Терміново продається 1к квартира у цегляному будинку в центральній частині міста на вулиці Незалежності район кінотеатру Космос. Квартира розташована на 1 поверсі, п`ятиповерхового будинку Внутрішня, тепла. Квартира - студія, санвузол суміжний. Вікна виходять у тихий затишний двір. Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт та економію на оплаті комунальних послуг. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Повністю готова для комфортного проживання або здачі в оренду. Для вашої зручності є парковка , щоб ви не турбувались про пошук місць для свого автомобіля . Крім того , розташування будинку є дуже зручним : центр міста, з усіма необхідними послугами та інфраструктурою. Якщо ви шукаєте комфортне життя в самому серці міста - ця квартира стане для вас ідеальним варіантом . Телефонуйте і заходьте на перегляд- ця пропозиція не залишить вас байдужими !

Незалежності, 101

Продаю 1 кімнатну квартиру по вул. Чорновола Квартира в жилому стані У кімнаті великий балкон Зручний поверх 2/5 Просторий двір, спокійний район Чудово підійде як для власного проживання, так і для інвестиції Поруч розвинена інфраструктура - парк та озеро, школа, садочок, ТЦ Для показу та за деталями телефонуйте

Чорновола вул., 134

В наявності однокімнатні квартири по вигідній ціні 650$/м2, площа 35м2 та 37м2, розташовані на 12 поверсі. Житловий комплекс закритого типу, підземний паркінг, дитячі та спортивні майданчики, магазини та кавярні на території. Здача в експлуатацію кінець 2025 року!

Княгинин вул., 44
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру по вул Незалежності Поверх 1 з 4 Квартира потребує капітального ремонту. Вартість 27000$ , переоформлення житла 50 на 50. За детальною інформацією телефонуйте.

Незалежності вул., 148

Квартира затишна, внутрішня, не прилягає до ліфтової шахти, оснащена відкритим балконом, автономне опалення, санвузол суміжний/душова, на підлозі ламінат, вхідні двері броньовані. Будинок зданий, заселений, усі комунікації запущені, ліфт працює, закритий двір, поряд магазини.

Урожайна вул., 7а

Продається затишна 1-кімнатна квартира в центральній частині міста. Розташована на середньому поверсі цегляного будинку, який раніше був гуртожитком. Квартира складається з кухні-студії та окремої кімнати, що забезпечує комфортне проживання. Централізоване опалення гарантує тепло та затишок у холодну пору року. Відмінне розташування: у кроковій доступності знаходяться ринок, зупинки громадського транспорту, магазини та інші необхідні об«єкти інфраструктури. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність життя в центрі міста. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири

Владики Софрона Мудрого, 39

Терміновий продаж! Гарна, затишна квартира, повністю готова для проживання, в самому центрі мікрорайону БАМ. Квартира класифікується, як малосімейка, натомість в самій квартирі зроблено перепланування, за рахунок продовження кухні в бік балкону, відповідно балкон являє собою частину кухні. Збережений паркет, плитка, якісна сантехніка. Всі меблі залишаються. Основні параметри: Площа: 24.4 кв.м( по документам) Площа після перепланування: 27 м2 Площа кухні: 10 м2 Кількість кімнат: 1 Поверх: 4 Тип будинку: Цегляний Поруч розвинута інфраструктура, дитячий майданчик, супермаркет, АЗС. До парку ім.Т.Г.Шевченка, 10 хвилин. Зручна розвязка. Переоформлення за покупцем! Код обєкта: 4981

Довженка, 8к.1

Продається чудова однокімнатна квартира поруч з парком Шевченка! Квартира світла,внутрішня ,а отже тепла ,підійде як для власного проживання так і під інвестицю. Велика кухня студія де ви зможете приймати гостей, спальня з виходом на лоджією,функціональний коридор де є місце під шафу купе для зберігання особистих речей. Гарне та якісне наповнення квартири: чистова стяжка яку не потрібно переробляти,штукатурка стін,броньовані двері . Маємо ще кілька варіантів квартир по місту. Можливе розтермінування .

Чорновола вул., 155

Продаж однокімнатної квартири з якісним ремонтом! Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Обжитий будинок, запущені всі комунікації та працює ліфт. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг Сучасний авторський проект дизайну квартири Простора кухня з виходом на великий відкритий балкон та затишна спальня кімнатна з гардеробом. З усіх вікон вигляд у внутрішній двір. В квартирі використані тільки якісні матеріали, дорога сантехніка, італійська плитка, брендові техніка. Встановлений інверторний кондиціонер на охолодження та обігрів квартири. Квартира внутрішня та тепла, виходить на сонячну сторону. Чудовий варіант готового житла. Близькість до центру і насичена інфраструктура робить комплекс привабливим та комфортним для проживання Телефонуйте і ми з радістю проведемо для Вас огляд Вашого нового житла!

