Продається затишна 1 кім. кв. сирець 3/14 район Княгинин . Площа квартири 44.2 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок , спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання . Не вагайтесь зателефонувати - щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію Приваблива пропозиція на ринку нерухомості

Княгинин вул., 44

Продаю Велику 1к в ЖК Княгинен Житловий комплекс знаходиться в Центрі міста! - квартира розташована на 13му поверсі у 18 корпусі - загальна площа 49.4 м - кухня з лоджією 22 метри - по плануванні квартира 2х стороння - у квартирі є лоджія та відкритий францкзький балкон - панорамні вікна ПЕРЕВАГИ: - Високий поверх шикарний краєвид на все місто. - Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. - Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. - Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. - Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. 18 корпус Здача 2й квартал 2024р. Зараз мурують 5й поверх. ЦІНА 39000$ Діє договір переуступки.

Княгинин вул., 44

В наявності однокімнатні квартири по вигідній ціні 650$/м2, площа 35м2 та 37м2, розташовані на 12 поверсі. Житловий комплекс закритого типу, підземний паркінг, дитячі та спортивні майданчики, магазини та кавярні на території. Здача в експлуатацію кінець 2025 року!

Княгинин вул., 44
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 1кімнатну квартиру у ЖК Княгинин в центральній частині міста Здача в експлуатацію запланована на ІІ квартал 2024 року. Великі двори закриті від автомобілів. Власна розвинена інфраструктура. В дворі ігрові майданчики та футбольне поле із штучним газоном. Поруч є всі необхідні обєкти: торговий центр, садок, школа та підземний паркінг. У вартість квартири входить: - утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту - пятикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм - вхідні двері преміум класу - стяжка підлоги - штукатурка стін - встановлення лічильників обліку води, газу та електроенергії. - підведення всіх комунікацій.

Княгинин вул., 44

ТЕРМІНОВИЙ продаж 1 кім в центрі, готова до ремонту! Продається чудова 1 кім квартира в центрі міста, готова до ремонту. Квартира має гарне планування, є велика кухня-студія, простора, світла кімната. Житловий Комплекс має закриту територію з розвиненою інфраструктурою та цілодобовою охороною, є підземний паркінг. У пішій доступності є школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, також поруч є річка та зелена зона набережної. Детальніша інформація по телефону!

Княгинин вул., 44

Продається однокімнатна квартира з меблями і технікою в центральній частині міста ! Характеристики: - Поверх: 3/14. - Загальна площа: 38 м². - Площа кухні: 12 м². - Опалення: індивідуальне електричне. - Комплектація кухонною технікою: посудомийна машина, мікрохвильова піч, варильна панель, духова шафа, холодильник, витяжка. Інфраструктура: - Зручне розташування в центральній частині міста. - Близькість до річки, що створює чудові можливості для відпочинку та розваг. - Наявність ТРЦ та магазинів дозволить зручно здійснювати покупки. - Кафе поруч стане приємним місцем для вечорньої прогулянки. - Підземний паркінг та бізнес-центр додають комфорту та зручності вашому життю.

Княгинин вул., 44

Продається однокімнатна квартира з якісним ремонтом! Всі комунікації запущені! Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг. Сучасний авторський проект дизайну квартири. Простора кухня, затишна спальня кімнатна та окремий гардероб. З усіх вікон красивий вигляд на алею «Молодості» житлового комплексу. В квартирі використані тільки якісні матеріали, дорога сантехніка. Квартира внутрішня та тепла, виходить на східно-південну сторону. Чудовий варіант готового житла. Близькість до центру і насичена інфраструктура робить комплекс привабливим та комфортним для проживання Телефонуйте і ми з радістю проведемо для Вас огляд Вашого нового житла!

Княгинин вул., 44

Продається однокімнатна квартира в готовій секції в центральній частині міста в житловому районі Княгинин. Квартира простора та світла, внутрішня, з продуманим плануванням, в ній є : - Окрема спальня з місцем під гардероб; - Простора кухня-студія; - Санвузол; - Вхідна група; - Лоджія. Бунинок знаходиться в комплексі закритого типу з обмеженим доступом, двори вільні від машин є дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, підземний паркінг, великий торгово-розважальний центр, своя школа та неподалік садочок, заклади харчування, відпочинку та дозвілля, до центру 5хв на авто абож 10хв пішки. Кому цікава така пропозиція телефонуйте та записуйтесь на огляд!

