Продаж просторої 2 кімн двосторонньої квартири в самому центрі Івано-франківська по вул. Південний бульвар в 5 хв до міського озера та парку Шевченка, в 10 хв до Ратуші та Стометрівки. Топова локація. Дуже розвинена інфраструктура. Новобудова. Ідеальний 3 поверх шестиповерхового будинку. Кухня студія з лоджією площею 19,4 м2, велика вітальня - 23,7 м2, друга кімната - 11,7 м2. 3 санвузли: ванна кімната, туалет та душова. Великий коридор. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під дорогу здачу в оренду! Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте

Південний бульв., 24Б

Продається дуже гарна 4-х кімнатна квартира в центрі Івано-франківська. Будинок клубного типу, євроремонт, загальна площа 112м.кв. кухня 16м.кв. Житлова площа складає 71 м.кв. Висота стель 3.1 м. Будинок теплий, збудований в 2.5 цегли. На поверсі дві квартири, всього 10 квартир в будинку. Є ліфт, сигналізація. Планування дуже хороше, квартира світла і простора, варта вашої уваги. Всі приміщення правильної квадртаної форми. Квартира 3-стороння! Залишаються якісні італійські меблі, техніка, кондиціонери. Простора вітальня 25 м.кв. з диваном, жарнальним столиком, тумбою та ТВ створюють затишок відпочинку в теплій атмосфері. Доповнюють цю картину шпалери в пастельних тонах. Кухня 16 м.кв. правильної форми з функціональними меблями, варильною панеллю, духовою шафою, холодильником та обідньою зоною. Лакована венеціанська штукатурка. Тепла підлога. Італайський котел Baxi. Фільтрувальна система. Мебльована ванна кімната в шоколадно-білих тонах 6.3 м.кв. з гідробоксом, теплою підлогою та якісною сантехнікою. Пральна машинка. Гостьовий санвузол 1.3 м.кв. Батьківська спальня 17 м.кв. з широким двоспальним ліжком, столиком, дзеркалом, тумбою з ТВ. Повноцінна мебльована дитяча кімната 14 м.кв. Третя спальня 11.5 м.кв. з балконом та обємною шафою-купе може використовуватись як гардеробна та прасувальна кімната. Коридор 16 м.кв. Великий балкон - 4.5 м. кв. Електророзводка на 14 окремих груп споживачів. Бонусом для Вас буде зарядна станція для електропостачання. Парковка на 8 авто. Відеонагляд території. Автономний інтернет (безперебійник провайдера в будинку). Ідеальна пропозиція для родини з дітьми. Альтернатива будинку. Поруч 4 школи, інститут мистецтв. 5 хв. пішки до Драматичного театру та Стометрівки. Окремо можна придбати гараж поруч з будинком. Ексклюзивна ціна за метр квадратний. Зацікавились? Телефонуйте! Тарас Кушнір. Whatsapp, Viber, Telegram

Сахарова Академіка вул., 38а

Продається однокімнатна квартира по вул.Дорошенка, велика кухня та коридор (є можливість створення гардероб. кімнати). Поруч стадіон, школа, дитячий садочок, церква, озеро, 2 хв до парку Шевченка, сонячна сторона, 1підʼїзд, спокійний район. Індивідуальне газове опалення. Зацікавились - телефонуйте! Обговоримо деталі, організуємо перегляд.

Дорошенка П. Гетьмана вул., 28
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Стильна та сучасна двокімнатна квартира з якісним ремонтом в центрі міста. Велика кухня-студія (28 м2) та дві окремі кімнати. Якісні кухонні меблі з фурнітурою Blum, мальовані фасади, є вся необхідна техніка: холодильник, посудомийка, духова шафа та мікрохвильова, пральна та сушильна машина Electrolux, два інверторних кондиціонери Samsung та телевізор Samsung 50 дюймів з функцією SmartTV. Санвузли роздільні, є ванна та окрема душова. Підігрів підлоги всюди де плитка. Дві окремі кімнати, з вікон яких відкривається дуже гарний вигляд на місто. Є французький балкон. Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг. Також в даному ЖК відкрився великий торгово-розважальний комплекс "Княгинин", де є великий супермаркет "Таврія В" та багато різних комерційних приміщень. Для огляду квартири телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Княгинин вул., 44

Продається 2к квартира з якісним,сучасним ремонтом неподалік центру міста. Площа 64м2; Поверх 4 з 10. Особливості планування: кухня,2 окремі кімнати,гардероб,суміжний санвузол. Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою. Зроблено добротний ремонт,використовувались дорогі матеріали. З техніки є: 2 кондиціонери,варильна поверхня (газова),духовка,холодильник,витяжка,пральна машина,мікрохвильова піч,посудомийна машина. Підігрів підлоги в мокрих зонах. Будинок зданий та обжитий,всі комунікації запущено,ліфт працює. Житловий комплекс закритого типу Паркове містечко. Власна інфраструктура,магазини,салони краси,АТБ,дитячий садок,школа,територія з відеонаглядом та цілодобовою охороною. До центру міста 10хв пішки,до парку Шевченка до 5хв пішки. Поруч є все необхідне для комфортного та безпечного проживання Вас та Ваших діток. Нотаріальне оформлення.