Крайківського вул., 1

Навигідніша пропозиція поруч парку Шевченка в якісній новобудові Код квартири - #35929961 Збудована новобудова біля парку Шевченка по вул. Чорновола. Якісний сучасний проект. Квартира у готовій новобудові, встановлені вікна, зроблений фасад. Здача до кінця року. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. До парку Шевченка 2 хвилини, до центру міста 5 хвилин їди на автомобілі. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч базарчик та вся необідна інфаструктура. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

НОВИНКА - найкращий варіант у ціновій категорії до 30 000 доларів ! 2 кімнатна квартира. Код квартири - #36382063 3 хвилини до школи 6 хв до садочку гарний стан, а саме: -абсолютно новесенький санвузел (у тому числі бойлер, душова, унітаз, раковина) -поміняні нові батареї -пластикові вікна -кондиціонер крутий 6 поверх із 12, адже достатньо високий для чистого повітря та тишини знадвору. саме в цій квартирі ви можете втілити всі свої ідеї та задумки в ремонті, тому що потрібно зробити ремонт в коридорі та кухні. У цей же час ми отримуємо 1 кімнату у жилому стані та новий санвузел, і можемо водночас проживати в квартирі та завершити ці деталі. Запрошую саме вас на огляд даної квартири.

Хоткевича Гната вул., 44А

Сучасний ЖК Парковий маєток від надійного забудовника Івано-Франківськ МіськБуд. Код квартири - #36376191 Чудова локація - поруч парк Шевченка та міське озеро Вся необхідна інфраструктура, школи та садки. До центру міста 15хв. Квартира має вдале та практичне планування. Ідеальний 3й поверх. Наповнення - штукатурка стін по маяках, вхідні двері та якісний склопакет, заведені внутрішні комунікації та лічильники. Продаж можливий під розтермінування. Запрошую на перегляд для більш детального ознайомлення. з даною пропозицією. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чорновола вул., 155

Продам 1-у квартиру у м. Івано-Франківськ, вул. Хоткевича Гната, будинок 52. Квартира розташована на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира під ремонт. Загальна площа 31,1 м2, кімната 17,1 м2, кухня 6,1 м2. Пластикові вікна. На підлозі паркет. Газ. Біля будинку знаходиться школа, дитячий садок, річка. Зупинка громадського танспорту за 2 хвилини пішки. Можливий невеликий торг.

Хоткевича Гната вул., 52

Продам ідеальний варіант під здачу або молодої сімї по хорошій ціні в новобудові з і/о. ✅ Без комісій та переплат! ✅ Квартира в центрі міста навпроти університету Нафти і Газу. ✅ Розвинена інфраструктура задовольняє всі вимоги жителів міста. Все від магазинів та сервісних центрів до різноманітних закладів харчування та відпочинкових зон знаходиться в пішій доступності. ✅ Дана пропозиція від кращого забудівника нашого міста. ✅ Кількість квартир обмежена, тому поспішіть придбати саме її. ✅ Більш детальніше по телефоні або у Вайбер. ✅ Показ у любий зручний для Вас час.(представник забудівника) ✅ Також допоможу продати вигідно любу Вашу нерухомість.

Флотська вул., 11

Продається 1-кімнатна квартира у житловому комплексі Містечко центральне. Усе необхідне є на території комплексу – паркінг, дитячі і спортивні майданчики, торговий центр, магазини, салони краси, школа. Дана секція на етапі здачі в експлуатацію. Квартира розташована на 8 поверсі з 12. Площа 35м, не кутова. Сонячна сторона, квартира дуже світла і тепла. Документи права власності уже зареєстровано. Готова до нотаріального переоформлення.

Височана Семена вул., 18

Вигідна 1 к квартира поблизу центру міста Новобудова знаходить в центральній частині міста за вул. Урожайній. Якісний сучасний проект. Квартира у гарній новобудові. Будинок повністю цегляний, з цегляними перестінками. Внутрішня , є лоджія на кухні. Хороша транспортне сполучення з містом, поруч скверик та вся необідна інфаструктура. Квартира повноцінна та видова. Найвигідніша ціна в даному районі. Варіта уваги - телефонуйте для перегляду Код 37017863