Княгинин вул., 44

Продається однокімнатна квартира в центральній частині міста у Житловому комплексі закритого типу Код квартири - #36768647 Будинок на стадії будвництва , плановане завершення робіт 1 квартал 2025 Великі двори ,зони відпочину . Розвинена інфаструктура. Поруч річка

Княгинин вул., 34

Продається 1-кімнатна світла, видова квартира загальною площею 38,3 м2. з лоджією в цегляній новобудові за вул. Княгинин (центр). Квартира внутрішня розташована на 10 поверсі з 11, вікна виходять на вже побудовані будинку, здача 2 квартал 2024 року. 19 секція. 1 підїзд. Здача в літку. Площа кухні-12.кв м. житлова-18.5 кв м. Сам ЖК має закриту територію від посторонніх осіб, підземний паркінг який може слугувати в цей час бомбосховищем. У пішій доступності вся необхідна інфраструктура, а саме школа та дитячий садочок, салони краси, аптеки, торговий центр. По факту це місто в місті, де ви можете разом із своїми близькими проводити дозвілля. Особливості: відмінне сполучення з центральною частиною міста підземний паркінг поруч школа сучасні дитячі майданчики розвинена інфраструктура. Для більшої інформації телефонуйте.

Княгинин вул., 44/19

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається однокімнатна квартира зі сучасним ремонтом в центрі міста Івано-Франківська на вулиці Княгинин. Квартира знаходиться на другому поверсі в новобудові. Квартира внутрішня, повністю обмебльована, продаж з усією технікою. Ціна квартири дуже приваблива без додаткової комісії. Розташування в самому центрі міста забезпечує легкий доступ до всіх необхідних місць – школи, садочки магазини, а також до громадського транспорту. Детальніше за телефоном.

Княгинин вул., 44

Продається квартира з якісним сучасним ремонтом та функціональним плануванням. Цей житловий комплекс з ретельно продуманою інфраструктурою, транспортною розв’язкою, функціональним зонуванням території з просторими майданчиками та хорошим плануванням квартир. Особливості: – відмінне сполучення з центральною частиною міста – підземний паркінг – поруч школа – сучасні дитячі майданчики – розвинена інфраструктура Детальніше за телефоном.

Княгинин вул., 44

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом, укомплектована меблями і технікою. Розташована в центральній частині міста у новому житловому комплексі “Княгинин” На території комплексу є підземний паркінг, торговий центр, дитячі і спортивні майданчики, місця для прогулянок. У квартирі зроблений якісний ремонт, є підігрів підлоги, мережі для кондиціонера. Встановлено кухонні меблі і техніка, обідній стіл, ліжко у спальні з підйомним механізмом для додаткового зберігання речей. Будинок здано в експлуатацію з усіма комунікаціями, запущено ліфт – квартира повністю готова для проживання. Розташована на 12 поверсі з 14, південна сонячна сторона – з шикарним виглядом в сторону міста. В хорошу погоду навіть видно гори! Дуже гарний варіант для власного проживання або здачі в оренду. За деталями – телефонуйте.

Княгинин вул., 44

1к. Княгинин, 43 секція, не здана (будинок будується) , 2й поверх, 43, 1 м2, переуступка, 35900$ Продається світла та простора однокімнатна квартира в будинку закритого типу "Місто в місті" -світла кімната; -висота стелі 2, 7 метра; -спокійний та комфортний район (в пішій зоні від центру) як для сімей з дітьми так і для людей, які проживають одні. Утеплення будинку пінопластом, що зекономить ваші кошти в період холодної пори року. Будівництво будинку з високоякісних матеріалів. Вхідні двері якісні броньовані. Вікна - якісні енергоефективні металопластикові. У вартість квартири входить від забудівника лічильники на всі комунікації, штукатурка, стяжка. Сучасний швидкісний комфортабельний ліфт. Дитячий та спортивний майданчики, приватний ЖЕО. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркети, річка з відпочинковими зонами, центральний ринок, дуже розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, дитячих та спортивних майданчиків, ресторанів, медичних закладів. Терміново. Без комісії.

Княгинин вул., 44

1к. Княгинин, 34 секція, не здана (будинок будується) , 2й поверх, 41,7 м2, переуступка, 34700$ Продається світла та простора однокімнатна квартира в будинку закритого типу "Місто в місті" -світла кімната; -висота стелі 2, 7 метра; -спокійний та комфортний район (в пішій зоні від центру) як для сімей з дітьми так і для людей, які проживають одні. Утеплення будинку пінопластом, що зекономить ваші кошти в період холодної пори року. Будівництво будинку з високоякісних матеріалів. Вхідні двері якісні броньовані. Вікна - якісні енергоефективні металопластикові. У вартість квартири входить від забудівника лічильники на всі комунікації, штукатурка, стяжка. Сучасний швидкісний комфортабельний ліфт. Дитячий та спортивний майданчики, приватний ЖЕО. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркети, річка з відпочинковими зонами, центральний ринок, дуже розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, дитячих та спортивних майданчиків, ресторанів, медичних закладів. Терміново. Без комісії.

Княгинин вул., 44

Продається стильна однокімнатна квартира, ідеалнно перепланована в 1,5 кімнатну. В квартирі виконаний якісний, сучасний ремонт. використовувалися тільки дорогі матеріали. кондиціонер з WiFi регулятором. Ідеальне планування Розташування ЖК в пішій доступності 8хв до школи 12хв до Ратуші ЖК має максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Це сучасний простір для життя, інноваційні технології, високий рівень безпеки, двір вільний від авто, для машин є підземний паркінг.

