Продаємо ідеальну ОДНОкімнатну квартиру БЕЗ КОМІСІЇ для молодої сімї чи студента Розташована в найпопулярнішому мікрорайоні міста БАМ, де в пішій доступності все необхідне - різні садочки та школи, коледжі , вищі навчальні заклади, медичні установи, супермаркети, 15 хв до парку Шевченка та озера. Якість будівництва - відмінна Якщо цікаво - ТЕЛЕФОНУЙТЕ чи пишіть . Все покажемо) Код обєкта 168

!Поспішіть придбати! ОДНОкімнатна квартира

квартири, готової до ремонту! Квартира повністю внутрішня, дуже тепла та соячна. Дуже зручне планування, простора кухня, велика кімната, чималий санвузол та місткий коридор! Класний двір закритого типу з дитячими та спортивними майданчиками. Розвинена інфраструктура! Продаж без комісії! Переоформленя входить у вартість! Телефонуйте і йдемо на огляд)!

Виноградная улица, 175А, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 37500.0 USD

експлуатацію, усі комунікації підключеного. 1 черга. Чудовий вигляд з вікна у двір!!! У кожному підїзді: якісні ліфти з системою резервного живлення; просторі холи та приміщення спільного користування. У кожній квартирі: надійні вхідні двері, що гарантують безпеку та приватність; індивідуальне опалення; енергозберігаючі панорамні вікна, що пропускають багато природного світла та дозволяють насолоджуватися панорамними видами; чистова напівсуха стяжка підлоги, що створює готову основу для монтажу підлогового покриття; штукатурення всіх внутрішніх стін; лічильники обліку води, газу та електроенергії, що дозволяють контролювати. Інтерактивні дитячі комплекси з антитравматичним покриттям, мультифункціональні спортивні майданчики для гри в теніс, футбол чи баскетбол та сучасні гриль і барбекю-зони, щоб цікаво проводити час з сімєю та друзями.та На території житлового комплексу сучасні ігрові майданчики для малечі, місця для занять спортом та облаштовані зони-барбекю для активного відпочинку. Зовсім поруч міське озеро та парк відпочинку.

власник
Виноградная улица, 175А, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 36000.0 USD

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