типу. Про житловий комплекс на millennium.if.ua Третя черга, 21 будинок. Здача літо 2024 року.

1-кім.кв.  ЖК "Millennium", на березі міського озера

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Популярні запити

Географія Івано-Франківськ