Княгинин вул., 40

Продається квартира з євроремонтом, кухонними меблями, вмонтованою технікою, прихожою, в центральній частині міста в Житловому комплексі закритого типу. Великі двори закриті від автомобілів, зони відпочинку як для малечі, так і для дорослих. Власна розвинена інфраструктура. В дворі ігрові майданчики та футбольне поле із штучним газоном. Поряд знаходяться всі необхідні обєкти: торговий центр, садок, школа та інші інфраструктури. Великий підземний паркінг Одне з найкращих місць розташування в Івано-Франківську, 5 хв до річки, 7 хв до Ратуші, поруч Панорама Плаза та інститут Нафти і газу! Оселя сучасного планування, двір закритого типу з відеоспостереженням, перевірений забудовник. У вартість квартири входить: - утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту - пятикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм - вхідні двері преміум класу - стяжка підлоги - штукатурка стін - встановлення лічильників обліку води, газу та електроенергії. - підведення всіх комунікацій Якісний євроремонт. В квартирі змонтовано кухню та встановлено кухонну техніку крім холодильника. Також змонтовано прихожу-гардеробну. За деталями телефонуйте!

Княгинин вул., 44

Продається простора однокімнатна квартира в ЖК Княгинин Площа-50м2 Поверх 4/12 Завершується ремонт квартири Квартира двостороння, велика кухня студія з лоджією, та затишна кімната з великою лоджією Ремонт зроблено в світлих тонах. Підігрів підлоги всю де поставлена плитка додатково в лоджіях встановленні радіатори Санвузол суміжний - встановлена ванна

Княгинин вул., 44

Продаж квартири у одноповерховому будинку на 4 квартири, по вул. Княгинин напроти ЖК Княгинин та бульвару молодості. Загальна площа,38 м2 +Підвал на всю площу квартири Висота підвалу орієнтовно 2м.,зроблена додатково гідроізоляція. Будинок цегляний та утеплений пінопластом. Майже завершений ремонт. Залишилась підлога та міжкімнатні двері. 1.5 сот землі у користуванні. Враховуючи високу прохідність, можна використовувати обєкт для ведення комерційної діяльності, є можливість зробити фасадний вхід, по документах житлова нерухомість. Можливий обмін на квартиру За деталями телефонуйте

Княгинин вул., 31

Пропозиція без комісійних Тихий двір. Спокійний район Продається затишна 1 кім. кв. сирець 4 /14 район Княгинин . Площа квартири 41.7 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин - сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок, спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання. Не вагайтесь зателефонувати, щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію.

Княгинин вул., 44

Пропоную до Вашої уваги чудову 1 кімнатну квартиру з сучасним, якісним євроремонтом в жк Фемілі Плаза. Забудовник Благо. Центр міста. Дорога кухонна техніка ( посудомийка,холодильник,духова піч,варильня поверхня, мікрохвильовка ) якісний забудівник. Хороши варіант, для тих хто шукає квартиру з якісним євроремонтом та якісним євроремонтом. За деталями телефонуйте. Продаж без комісії,без перплат.

Гарбарська вул., 30

Продається квартира з якісним сучасним ремонтом та функціональним плануванням. Цей житловий комплекс з ретельно продуманою інфраструктурою, транспортною розв’язкою, функціональним зонуванням території з просторими майданчиками та хорошим плануванням квартир. Особливості: – відмінне сполучення з центральною частиною міста – підземний паркінг – поруч школа – сучасні дитячі майданчики – розвинена інфраструктура Детальніше за телефоном.

Княгинин вул., 44

ЖК Княгинин, збудований будинок! Квартира на дверях, можна розпочинати ремонт. Продається 1 кім квартира 41.1м2 має шикарне планування. Велика кухня студія 18.5м2 з панорамною лоджією. Квартира з виглядом у просторий готовий 2ий внутрішній двір, де вже функціонує підземний паркінг та торговий центр. Лише чотири квартири на поверсі! Наповнення квартири: – штукатурка стін – вирівнююча стяжка – якісні вхідні двері – вікна три скла енергозберігаючі з напиленням – встановлення лічильників та підключення мереж газу, води та електроенергії Вже працює підземний паркінг, яким можна користуватися. Центр міста ЖК Княгинин: Закритий двір без машин Підземний паркінг Діючий торговельно- розважальний центр Школа Зручна транспортна розв’язка Розвинута комерційна інфраструктура Будинок повність збудований, ремонти можна розпочинати вже весною Деталі та огляд за телефоном. Продаж без комісії, переоформлення переуступка всього 100$! Деталі за телефоном

Княгинин вул., 44

Продається 1,5 кім квартира з ремонтом в ідеальному для проживання ЖК Княгинин сучасна кухня та гостьова кімната та затишною спальнею 5 хв до Ратуші 5 хв до, річки всі які можуть бути торгові цетри , піонерський парк -зроблять ВАШЕ життя максимльно комфортним

Княгинин вул., 44
123...9
1 - 24 з 206 результатів

Географія Івано-Франківськ