Урожайна вул., 7А

Вигідно 1 кім ближній центр новобудова Код квартири: 36848153 Продається 1 к квартира в сучасній якісній новобудова, в 6хв від центру міста. Відділ продажу. Найкращі умови купівлі. Є можливість розтермінування з перший внеском всього 30% та зручними умовами розтермінування Світла, сонячна квартира з оремою кухнею, простора кімната, є балкон Планування продумане до деталей. Сам будинок в тихому, ближньому центрі міста. Цегляний, утеплений, реалізовано по всіх сучасних стандартах. Великий внутрішній двір, інфраструктура, парковки, та всі зручності які будуть реалізовані для мешканців. Ідеальний варіант для власного проживання чи інвестиції та здачі в оренду

Урожайна вул., 7А

Однокімнатна квартира на пятому поверсі пятиповерхового цегляного будинку по вул. Чорновола в м. Івано - Франківську. Загальна площа 30,6 кв. м., житлова площа 16,4 кв. м., кухня 6 кв. м.. В квартирі проведено косметичний ремонт ,деревяні вікна , вхідні двері металеві , центральне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира одностороння, кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Вікна виходять у двір , балкон не засклений. В квартирі залишаються всі меблі. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 2756

Чорновола, 96

Однокімнатна квартира готова до ремонту Продається однокімнатна квартира по вулиці Хоткевича. Квартира розташована на 3 поверсі з 5. Опалення центральне. Загальною площею 25 квм. Квартира повністю під ремонт. Хороший варіант як для власного проживання, так і для здачі в оренду.

Хоткевича Гната вул., 48/3

Продаж 1-кімнатної квартири Квартира розташована на 4-му поверсі 12-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 34 м.кв з обмірами БТІ. У вартість квартири входить: - штукатурка під маяки -розведена електрика -металопластикові шестикамерні вікна з потрійним склопакетом -броньовані вхідні двері. -утеплення зовнішніх стін 15-ти сантиметровим шаром пінопласту (плотність 35). -встановлення лічильників на газ, світло та воду. Територія житлового комплексу обладнана системою відеоспостереження, власна зона барбекю, дитячий майданчик. Поруч автобусна зупинка, школа, садочок, супермаркет, магазини, неподалік річка, до центру міста 15 хв пішки.

Целевича Ю. вул., 28

Пропонуємо квартиру в розвиненому мікрорайоні нашого міста Місцерозташування Вовчинецька 200, гарне транспортне сполучення, розвинена інфраструктура, поруч ТРЦ Veles Mall – найбільший торгово-розважальний центр м. Івано – Франківська, МЕТРО, поряд школа, дитячий садок. Будинок цегляний, загальна площа 35 Перший поверх Зроблено ремонт, балкон перероблений в простору лоджію, що збільшує простір кухні Центральне опалення, на підігрів води бойлер

Вовчинецька вул., 200

Затишна 1-кімнатна квартира в цегляному елітному будинку. Мансарда, жилий стан, меблі і техніка залишаються, все на електриці. Будинок розташований на тихій вуличці в центрі міста, поруч школа, супермаркети, Драмтеатр, стометрівка.

Міхновського вул., 6

Однокімнатна квартира в цегляному будинку по вул. Побутова, в м. Івано-Франківськ. Поверх 2/11 Загальна площа 33.80 кв. м. кухня 10.70 кв.м. В квартирі євроремонт, встановлено металопластикові вікна, вхідні двері металеві, індивідуальне газове опалення, лічильники на всі комунікації, тепла підлога, санвузол суміжний. Меблі та вся нова техніка залишається. Закрита прибудинкова територія, дитячий майданчик, місця для парковки авто, ліфт, будинок в районі магазину "Велмарт" напроти "Зосиної Волі" . Документи готові до переоформлення Код обєкта 5046

Побутова вул., 4

Такого на ринку Буковеля ще не було, дійсно унікальний, єдиний в своєму роді , преміальний та дохідний з кожного м2 апарт готель від відомої надійної будівельної компанії Всього 54 преміальних юніти є в цьому комплексі Площа 28 м2. Видові характеристики. Є всі меблі, дизай ремонт, техніка та всі зручності Дохідність до 13% на рік. Перший внесок 30%. Велике СПА-внутрішнє і зовнішнє, басейни, джакузі, соляні кімнати, та багато іншого. Тут справді все зроблено з розмахом, як на таку невелику кількість апартаментів Зовнішній басейн на вулиці по периметру. Є ресторан та зона рецепції Завдяки такій інфраструктурі, хорошій вхідній ціні - це вигідний дохідний бізнес який дасть і капіталізацію і дохідність з оренди. 1.Видові характеристики 2. термін здачі 1 квартал 2025 року 3. партаменти під ключ зі всім необхідним, дизайн ремонт меблі техніка - Обслуговуюча компанія, яка має діючий проект в обслуговуванні Дохід 85% на 15% , де 85% дохід інвестора. Пропозиція варта Вашої уваги Звертайтесь Код 36173555

урочище Прелуки
1 - 24 з 339 результатів