возможна продажа по єОселя
Національної Гвардії вул., 14Ц

Продається 1к квартира з ремонтом біля річки в ЖК Зелений двір Площа 42м2; Поверх 6 з 12 Житловий комплекс зданий та обжитий,всі комунікації запущено,ліфт працює. Двір закритого типу з дитячим майданчиком,достатньою кількістю паркомісць,магазинами. Поруч річка,зелена зона,чисте повітря. Квартира в акуратному житловому стані,все залишається як на фото. Для огляду телефонуйте.

Тисменицька вул., 249

Терміновий продаж 1 кімн квартири в затишній локації по вул. Радищева (Драча) поруч вул. Вовчинецької, АТБ, неподалік Велесу. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Залишаються всі меблі та побутова техніка. Новобудова, індивідуальне опалення. Ідеально підходить як для власного проживання, так і під здачу в оренду! Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Радищева вул., 3г

HydroPark DeLuxe У самому центрі Івано-Франківська, в атмосфері тихих дерев та спокою озера будується ваша власна резиденція. Тут поєдналося усе: любов до міста та досконалості, розмірений плин природи та динаміка сучасності, спокій води та затишок парку. Потрапляючи сюди — розумієш: Я хочу тут жити! Житловий комплекс HydroPark DeLuxe - це не просто чергова багатоповерхівка. Це втілення сучасного бачення у поєднанні з комфортним простором. Якщо Ви цінуєте свій комфорт та затишок , ця пропозиція саме для Вас! Пропонуємо 3к квартиру в зданому монолітному будинку. Всі комунікації запущено, проживають сусіди. Плошею 97.4м.кв. На 6му поверсі З класним продуманим плануванням і панорамним виглядом з спальні! А також в подарунок новим власника є готовий дизайн проект на цю квартиру! Можна ще багато розповідати про житловий комплекс та про саму квартиру , про всі технічні моменти, про якість будівництва, якість вікон і дверей, АЛЕ краще все побачити і відчути на власні очі, ТОМУ запрошую Вас на перегляд Вашої квартири! Ціна квартири знаповненням 110 000$ Без комісій для покупця! Найкраща пропозиція на ринку в сигменті преміум! агенство нерухомості 13RAYON

Мазепи Гетьмана вул., 148

Квартира має гарне планування. Всі кімнати окремі, великий коридор, санвузол роздільний, два великих засклених балкона, комора, яку можна з’єднати з кухнею і за рахунок її площі збільшити кухню. Квартира в житловому стані, металопластикові вікна, якісні міжкімнатні двері, паркет, стіни фарбовані, декоративна штукатурка в коридорі. Індивідуальне газове опалення дозволить зекономити на комунальних платежах та забезпечить тепло у квартирі у будь яку пору року. Двоконтурний котел. Квартира продається з меблями та технікою. Пральна машина, газова плита, холодильник, витяжка, всі необхідні для комфортного проживання меблі. Будинок панельний, утеплений пінопластом. Ліфт. Під’їзд в задовільному стані. тамбур на дві квартири. Зелений двір, доглянута прибудинкова територія. Дитячі та спортивні майданчики, садок, школа, зелена зона, магазини, басейн. Район має свою потужну розвинену інфраструктуру:- магазини, кавярні, ринок, школи, лабораторії, лікарні, спортклуби. Телефонуй, ця квартира чудовий варіант для життя родини.

