Однокімнатна квартира з ремонтом та меблями в обжитій новобудові, р-н Майзлі. Поверх 7/10 Загальна площа 42 кв.м., житлова площа 18 кв.м., площа кухні 11 кв.м. Гарне планування, засклений балкон, простора кімната. Квартира світла та тепла. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Зручне розташування, хороша транспортна розвязка, розвинена інфраструктура: магазини, супермаркет АТБ, Арсен, Епіцентр, школа, садок. Код обєкту: 4181

Угорницька вул., 10а

Продається 1 к.квартира в старішій новобудові. Зручний 7 поверх, гарне планування, з кухні є засклений балкон, простора кімната. Квартира світла,та тепла. Зручне розташування, розвинена інфраструктура: магазини, супермаркет АТБ, Арсен, Епіцентр, школа, садок. Хороша транспортна розв‘язка, поряд автобусна зупинка в усі напрямки міста. Є прибудинкова парковка для розміщення вашого авто. Пропозиція варта Вашої уваги, показ в будь-який зручний для Вас час – ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Угорницька вул., 12

Продається 1к квартира в хорошому житловому стані на вул.Паркова Площа 40м2; Поверх 4 з 9. Центральне опалення, є бойлер на гарячу воду. Квартира акуратна, затишна та тепла. Готова до проживання. Все залишається як на фото.Вона розташована в затишному та зручному районі для комфортного проживання. Поруч зупинка громадського транспорту. Впішохідній доступності ринки, супермаркет та невеликів магазини. Дитячий майданчик. Огляд у зручний для Вас час.

Парковая улица, 8, Братья, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 33000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна 1-кімнатна квартира площею 49 м² на 8-му поверсі. Ця простора квартира є двосторонньою, що забезпечує природне освітлення в будь-який час доби.У будинку є підземний паркінг для зручності власників автомобілів, а також 2 ліфти, щоб швидко та комфортно потрапити на свій поверх. Додаткові переваги включають колясочну та дитячу кімнату, які створені для комфортного перебування малюків. Внутрішній простір квартири розподілений максимально функціонально: • Коридор: 8,59 м² • Кухня: 15,97 м² • Вітальня: 15,06 м² • Ванна кімната: 4,46 м² • Гардероб: 3,52 м² • Балкон: 4,13 м² Не пропустіть цю чудову можливість стати власником комфортної квартири в зручному для життя місці!

1-кімнатна квартира площею 49 м²  Паркова Алея

Продам здану Однокімнатну квартиру неподалік Центру. Квартира готова до ремонту. Загальна площа квартира після обмірів БТІ 44.3м2. Будинок знаходиться в житловому комплексі Паркова алея, від будівельної компанії Благо.

Продам Здану Готову до ремонту 1кім квартиру Паркова алея Благо

Паркова Алея – зразок сучасного житла комфорт-класу. Локація комплексу дозволяє щодня любуватися мальовничою природою. Відсутність шуму, чисте повітря та річка поблизу додають відчуття заміського життя. А наявна інфраструктура робить приємними повсякденні турботи. На території передбачені сучасні спортивні та дитячі майданчики. Дорослі мають змогу тренуватися на свіжому повітрі. А річка поруч – улюблене місце для відпочинку та приємних прогулянок. Усього за 5-7 хв їзди можна дістатися до самого центру міста. І все необхідне поруч, і проживання наповнене гармонією та спокоєм. Для детальної консультації та огляду квартири - телефонуйте!

Простора однокімнатна квартира 8-ий поверх. Паркова Алея

Продам 1 кімнатну квартиру великої від надійного забудовника. Комплекс знаходиться в пішій доступності до річки на теритрії комплексу облагороджена прибудинкова територія де безліч дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Наповнення в квартир: -вікна енергозберігаючі з потрійним склом -надійні броньовані двері -енергозберігаючий утеплений фасад – інсталяція всіх лічильників: газу, води, електрики – заведення всіх комунікацій Детальніше по телефоном.

1 кім.кв на здачі Паркова Алея!

Продам 1 кімнатну квартиру від надійного забудовника. Комплекс знаходиться в пішій доступності до річки на теритрії комплексу облагороджена прибудинкова територія де безліч дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Наповнення в квартир: -вікна енергозберігаючі з потрійним склом -надійні броньовані двері -енергозберігаючий утеплений фасад – інсталяція всіх лічильників: газу, води, електрики – заведення всіх комунікацій Детальніше по телефоном.

Продаж 1 кім.квартири Паркова алея

Продам 1 кімнатну квартиру від надійного забудовника. Комплекс знаходиться в пішій доступності до річки на теритрії комплексу облагороджена прибудинкова територія де безліч дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Наповнення в квартир: -вікна енергозберігаючі з потрійним склом -надійні броньовані двері -енергозберігаючий утеплений фасад – інсталяція всіх лічильників: газу, води, електрики – заведення всіх комунікацій Детальніше по телефоном.

Велика 1 к.кв біля річки Паркова алея

Продається 1 к.кв вул.Паркова 5/9 пл.40 кв.м , мп вікна , бойлер , гарний балкон , Гарне планування , є кладова в квартирі, кос.ремонт ,меблі ,холодильник ,пральна машинка. Заходиш і живеш. Також гарний варіант під здачу в оренду. Поруч парк ,магазин. В напрямку Епіцентр, Арсен. Без комісії.

1к.квартира в чудовій локації біля парку

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Паркова Алея - Це затишний житловий комплекс створений для поціновувачів природи і комфорту, втіленням екологічності та справжнього щасливого життя. Характеристики житлового комплексу: -броньовані, протиударні двері з утепленням та високим класом шумопоглинання -мультифункціональний та енергоощадні вікна з 6 камерним віконним профілем WDS та двокамерним склопакетом -зовнішні стіни з енергоефективним утеплювачем -міжквартирна шумоізоляція (мінеральна вата) -європейська монолітно-каркасна технологія зведення будинків -закрити двір, зелена зона, дитячі та спортивні майданчики -власна інфраструктура

1 кім в Парковій Алеї Терміновий Продаж!

Готоіа продам 1 кім/кв 53 кв/м 2 поверх Гарна якісна кваритра яка робилась для себе запаковна максимально техніка врізна якісна, Топ сантехінка багато підсвіток кондиціонер.Продаю у зв‘язку з виїздом за кордон,фото не передає всього можна оглянути в живу)

власник
Власник продам квартиру Паркова алея

Продам 1 кімнатну квартиру від надійного забудовника. Зручне планування з великою кухнею, просторою кімнатою, гардеробом та ванною на понад 5м2. Вигляд у внутрішній двір Комплекс знаходиться в пішій доступності до річки на території комплексу облагороджена прибудинкова територія де безліч дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Концепція - двір без авто! Наповнення в квартир: -вікна енергозберігаючі з потрійним склом -надійні броньовані двері -енергозберігаючий утеплений фасад – інсталяція всіх лічильників: газу, води, електрики – заведення всіх комунікацій Детальніше по телефону! Таких пропозицій на ринку обмаль!

Продаж 1-кімнатної на здачі Паркова Алея

Географія Івано-Франківськ