Целевича Ю. вул., 3Б

Підходить під еОселю та інші державні програми!!! Аналогів на ринку немає. Продається якісна, стильна і повноцінна квартира з кухнею-студією, спальнею, дитячою (або ж другою спальнею), двома санвузлами та просторим коридором. Будинок один з кращих, які Благо збудував (серед багатоквартирних) на даний момент. Монолітнокаркасне будівництво, малоповерхова забудова (8 поверхів), 2-3 квартири на поверсі, якісні плавні і просторі ліфти та сходові. Якісні затемнені енергозберігаючі вікна, добротні вхідні двері. Закритий двір, огороджений від сторонніх, паркомісця (в сусідньому будинку) гаражі, відпочинкові зони з лавочками. Дуже розвинена інфраструктура. Швидкий доступ до зеленої зони/дамби та річки. В даній квартирі є 2 види опалення!!! Газове та електричне. Газове - реалізоване високоефективним конденсатним котлом, водяним підігрівом підлоги по всій квартирі та додатково дизайнерськими радіаторами в санвузлах (які також нагріваються електричними тенами при потребі). Електричне - реалізоване мультиспліт системою кондиціонерів Gree -25 (3шт., тобто працюють на обігрів приміщень до -25 градусів зовнішньої температури, якими можна керувати дистанційно через телефон і доступ до інтернету), вищезгаданих електро тенів у дизайнерських радіаторах та бойлером Ariston на 80л. Електрика зроблена ДУЖЕ якісно, виключно монолітним запорізьким кабелем ВВГ: 3х4 (силові кабеля), 2,5х3 (розетки), 1,5х3 (світло). Щиток (Legrand): автомати ABB з ПЗВ та відсікачем «неякісної напруги» ZUBR (все поділено на групи, мокрі та сухі). Розетки та вимикачі всі Schneider Asfora Black (більше 100шт по всій квартирі, у всіх потрібних місцях, для заряджання та живлення усієї можливої на сьогоднішній день домашньої техніки). Світло у всіх приміщеннях поділено на зони: кухня має 4 зони освітлення, спальня 5, дитяча 2, санвузли по 2. Кухня обладнана усім необхідним: якісний холодильник (Samsung), сучасна посудомийка (Samsung, 3-рівнева, з функцією відкривання дверки для просушування по закінченню програми), духовка (Hansa), індукційна плита (Hansa), витяжка (Franke), перемелювач відходів та система осмосу для води; телевізори, кавоварка та вазони у вартість не входять. Також на кухні залишаються дубові мʼякі крісла та якісний, мʼякий, дуже зручний диван фірми Pufetto, який трансформується і повноцінне двоспальне місце більше ніж 1,6м ширини. Замість штор на кухні деревʼяні жалюзі на кожному вікні окремо (щоб вікна залишались функціональними та повністю відкривались у всіх положеннях). Вид з усіх вікон при ясній погоді на гори! Спальня дуже простора. Продається з гарним ліжком фірми «Шедевр» під розмір матрацу 1,8м на 2м, та ортопедичним матрацом з піною memory у відповідних розмірах. Також є велика шафа, яка робилась під замовлення (потрібно дозамовити двері на Ваш смак) Дитяча (або ж друга спальня) не обладнана меблями, оскільки використовувалась як господарське приміщення (поки немає дітей). По всій квартирі використана іспанська великоформатна глянцева та напівматова плитка, яка дуже легко доглядається і завжди виглядає чистою, приховуючи волосся; різ під 45° та кути з епоксидної фуги; натуральна дошка на стінах та деревʼяні щити на тумбочки, якісний, екологічний ламінат, який добре прогрівається підлоговим опаленням. У санвузлах сантехніка також дизайнерська, починаючи від кранів, закінчуючи унітазами. Двері прихованого монтажу з декоративними штукатурками (в кожному приміщенні відповідні, навіть у санвузлах імітація керамічної плитки). Якщо коротко, то заходите і живете, мінімально доробивши під себе чистові «акценти»!!!

Героїв Миколаїва, 73а

ЖК в городе Ивано-Франковск

Авторський проект від архітектора ЖК "Калинова слобода". Комфортна та затишна 3 кімнатна квартира. Підготовлена до чистового ремонту. Повсій квартирі встановлено "теплу підлогу". Розведені газові труби та встановлено двоконтурний газовий котел. В квартиру заведено електрику, воду, каналізацію. Встановлено домофон. Вікна виходять на гори, приватний сектор та дитячий садочок. Документи на право власності по над 3 роки Для огляду квартири та за додатковою інформацією телефонуйте.

Слобідська, 25

Продаю 1к квартиру у ЖК Family Plaza Від БК Благо ЖК знаходиться у Ценрі міста до ЦУМу 15 хв. - Будинок зданий на 100%, проживають сусіди . - Закритий двір, вільний від авто! - Різноманітні дитячі майданчики! - Газифікований будинок! - Чудовий вид з вікна , на центр міста ! Запрошуємо на огляд) У зручний для Вас час )

Крайківського вул., 1а

Продається 1-кімнатна квартира у Пасічній по вулТролейбусна на стадії ремонту. Пропонуємо чудову можливість стати власником 1-кімнатної квартири з частковим ремонтом у затишному районі Пасічна! Основні переваги: - Затишна площа: 38,3 м² - ідеальне поєднання простору і комфорту. - Індивідуальне опалення: новий газовий двоконтурний котел забезпечить тепло в будь-яку пору року. - Два балкони: насолоджуйтеся ранковою кавою чи вечірнім відпочинком на власних балконах. - Ексклюзивність: лише одна квартира на поверсі для вашого комфорту та приватності. - Сучасні зручності: підігрів підлоги у ванній, кухні та коридорі — тепло і комфорт у кожному кроці. - Меблі: частково залишаються у вітальні, тож вам не доведеться турбуватися про облаштування з нуля. - Документи: повний порядок, квартира більше трьох років. І все це лише за 30000$ Ваша нова оселя чекає на вас! Телефонуйте, щоб домовитися про огляд. Не пропустіть свій шанс жити в затишному районі Пасічна!

Тролейбусна, 12

Продаю дуже гарну 2 кімн двосторонню квартиру на ідеальному 3 поверсі в зданому та обжитому будинку в центрі міста, вул. Макогона (поруч вул. Василіянок) В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Зроблений ремонт із дороговартісних з матеріалів. Індивідуальне опалення. Також можна придбати окремо гараж в цьому ж будинку. Двір закритого типу. Є великий дитячий майданчик та паркомісця. Документи більше 3-х років.

Макогона вул., 25

Продаю ексклюзивну, простору 1к квартиру В самому серці Івано-Франківська по вул. Тараса Шевченка 65 У преміальному будинку ЖК ROYAL HOLL від будівельної компанії Blago! Будинок розташований в пішій доступності поруч з парком та міським озером! СТИЛЬ, ЯКІСТЬ, КОМФОРТ, МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ, все це про ЖК Royal Holl. Будинок зданий, газифікований ! У квартирі виконано такі роботи : - Встановлений котел - Розведено електрику по всій квартирі - Прокладено підігрів підлоги по всій квартирі - Стіни пошпакльовано - Залито теплоізоляційну стяжку - Встановлено якісні вхідні двері. У будинку також є підземний паркінг, зарядки до електро автомобілів, кімнати для спорт інвентарю, Закрита прибудинкова територія! Можна багато перелічувати плюсів ЖК але все ж таки краще оглянути, тому . ) Запрошую на огляд як ЖК так і спмої квартири, з радістю відповім на всі Ваші запитання! Якщо вас зацікавить наша пропозиція, то ми в подарунок Вам можемо поділитись дизайн проектом. До зустрічі на вул.Шевченка.

Шевченка вул., 67

Продаємо 1к квартиру в цегляному будинку по вул.Надвірнянська Мікрорайон Брати Квартира розташована на 8-му поверсі з 9-ти. Загальна площа квартири 40 метрів квадратних. З кімнати виходить закритий балкон. Всі вікна металопластикові. Добротні вхідні двері. Встановлено індивідуальне опалення. Все що Ви бачите на фото , все залишається а саме : меблі та техніка. Розвинена інфраструктура району Поруч Ліцей № 19 Дитячий садочок 27 «Карпатська казка» Також поруч магазини , кіоски… Ціна квартири 42 000$ Без додаткових комісій для покупця ! Запрошуємо Вас на огляд у зручний час .

Надвірнянська вул., 32

Продаю 2к квартиру - Сирець по вул. Пасічна 15а на 2му поверсі загальною площею 66.5м.кв. квартира з практичним плануванням - двохстороння в одній кімнаті є лоджія, а на кухні є балкон. будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущено встановлено всі лічильники встановлений газовий котел. будинок заселено, поруч проживають сусіди. Розвинена інфраструкткра району все необхідне в пішій доступності. Ціна квартири 53 000$ Запрошуємо Вас на огляд) АН 13 RAYON

возможна продажа по єОселя
Пасічна вул., 15а

Продається затишна 1 кім. кв. сирець 2/14 район Княгинин . Площа квартири 37.2 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок , спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання . Не вагайтесь зателефонувати - щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію Приваблива пропозиція на ринку нерухомості

Княгинин вул., 44

Продаж просторої 1.5 кімнатної квартири в новобудові від надійного забудівника Благо ЖК Паркова Алея Будинок здано,запущено всі комунікації,працює ліфт Загальна площа 44.5м Ідеальний 5 поверх Зроблений якісний ремонт у світлих тонах, по всій квартирі підігрів підлоги Розумне планування: простора кухня, зона відпочинку,окрема спальня, великий санвузол! Житловий комплекс «Паркова алея» в Івано-Франківську зводиться в екологічно чистому районі з прекрасним природним ландшафтом. Ще однією перевагою розташування цього житлового масиву є те, що він знаходиться на достатньо великій відстані від автомагістралі, тобто шум машин не заважатиме майбутнім мешканцям. У той же час дістатися до центру міста звідси можна буде не більше ніж за пятнадцять хвилин. Уздовж кварталу також проходять маршрути тролейбусів і мікроавтобусів. Площа - 44.5 кв.м Поверх - 5/11 Ціна - 63000$ Ідеально підійде як для власного проживання, так і під дорогу здачу в оренду. Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Сєченова вул., 129а

Дуже класна пропозиція на ринку ! 2к за ціною 1 кімнатної Ціна квартири 73 000$ Продаю 2к квартиру у ЖК Family Plaza Від БК Благо ! Будинок розташований у мікрорайоні княгинен , в центрі міста! У квартирі зроблено якісний євроремонт , встановлено кухонні меблі та техніку ! Облаштовано санвузол! Встановлено багато різноманітних підсвіток З спальні є вихід на балкон-терасу! Будинок зданий на 100% Газифікований! Також у будинку є підземний паркінг , який можна використовувати як укриття ! Запрошуємо на огляд квартири , Ви будете приємно вражені !

Крайківського вул., 1

Продам шикарну 2 кімн квартиру в новобудові бізнес класу ЖК Озеро поруч міського озера та парку Шевченка. Поверх 7/10 Площа 68.7 м2 В квартирі зроблений євроремонт з дороговартісних матеріалі. Ремонт робився для себе. Є вся необхідна побутова техніка та меблі, вмонтована кухня. Побутова техніка фірми Bosch. Є кондиціонери. Будинок зданий, підключено всі комунікації + інтернет. Будинок розташований біля міського озера. Чудова паркова зона для відпочинку. Поруч розташована школа, дитячий садок. Документи до 3 років. Для детальної інформації та щодо огляду квартири, телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Приозерна, 57

ПРОДАЄМО 2К КВАРТИРУ З РЕМОНТОМ В ЖК «ЛИПКИ» МАЙБУТНІ ВЛАСНИКИ КВАРТРИ , представляємо Вам для покупки 2к квартиру в одному з найпривабливіших ЖК в місті Івано-Франківськ , в ЖК «ЛИПКИ» Однією з переваг цього комплексу а також квартири є місце розташування ! Як говорять ріелтори в США , на вартість квартири впливає 3 фактори , а саме : Локація, Локація, Локація! ЖК Липки розташовані на вул.Мазепи 164 Поруч з міським озером та міським парком ім.Т.Г.Шевченка. Зупинки громадського транспорту , освітні заклади, магазини, супермаркети , ТРЦ, поруч з нашим ЖК. Ваша квартира розташована на 5му поверсі Площею 66м. квадратних У квартирі зроблено сучасний , ремонт. Запрошуємо на огляд) ЦІНА 95 000$ Без комісій для покупця!

Мазепи Гетьмана вул., 164

🔥🔥🔥ТЕРМІНОВО !!!🔥🔥🔥 🔥Ціна - 6000$ від ціни забудівника 🔥 Всього 680$ за метр.кв! Продаємо простору 3к квартиру У мікрорайоні Бам неподалік міського озера та парку ім.Т.Г.Шевченка У ЖК Містечко Козацьке від забудовника Вертикаль! Будинок збудовано , проживають сусіди, ідуть активні ремонтні роботи... Загальна площа 89м Поверх 9 з 10 з 9го поверху відкривається чудовий краєвид на приватний сектор. в кожній зі спалень є відкритий балкон а на кухні, є лоджія всі лічильники та газовий котел встановлено , по всій квартирі зроблено електророзводку, встановлено якісні вхідні двері а також якісні панорамні вікна. Ціна даної квартири 680$ за метр квадратних! Краща пропозиція на ринку в даному районі міста! АН 13 RAYON запрошуємо на огляд) БЕЗ додаткових платежів для покупці!

Довженка О. вул., 29

Продаю Велику 1к в ЖК Княгинен Житловий комплекс знаходиться в Центрі міста! - квартира розташована на 13му поверсі у 18 корпусі - загальна площа 49.4 м - кухня з лоджією 22 метри - по плануванні квартира 2х стороння - у квартирі є лоджія та відкритий францкзький балкон - панорамні вікна ПЕРЕВАГИ: - Високий поверх шикарний краєвид на все місто. - Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. - Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. - Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. - Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. 18 корпус Здача 2й квартал 2024р. Зараз мурують 5й поверх. ЦІНА 39000$ Діє договір переуступки.

Княгинин вул., 44
1 - 24 из 5843 результатов